Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (42 μέλη και 244 επισκέπτες)

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.088
Πόντοι
201

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Ξεκινησα μια βόλτουλα στο Μεταξουργείο για να περάσει λιγο η ώρα.
Μπήκα στο Κολωνου 23α και η βολτα αρχισε και τελείωσε εκεί.

Νικολ :kiss-mark:
Τι όμορφο κορίτσι εισαι εσύ !
Παντα περναω υπέροχα μαζι σού ! :kiss-mark::kiss-mark:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Έχει πάει κανείς με μια Μελίνα στο Φώκαιας 27 μια Ρωσίδα να πει γνώμη ?
Κάποιος συναγωνιστής κολλησε αφροδισιο από δ'αυτην από πίπα άνευ. Πριν κανα δίμηνο αν θυμάμαι καλά.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πήγα τώρα αδερφέ στο τερατισταν. Απίστευτο, πρώτη φορά γίνεται αυτό στην ζωή μου.
Τόση σαπιλα η Σάρα η Μάρα και τα πιο περίεργα τσογλανια να γυρνοφερνουν ,δεν πίστευα ότι δεν μπορούσα να βρω μια αξιολόγη τρύπα να ρίξω ένα γρήγορο πουτσο.
Εγώ και το φιλαράκι μου ζήσαμε εμπειρία τρόμου,ήμουν έτοιμος να πάρω την ανναμπελ αλλά με αηδιασε ο χυσοτενεκες η καριολα.
Πάμε πορνομολ τίποτα. Κολωνού όλα κλειστα,μόνο ο βετεράνος ανοιχτός η Ελένη.
Δεν είχα λεφτά για φυλής και απογοητευμένος δεν ήξερα τι να κάνω.,Ο φίλος μου δεν ήθελε ούτε να με πάει ούτε να γαμησει και του υποσχέθηκα να του βάλω 5 ευρώ βενζίνη για να με πάει και να περιμένει την τελετουργία.
Είδη πλιν 5 ευρώ και τόσο χαμένου χρόνου αποφάσισα να περάσω με την πουτσοζαλιστρα Λόρα Ρωσίδα μέτριας εμφάνισης και καλά καινούργια στην δουλειά τίποτα ιδιαίτερο, ψηλά στην ιασωνος εκεί που είναι όλα τα τέρατα και οι πιο περίεργοι ανθρώποι να τριγυρνούν με χαμένα βλέμματα, όπως και συμμορίες πακιστανικής και ινδικής καταγωγής να περιφέρονται αγριεμενοι με κουκούλες και κρυμμένες ασχημοφατσες.. τι να πω δεν μπορούσα να διανοηθω πως κατέληξε έτσι το Μεταξουργείο. ήταν η χειρότερη μου μέρα εκεί δεν νομίζω να ξαναπάω βράδυ λόγο ποιότητας και μόνο καθαρά.
Αν σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα θα σου πω το εξής: Έχω έναν γνωστό 36 χρονών -κάποτε κάναμε παρέα πλέον όχι- ο οποίος μένει με τη μάνα του και παίρνει χαρτζιλίκι επ' αόριστον εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξέρει τι θα πει γυναίκα παίζει να μην έχει γαμήσει ποτέ και γενικώς είναι άχρηστος δεν είναι καλός σε τίποτα, δεν πιάνουν τα χέρια του , είναι το ναυάγιο του αιώνα ρε παιδί μου, κανένα νόημα σε αυτή τη ζωή.. Εσύ τουλάχιστον γαμάς..!! Υ.Γ όχι απλά δεν δουλεύει αλλά δεν σκοπεύει κιόλας να το κάνει επειδή πιστεύει ότι είναι γαμάτος φιλόσοφος κι ότι έχει βρει το νόημα της ζωής. Τι μαλακοπίτουρες υπάρχουν ρε φίλε..Εσύ μεθαύρο θα έχεις τα φράγκα σου πάλι και κανείς καλό σεξ ξανά..Υπάρχιε καλύτερο πράγμα σ εαυτή τη ζωή...???

Τελευταία τροποποίηση:

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Αν σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα θα σου πω το εξής: Έχω έναν γνωστό 36 χρονών -κάποτε κάναμε παρέα πλέον όχι- ο οποίος μένει με τη μάνα του και παίρνει χαρτζιλίκι επ' αόριστον εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξέρει τι θα πει γυναίκα παίζει να μην έχει γαμήσει ποτέ και γενικώς είναι άχρηστος δεν είναι καλός σε τίποτα, δεν πιάνουν τα χέρια του , είναι το ναυάγιο του αιώνα ρε παιδί μου, κανένα νόημα σε αυτή τη ζωή.. Εσύ τουλάχιστον γαμάς..!! Υ.Γ όχι απλά δεν δουλεύει αλλά δεν σκοπεύει κιόλας να το κάνει επειδή πιστεύει ότι είναι γαμάτος φιλόσοφος κι ότι έχει βρει το νόημα της ζωής. Τι μαλακοπίτουρες υπάρχουν ρε φίλε..Εσύ μεθαύρο θα έχεις τα φράγκα σου πάλι και κανείς καλό σεξ ξανά..Υπάρχιε καλύτερο πράγμα σ εαυτή τη ζωή...???
Ευτυχώς εγώ αδερφέ είμαι μικρός έχω πολύ καιρό μέχρι τα 30 μόλις τελείωσα σχολή πρακτική και χύνω σαν τρελός διάφορες σκύλες είτε είναι ιερόδουλες είτε εσχρα πορνιδια του ελέους που τα γαμας δίωρα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ευτυχώς εγώ αδερφέ είμαι μικρός έχω πολύ καιρό μέχρι τα 30 μόλις τελείωσα σχολή πρακτική και χύνω σαν τρελός διάφορες σκύλες είτε είναι ιερόδουλες είτε εσχρα πορνιδια του ελέους που τα γαμας δίωρα.
Μπράβο αγόρι μου..!!!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Κρίμα και έχει ένα καυλιαρικο τόυπε για πολλά και διαφορα
Αν έχει δωμάτια μετα απο σένα σε ξεπεταει και είναι βιαστική...
Τουλαχιστον αν το ρισκάρεις διάλεξε μερα που να μην έχει δουλειά το μπουρδελο ...

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
43
Like
5.972
Πόντοι
2.836

Gnomon(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2021
Like
22
Πόντοι
0
Φαντάσου την ΛΊζ Τέιλορ στην ταινία “Cleopatra”.
Γυμνό αλλά όχι τελειωτικό. Δουλεύει από 18:00 μέχρι 05:00 πρωί.
πω ρε μαλακα μας εφτιαξες βραδιατικα:grin: ευχαριστω για τις πληροφοριες!

sailor69

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Συναγωνιστές η Φωτεινή Διδυμου 27 παιζει τα πρωινα?Θα κατεβω το πρωι Αθηνα και λεω να την τιμησω...

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Πήγα στην πρώτη σπηλιά ιασωνος μάγκες και η τσατσά μου παρουσίαζε το πρόγραμμα της κοπελας όνομα Ελένης. άρχισε να γκαριζει τα κάνει όλα χωρίς προφυλακτικό και μουνι μόλις βγήκε δεν το πίστεψα αυτό που είδα σταναωρεθηκα πολύ ήταν μια κυρία σαν ερείπιο με ένα δόντι μόνο στο κάτω μέρος έτοιμη να με γαμησει με τα μάτια.
Της λέω γεια σας και ήθελα να φύγω τρέχοντας έπεσε η τσατσά στην πόρτα και έλεγε έχω και άλλη κοπέλα περιμενε αλλά εγώ, ήθελα να βγω να πάρω αέρα,μη πιστεύοντας αυτό που είδα. οποίος την γαμαει παιδιά αλήθεια έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και για να υπάρχει εκεί δυστυχώς την παίρνουνε κρίμα και πάλι κρίμα...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Πήγα στην πρώτη σπηλιά ιασωνος μάγκες και η τσατσά μου παρουσίαζε το πρόγραμμα της κοπελας όνομα Ελένης. άρχισε να γκαριζει τα κάνει όλα χωρίς προφυλακτικό και μουνι μόλις βγήκε δεν το πίστεψα αυτό που είδα σταναωρεθηκα πολύ ήταν μια κυρία σαν ερείπιο με ένα δόντι μόνο στο κάτω μέρος έτοιμη να με γαμησει με τα μάτια.
Της λέω γεια σας και ήθελα να φύγω τρέχοντας έπεσε η τσατσά στην πόρτα και έλεγε έχω και άλλη κοπέλα περιμενε αλλά εγώ, ήθελα να βγω να πάρω αέρα,μη πιστεύοντας αυτό που είδα. οποίος την γαμαει παιδιά αλήθεια έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και για να υπάρχει εκεί δυστυχώς την παίρνουνε κρίμα και πάλι κρίμα...
ΩΝΑΣΟΥΓΑΜ..., δεν θα μου αφήσεις άντερο βραδυάτικα...:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ο καθένας έχει τα γούστα του

Purkavlos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
5
Like
287
Πόντοι
280

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα μου Φιλε Doktor.....η Ελεναρα σε εβλεπε σαν?????τι ωρα πηγες???Θελω να την βαλω στα τροπαια της μπουρδελιαρικης ζωης μου αλλα δεν την εχω πετυχει ποτε.......
υσ.σε ποιον οικο την πετυχες???

Συνημμένα

• 6504_attiki_loukoumi_rose.jpg
    6504_attiki_loukoumi_rose.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 40
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom