Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Αυτό ρώτησα και εγωπαιδιά πείτε μου για καμμιά μαυρούλα εκτός της νταρντανο Μπιούτης.
Με μέρα και βάρδια πληζ γιατί σε όσες βόλτες έκανα δεν βρήκα.
Αυτό ρώτησα και εγωπαιδιά πείτε μου για καμμιά μαυρούλα εκτός της νταρντανο Μπιούτης.
Με μέρα και βάρδια πληζ γιατί σε όσες βόλτες έκανα δεν βρήκα.
Ελα ρε τυπε... αυτή ηταν που ειχα δει την προηγούμενη φορα και το ειχα αναφέρει εδώ οτι μια ξανθιά πιτσιρικα κάνει πίπες στο μετάξι.Ενημέρωση από εμετικό Μετάξι:
Το πρωί εθεάθη έξω από το Ιάσωνος 37 μια πρώην χρήστης περιμένοντας κάτι.
Είναι μια τύπισσα που έχει αναφερθεί και στο νήμα του ΜΑΜΠΑ.
Ορίστε ο σύνδεσμος:
Λογικά θα εμφανιστεί στο Μετάξι, οπότε να ξέρετε ότι κάνει τα πάντα κατάDelancy, 28 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 18 - 79 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Delancy, 28 ans, Athènes, Gémeaux, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 18 - 79 ans.www.mamba.ru
δήλωσή της σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της πριν κανά δίμηνο.
Τηλέφωνο ΜΗΝ μου ζητάτε γιατί δεν το έχω πια.
Οι εξτράκηδες ας την έχουν στα υπόψιν.
Aσχετο. Φί΄λε μου ξέρεις αν δουλεύει η βανέσσα , κολωνου 23 , πχ αύριο,μεθάυριο ..γενικώς αυτές τις μέρες και τι ώρες ? Μένω μακριά και δεν μπορώ να κατεβαίνω εύκολα ..Εχουμε κοινά γούστα από ο΄τι βλέπω ..ΕυχαριστώΕλα ρε τυπε... αυτή ηταν που ειχα δει την προηγούμενη φορα και το ειχα αναφέρει εδώ οτι μια ξανθιά πιτσιρικα κάνει πίπες στο μετάξι.
Την ειδα και εγω σήμερα πρωί που εβγαλα το σκυλο για κατουρημα στην Ιάσονος .
Φορουσε φορμες πανω κατω και κρατούσε και ρούχα στο χέρι.
Στεκοταν όρθια ακουνητη στερεωμένη στον τοίχο. Ο σκύλος δεν το καταλαβε οτι ηταν ζωντανή και πήγε και την κατούρησε στο πόδι.
Valeria grapanova την λενε.
Παίκτη μήπως τη ρώτησες ,Φόλα πριν λίγο από Μελίνα στο Φώκαιας 27 ανεβάζω κριτικη.
Πέρασα από δυδυμου όλο μεγάλο κοπέλες,θα πρέπει να πάνε στο δεκαρικο αν θέλουν δουλειά εκεί οπός και βέργας μια απ' τα ίδια και πακιδες μπενουν.δεν κατάλαβα τι διαφορά έχει από Μεταξουργείο και ζιταναι εικοσαρικο.
Χωμάτινου και Λιοσίων είδα τέσσερα καλά κομμάτια που θα επισκεφθώ προσεχώς και θα γράψω κριτικές.
5 ευρω πιπα στο αμαξι παιρνει αυτη και ειναι πρεζακιΕνημέρωση από εμετικό Μετάξι:
Το πρωί εθεάθη έξω από το Ιάσωνος 37 μια πρώην χρήστης περιμένοντας κάτι.
Είναι μια τύπισσα που έχει αναφερθεί και στο νήμα του ΜΑΜΠΑ.
Ορίστε ο σύνδεσμος:
Λογικά θα εμφανιστεί στο Μετάξι, οπότε να ξέρετε ότι κάνει τα πάντα κατάDelancy, 28 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 18 - 79 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Delancy, 28 ans, Athènes, Gémeaux, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 18 - 79 ans.www.mamba.ru
δήλωσή της σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της πριν κανά δίμηνο.
Τηλέφωνο ΜΗΝ μου ζητάτε γιατί δεν το έχω πια.
Οι εξτράκηδες ας την έχουν στα υπόψιν.
Πια δόση την πρώτη η την τρίτηΚαλημέρα και Καλές Γιορτές με Υγεία σε όλους.Σχευικα με την Μπάρμπορα δουλεύει 21-12 10με2 το μεσημέρι και 22-12 δουλεύει 10με5 το απόγευμα.23-12 θα πάει για το εμβόλιο.Καλο ξημέρωμα.
Μήπως πέτυχες τη Ντάρια πουθενά την προηγούμενη εβδομάδα?Ιάσωνος 20β 1200-1700 αλλά απογεύματα ψαχτην και στα αδερφα μαγαζιά τα 23αρια της Κολωνού
ΝαυάγιοκατάστασηΠηγαινοέρχομαι φίλε. Κάνουν πιάτσα μετά τις 21:00 στο Covent Garden κάτι Ασιάτισσές που δεν λένε και πολλά, εδώ έχει πολλά μασάζ στιλ thai στην china town που δεν έχω μπει .ΜΟΝο cg και ότι γράφει το νημα για Αγγλία
Συναγωνιστή ήταν το απόγευμα του Σαββάτου εκεί.Ημούν έτοιμος να περάσω μαζί της αλλά χτύπησε το κινητό μου και άλλαξε το προγραμμά μου. Στα υπ'όψιν όμως.Aσχετο. Φί΄λε μου ξέρεις αν δουλεύει η βανέσσα , κολωνου 23 , πχ αύριο,μεθάυριο ..γενικώς αυτές τις μέρες και τι ώρες ? Μένω μακριά και δεν μπορώ να κατεβαίνω εύκολα ..Εχουμε κοινά γούστα από ο΄τι βλέπω ..Ευχαριστώ