Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 341 άτομα (43 μέλη και 298 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Έχω ατομικό Λίστεριν για μετά το γλυφομούνι, τύπε μου! :rockon:
Άσε τα τρισάγια προς το παρόν...:hi:
Καλη ασπίδα όντως. Όταν μιλάει η εμπειρία τα αλλά περισσευουν! Ή και Bentadin στοματικό διάλυμα για πλυσεις. Κάνει την ίδια δουλειά.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
(Μετά από αυτές τις συζητήσεις που κανουμε βλέπω όλοι οι συναγωνιστές να αδειάζουν από τα ράφια των Σουπερμάρκετ και φαρμακείων όλα το Listerine και Betandine)!! :2funny: :headbang2::eyebrows::dancing:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Θα πάρω και εγώ να έχω... Κάνει δουλειά?
Ναι το συνιστούν ολοι οι αφροδισιολογοι του κόσμου!
Σε συνδυασμό με ακουαφορτε κανει θαύματα!
Οσα σαπια μουνια τιγκα στα σεξουαλικως μεταδιδόμενα νοσήματα που τα ψωλοχυνουν 70 πακιστανοι τη μερα και να γλειψεις,δεν παθαινεις τίποτα!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
(Μετά από αυτές τις συζητήσεις που κανουμε βλέπω όλοι οι συναγωνιστές να αδειάζουν από τα ράφια των Σουπερμάρκετ και φαρμακείων όλα το Listerine και Betandine)!! :2funny: :headbang2::eyebrows::dancing:
To Listerine πάει κι έρχεται, τίποτα Γαργάρες με Klinex φοβάμαι....

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Καλη ασπίδα όντως. Όταν μιλάει η εμπειρία τα αλλά περισσευουν! Ή και Bentadin στοματικό διάλυμα για πλυσεις. Κάνει την ίδια δουλειά.
Για το listerine ok αν και θα προτεινα Tantum Verde,ειναι ποιο δραστικο ποιο ισχυρο,ομως προσοχη στη χρηση δεν ειναι για πολυ καιρο,για το betandine και αυτο θελει ακομα μεγαλυτερη προσοχη γιατι περιεχει ιωδιο,οποτε ενας με προβλημα θυροειδους,που μπορει και να μην γνωριζει αν εχει προβλημα με το θυροειδη να δημιουργηθουν διαφορα θεματα και απορρυθμισεις,γι αυτο συζητηση με τον γιατρο πρωτα και μετα βαζουμε οτι ναναι στο στομα μας.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Για το listerine ok αν και θα προτεινα Tantum Verde,ειναι ποιο δραστικο ποιο ισχυρο,ομως προσοχη στη χρηση δεν ειναι για πολυ καιρο,για το betandine και αυτο θελει ακομα μεγαλυτερη προσοχη γιατι περιεχει ιωδιο,οποτε ενας με προβλημα θυροειδους,που μπορει και να μην γνωριζει αν εχει προβλημα με το θυροειδη να δημιουργηθουν διαφορα θεματα και απορρυθμισεις,γι αυτο συζητηση με τον γιατρο πρωτα και μετα βαζουμε οτι ναναι στο στομα μας.
Ωραία η πληροφορία σου συναγωνιστή. Εγώ με το Betandine δεν είχα ποτε προβλημα παντως. Εξάλλου δεν το χρησιμοποιω συστηματικά, παρα μόνο όταν κάνω υποπτες συνεδρειες..... Αλλά αν υπάρχουν θέματα καλό είναι να τα λέμε. Το Tandum το ξερω κι εγώ απλά ξέχασα να το αναφέρω.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
το ρωσικο μουνι ειναι φρεσκο, σφιχτο και ζωνατανο, αυτη ειναι η μια διαφορα και η αλλη οτι ειναι χαμογελαστες και καλοσυνατες
Κι εγώ τόσα χρόνια αυτή την εντύπωση έχω. Και οι δυο με υποδέχονται με θετικό πρόσημο.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το αμφιβάλλεις; Εδώ μέσα υπάρχουν κάτι στουρνάρια.....!! Αρκεί να απολυμάνουν το στόμα τους με κάτι!!
Πολύ φοβάμαι ότι τα φιλιά της Άναμπελ κάποιοι θα τα μπερδέψουν με την μετάλλαξη Όμικρον... Ε , ρε μάνα μου...!!!

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Ωραία η πληροφορία σου συναγωνιστή. Εγώ με το Betandine δεν είχα ποτε προβλημα παντως. Εξάλλου δεν το χρησιμοποιω συστηματικά, παρα μόνο όταν κάνω υποπτες συνεδρειες..... Αλλά αν υπάρχουν θέματα καλό είναι να τα λέμε. Το Tandum το ξερω κι εγώ απλά ξέχασα να το αναφέρω.
Έτσι όπως λες για λίγο και σε ύποπτες καταστάσεις γιατί όλα αυτά καταστρέφουν την ποιότητα του σάλιου και όπως είναι γνωστό το σάλιο έχει ισχυρές αντιμικροβιακες ιδιοτητες,ομως αυτα που βάζουμε στο στόμα μας από γλωσσοφιλλα μεχρι γλυφομουνια,ειναι πολυ ισχυρα βακτηρια και σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να τα καταπολεμησει,αναλογως βεβαια και το ανοσοποιητικο του καθενως,μπορει να δημιουργήσει στρεπτοκοκικη αμυγδαλιτιδα και αλλα ποιο σοβαρά πράγματα,να χρειαστούν αντιβιώσεις κλπ,τεσπα πιασαμε ιατρικά θέματα,αλλα καλο ειναι ολοι να ξέρουμε μερικά πραγματα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Έτσι όπως λες για λίγο και σε ύποπτες καταστάσεις γιατί όλα αυτά καταστρέφουν την ποιότητα του σάλιου και όπως είναι γνωστό το σάλιο έχει ισχυρές αντιμικροβιακες ιδιοτητες,ομως αυτα που βάζουμε στο στόμα μας από γλωσσοφιλλα μεχρι γλυφομουνια,ειναι πολυ ισχυρα βακτηρια και σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να τα καταπολεμησει,αναλογως βεβαια και το ανοσοποιητικο του καθενως,μπορει να δημιουργήσει στρεπτοκοκικη αμυγδαλιτιδα και αλλα ποιο σοβαρά πράγματα,να χρειαστούν αντιβιώσεις κλπ,τεσπα πιασαμε ιατρικά θέματα,αλλα καλο ειναι ολοι να ξέρουμε μερικά πραγματα.
Εννοείται φίλε μου ότι όλα αυτά είναι για το καλό όλων μας. Όντως αν η χρήση είναι καθημερινη θα έχεις θέμα με το ph του στόματος. Αλλά όπως προειπα καλό είναι μετά από γλυψιμο σεξουαλικής περιοχης όχι για κάθε μέρα. Όπως επίσης το πουλι το πλενουμε μόνο με νερό γιατί το ph της βαλανου χαλάει πολυ γρήγορα. Κι αν χαλάσει μετά μπορείς να παθεις μέχρι κι ερεθισμό από καποτα!

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εννοείται φίλε μου ότι όλα αυτά είναι για το καλό όλων μας. Όντως αν η χρήση είναι καθημερινη θα έχεις θέμα με το ph του στόματος. Αλλά όπως προειπα καλό είναι μετά από γλυψιμο σεξουαλικής περιοχης όχι για κάθε μέρα. Όπως επίσης το πουλι το πλενουμε μόνο με νερό γιατί το ph της βαλανου χαλάει πολυ γρήγορα. Κι αν χαλάσει μετά μπορείς να παθεις μέχρι κι ερεθισμό από καποτα!
Τι εγκληματικες αυθαιρεσίες είναι αυτες που γραφεις!
Παντα σαπούνι στο πλύσιμο της πουτσας!
Με σκετο νερό δεν απομακρυνεις τα μικρόβια!
Αν έχεις θεμα με τα σαπούνια,παρε ενα αγνο πράσινο σαπούνι

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
43
Like
5.978
Πόντοι
2.836
Για αυτές τις περιπτώσεις προτείνω < Elugel>. Δοκιμασμένο

Συνημμένα

• download.jpg
    download.jpg
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 44

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
φιλε τι επαθα τελικα, εβγαλα επιχειλιο ερπη και μυκητες στα ουλα μου, πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι απο το στοματικο σεξ που εκανα. Ειχες δικιο τι επαθα γαμω την τυχη μου. και μου εδωσε αντιβιοση για 20 μερες και μια κρεμα για τα χειλια. Οποτε απο εδω και περα τερμα το στοματικο στην Ανναμπελ, μονο χυσιμο απο αποσταση οπως ειπε και ο αλλος συναγωνιστης
Περαστικά φίλε γενικότερα να προσέχεις!

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0
Η εβελινα απο περγαμου μεχρι τι ωρα δουλευει;

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλησπέρα. Απόψε κατά τις 7 πέρασα μια βόλτα από Φυλής. Τελικά μπήκα στην Φιλιππίδου 11 στο πάνω. Εκεί για δεύτερη φορά συνάντησα την Άννα. Μάλλον πρόκειται για γυφτάκι που ψευδίζει κιόλας. Με διασκέδασε λίγο με τις μαλακίες, αν και δεν είχα και πολλά κέφια λόγω προσωπικών προβλημάτων. Πώς μου ήρθε και τη ρώτησα από πού είναι. Και ενώ το καλοκαίρι μου είπε ότι είναι από την Καλαμάτα, τώρα μου είπε ότι είναι Ελληνοιταλίδα. Εκεί γέλασα.
- Από την Κυψέλη είσαι ;ομορφούλα της λέω.
- Είμαι μισή μισή.
- Α, ωραία. Capisci bene l'italiano? της λέω.
Εκεί να δείτε φάτσα, ύφος. Εγώ τυχαίνει να ξέρω κάποιες φράσεις λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης με Ιταλούς κάποτε. Για μια στιγμή ξεροκατάπιε. Δεν ήξερε τι να πει. Εν τω μεταξύ το είπα μιμούμενος ότι μιλάω άπταιστα Ιταλικά.
Γυρίζει τότε και λέει:
- Εγώ καταλαβαίνω Ιταλικά, αλλά δεν μπορώ να τα μιλήσω.
Εκεί ήταν που μου έφτιαξε το κέφι.
Τελικά βρε παιδιά πέρα από την ικανοποίηση που έχουμε με τις κοπέλες αυτές, έχουν και την πλάκα τους. Εγώ πολλές φορές διασκεδάζω με τις βλακείες που λένε. Και πάνω στο γαμήσι και στην κουβεντούλα που κάνουμε.
Τώρα σε ό,τι αφορά την υπηρεσία; Η πίπα που έκανε η Ιταλίδα από την Κυψέλη ήταν ένα τίποτα. όλο μου τον γαργαλούσε με τη γλώσσα και κανονική πίπα δεν έπαιρνε. Τελικά μου σηκώθηκε και της ζήτησα να την γαμήσω, ήθελα να τελειώνω.
Δεν παραπονιέμαι, ούτε πρόκειται να χαλαστώ με τις χάλια υπηρεσίες από τη γειτόνισσα την "Ιταλίδα". Απλά δεν θα ξαναπάω. Άσε που την επόμενη φορά ποιος ξέρεις από πού θα μας έρθει, από ποια γωνιά της γης...

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Παρεμπιπτόντως, την Ντιάνα δεν την πέτυχα πουθενά στην Αλυσίδα Φώκαιας Φιλιππίδου. Μάλλον ή την έκανε ή όπως είπε ο φίλος smyrni δουλεύει τρίτη βάρδια. Πάντως οι τσατσάδες μαλακίες λέγανε. Παπαριές του κώλου. Λες και είμαστε ηλίθιοι. Τέλος πάντων.

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Παρεμπιπτόντως, την Ντιάνα δεν την πέτυχα πουθενά στην Αλυσίδα Φώκαιας Φιλιππίδου. Μάλλον ή την έκανε ή όπως είπε ο φίλος smyrni δουλεύει τρίτη βάρδια. Πάντως οι τσατσάδες μαλακίες λέγανε. Παπαριές του κώλου. Λες και είμαστε ηλίθιοι. Τέλος πάντων.
Μπρο προχθές την γάμησε ένας φίλος μου απλά είναι 3η βάρδια και αντί από κάτω που δούλευε είναι στο ίδιο δίπλα πάνω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom