Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 164 άτομα (11 μέλη και 153 επισκέπτες)

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Χαιρετώ του νήματος τ αλάνια!Η Λίζα απ' το Φιλιππίδου 11 παίζει στη 2η βάρδια καθόλου ή μόνο 3η;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Μέχρι τι ώρα κάθεται αυτή φίλε ? Δώσε και μια περιγραφή σώμα φάτσα..
Η Μιμή είναι μελαχρινή μελαμψη λατινα χοντρή με 3αρι βυζι και τεράστιο πεταχτώ κωλο,σφιχτό όμως γενικά σώμα πάρα τα κιλά της, δουλεύει από τις 1130 - 1200 το πρωί μέχρι τις 1700 εκτός αν συνεχίσει κ στην επόμενη βάρδια

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Η Μιμή είναι μελαχρινή μελαμψη λατινα χοντρή με 3αρι βυζι και τεράστιο πεταχτώ κωλο,σφιχτό όμως γενικά σώμα πάρα τα κιλά της, δουλεύει από τις 1130 - 1200 το πρωί μέχρι τις 1700 εκτός αν συνεχίσει κ στην επόμενη βάρδια
Καλησπέρα φίλε ρεπόρτερ γνωρίζει εάν δουλεύει κάθε μέρα πρώτη βάρδια όπως σήμερα ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα φίλε ρεπόρτερ γνωρίζει εάν δουλεύει κάθε μέρα πρώτη βάρδια όπως σήμερα ?
όσες φορές την εχω πετύχει πάντα σε αυτή τη βάρδια την έχω πετύχει, πιο παλιά πριν 2 χρόνια την έχω πετύχει απόγευμα και απέναντι στο 32γ καθώς και στο RIP Κεραμεικού 15 όροφο

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
όσες φορές την εχω πετύχει πάντα σε αυτή τη βάρδια την έχω πετύχει, πιο παλιά πριν 2 χρόνια την έχω πετύχει απόγευμα και απέναντι στο 32γ καθώς και στο RIP Κεραμεικού 15 όροφο
Ok ευχαριστώ πολύ και αυτή να υποθέσω στ 15 είναι όπως οι άλλες δύο?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Παιδιά η Άντζελα από φυλής 65 όροφο με το τατουάζ ανάμεσα στα βυζιά είναι η ίδια που δούλευε στ 86 μαζί με μια Λάουρα ?? Να ξέρω να μην περασω με την ξινη..
συνηθως με την λαουρα που λες, δουλευε η αντζελα η κοντη με τα μεγαλα βυζια, σε οροφο και ισογειο.
εκει επισης, 86 ισογειο και προσφατα σε ενημερωση μου, εχω δει και μια αντζελα που δουλευε πιο παλια στο φωκαιας 7 ισογειο.
αντζελα με τατουαζ αναμεσα στα βυζια δεν εχω προσεξει ομως :think:

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
συνηθως με την λαουρα που λες, δουλευε η αντζελα η κοντη με τα μεγαλα βυζια, σε οροφο και ισογειο.
εκει επισης, 86 ισογειο και προσφατα σε ενημερωση μου, εχω δει και μια αντζελα που δουλευε πιο παλια στο φωκαιας 7 ισογειο.
Μεγάλα βυζιά είχε κ αυτή στ 65 όροφο κοντή ηταν αλλά τσαχπινα όχι σαν αυτή με την Λάουρα.. δεν θυμάμαι φάτσα της κ κλ είχα να την δω ένα χρόνο

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η αντζελα γατουλα ειναι η καραβανα απο φυλης 86. Μικρουλα ειναι φυσικα σε ηλικια, αλλά εχει κλεισει μερικα χρονια στην πιατσα...
Ειναι η κοντη με τις βυζαρες που εχει φωλοκριτικες κατα πλειοψηφια... Και εμενα μου βγαζει οτι θα εχει μια ξυνιλα μεσα απο ενστικτο και τις κριτικες, οποτε δεν εχω δοκιμασει...
Τον τελευταίο καιρο εχει κανει τατουαζ αναμεσα στα βυζια, κατι σαν περιδέραιο μαλλον? Καπως ετσι μου μοιαζει...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Η αντζελα γατουλα ειναι η καραβανα απο φυλης 86. Μικρουλα ειναι φυσικα σε ηλικια, αλλά εχει κλεισει μερικα χρονια στην πιατσα...
Ειναι η κοντη με τις βυζαρες που εχει φωλοκριτικες κατα πλειοψηφια... Και εμενα μου βγαζει οτι θα εχει μια ξυνιλα μεσα απο ενστικτο και τις κριτικες, οποτε δεν εχω δοκιμασει...
Τον τελευταίο καιρο εχει κανει τατουαζ αναμεσα στα βυζια, κατι σαν περιδέραιο μαλλον? Καπως ετσι μου μοιαζει...
αααα μαλιστα, οκ τοτε.
εχω καιρο να τη δω γι'αυτο και δεν εχω δει ακομα το τατουαζ που λετε.
επισης η συγκεκριμενη ειχε περασει και απο οσμοσε σε καποια φαση.
οκ βγαλαμε ακρη πιστευω :thumbsup:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Μεσημέρι

Ιωαννίνων 5
Άννα, μιλφ, μέτριο προς κοντό ανάστημα, ξανθή, τατουαζ, 2,5ρια βυζιά, 6,5/10

Ιωαννίνων 3 κάτω
Αναστασία, μιλφ, μελαχρινή, ταλαιπωρημένη, 6/10

Ιωαννίνων 3 άνω
Όλγα, ξανθή, περί τα 35, βραχύσωμη, 2ρια βυζιά, μερικά παραπάνω κιλά. Φοράει κομπινεζόν για να μη φαίνεται η κοιλιά ακόμη κι όταν τη γαμάς. Δεν της αρέσει να της περνάς την μπαρμπάδικη ψωλή και παρακαλάει να στην παίξει για να τη χύσεις στα βυζιά. Όταν τον έχεις μέσα, βάζει δάχτυλα στα μουνόχειλα αφενός μπας και κατέβει η καπότα και αφετέρου μπας και της τον περάσεις όλον μέσα. Κοινώς φόλα.
FOLA ALERT

Τελευταία τροποποίηση:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Στη διασταύρωση Κων/πόλεως & Ιερά οδός, όταν βρέχει δεν υπάρχουν οι κουραδόχρωμοι που σου πασαλείβουν με σκατόνερα το παρμπρίζ για να ζητιανέψουν.
Μάλλον είναι αλλεργικοί στο νερό.
Το καλοκαίρι, όταν το μεσημέρι η άσφαλτος ψήνει, οι ίδιοι κουραδόχρωμοι χοροπηδάνε και πέφτουν ομαδικά στα παρμπρίζ, όπως οι σκατόμυγες στις καβαλίνες.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Έχω πολύ δρόμο ακόμα, αλλά τουλάχιστον είμαι ζωντανός και το παλεύω. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σ

Μεσημέρι

Ιωαννίνων 5
Άννα, μιλφ, μέτριο προς κοντό ανάστημα, ξανθή, τατουαζ, 2,5ρια βυζιά, 6,5/10

Ιωαννίνων 3 κάτω
Αναστασία, μιλφ, μελαχρινή, ταλαιπωρημένη, 6/10

Ιωαννίνων 3 άνω
Όλγα, ξανθή, περί τα 35, βραχύσωμη, 2ρια βυζιά, μερικά παραπάνω κιλά, φοράει κομπινεζόν για να μη φαίνεται η κοιλιά ακόμη κι όταν τη γαμάς, δεν της αρέσει να της περνάς την μπαρμπάδικη ψωλή και παρακαλάει να στην παίξει για να τη χύσεις στα βυζιά, όταν της τον έχεις μέσα βάζει δάχτυλα στα μουνόχειλα αφενός μπας και κατέβει η καπότα και αφετέρου μπας και της τον περάσεις όλον μέσα. Κοινώς φόλα.
FOLA ALERT
ΚΑΙ χοντρή ΚΑΙ φόλα...!!!....θανατηφόρος συνδυασμος...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Πάντως στο βενζιναδικο κατεβαίνοντας την Κωνσταντινουπόλεως δεξιά πριν βγεις διασταύρωση με Καβάλας συνέχεια ανανεωνει τα καβλακια που σου βάζουν βενζίνη. Μπανησα ένα αλογάκι τρελό εψές μελαχρινό να το πιεις στο ποτηρι.... Τι διάολο ρε μαλακες... Που τις βρίσκει όλες αυτές;

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Πάντως στο βενζιναδικο κατεβαίνοντας την Κωνσταντινουπόλεως δεξιά πριν βγεις διασταύρωση με Καβάλας συνέχεια ανανεωνει τα καβλακια που σου βάζουν βενζίνη. Μπανησα ένα αλογάκι τρελό εψές μελαχρινό να το πιεις στο ποτηρι.... Τι διάολο ρε μαλακες... Που τις βρίσκει όλες αυτές;

Εμενα παντως με ξενερωνει αυτη η νοτροπια και τις απαξιω τετοιες καταστασεις..

Δλδ θα παω να βαλω εκει βενζινη σε σχεση με αλλα βενζιναδικα επειδη ο ιδιοκτητης βαζει το καθε πουτανακι εκει και καλα για να με προσελκυσει..

Ελεος! Δεν εχω πατησει ποτε!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Εμενα παντως με ξενερωνει αυτη η νοτροπια και τις απαξιω τετοιες καταστασεις..

Δλδ θα παω να βαλω εκει βενζινη σε σχεση με αλλα βενζιναδικα επειδη ο ιδιοκτητης βαζει το καθε πουτανακι εκει και καλα για να με προσελκυσει..

Ελεος! Δεν εχω πατησει ποτε!
Ρε αδερφέ εγώ δεν είπα να βάλεις βενζίνη... Να κοζαρεις το είπα....ουτε εγώ βάζω.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Προσωπικά μονάχα σ'ένα μπουρδέλο της Διδύμου μου ζήτησαν να σκανάρουν (οπού και τους έριξα άκυρο) τους τελευταίους μήνες.. βασικά θεωρώ πως είναι θέμα υπηρεσίας μπορεί να στο ζητήσουν σκόπιμα εάν ΔΕΝ τους αρέσεις για τον χψ λόγω ώστε να σπαστείς, ΜΗΝ έχεις κτλ.
*Έτυχε σε γνωστό μου γι'αυτό στο αναφέρω.
Από κει και πέρα όσον αφορά τα ξενοδοχεία επειδή έχω να χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό αλλά απ'ότι γνωρίζω από φίλους στα περισσότερα ζητάνε ακόμα και να είσαι εμβολιασμένος για να σε δεχθούν!
**Εάν ΔΕΝ απατώμαι τα παιδιά έχουν ανοίξει νήμα με λίστα ξενοδοχείων που δέχονται πελάτες με τέστ, χωρίς ή αμιγώς εμβολιασμένους...
Λογικά το Διδυμου 27 λες,είχα πάει και εγώ πριν κάμια εβδομαδα,με το που μπαίνω η κατά τα άλλα ευγενική τσατσά με ρωτάει αν έχω πιστοποιητικό,της απαντάω ότι έχω και την ρωτάω αν έχει αυτή και τα κορίτσια,ψαρωσε,μου λέει ότι έχουνε όλοι και αν θέλω να μου τα δείξει,της λέω ότι δεν χρειάζεται και πως το δικό μου δεν υπάρχει περίπτωση να της το δείξω,το μουγκωσε και προχώρησε στην παρουσίαση των κοριτσιών.
Πώς κανταντισαν την Ελλαδιτσα,παράνομοι μετανάστες χωρις χαρτιά με παράνομο εισόδημα να κάνουν ελέγχους σε γηγενείς.
Όποιος μπει στη διαδικασία να δείχνει ταυτότητες και δικαιολογητικά σε τέτοιους ανθρώπους είναι άξιος της μοίρας του.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Σήμερα με την βροχή θα βγούμε σαν τα σαλιγγάρια να πηδήξουμε. Έχω παρατηρήσει πως όταν δεν έχει κόσμο κάθονται περισσότερο και γενικά περνάς καλύτερα

Έτσι ακριβώς!
Τέτοιες μέρες με κακό καιρό, ντέρμπι ποδοσφαίρου κτλ. απολαμβάνεις τσάρκα και υπηρεσίες!
Χειμώνας, εορταστική περίοδος κι έτσι φάση!
Γι'αυτό και σήμερα βράδυ παρέα με συνοπαδό & συναγωνιστή @koutavoulias θα κάνουμε καταδρομική 3η μεταμεσονύχτια.
Εάν βρίσκεσαι στην περιοχή και γουστάρεις παρέα ΜΗΝ διστάσεις να στείλεις μνμ (θα έχουμε το νου μας).

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Έτσι ακριβώς!
Τέτοιες μέρες με κακό καιρό, ντέρμπι ποδοσφαίρου κτλ. απολαμβάνεις τσάρκα και υπηρεσίες!
Χειμώνας, εορταστική περίοδος κι έτσι φάση!
Γι'αυτό και σήμερα βράδυ παρέα με συνοπαδό & συναγωνιστή @koutavoulias θα κάνουμε καταδρομική 3η μεταμεσονύχτια.
Εάν βρίσκεσαι στην περιοχή και γουστάρεις παρέα ΜΗΝ διστάσεις να στείλεις μνμ (θα έχουμε το νου μας).
με ποιο προφιλ λες να σκασει και αν ? :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom