nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.664
- Πόντοι
- 6.495
Θα πάρω και εγώ να έχω... Κάνει δουλειά?Έχω ατομικό Λίστεριν για μετά το γλυφομούνι, τύπε μου!
Άσε τα τρισάγια προς το παρόν...
Θα πάρω και εγώ να έχω... Κάνει δουλειά?Έχω ατομικό Λίστεριν για μετά το γλυφομούνι, τύπε μου!
Καλη ασπίδα όντως. Όταν μιλάει η εμπειρία τα αλλά περισσευουν! Ή και Bentadin στοματικό διάλυμα για πλυσεις. Κάνει την ίδια δουλειά.Έχω ατομικό Λίστεριν για μετά το γλυφομούνι, τύπε μου!
Ναι το συνιστούν ολοι οι αφροδισιολογοι του κόσμου!Θα πάρω και εγώ να έχω... Κάνει δουλειά?
To Listerine πάει κι έρχεται, τίποτα Γαργάρες με Klinex φοβάμαι....(Μετά από αυτές τις συζητήσεις που κανουμε βλέπω όλοι οι συναγωνιστές να αδειάζουν από τα ράφια των Σουπερμάρκετ και φαρμακείων όλα το Listerine και Betandine)!!
Για το listerine ok αν και θα προτεινα Tantum Verde,ειναι ποιο δραστικο ποιο ισχυρο,ομως προσοχη στη χρηση δεν ειναι για πολυ καιρο,για το betandine και αυτο θελει ακομα μεγαλυτερη προσοχη γιατι περιεχει ιωδιο,οποτε ενας με προβλημα θυροειδους,που μπορει και να μην γνωριζει αν εχει προβλημα με το θυροειδη να δημιουργηθουν διαφορα θεματα και απορρυθμισεις,γι αυτο συζητηση με τον γιατρο πρωτα και μετα βαζουμε οτι ναναι στο στομα μας.Καλη ασπίδα όντως. Όταν μιλάει η εμπειρία τα αλλά περισσευουν! Ή και Bentadin στοματικό διάλυμα για πλυσεις. Κάνει την ίδια δουλειά.
Ωραία η πληροφορία σου συναγωνιστή. Εγώ με το Betandine δεν είχα ποτε προβλημα παντως. Εξάλλου δεν το χρησιμοποιω συστηματικά, παρα μόνο όταν κάνω υποπτες συνεδρειες..... Αλλά αν υπάρχουν θέματα καλό είναι να τα λέμε. Το Tandum το ξερω κι εγώ απλά ξέχασα να το αναφέρω.Για το listerine ok αν και θα προτεινα Tantum Verde,ειναι ποιο δραστικο ποιο ισχυρο,ομως προσοχη στη χρηση δεν ειναι για πολυ καιρο,για το betandine και αυτο θελει ακομα μεγαλυτερη προσοχη γιατι περιεχει ιωδιο,οποτε ενας με προβλημα θυροειδους,που μπορει και να μην γνωριζει αν εχει προβλημα με το θυροειδη να δημιουργηθουν διαφορα θεματα και απορρυθμισεις,γι αυτο συζητηση με τον γιατρο πρωτα και μετα βαζουμε οτι ναναι στο στομα μας.
Το αμφιβάλλεις; Εδώ μέσα υπάρχουν κάτι στουρνάρια.....!! Αρκεί να απολυμάνουν το στόμα τους με κάτι!!To Listerine πάει κι έρχεται, τίποτα Γαργάρες με Klinex φοβάμαι....
Κι εγώ τόσα χρόνια αυτή την εντύπωση έχω. Και οι δυο με υποδέχονται με θετικό πρόσημο.το ρωσικο μουνι ειναι φρεσκο, σφιχτο και ζωνατανο, αυτη ειναι η μια διαφορα και η αλλη οτι ειναι χαμογελαστες και καλοσυνατες
Πολύ φοβάμαι ότι τα φιλιά της Άναμπελ κάποιοι θα τα μπερδέψουν με την μετάλλαξη Όμικρον... Ε , ρε μάνα μου...!!!Το αμφιβάλλεις; Εδώ μέσα υπάρχουν κάτι στουρνάρια.....!! Αρκεί να απολυμάνουν το στόμα τους με κάτι!!
Έτσι όπως λες για λίγο και σε ύποπτες καταστάσεις γιατί όλα αυτά καταστρέφουν την ποιότητα του σάλιου και όπως είναι γνωστό το σάλιο έχει ισχυρές αντιμικροβιακες ιδιοτητες,ομως αυτα που βάζουμε στο στόμα μας από γλωσσοφιλλα μεχρι γλυφομουνια,ειναι πολυ ισχυρα βακτηρια και σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να τα καταπολεμησει,αναλογως βεβαια και το ανοσοποιητικο του καθενως,μπορει να δημιουργήσει στρεπτοκοκικη αμυγδαλιτιδα και αλλα ποιο σοβαρά πράγματα,να χρειαστούν αντιβιώσεις κλπ,τεσπα πιασαμε ιατρικά θέματα,αλλα καλο ειναι ολοι να ξέρουμε μερικά πραγματα.Ωραία η πληροφορία σου συναγωνιστή. Εγώ με το Betandine δεν είχα ποτε προβλημα παντως. Εξάλλου δεν το χρησιμοποιω συστηματικά, παρα μόνο όταν κάνω υποπτες συνεδρειες..... Αλλά αν υπάρχουν θέματα καλό είναι να τα λέμε. Το Tandum το ξερω κι εγώ απλά ξέχασα να το αναφέρω.
Εννοείται φίλε μου ότι όλα αυτά είναι για το καλό όλων μας. Όντως αν η χρήση είναι καθημερινη θα έχεις θέμα με το ph του στόματος. Αλλά όπως προειπα καλό είναι μετά από γλυψιμο σεξουαλικής περιοχης όχι για κάθε μέρα. Όπως επίσης το πουλι το πλενουμε μόνο με νερό γιατί το ph της βαλανου χαλάει πολυ γρήγορα. Κι αν χαλάσει μετά μπορείς να παθεις μέχρι κι ερεθισμό από καποτα!Έτσι όπως λες για λίγο και σε ύποπτες καταστάσεις γιατί όλα αυτά καταστρέφουν την ποιότητα του σάλιου και όπως είναι γνωστό το σάλιο έχει ισχυρές αντιμικροβιακες ιδιοτητες,ομως αυτα που βάζουμε στο στόμα μας από γλωσσοφιλλα μεχρι γλυφομουνια,ειναι πολυ ισχυρα βακτηρια και σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να τα καταπολεμησει,αναλογως βεβαια και το ανοσοποιητικο του καθενως,μπορει να δημιουργήσει στρεπτοκοκικη αμυγδαλιτιδα και αλλα ποιο σοβαρά πράγματα,να χρειαστούν αντιβιώσεις κλπ,τεσπα πιασαμε ιατρικά θέματα,αλλα καλο ειναι ολοι να ξέρουμε μερικά πραγματα.
Τι εγκληματικες αυθαιρεσίες είναι αυτες που γραφεις!Εννοείται φίλε μου ότι όλα αυτά είναι για το καλό όλων μας. Όντως αν η χρήση είναι καθημερινη θα έχεις θέμα με το ph του στόματος. Αλλά όπως προειπα καλό είναι μετά από γλυψιμο σεξουαλικής περιοχης όχι για κάθε μέρα. Όπως επίσης το πουλι το πλενουμε μόνο με νερό γιατί το ph της βαλανου χαλάει πολυ γρήγορα. Κι αν χαλάσει μετά μπορείς να παθεις μέχρι κι ερεθισμό από καποτα!
Περαστικά φίλε γενικότερα να προσέχεις!φιλε τι επαθα τελικα, εβγαλα επιχειλιο ερπη και μυκητες στα ουλα μου, πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι απο το στοματικο σεξ που εκανα. Ειχες δικιο τι επαθα γαμω την τυχη μου. και μου εδωσε αντιβιοση για 20 μερες και μια κρεμα για τα χειλια. Οποτε απο εδω και περα τερμα το στοματικο στην Ανναμπελ, μονο χυσιμο απο αποσταση οπως ειπε και ο αλλος συναγωνιστης
Μπρο προχθές την γάμησε ένας φίλος μου απλά είναι 3η βάρδια και αντί από κάτω που δούλευε είναι στο ίδιο δίπλα πάνωΠαρεμπιπτόντως, την Ντιάνα δεν την πέτυχα πουθενά στην Αλυσίδα Φώκαιας Φιλιππίδου. Μάλλον ή την έκανε ή όπως είπε ο φίλος smyrni δουλεύει τρίτη βάρδια. Πάντως οι τσατσάδες μαλακίες λέγανε. Παπαριές του κώλου. Λες και είμαστε ηλίθιοι. Τέλος πάντων.