bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
την εχω δει την αγενεστατηΔεν ξερω τι παλατακια κανει , εκεινο που ξερω διωχνει πελατες και βαραει πορτες σκετη ξινιλα .
την εχω δει την αγενεστατηΔεν ξερω τι παλατακια κανει , εκεινο που ξερω διωχνει πελατες και βαραει πορτες σκετη ξινιλα .
Ευχαριστώ. Άρα είναι από ότι κατάλαβα είναι ανάλογα τις μέρες τους εκεί μέσα
φιλε τι επαθα τελικα, εβγαλα επιχειλιο ερπη και μυκητες στα ουλα μου, πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι απο το στοματικο σεξ που εκανα. Ειχες δικιο τι επαθα γαμω την τυχη μου. και μου εδωσε αντιβιοση για 20 μερες και μια κρεμα για τα χειλια. Οποτε απο εδω και περα τερμα το στοματικο στην Ανναμπελ, μονο χυσιμο απο αποσταση οπως ειπε και ο αλλος συναγωνιστηςΑδερφε πες με περίεργο.. στοματικό στης ιερόδουλες δεν κάνω ας είναι η αγαπημένη μου αμαρτία να πηγαίνω 3 με 4 φορες την εβδομάδα σε πόρνες ,αλλά ακομα και να έκανα το μόνο σίγουρο είναι με τίποτα στην ανναμπελ, πίστεψέ με άμα θέλεις την υγεία σου πρέπει να κόψεις αυτό το κακο συνήθειο.
το ρωσικο μουνι ειναι φρεσκο, σφιχτο και ζωνατανο, αυτη ειναι η μια διαφορα και η αλλη οτι ειναι χαμογελαστες και καλοσυνατεςΕπισκέπτομαι χρόνια την Εβε, εγώ πηγαινω παντα ξυρισμένος και απαστραπτων από καθαριότητα. Επιπλέον δεν έχω ίχνος λιπους με αποτελεσμα να μην έχει αποκρουστικο θέαμα όταν με βλεπει ξεβρακωτο. Παρολαυτα παντα με τσεκάρει έμπειρα κι έπειτα ενδίδει. Βέβαια αρκετοί τρώνε άκυρο, εγώ ποτέ. Η πιπα της είναι όντως βασανιστική και τρέλα αισθησιακή. Επίσης ενδιδω σε ακαπελα πιπα μόνο σε ελάχιστες και τσεκαρισμενες από πολλες ερωτήσεις κοπέλες. Η Εβε έχει περασει όλα τα τεστ και είναι άψογη επαγγελματίας. Το έχω πει και θα το ξαναπω, οι Ρωσσιδες έχουν διατριβή στην πορνεια. Οχι μονο απο υπηρεσίες αλλά και από καθαριότητα και υγιεινη που είναι ο πρωτος παραγοντας.
Ψάχνω εδώ και καιρό την Μαίρη από φυλής 71Α .. μελαχρινή με βυζαρες. Ξέρετε που θα την βρω;Ημερήσια ενημέρωση για τα μπουρδέλα της ΑΘήνας.
NormalΠρογραμμα ?????
Απο τη στιγμή που εχεις επιχειλιο ερπη,ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ,γιατι θα αποκτήσει ερπη των γεννητικών οργάνων!φιλε τι επαθα τελικα, εβγαλα επιχειλιο ερπη και μυκητες στα ουλα μου, πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι απο το στοματικο σεξ που εκανα. Ειχες δικιο τι επαθα γαμω την τυχη μου. και μου εδωσε αντιβιοση για 20 μερες και μια κρεμα για τα χειλια. Οποτε απο εδω και περα τερμα το στοματικο στην Ανναμπελ, μονο χυσιμο απο αποσταση οπως ειπε και ο αλλος συναγωνιστης
Περαστικά μύστη..αυτά έχει το χόμπυ μας.φιλε τι επαθα τελικα, εβγαλα επιχειλιο ερπη και μυκητες στα ουλα μου, πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι απο το στοματικο σεξ που εκανα. Ειχες δικιο τι επαθα γαμω την τυχη μου. και μου εδωσε αντιβιοση για 20 μερες και μια κρεμα για τα χειλια. Οποτε απο εδω και περα τερμα το στοματικο στην Ανναμπελ, μονο χυσιμο απο αποσταση οπως ειπε και ο αλλος συναγωνιστης
Περαστικά μύστη σου! Είσαι σίγουρος ότι το κόλλησες από την Άνναμπελ?φιλε τι επαθα τελικα, εβγαλα επιχειλιο ερπη και μυκητες στα ουλα μου, πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι απο το στοματικο σεξ που εκανα. Ειχες δικιο τι επαθα γαμω την τυχη μου. και μου εδωσε αντιβιοση για 20 μερες και μια κρεμα για τα χειλια. Οποτε απο εδω και περα τερμα το στοματικο στην Ανναμπελ, μονο χυσιμο απο αποσταση οπως ειπε και ο αλλος συναγωνιστης
Περαστικά μύστη μου! Είσαι σίγουρος ότι το κόλλησες από την Άνναμπελ?
Γιατί της έκανα κι εγώ γλυφομούνι πρόσφατα, οπότε παίζει να ήρθα κι εγώ σε επαφή με τον έρπη.
Βέβαια, δεν ανησυχώ και ιδιαίτερα γιατί αυτά έχει το χόμπι, όπως είπε και ο Κλεόβουλος πιο πάνω...
μακαρι να έχει αυτά μόνο το χομπι και όχι χειρότερα... περαστικάΠεραστικά μύστη μου! Είσαι σίγουρος ότι το κόλλησες από την Άνναμπελ?
Γιατί της έκανα κι εγώ γλυφομούνι πρόσφατα, οπότε παίζει να ήρθα κι εγώ σε επαφή με τον έρπη.
Βέβαια, δεν ανησυχώ και ιδιαίτερα γιατί αυτά έχει το χόμπι, όπως είπε και ο Κλεόβουλος πιο πάνω...
Πρώτα από όλα αδερφε συναγωνιστή ευχομαι ταχεία ανάρρωση και συντομα ξανά στις επάλξεις δυνατότερος.φιλε τι επαθα τελικα, εβγαλα επιχειλιο ερπη και μυκητες στα ουλα μου, πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι απο το στοματικο σεξ που εκανα. Ειχες δικιο τι επαθα γαμω την τυχη μου. και μου εδωσε αντιβιοση για 20 μερες και μια κρεμα για τα χειλια. Οποτε απο εδω και περα τερμα το στοματικο στην Ανναμπελ, μονο χυσιμο απο αποσταση οπως ειπε και ο αλλος συναγωνιστης
Έχω ατομικό Λίστεριν για μετά το γλυφομούνι, τύπε μου!
Μύστη Διανοούμενε, μια διόρθωση γιατί κατά τα λοιπά είμαι απόλυτα με το μέρος σου!Πρώτα από όλα αδερφε συναγωνιστή ευχομαι ταχεία ανάρρωση και συντομα ξανά στις επάλξεις δυνατότερος.
Θυμάσαι τι είχα πει για την Αναμπελα; Ότι σίγουρα θα έχει ήπια δερματικά αφροδίσια τα οποία θα αγνοεί και θα προσεχει μόνο τα 4 θανάσιμα αμαρτήματα που κολλανε πολυ δυσκολα; (AIDS, Υπαττιτιδες)
Εσυ ήσουν κατηγορηματικος όμως ότι η κοπέλα ήτανε καθαρή. Δεν πειραζει αν δεν παθουμε δεν μαθαίνουμε λέει το σοφο ρητό. Εγώ θα συμπληρώσω κάτι άλλο το οποίο το λέω συνέχεια. Να σκέφτεστε με το πανω κεφάλι και να ζυγίζετε παντα την ιερόδουλη που έχετε απέναντι σας από καθαριότητα και υγιεινη. Αν είστε έμπειροι φαίνεται αμέσως. Η Αναμπελα έχει κατεβάσει λίτρα σπέρματος αγνοώντας κινδυνους. Κάποια πραγματα έχουν μαθηματική ακρίβεια και δεν μπορείς να πεσεις έξω. Το κορίτσι θα δουλέψει αλλά 2 αντε 3 χρόνια, θα μάσει τρελό χρήμα και θα χτίσει σπιταρωνα στη χώρα της. Θα κάνει κι ένα καλό check up από όλα τα δερματοαφροδισια θα γίνει καλά μετά από θεραπεία και θα κανει reset στη ζωή της σαν περιζητητη νυφη με αρκετά λεφτά και ακίνητη περιουσια. (Μη σου πω ότι θα το παιζει και παρθενα). Δεν της λείπει κάτι, μουνάρα είναι αναμφισβήτητα.
Δεν το παιζω έξυπνος φίλε μου γιατί κι εγώ μπορεί να την πατησω κάποια στιγμή, απλά έχω την εμπειρία πλεον αφου γυρίζω στους οίκους της ακολασίας ανελλιπώς απο το 1996 ,και αποφευγω ότι μου ξινίζει έστω κι ελάχιστα.
Εγώ όταν δεν κρατιέμαι και είμαι πρωτος στη βαρδια ενδιδω σε γλυψιμο γκροβερ, αλλά αυτό σε 2-3 ιερόδουλες που εμπιστευομαι με κλειστά μάτια. Επίσης άλλη μια συμβουλή, το γκροβερ δεν κατεβάζει υγρά προς κατάποση όπως η μουνα. Απλά αν μυρίσετε κάτι παραξενο όταν πλησιασετε μην ενδωσετε. Εμένα δεν μου έχει τυχει ποτε γιατί αν είναι φρεσκοπλυμενη η κοπελα δεν υπαρχει ρίσκο. Έπειτα μετά την λήξη της συνεδρειας μπουκες με στοματικό διάλυμα Betandin και είσαι μάγκας.Έχω ατομικό Λίστεριν για μετά το γλυφομούνι, τύπε μου!
Άσε τα τρισάγια προς το παρόν...
Ξέρεις ότι είναι καλυτερα για την κοπελα να τα πινει παρα να τα φτυνει; Να σου πω γιατί; Αν τα κρατάει στο στόμα της μέχρι να τα φτυσει μπορεί από μια πληγη στα ουλα της να τα παρει μέσα της αν τα κρατήσει πολυ ώρα. Αν όμως τα καταπιει αμέσως τα γάστρικα υγρά του στομάχους σκοτώνουν όλα τα αφροδίσια. Απλά επειδή η γευση πολλες φορες είναι αποτρεπτική για τα κορίτσια τα φτυνουν νομίζοντας ότι κάνουν το σωστό.Μύστη Διανοούμενε, μια διόρθωση γιατί κατά τα λοιπά είμαι απόλυτα με το μέρος σου!
Η Άνναμπελ δεν καταπίνει το χύσι! Δυστυχώς, το φτύνει αμέσως!
Γι αυτό τη χύνω στο στόμα με εμένα από πάνω της, ώστε να ''εγκλωβίζεται''
και να το κρατάει παραπάνω ώρα. Έτσι, παρατείνω την απόλαυση του χυσίματος!