Πήγα τώρα αδερφέ στο τερατισταν. Απίστευτο, πρώτη φορά γίνεται αυτό στην ζωή μου.
Τόση σαπιλα η Σάρα η Μάρα και τα πιο περίεργα τσογλανια να γυρνοφερνουν ,δεν πίστευα ότι δεν μπορούσα να βρω μια αξιολόγη τρύπα να ρίξω ένα γρήγορο πουτσο.
Εγώ και το φιλαράκι μου ζήσαμε εμπειρία τρόμου,ήμουν έτοιμος να πάρω την ανναμπελ αλλά με αηδιασε ο χυσοτενεκες η καριολα.
Πάμε πορνομολ τίποτα. Κολωνού όλα κλειστα,μόνο ο βετεράνος ανοιχτός η Ελένη.
Δεν είχα λεφτά για φυλής και απογοητευμένος δεν ήξερα τι να κάνω.,Ο φίλος μου δεν ήθελε ούτε να με πάει ούτε να γαμησει και του υποσχέθηκα να του βάλω 5 ευρώ βενζίνη για να με πάει και να περιμένει την τελετουργία.
Είδη πλιν 5 ευρώ και τόσο χαμένου χρόνου αποφάσισα να περάσω με την πουτσοζαλιστρα Λόρα Ρωσίδα μέτριας εμφάνισης και καλά καινούργια στην δουλειά τίποτα ιδιαίτερο, ψηλά στην ιασωνος εκεί που είναι όλα τα τέρατα και οι πιο περίεργοι ανθρώποι να τριγυρνούν με χαμένα βλέμματα, όπως και συμμορίες πακιστανικής και ινδικής καταγωγής να περιφέρονται αγριεμενοι με κουκούλες και κρυμμένες ασχημοφατσες.. τι να πω δεν μπορούσα να διανοηθω πως κατέληξε έτσι το
Μεταξουργείο. ήταν η χειρότερη μου μέρα εκεί δεν νομίζω να ξαναπάω βράδυ λόγο ποιότητας και μόνο καθαρά.