Kαλησπερα !!!
Bολτα με το ηλεκτρικο μου πατινι στην Ιασονος στις 5 το απογευμα οπου ειδα τα εξης:
Ιασονος 43 η Μαγκυ η Κυπρια και η Μελισσα.Η Μελισσα ειναι μια τσουπωτη αλβανογυφτισα ομορφοτερη απο τη Μαγκυ.
Περασε απο διπλα μου στο σαλονι και μυριζε ιδρωτιλα.
Υπηρεσια ηταν η γνωστη ξαθια Νελλυ που κλεινει πορτα και δε σε αφηνει να βγεις.
Ιασονος 46 μεσαιο με το μακρυ διαδρομο ηταν η Παολα μια μαυριδερη αλβανογυφτοπουλα με τσουπωτο κωλαρι.
Στον οικο υπηρχε και αλλη μια κοπελα που κοιμοταν εκεινη την ωρα μεσα σε καποιο δωματιο.
Ιασονος 44 δεξι με τα σκαλακια ηταν η 18 χρονη Ερικα.Ρωσσιδα με παγωμενο βλεμμα αλλα καλο κορμι την δοκιμασα και ηταν καλυτερη απο οτι περιμενα.
Χρωσταω δυο κριτικες για Ερικα και Σαντρα που δουλευουν στον ιδιο οικο.
Περδικα γωνιακο κλειστο.
Μεγαλου Αλεξανδρου 28 αριστερο η Ελενη η Ρωσσοποντια με ακαποτο τελειωτικο στο στομα. Η Ειρηνη θα ερχοταν στις 6 το απογεμα.
Μεγαλου Αλεξανδρου 21 οροφος μοντελο- Χριστινα , σκιστοματα Αλβανεζα, φουλ κοσμος στο σαλονι και τα δωματια γεματα.
Ο τσατσος εγγυοταν για ολοκληρο 10λεπτο στο δωματιο χωρις ενοχληση.
Μεγαλου Αλεξανδορυ 21 ισογειο κλειστο με μεγαλο λουκετο με κωδικο. Δοκιμασα στην τυχη 2-3 κωδικους μπας και το ανοιξω αλλα τζιφος,ελπιζω να μην το μπλοκαρα.
Ιασονος 37 ισογειο και οροφος κλειστα.
Ιασονος 27 υπογειο μια ξανθια μιλφ με παραπανω κιλα που την ελεγαν Μαρια και μιλουσε πολυ καλα ελληνικα.
Στο Ιασονος 31 ισογειο η Παολα με βαμμενο καστανο το μαλλι το οποιο εχει κανει κατασρο. Η Γιασμην ακομα αγνοειται,δε θα ξεχασω την υποσχεση της πριν φυγει για την πατριδα της,
οτι θα γυρισει ξανα γιατι της αρεσει να την γαμανε πολλοι αντρες και οχι μονο ο αντρας της.
Ιασονος 36 εμπαινε για δουλεια μια μαυρη σχετικα αδυνατη.
Ιασονος 30 οροφος κλασσικα η Μαρια το ξωτικο με απλο προγραμμα, στις 1800 θα ερχοταν η Ζωη.
Ιασονος 20β οροφος η Νταρια,σεξυ μοντελοειδες σκουροχρωμη Ρωσσιδα. Η Νταρια ηταν στον οικο απο το πρωι και θα συνεχιζε και την απογευματινη βαρδια.
Το μωρο ειναι δοκιμασμενο και το αξιζει το 15αρι.
Το Ιασονος 20γ ηταν κλειστο.
Στο Ιασονος 20α δεν μπηκα λογικα θα ηταν ο παλιος μου ερωτας η γκιλφ Δαναη.
Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες !!