msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
με ποιο προφιλ λες να σκασει και αν ?
Τώρα εάν στείλει από Πακιστανικό το πολύ πολύ να του ρίξουμε κι ένα μανίκι για να ζεσταθούμε....
με ποιο προφιλ λες να σκασει και αν ?
Πάμε για βενζινότσαρκα;Ρε αδερφέ εγώ δεν είπα να βάλεις βενζίνη... Να κοζαρεις το είπα....ουτε εγώ βάζω.
να τον προσεχετε γιατι ειναι πολυ γαμηκοςΤώρα εάν στείλει από Πακιστανικό το πολύ πολύ να του ρίξουμε κι ένα μανίκι για να ζεσταθούμε....
Tην πήρα πριν καμμιά 10αριά μέρες στην απογευματινή βάρδια όμως (στο Φιλ 11 όροφος).Καλημέρα συναγωνιστές Η Αλινα τρίτη βάρδια ξέρετε πού πήγε; Από Φιλιππίδου που ήταν
Όποιος ξέρει ας με ενημερώσει
Ευχαριστώ
Μιλάω για την Ρωσίδα αδύνατη με σκουλαρίκι στον αφαλό
Περαστικά φίλος... Σιδερένιος!Έχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "παραστράτησα* και πήγα στην παλιά και πολλάκις δοκιμασμένη milf Άντζελα στο Κολωνού 48 στην πρωινή βάρδια. Άψογη αντιμετώπιση όπως πάντα, έπιασε τον παλμό και με ανακούφισε. Το μοναδικό μείον η τσατσά που δυνάμωσε συνθηματικά τη μουσική πολύ πριν το δεκάλεπτο.
Πριν 10 μέρες ήταν την είχα πάρει και εγώ εδώ και μια εβδομάδα όμως δεν είναι ούτε στον πάνω όροφο ούτε στο κάτωTην πήρα πριν καμμιά 10αριά μέρες στην απογευματινή βάρδια όμως (στο Φιλ 11 όροφος).
Σιδερένιος, γρήγορη ανάρρωση. Ακόλουθα τις οδηγίες του γιατρού κ όλα θα φτιάξουν+γρήγορη επάνοδο στα σπιτάκια κοινωνικού λειτουργηματος.Έχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "παραστράτησα* και πήγα στην παλιά και πολλάκις δοκιμασμένη milf Άντζελα στο Κολωνού 48 στην πρωινή βάρδια. Άψογη αντιμετώπιση όπως πάντα, έπιασε τον παλμό και με ανακούφισε. Το μοναδικό μείον η τσατσά που δυνάμωσε συνθηματικά τη μουσική πολύ πριν το δεκάλεπτο.
Περαστικά και σιδερένιος τσακάλι..Έχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "παραστράτησα* και πήγα στην παλιά και πολλάκις δοκιμασμένη milf Άντζελα στο Κολωνού 48 στην πρωινή βάρδια. Άψογη αντιμετώπιση όπως πάντα, έπιασε τον παλμό και με ανακούφισε. Το μοναδικό μείον η τσατσά που δυνάμωσε συνθηματικά τη μουσική πολύ πριν το δεκάλεπτο.
περαστικά μύστη μου και καλές γιορτέςΈχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "
Μύστη μου, λες μια σχετικά νεαρή που έδινε και κώλο με έξτρα τάληρο?Επανεμφανιση στο γωνιακο Περδικα όροφος με την σιδερένια σκάλα της Μιρελας.
Πρόκειται για την κορασίδα που εκδιδόταν πριν 6-7 χρόνια στο Μ.Αλεξανδρου 25 οροφος - Ιασωνος 19 ισόγειο οπως και Ιασωνος 43.
Ψηλή με καλο κορμι όμορφο κωλο και σεξι καυλοφατσα με μαυρο μακρύ μαλλί.
Στον αγώνα έκανε καλή πιπα με καποτα και γαμηθηκε δυνατά στα τέσσερα. Θα είναι μεχρι της 2300 στον οίκο.
Kομαντο παντος καιρου Επιρρεπης,ακομη και με γυψους,ορους,σωληνακια,κατεβαινει και γαμαει και που,ΜεταξουργειοΈχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "παραστράτησα* και πήγα στην παλιά και πολλάκις δοκιμασμένη milf Άντζελα στο Κολωνού 48 στην πρωινή βάρδια. Άψογη αντιμετώπιση όπως πάντα, έπιασε τον παλμό και με ανακούφισε. Το μοναδικό μείον η τσατσά που δυνάμωσε συνθηματικά τη μουσική πολύ πριν το δεκάλεπτο.
Έχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "παραστράτησα* και πήγα στην παλιά και πολλάκις δοκιμασμένη milf Άντζελα στο Κολωνού 48 στην πρωινή βάρδια. Άψογη αντιμετώπιση όπως πάντα, έπιασε τον παλμό και με ανακούφισε. Το μοναδικό μείον η τσατσά που δυνάμωσε συνθηματικά τη μουσική πολύ πριν το δεκάλεπτο.
Περαστικά να είναι αδερφέ..Έχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "παραστράτησα* και πήγα στην παλιά και πολλάκις δοκιμασμένη milf Άντζελα στο Κολωνού 48 στην πρωινή βάρδια. Άψογη αντιμετώπιση όπως πάντα, έπιασε τον παλμό και με ανακούφισε. Το μοναδικό μείον η τσατσά που δυνάμωσε συνθηματικά τη μουσική πολύ πριν το δεκάλεπτο.
Περαστικά και σιδερένιος συναγωνιστήΈχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "παραστράτησα* και πήγα στην παλιά και πολλάκις δοκιμασμένη milf Άντζελα στο Κολωνού 48 στην πρωινή βάρδια. Άψογη αντιμετώπιση όπως πάντα, έπιασε τον παλμό και με ανακούφισε. Το μοναδικό μείον η τσατσά που δυνάμωσε συνθηματικά τη μουσική πολύ πριν το δεκάλεπτο.
Ναι τυπε μου, αυτη. Ωστοσο δεν την ρωτησα για κωλο.Μύστη μου, λες μια σχετικά νεαρή που έδινε και κώλο με έξτρα τάληρο?
Αν ναι, δίνει ακόμα λοκώ?
Τέτοιες μέρες την είχα πάρει πρίν 2 χρόνια.Που την θυμήθηκες αυτήν..???
Έχουμε να την δούμε πάνω από 2 χρόνια...!!!
Λογικά θά είναι στην πατρίδα της.....
ΥΓ: Έκανε δυνατή ακα βλάχικη τσιμπουκλαρα το τζενάκι...