Η ιδια ειναιΠαιδιά η Άντζελα από φυλής 65 όροφο με το τατουάζ ανάμεσα στα βυζιά είναι η ίδια που δούλευε στ 86 μαζί με μια Λάουρα ?? Να ξέρω να μην περασω με την ξινη..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Έχω να την δω ένα χρόνο για αυτό δεν την αναγνώρισα..τσάμπα μας καύλωσε δηλαδήΗ ιδια ειναι
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.198
- Πόντοι
- 2.836
Όπως το Ελενάκι από Μ .ΑλεξάνδρουΠου την θυμήθηκες αυτήν..???
Έχουμε να την δούμε πάνω από 2 χρόνια...!!!
Λογικά θά είναι στην πατρίδα της.....
ΥΓ: Έκανε δυνατή ακα βλάχικη τσιμπουκλαρα το τζενάκι...
Dimostenes90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστούμε αδερφέΕκεί είναι πήγα χτες αλλά θα λείψει έναν μήνα μου είπε η γυναίκα στην πόρτα.. λόγω ατυχήματος. Έσπασε το ποδι της η κούκλα μας.. Κωνσταντίνουπολεως 166?
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να μπω σε μπουρδελο η στουντιο η ξενοδοχειο με rapid test? Ευχαριστω
Ασφαλώς και μπορείς.
Σ'ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου.Ασφαλώς και μπορείς.
Μηπως ξερεις αν σκαναρουν το rapid test σε μπουρδελα και ξενοδοχεια. Ρωταω λογω του οτι δεν θα ηθελα να γνωριζουν τα στοιχεια μου για ευνοητους λογους
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Σ'ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου.
Μηπως ξερεις αν σκαναρουν το rapid test σε μπουρδελα και ξενοδοχεια. Ρωταω λογω του οτι δεν θα ηθελα να γνωριζουν τα στοιχεια μου για ευνοητους λογους
Προσωπικά μονάχα σ'ένα μπουρδέλο της Διδύμου μου ζήτησαν να σκανάρουν (οπού και τους έριξα άκυρο) τους τελευταίους μήνες.. βασικά θεωρώ πως είναι θέμα υπηρεσίας μπορεί να στο ζητήσουν σκόπιμα εάν ΔΕΝ τους αρέσεις για τον χψ λόγω ώστε να σπαστείς, ΜΗΝ έχεις κτλ.
*Έτυχε σε γνωστό μου γι'αυτό στο αναφέρω.
Από κει και πέρα όσον αφορά τα ξενοδοχεία επειδή έχω να χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό αλλά απ'ότι γνωρίζω από φίλους στα περισσότερα ζητάνε ακόμα και να είσαι εμβολιασμένος για να σε δεχθούν!
**Εάν ΔΕΝ απατώμαι τα παιδιά έχουν ανοίξει νήμα με λίστα ξενοδοχείων που δέχονται πελάτες με τέστ, χωρίς ή αμιγώς εμβολιασμένους...
Έχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "παραστράτησα* και πήγα στην παλιά και πολλάκις δοκιμασμένη milf Άντζελα στο Κολωνού 48 στην πρωινή βάρδια. Άψογη αντιμετώπιση όπως πάντα, έπιασε τον παλμό και με ανακούφισε. Το μοναδικό μείον η τσατσά που δυνάμωσε συνθηματικά τη μουσική πολύ πριν το δεκάλεπτο.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Σήμερα με την βροχή θα βγούμε σαν τα σαλιγγάρια να πηδήξουμε. Έχω παρατηρήσει πως όταν δεν έχει κόσμο κάθονται περισσότερο και γενικά περνάς καλύτερα
Σ'ευχαριστω πολυ για την ενημερωσηΠροσωπικά μονάχα σ'ένα μπουρδέλο της Διδύμου μου ζήτησαν να σκανάρουν (οπού και τους έριξα άκυρο) τους τελευταίους μήνες.. βασικά θεωρώ πως είναι θέμα υπηρεσίας μπορεί να στο ζητήσουν σκόπιμα εάν ΔΕΝ τους αρέσεις για τον χψ λόγω ώστε να σπαστείς, ΜΗΝ έχεις κτλ.
*Έτυχε σε γνωστό μου γι'αυτό στο αναφέρω.
Από κει και πέρα όσον αφορά τα ξενοδοχεία επειδή έχω να χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό αλλά απ'ότι γνωρίζω από φίλους στα περισσότερα ζητάνε ακόμα και να είσαι εμβολιασμένος για να σε δεχθούν!
**Εάν ΔΕΝ απατώμαι τα παιδιά έχουν ανοίξει νήμα με λίστα ξενοδοχείων που δέχονται πελάτες με τέστ, χωρίς ή αμιγώς εμβολιασμένους...
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.902
- Πόντοι
- 736
" βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο " περαστκά συναγωνιστή πάντα γερός και μάχιμος.Έχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "παραστράτησα* και πήγα στην παλιά και πολλάκις δοκιμασμένη milf Άντζελα στο Κολωνού 48 στην πρωινή βάρδια. Άψογη αντιμετώπιση όπως πάντα, έπιασε τον παλμό και με ανακούφισε. Το μοναδικό μείον η τσατσά που δυνάμωσε συνθηματικά τη μουσική πολύ πριν το δεκάλεπτο.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Περαστικά φίλτατε συναγωνιστή. Θέλω να πιστευω πως πλεον έχεις αναρρώσει πληρως για να δίνεις πονο στους οίκους της Κολάσεως!Έχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "παραστράτησα* και πήγα στην παλιά και πολλάκις δοκιμασμένη milf Άντζελα στο Κολωνού 48 στην πρωινή βάρδια. Άψογη αντιμετώπιση όπως πάντα, έπιασε τον παλμό και με ανακούφισε. Το μοναδικό μείον η τσατσά που δυνάμωσε συνθηματικά τη μουσική πολύ πριν το δεκάλεπτο.
Πάμε δυνατά!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 17.885
πέρασμα με Μιμή από Κολωνού 27, πολύ καλή πίπα, της γλέντησα το μουνάκι αβέρτα και για κάμποση ώρα δεν χόρταινα να χουφτώνω κώλο όσο την είχα στα τέσσερα! Για λατινοκατάσταση με τα κυβικά αυτά προτείνεται στο ΧΑΛΑΡΟ
Έχω πολύ δρόμο ακόμα, αλλά τουλάχιστον είμαι ζωντανός και το παλεύω. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Περαστικά φίλτατε συναγωνιστή. Θέλω να πιστευω πως πλεον έχεις αναρρώσει πληρως για να δίνεις πονο στους οίκους της Κολάσεως!
Πάμε δυνατά!
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Μέχρι τι ώρα κάθεται αυτή φίλε ? Δώσε και μια περιγραφή σώμα φάτσα..πέρασμα με Μιμή από Κολωνού 27, πολύ καλή πίπα, της γλέντησα το μουνάκι αβέρτα και για κάμποση ώρα δεν χόρταινα να χουφτώνω κώλο όσο την είχα στα τέσσερα! Για λατινοκατάσταση με τα κυβικά αυτά προτείνεται στο ΧΑΛΑΡΟ
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 17.885
Αυτή είναι 1η βάρδια λογικά 9:00-17:00Μέχρι τι ώρα κάθεται αυτή φίλε ? Δώσε και μια περιγραφή σώμα φάτσα..
Το πολύ μέχρι 25, μαλλί κατάμαυρο μέχρι τα μισά της μέσης, βυζί φτιαγμένο τούμπανο, ΚΩΛΑΡΑ, μέτρια στο ύψος, στα μάτια μου νταρντάνα, κοιλιά δεν έχει, κυτταρίτιδες ορατές δεν έχει, καλά δεν την έχω και περάσει από σκάνερ, καλή φατσούλα γλυκιά με μια ανεπαίσθητη σκληράδα που χουν τα λατινοκόριτσα! Εδώ μέσα την έχουν πει χοντρή και απλά έχω σταυροκοπηθεί! Αν θες τη γνώμη μου να θελε 3-4 κιλά μείον, είναι τούμπανο ΟΧΙ μοντέλα
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Α κατάλαβα είναι απ' τις τυπισες στ video clip με την κωλαρα σαν την Nicki Minaj ένα πράγμα..ελπίζω να μην είναι σαν τις άλλες Λατινες στον ίδιο οίκο οχι εδώ όχι εκεί κ πιο σιγά κ τέτοιαΑυτή είναι 1η βάρδια λογικά 9:00-17:00
Το πολύ μέχρι 25, μαλλί κατάμαυρο μέχρι τα μισά της μέσης, βυζί φτιαγμένο τούμπανο, ΚΩΛΑΡΑ, μέτρια στο ύψος, στα μάτια μου νταρντάνα, κοιλιά δεν έχει, κυτταρίτιδες ορατές δεν έχει, καλά δεν την έχω και περάσει από σκάνερ, καλή φατσούλα γλυκιά με μια ανεπαίσθητη σκληράδα που χουν τα λατινοκόριτσα! Εδώ μέσα την έχουν πει χοντρή και απλά έχω σταυροκοπηθεί! Αν θες τη γνώμη μου να θελε 3-4 κιλά μείον, είναι τούμπανο ΟΧΙ μοντέλα
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 17.885
όχι ΔΕΝ είναι ούτε Πάμελα ΟΥΤΕ ΚαρολίναΑ κατάλαβα είναι απ' τις τυπισες στ video clip με την κωλαρα σαν την Nicki Minaj ένα πράγμα..ελπίζω να μην είναι σαν τις άλλες Λατινες στον ίδιο οίκο οχι εδώ όχι εκεί κ πιο σιγά κ τέτοια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις