You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.595
- Πόντοι
- 46.232
όσες φορές έχω πετύχει τη Ντιαννα τον τελευταίο μήνα ήταν 2η ή 3η βάρδια στο 24Μάγκες καλησπέρα. Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος μύστης.
Επειδή ο χρόνος που είχα ελεύθερο ήταν μέχρι τις 4 το μεσημέρι, τις δύο τελευταίες φορές πήγα με την Βαλέρια και την Καρολίνα. Ρώτησα για την Ντιάνα που ήταν στο Φωκαίας 24 απόγευμα και μου έλεγαν μαλακίες όπως συνήθως. Ότι σσσταμάτησε κτλ. Ξέρω ότι η κοπέλα έχει ένα μήνα που γυρισε. και μου φάινεται κουλό. Μια μέρα πάλι που πήγα στην αρχή της δεύτερης βάρδιας στο τσαρδί, δεν ήταν εκεί. Ήταν κάποιες άλλες. Πάντως άκρη δεν έβγαλα με τις μανταμίτσες. Πότε σου κάνουν ότι δεν ξέρουν για ποια μιλάς, πότε λένε ότι τους κατέβει άλλο. Λες και είσαι τόσο μαλάκας να το χάψεις. Κι αυτό για να σε αρπάξουν ως πελάτη εκείνη την ώρα.
Και ρωτώ αυττή η Ντιάνα με τα πλατινέ μαλλιά ξέρεις κανείς πού δουλεύει και αν ναι τι βάρδια;
Να ΄χετε όλοι σας ένα υπέροχο βράδυ.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.595
- Πόντοι
- 46.232
Σε άλλα μέχρι 2300 σε άλλα μέχρι 0000, ενώ πχ στη Διδύμου έχει κάποια που κλείνουν 2230Η 2η βάρδια μέχρι τι ώρα είναι;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.982
- Πόντοι
- 9.846
Εγώ δεν έχω παραπονο από την συγκεκριμένη. Πολλοί όμως συναγωνιστές έχουν.H τσατσα αυτη,σε οποιο μαγαζι παει,το φτιαχνει παλατακι απο αχουρι.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Καταθεση πριν λίγο στην Ριτα από Φωκαιας 19.
Σίγουρα οι περισσότεροι από σας την γνωρίζουν από παλιά, ψηλη ξανθια με κανονικό σωμα και πολυ όμορφο προσωπο για τα γούστα μου.
Παλιά ηταν πιο μαζεμένη, δεν ήταν τόσο διαχυτικη στο σαλόνι, πλεον μονο που δεν μας καβαλάει πανω στο καναπέ.
Βεβαια παλιότερα ήταν πιο τίμια, δεχόταν δυνατό σφυροκοπημα, τωρα πια οχι.
Το τσιμπουκι της ωστόσο παραμενει τιμιο, και περνάει από αρχιδια με μαεστρία, το 'χει.
Η τσατσα κατόπιν εορτής μου είπε ότι δεν είναι η μέρα της Ρίτας σημερα και δεν κανει το αγριο σεξ που κάνει συνήθως, και μου ζήτησε συγγνώμη που δεν μου το είπε πριν μπω στο δωμάτιο...(δεν είχε καν μουνόκρεμα η Ρίτα μαζί της και δεν γλίστραγε)
Κρίμα, και μπήκα με όρεξη για δυνατό σφυροκοπημα.
Με το τελειωτικό στο στόμα έσωσε την κατασταση.
Ας είναι όμως, καλή καρδιά, το κορίτσι γενικότερα ειναι ευχάριστο και σιγουρα όταν πάρω το σινιάλο απο την ευγενέστατη τσατσα θα ξαναπεράσω.
Σίγουρα οι περισσότεροι από σας την γνωρίζουν από παλιά, ψηλη ξανθια με κανονικό σωμα και πολυ όμορφο προσωπο για τα γούστα μου.
Παλιά ηταν πιο μαζεμένη, δεν ήταν τόσο διαχυτικη στο σαλόνι, πλεον μονο που δεν μας καβαλάει πανω στο καναπέ.
Βεβαια παλιότερα ήταν πιο τίμια, δεχόταν δυνατό σφυροκοπημα, τωρα πια οχι.
Το τσιμπουκι της ωστόσο παραμενει τιμιο, και περνάει από αρχιδια με μαεστρία, το 'χει.
Η τσατσα κατόπιν εορτής μου είπε ότι δεν είναι η μέρα της Ρίτας σημερα και δεν κανει το αγριο σεξ που κάνει συνήθως, και μου ζήτησε συγγνώμη που δεν μου το είπε πριν μπω στο δωμάτιο...(δεν είχε καν μουνόκρεμα η Ρίτα μαζί της και δεν γλίστραγε)
Κρίμα, και μπήκα με όρεξη για δυνατό σφυροκοπημα.
Με το τελειωτικό στο στόμα έσωσε την κατασταση.
Ας είναι όμως, καλή καρδιά, το κορίτσι γενικότερα ειναι ευχάριστο και σιγουρα όταν πάρω το σινιάλο απο την ευγενέστατη τσατσα θα ξαναπεράσω.
Τελευταία τροποποίηση:
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.134
- Πόντοι
- 5.646
Η Εβελίνα κάνει γυμνό μπουκι?Το Εβελινακι από τότε που έχασε τα λίγα περιττά κιλά ξανά έγινε μουναρα, είναι και καλή μέσα, μια διευκρίνηση γιατί το ξαναδιάβασα από κάποιον, ο χώρος ετσι είχε διαμορφωθεί από πριν γίνει η μεταφορά από το Αχαρνών 85, από τότε που λειτουργεί ο οίκος με την είσοδο δεξιά και όχι ευθεία όπως παλιά
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Thanks man ??Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη στο πανω
Παρασκευη στο κατω
Παντα πρωι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.595
- Πόντοι
- 46.232
Ναι έληξε η 3μηνη άδειαΗ Ειρήνη πρώην Στέλλα που δούλευε πριν ένα μήνα στο Φώκαιας 17 στον όροφο εφυγε?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.595
- Πόντοι
- 46.232
Ότι συνεννοηθείς μαζί της, κάνει επιλεκτικά, εγώ όσες φορές έχω περάσει ναι ρώτα και τον συναγωνιστή @Διανοούμενος που τη πήρε σήμεραΗ Εβελίνα κάνει γυμνό μπουκι?
ρε
ρε παιδια η εβελινα τι ωρα ειναι? εχω περασει ποσες φορες νωρις βραδακι κ ολο ειναι κλειστο η εργαζεται καποια αλλη!Ότι συνεννοηθείς μαζί της, κάνει επιλεκτικά, εγώ όσες φορές έχω περάσει ναι ρώτα και τον συναγωνιστή @Διανοούμενος που τη πήρε σήμερα
victoriatus
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
Περπάταγα μετάξι στην Αγησιλάου πριν λίγο και είδα μπροστά αυτό το φρικιαστικό θέαμα ? . Λες και έγινε μεγάλο φονικό
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Ετσι ακριβώς είναι. Χρόνια τώρα ακολουθεί αυτή τη τακτική. Κι αν είσαι καθαρός, και μυρωδάτος που λένε, το κέρδισες το deal, και το μεγάλο σου κέρδος, θα ΄ναι βέβαια η απολαυστική αισθησιακή της πίπα.Ότι συνεννοηθείς μαζί της, κάνει επιλεκτικά, εγώ όσες φορές έχω περάσει ναι ρώτα και τον συναγωνιστή @Διανοούμενος που τη πήρε σήμερα
Οσον αφορά τη καταγωγή της, όλως τυχαίως είχε πέσει στα χέρια μου πρό χρόνων το fb της.
Καταγωγή σπό Ουκρανία έλεγε. Τώρα αυτό με κάθε επιφύλαξη φερεγγυότητας, γιατί ο καθένας εκεί μπορεί να γράψει ότι θέλει.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.982
- Πόντοι
- 9.846
Επισκέπτομαι χρόνια την Εβε, εγώ πηγαινω παντα ξυρισμένος και απαστραπτων από καθαριότητα. Επιπλέον δεν έχω ίχνος λιπους με αποτελεσμα να μην έχει αποκρουστικο θέαμα όταν με βλεπει ξεβρακωτο. Παρολαυτα παντα με τσεκάρει έμπειρα κι έπειτα ενδίδει. Βέβαια αρκετοί τρώνε άκυρο, εγώ ποτέ. Η πιπα της είναι όντως βασανιστική και τρέλα αισθησιακή. Επίσης ενδιδω σε ακαπελα πιπα μόνο σε ελάχιστες και τσεκαρισμενες από πολλες ερωτήσεις κοπέλες. Η Εβε έχει περασει όλα τα τεστ και είναι άψογη επαγγελματίας. Το έχω πει και θα το ξαναπω, οι Ρωσσιδες έχουν διατριβή στην πορνεια. Οχι μονο απο υπηρεσίες αλλά και από καθαριότητα και υγιεινη που είναι ο πρωτος παραγοντας.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.648
- Πόντοι
- 456
Παιζει ακομα και στο νεο μαγαζι η κακοτροπη ξινη και αναγωγη τσατσα με τα γυαλια ????????Εγώ δεν είχα ξαναπαει πριν την μεταφορά της ιστορικής Έβελινας, Μαίρης και της περιβοητης τσατσας άρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.648
- Πόντοι
- 456
Δεν ξερω τι παλατακια κανει , εκεινο που ξερω διωχνει πελατες και βαραει πορτες σκετη ξινιλα .H τσατσα αυτη,σε οποιο μαγαζι παει,το φτιαχνει παλατακι απο αχουρι.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.648
- Πόντοι
- 456
δυστυχως και αγνωστο ποτε θα ερθεθ πισω , και ΑΝ !!!!!Η Ειρήνη πρώην Στέλλα που δούλευε πριν ένα μήνα στο Φώκαιας 17 στον όροφο εφυγε?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.060
- Πόντοι
- 5.975
Tα ανωτερω πόδια --θριλερ , απο την κουκλα , ελπίζουμε να μην ειναι τα απομεινάρια της ιστορικής παλιάς. κούκλας.του Ιασ 43 ! = επί BBW γυφτο-Μαρίας, με την ΘΡΥΛΙΚΗ τσα2. . Ιδού !
θα το βρειτε στο Youtube με τον τίτλο => "μπουρδελα απιστευτη τσατσα "
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.595
- Πόντοι
- 46.232
??? είχε αλλάξει το "σκηνικό" χρόνια τώρα, έχει διαμορφωθεί νέο "σκηνικό" εδώ και 3 χρόνια, έργα τέχνης...Tα ανωτερω πόδια --θριλερ , απο την κουκλα , ελπίζουμε να μην ειναι τα απομεινάρια της ιστορικής παλιάς. κούκλας.του Ιασ 43 ! = επί BBW γυφτο-Μαρίας, με την ΘΡΥΛΙΚΗ τσα2. . Ιδού !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K