Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (27 μέλη και 256 επισκέπτες)

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
ναι οκ, αλλα βγαζει μια φολιαση ολκης οπως σαλοναρει. ισως δε γουσταρει.
οπως και να'χει, σου βαζει ενα φρενο για να μη μπεις.
εμενα αυτο μου βγαζει παντως.
Και εμένα κάτι με φρεναρε και δεν μπήκα παρότι είναι τούμπανο πρέπει ν είναι τέρμα κομοδίνο ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Εγώ δεν κατάλαβα... ποια φάρμακα της κοπέλας; Έσπασε επίτηδες την καπότα και του ζήταγε λεφτά για αντισυλληπτικά; Το τι έκανε στην τουαλέτα πού κολλάει τότε;
Πραγματικά απορίας άξιο. Έχω κι εγώ περιέργεια να μάθω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Έτσι ακριβώς!
Τέτοιες μέρες με κακό καιρό, ντέρμπι ποδοσφαίρου κτλ. απολαμβάνεις τσάρκα και υπηρεσίες!
Χειμώνας, εορταστική περίοδος κι έτσι φάση!
Γι'αυτό και σήμερα βράδυ παρέα με συνοπαδό & συναγωνιστή @koutavoulias θα κάνουμε καταδρομική 3η μεταμεσονύχτια.
Εάν βρίσκεσαι στην περιοχή και γουστάρεις παρέα ΜΗΝ διστάσεις να στείλεις μνμ (θα έχουμε το νου μας).
Τις αλλαξοκωλιές να τις κρατάτε για πάρτυ σας. Προτιμώ να δρω μόνος μου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Τώρα εάν στείλει από Πακιστανικό το πολύ πολύ να του ρίξουμε κι ένα μανίκι για να ζεσταθούμε....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Ρε πουτάνες δίευρες αντε γαμηθείτε με κανα πόμολο να ξεκαυλώσετε που ασχολείστε μαζί μου. Γιδογαμήκουλες βοσκοί τελειωμένοι.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.186
Πόντοι
2.836
Αυτή η γυφτοπουλα στο Φωκαίας 25 ,πήγα κάνα δυο φορές ,μου πρηξε τον έρωτα να τις δώσω 60 ευρώ και να τη γαμησω στον κώλο. Τί κόλπο είναι αυτό; 60;
κάνε διαπραγμάτευση μερικές κατεβάζουν την τιμή, ίσως με 40 και όλα μέσα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Ποια ενοεις με τα αφροδισια φίλε?
Για τη Μελίνα είχε αναφέρει συναγωνιστής οτι τσίμπησε κάτι.
Να προσθέσω ότι είναι και φολάρα και ξεγελάει αρκετους όπως και μένα με τη συμπεριφορα της.
Το παίζει καυλιαρα και παθιάρα στο σαλόνι και στο δωμάτιο ξεπετα, ούτε να γδυθει δεν θέλει.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.596
Πόντοι
27.261
Το μόνο σωστό που έχεις πει εδώ μέσα.
ευχαριστω για το κονφιρμ :effemine:
τσακμακι εισαι:2funny:
αλλα τωρα που εσκασε και το αλλο σου μισο, με ακομα ενα κλωναροπροφιλ, αναρρωτιεμαι ποιος απο τα δυο σας εχει το υψηλοτερο διψηφιο i.q. τελικα :think:

jaitornunez

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
0
Αυτή η γυφτοπουλα στο Φωκαίας 25 ,πήγα κάνα δυο φορές ,μου πρηξε τον έρωτα να τις δώσω 60 ευρώ και να τη γαμησω στον κώλο. Τί κόλπο είναι αυτό; 60;
για ποια γυφτοπούλα μιλάμε; μην μπω σε κάποια άσχετη.

από εμπειρία σου λέω ότι με το πολύ +20 βάζει στον κώλο της ότι θες.

mhtkaz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
80
Πόντοι
0

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
21

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πάλι καλά που γύρισε η Ναταλίτσα, βασική playmaker...!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.596
Πόντοι
27.261
live απο τη "φτωχη" διδυμου,
στο 27 βικτωρια, μελαχρινη μιλφ μετριου προς ψηλου αναστηματος, καλο κορμι το οποιο δε μπορεσα να δω με λεπτομερειες λογω μαυρης αμφιεσης-κιμονου, ωραια ποδια, αλλα μετρια φατσα εως λιγο τρομαχτικη. ηταν λιγο νευριασμενη,

στο 20 νικολ μπαζοειδες γνωστη,

στο 18 σκαλακια αλιονα δεινοσαυρος.
προσοχη εδω γιατι κανουν εργα μη φατε τα μουτρα σας.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Στα 60 ευρώ η μία χυσιά ή 60 ευρώ το μισάωρο με κώλο?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.596
Πόντοι
27.261
live απο εξηκιου 18αρια,
στο αριστερα τατιανα γνωστη γυρολογος απο μοντελοαλυσιδα και βεργας, εχει αφρατεψει αρκετα, αδιαφορη πιο πολυ οσο ποτε και σαρα, μπαζοειδες χοντροπατατα που φερνει λιγο gipsy kings, καστανη με κατι ακυρες βαμμενες τουφες και φατσα λινατσα, πανακυρη εντελως,

στο μεσαιο το γνωστο ακυρο κοντοστουπικο μπαζοειδες κιοφτεδακι με τα κατσαρα μαλλια,

στο δεξια 2 μπαζομιλφοθειτσες και εδω για τρελα γουστα, ιδιως η μαρινα μελαχρινη χοντρουλη με ενα τατουαζ στο ενα βυζομασταρι, μαζι και μια γνωστη ξανθια, λιγο πιο νορμαλ ας πουμε, που παιζει μπαλα εκει ως συνηθως.

χαλια μαυρα η τριπλετα με λιγα λογια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
ευχαριστω για το κονφιρμ :effemine:
τσακμακι εισαι:2funny:
αλλα τωρα που εσκασε και το αλλο σου μισο, με ακομα ενα κλωναροπροφιλ, αναρρωτιεμαι ποιος απο τα δυο σας εχει το υψηλοτερο διψηφιο i.q. τελικα :think:
Σε ευχαριστώ που με λες γαμήκουλα και βλέπεις σε μένα κάτι που δεν θα γίνεις ποτέ. Ακόμα και gay που είσαι δεν τα καταφέρνεις όπως τίποτα άλλο στην ζωή σου. Θέλώ να μου πεις ποιος είναι το κλωναροπροφίλ μου όμως διότι δεν ξέρω επειδή δεν έχω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom