Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (1 μέλη και 87 επισκέπτες)

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Ιάσονος 19Α κανούργια μαύρη γαζέλα ονόματι ΑΝΤΖΕΛΑ εχθές περίπου 19:30-20:00, και στο 36 άλλη.
Δεν ενεδωσα σε καμια τους γιατι μετα απο 3 εβδομαδες γουσταρα Ελενη απο Κολωνού 53

Συναγωνιστή για πές μου πώς είναι αυτές οι μαύρες σωματικά και τι βάρδια είναι

• Like
Αντιδράσεις: 968

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες, χρόνια πολλά σε όλους!
Ξεκίνησα για τη Μαίρη στο Περγάμου 1 επάνω, η οποία έχει πολύ καλές κριτικές και δεν έχω συναντήσει ποτέ, δυστυχώς όμως ήταν κλειστά. Στο κάτω παρουσιάστηκε μια άλλη Μαίρη, μάλλον θα είναι η Μαίρη η μικρή που λένε δίπλα, αλλά εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου μικρή :think:

Στροφή για Βέργας 3, μήπως πετύχω την Τίνα, πρώην Κατερίνα από Ι. 37 την οποία δεν είχα αξιωθεί να πάρω στο10άρικο αλλά τζίφος, ήτανε μια μουτρωμένη κοπέλα, δε θυμάμαι όνομα, έτσι κι έτσι στην εμφάνιση. Επόμενος προορισμός η Ιζαμπέλα από Φωκαίας 17 ή 19, αλλά ούτε αυτή ήταν εκεί. Παρουσιάστηκε μια ξανθούλα με γυαλάκια, όμορφη παρουσία.

:badair:Πούλος κι από εκεί και κατευθύνομαι Μαραθώνος, όπου έχουν γραφτεί αρκετά για μια Σεβντά ή κάπως έτσι. Ούτε κι αυτή ήταν. Είδα όμως μια ομορφούλα, σε αυτό που έχει κάτω και πάνω, στο πάνω, την οποία βασικά είδα πίσω από τις κουρτίνες, ήταν ολόγυμνη με μποτάκια, μακριά μαλλιά, αδυνατούλα, ωραία γκόμενα, αλλά κάτι γινότανε, σαν να τσακωνότανε με την τσατσά, δεν έβγαινε στο σαλόνι, η τσατσά βγήκε κάνα δυο φορές αλλά δεν μας είπε κουβέντα, τεσπά ύστερα από 10λεπτη αναμονή έφυγα κι από εκεί με σκοπό να γλωσσοφιλιάσω την Αντριάννα, στη Χωματιανού. Φουλ δωμάτια η Αντριάννα, έφυγα κι από κει, δεν ήξερα τι να κάνω, τελικά μπήκα να δω στο Χωματιανού στο κάτω όπου εργάζονταν η Ειρήνη που δεν είδα γιατί ήτανε στο δωμάτιο και η Όλγα, ένα χαμογελαστό και φιλικό ξανθό μιλφάκι, τέτοια ώρα τέτοια λόγια σκέφτηκα και μπήκα αλλά τελικά καλά ήτανε. Πίπα ακά, γλωσσόφιλα φουλ, μια χαρά γενικά, αν και δεν ξέρω αν θα την επισκεπτόμουν και δεύτερη φορά. Έχω γράψει κριτική.

Καλά να περνάτε, με υγεία!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Ιάσονος 19Α κανούργια μαύρη γαζέλα ονόματι ΑΝΤΖΕΛΑ εχθές περίπου 19:30-20:00, και στο 36 άλλη.
Δεν ενεδωσα σε καμια τους γιατι μετα απο 3 εβδομαδες γουσταρα Ελενη απο Κολωνού 53
Καλησπέρα μυστη μου, καινούργια ?, αν λες την μαυρουλα που έχει κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι και αρκετά τατουάζ είναι η Άντζελα που δούλευε πάνω στον όροφο το Ιάσωνος 19β, επίσης στο 36 λογικά λες τη Βίκυ μαυρουλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι που δουλεύει όταν έχουν ρεπό η Αλεξάνδρα ή η Αντριανα ή βράδυ
καλές γιορτές

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ξέρει κανείς ΤΟ αληθινό όνομα της Βαλέριας από κΟλωνού 32 Α...????

• Like
Αντιδράσεις: Junax

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.086
Πόντοι
2.836
Καλησπέρα μυστη μου, καινούργια ?, αν λες την μαυρουλα που έχει κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι και αρκετά τατουάζ είναι η Άντζελα που δούλευε πάνω στον όροφο το Ιάσωνος 19β, επίσης στο 36 λογικά λες τη Βίκυ μαυρουλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι που δουλεύει όταν έχουν ρεπό η Αλεξάνδρα ή η Αντριανα ή βράδυ
καλές γιορτές
Πρώτη μου φορά της πετυχα στην Αθηναϊκή καριερα μου. Η μόνη που ηξερα μαυρη στην Ιασονος ηταν στο 30Α πέρσι. Καλές γιορτές.
ΥΓ. Οσα παλικαρια ψαχνεται την Μάρινα απο Μαραθώνος 59 εχει μεταφερθει Κολωνού 15 βάθος δεξιά ιδιες πρωινές ώρες.

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
Καλησπέρα.το διδιμου 8β (λιλιαν) κλειστό παλι φιλε? 18:30 περίπου πηγες ?
Λίλιαν και Τζώρτζια απο απέναντι οι μεγαλύτερες απώλειες της σεζόν -- αλλά και γενικότερα. Και με την εξέλιξη της πανδημίας επιστροφή σύντομα δεν αναμένεται. Μακάρι να βγω λάθος

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.013
Πόντοι
41.129
Kαλησπερα !!!

Bολτα με το ηλεκτρικο μου πατινι στην Ιασονος στις 5 το απογευμα οπου ειδα τα εξης:
Ιασονος 43 η Μαγκυ η Κυπρια και η Μελισσα.Η Μελισσα ειναι μια τσουπωτη αλβανογυφτισα ομορφοτερη απο τη Μαγκυ.
Περασε απο διπλα μου στο σαλονι και μυριζε ιδρωτιλα.
Υπηρεσια ηταν η γνωστη ξαθια Νελλυ που κλεινει πορτα και δε σε αφηνει να βγεις.

Ιασονος 46 μεσαιο με το μακρυ διαδρομο ηταν η Παολα μια μαυριδερη αλβανογυφτοπουλα με τσουπωτο κωλαρι.
Στον οικο υπηρχε και αλλη μια κοπελα που κοιμοταν εκεινη την ωρα μεσα σε καποιο δωματιο.

Ιασονος 44 δεξι με τα σκαλακια ηταν η 18 χρονη Ερικα.Ρωσσιδα με παγωμενο βλεμμα αλλα καλο κορμι την δοκιμασα και ηταν καλυτερη απο οτι περιμενα.
Χρωσταω δυο κριτικες για Ερικα και Σαντρα που δουλευουν στον ιδιο οικο.

Περδικα γωνιακο κλειστο.

Μεγαλου Αλεξανδρου 28 αριστερο η Ελενη η Ρωσσοποντια με ακαποτο τελειωτικο στο στομα. Η Ειρηνη θα ερχοταν στις 6 το απογεμα.

Μεγαλου Αλεξανδρου 21 οροφος μοντελο- Χριστινα , σκιστοματα Αλβανεζα, φουλ κοσμος στο σαλονι και τα δωματια γεματα.
Ο τσατσος εγγυοταν για ολοκληρο 10λεπτο στο δωματιο χωρις ενοχληση.

Μεγαλου Αλεξανδορυ 21 ισογειο κλειστο με μεγαλο λουκετο με κωδικο. Δοκιμασα στην τυχη 2-3 κωδικους μπας και το ανοιξω αλλα τζιφος,ελπιζω να μην το μπλοκαρα.

Ιασονος 37 ισογειο και οροφος κλειστα.

Ιασονος 27 υπογειο μια ξανθια μιλφ με παραπανω κιλα που την ελεγαν Μαρια και μιλουσε πολυ καλα ελληνικα.

Στο Ιασονος 31 ισογειο η Παολα με βαμμενο καστανο το μαλλι το οποιο εχει κανει κατασρο. Η Γιασμην ακομα αγνοειται,δε θα ξεχασω την υποσχεση της πριν φυγει για την πατριδα της,
οτι θα γυρισει ξανα γιατι της αρεσει να την γαμανε πολλοι αντρες και οχι μονο ο αντρας της.

Ιασονος 36 εμπαινε για δουλεια μια μαυρη σχετικα αδυνατη.

Ιασονος 30 οροφος κλασσικα η Μαρια το ξωτικο με απλο προγραμμα, στις 1800 θα ερχοταν η Ζωη.

Ιασονος 20β οροφος η Νταρια,σεξυ μοντελοειδες σκουροχρωμη Ρωσσιδα. Η Νταρια ηταν στον οικο απο το πρωι και θα συνεχιζε και την απογευματινη βαρδια.
Το μωρο ειναι δοκιμασμενο και το αξιζει το 15αρι.

Το Ιασονος 20γ ηταν κλειστο.

Στο Ιασονος 20α δεν μπηκα λογικα θα ηταν ο παλιος μου ερωτας η γκιλφ Δαναη.

Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες !!

Τελευταία τροποποίηση:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.086
Πόντοι
2.836
Καλησπέρα μάγκες, χρόνια πολλά σε όλους!
Ξεκίνησα για τη Μαίρη στο Περγάμου 1 επάνω, η οποία έχει πολύ καλές κριτικές και δεν έχω συναντήσει ποτέ, δυστυχώς όμως ήταν κλειστά. Στο κάτω παρουσιάστηκε μια άλλη Μαίρη, μάλλον θα είναι η Μαίρη η μικρή που λένε δίπλα, αλλά εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου μικρή :think:

Στροφή για Βέργας 3, μήπως πετύχω την Τίνα, πρώην Κατερίνα από Ι. 37 την οποία δεν είχα αξιωθεί να πάρω στο10άρικο αλλά τζίφος, ήτανε μια μουτρωμένη κοπέλα, δε θυμάμαι όνομα, έτσι κι έτσι στην εμφάνιση. Επόμενος προορισμός η Ιζαμπέλα από Φωκαίας 17 ή 19, αλλά ούτε αυτή ήταν εκεί. Παρουσιάστηκε μια ξανθούλα με γυαλάκια, όμορφη παρουσία.

:badair:Πούλος κι από εκεί και κατευθύνομαι Μαραθώνος, όπου έχουν γραφτεί αρκετά για μια Σεβντά ή κάπως έτσι. Ούτε κι αυτή ήταν. Είδα όμως μια ομορφούλα, σε αυτό που έχει κάτω και πάνω, στο πάνω, την οποία βασικά είδα πίσω από τις κουρτίνες, ήταν ολόγυμνη με μποτάκια, μακριά μαλλιά, αδυνατούλα, ωραία γκόμενα, αλλά κάτι γινότανε, σαν να τσακωνότανε με την τσατσά, δεν έβγαινε στο σαλόνι, η τσατσά βγήκε κάνα δυο φορές αλλά δεν μας είπε κουβέντα, τεσπά ύστερα από 10λεπτη αναμονή έφυγα κι από εκεί με σκοπό να γλωσσοφιλιάσω την Αντριάννα, στη Χωματιανού. Φουλ δωμάτια η Αντριάννα, έφυγα κι από κει, δεν ήξερα τι να κάνω, τελικά μπήκα να δω στο Χωματιανού στο κάτω όπου εργάζονταν η Ειρήνη που δεν είδα γιατί ήτανε στο δωμάτιο και η Όλγα, ένα χαμογελαστό και φιλικό ξανθό μιλφάκι, τέτοια ώρα τέτοια λόγια σκέφτηκα και μπήκα αλλά τελικά καλά ήτανε. Πίπα ακά, γλωσσόφιλα φουλ, μια χαρά γενικά, αν και δεν ξέρω αν θα την επισκεπτόμουν και δεύτερη φορά. Έχω γράψει κριτική.

Καλά να περνάτε, με υγεία!
Μαραθώνιος.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Βλέπω ότι με το 20λεπτο (20 ευρώ) στο μετάξι γίνεται πιο καλή δουλειά... Σεξ που πλησιάζει επικίνδυνα σε σχέση GFE.. Συν ότι με κρατάει χορτασμένο για ένα τριήμερο + ,σε αντίθεση με τα εθιστικά 10ευρα που φεύγουν από δω κι από κει μην καταλήγοντας τελικά σε ουσιαστικές συνευρέσεις παρά μόνο σε αδειάσματα... Μάλλον ξεκινάω νέο project συνουσιαστές , αναβαθμίζω το στυλ μου.....Καλησπέρες..!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Kαλησπερα !!!

Bολτα με το ηλεκτρικο μου πατινι στην Ιασονος στις 5 το απογευμα οπου ειδα τα εξης:
Ιασονος 43 η Μαγκυ η Κυπρια και η Μελισσα.Η Μελισσα ειναι μια τσουπωτη αλβανογυφτισα ομορφοτερη απο τη Μαγκυ.

Ιασονος 46 μεσαιο με το μακρυ διαδρομο ηταν η Παολα μια μαυριδερη αλβανογυφτοπουλα με τσουπωτο κωλαρι.
Στον οικο υπηρχε και αλλη μια κοπελα που κοιμοταν εκεινη την ωρα μεσα σε καποιο δωματιο.

Ιασονος 44 δεξι με τα σκαλακια ηταν η 18 χρονη Ερικα.Ρωσσιδα με παγωμενο βλεμμα αλλα καλο κορμι την δοκιμασα και ηταν καλυτερη απο οτι περιμενα.

Περδικα γωνιακο κλειστο.

Μεγαλου Αλεξανδρου 28 αριστερο η Ελενη η Ρωσσοποντια με ακαποτο τελειωτικο στο στομα. Η Ειρηνη θα ερχοταν στις 6 το απογεμα.

Μεγαλου Αλεξανδρου 21 οροφος μοντελο- Χριστινα , σκιστοματα Αλβανεζα, φουλ κοσμος στο σαλονι και τα δωματια γεματα.

Μεγαλου Αλεξανδορυ 21 ισογειο κλειστο με μεγαλο λουκετο με κωδικο. Δοκιμασα στην τυχη 2-3 κωδικους μπας και το ανοιξω αλλα τζιφος,ελπιζω να μην το μπλοκαρα.

Ιασονος 27 υπογειο μια ξανθια μιλφ με παραπανω κιλα που την ελεγαν Μαρια και μιλουσε πολυ καλα ελληνικα.

Στο Ιασονος 31 ισογειο η Παολα με βαμμενο καστανο το μαλλι το οποιο εχει κανει κατασρο. Η Γιασμην ακομα αγνοειται,δε θα ξεχασω την υποσχεση της πριν φυγει για την πατριδα της,
οτι θα γυρισει ξανα γιατι της αρεσει να την γαμανε πολλοι αντρες και οχι μονο ο αντρας της.

Ιασονος 30 οροφος κλασσικα η Μαρια το ξωτικο με απλο προγραμμα, στις 1800 θα ερχοταν η Ζωη.

Ιασονος 20β οροφος η Νταρια,σεξυ μοντελοειδες σκουροχρωμη Ρωσσιδα. Η Νταρια ηταν στον οικο απο το πρωι και θα συνεχιζε και την απογευματινη βαρδια.

Στο Ιάσωνος 30 το ξωτικό που λες ποια είναι ...?? Καλή..??? Δε μού 'ρχεται στο μυαλό πρόσωπο αυτή τη στιγμή..

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.162
Πόντοι
1.960

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.086
Πόντοι
2.836

Συναγωνιστή για πές μου πώς είναι αυτές οι μαύρες σωματικά και τι βάρδια είναι
Στο 36 λίγο γεματούλα ελαφρώς και μεγαλύτερα βυζάκια, η Α ΝΤΖΕΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΩΜΑ και υψος με τακουνια ποιο αδύνατη.2η βαρδια ΚΑΙ ΟΙ 2.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.817
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα καί χρόνια πολλά, κατέβηκα σήμερα Φώκαιας 25 στον όροφο και είδα τη Λόλα,το τρελό μουνακι είναι αυτό;! ξέρετε τη λέει από υπηρεσίες;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Στο Ιάσωνος 30 το ξωτικό που λες ποια είναι ...?? Καλή..??? Δε μού 'ρχεται στο μυαλό πρόσωπο αυτή τη στιγμή..
Την Μαρία από Αλβανία εννοεί !! Ξωτικό διότι από πεταχτά αυτιά που είχε μετά έκανε πλαστική και έγιναν υπερβολικά μυτερά σαν ξωτικό !!!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Την Μαρία από Αλβανία εννοεί !! Ξωτικό διότι από πεταχτά αυτιά που είχε μετά έκανε πλαστική και έγιναν υπερβολικά μυτερά σαν ξωτικό !!!
Θα την τσεκάρω να την θυμηθώ, οκ...Thanks..!

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Kαλησπερα !!!

Περδικα γωνιακο κλειστο.

Καλά στο Ι 43 είχα πάρει πριν κανά 2 μηνο την Μελισσα πάλι μυριζε ιδρωτιλα πρέπει να χει θέμα... Η τσατσα κλασικά για τον πουτσο κάθεται μπροστά στην πόρτα να μην φύγεις!
Της την είπα τις προάλλες σε βόλτα που έκανα,σώνει και καλά να περάσω δωμάτιο
Της λεω κάνε στην άκρη να περάσω έξω αφού προσπαθούσε να πείσει να μπω!
Και στο τέλος μου λέει πολύ πεισματαρης είσαι!
Τι να πεις....
Στο Ιασονος 36 όντως έχω πετύχει και 2 μαύρες κάποια στιγμή απόγευμα.
Μια Αλινα Ρωσσιδα ξανθιά με κοντό μαλλί που δούλευε εκεί τι απέγινε είναι βραδινή;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
μάγκες Ιάσωνος 19 πάνω και κάτω έχει 2 μαύρες, εγώ πέρασα με αυτήν στο κάτω καλή φάση ήταν, το λέω απλά να το ξέρετε
Ναι η Άντζελα κάτω είναι πιο καλή σε υπηρεσίες από τη Ναόμι που δουλεύει πάνω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom