Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (19 μέλη και 195 επισκέπτες)

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
η Ρίτα στο Φωκαιας 19 τι λεει;;;
Μια χαρά είναι! Έχει κέφι, δίνει φιλιά (αν σε ενδιαφέρει), σώμα μέτριο, αλλά πρόσωπο πανέμορφο για τα γούστα μου. Τσατσά χτυπάει αλλά δε βιάζεται η κοπέλα, μπορείς να δοκιμάσεις,πιστεύω δε θα τα κλάψεις!

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
305
Πόντοι
21
Μια χαρά είναι! Έχει κέφι, δίνει φιλιά (αν σε ενδιαφέρει), σώμα μέτριο, αλλά πρόσωπο πανέμορφο για τα γούστα μου. Τσατσά χτυπάει αλλά δε βιάζεται η κοπέλα, μπορείς να δοκιμάσεις,πιστεύω δε θα τα κλάψεις!
ευχαριστώ φίλε μου!

Dimfath

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
86
Πόντοι
0
η Ρίτα στο Φωκαιας 19 τι λεει;;;
Συμπαθητικό κορίτσι, δυστυχώς πίπα με λάστιχο. Δε μου έκανε πολύ κέφι να τη γαμήσω ( όχι γλειφομούνι, λάστιχο κλπ) αλλά τη βρήκα καλά με πίπα στα 4. Είχε βγάλει τα διακοσμητικά γυαλιά της αλλά της τα φόρεσα πάλι και συνέχισα σε ήπιο mouthfucking. Γενικά είναι ευδιάθετη και χαμογελαστή. Αν αρκείσαι στην εμφάνιση της και δε σε χαλάει το αποστειρωμένο, πέρνα.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Συναγωνιστές η Φωτεινή Διδυμου 27 παιζει τα πρωινα?Θα κατεβω το πρωι Αθηνα και λεω να την τιμησω...

παιζει μονο πρωινα οχι ολες τις μερες.γενικα οι βαρδιες στο Δ27 ειναι οτι να ναι

Κάθε μέρα έως τις 16:00 εκτός Σαββάτου.
:hi:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Συμπαθητικό κορίτσι, δυστυχώς πίπα με λάστιχο. Δε μου έκανε πολύ κέφι να τη γαμήσω ( όχι γλειφομούνι, λάστιχο κλπ) αλλά τη βρήκα καλά με πίπα στα 4. Είχε βγάλει τα διακοσμητικά γυαλιά της αλλά της τα φόρεσα πάλι και συνέχισα σε ήπιο mouthfucking. Γενικά είναι ευδιάθετη και χαμογελαστή. Αν αρκείσαι στην εμφάνιση της και δε σε χαλάει το αποστειρωμένο, πέρνα.
Η ξανθιά η Ρίτα αποστειρωμένο; :think:
Επίσης, δεν την έχω δει ποτέ με γυαλιά.

Υπάρχει περίπτωση να εννοείς άλλη κοπέλα; :hi:

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Η ξανθιά η Ρίτα αποστειρωμένο; :think:
Επίσης, δεν την έχω δει ποτέ με γυαλιά.

Υπάρχει περίπτωση να εννοείς άλλη κοπέλα; :hi:
Και σε μένα μόνο αποστειρωμένο δεν ήταν...Επίσης εγώ της είπα με καπότα πίπα αλλίως νομίζω ότι κάνει και χωρις..69 κάνει..φιλιά δίνει..αποστειρωμένο δεν το λες..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.563
Πόντοι
46.232
το έκοψε το ελεύθερο στοματικό η Ρίτα? Δε νομίζω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.563
Πόντοι
46.232
Και σε μένα μόνο αποστειρωμένο δεν ήταν...Επίσης εγώ της είπα με καπότα πίπα αλλίως νομίζω ότι κάνει και χωρις..69 κάνει..φιλιά δίνει..αποστειρωμένο δεν το λες..
Μόνο κωλο δε δίνει η Ρίτα, τα άλλα τα κάνει

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Κάτι λάθος πρέπει να λες για ρίξε μια ματιά. Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε άλλη ρίτα

Dimfath

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
86
Πόντοι
0
Συγνώμη, πάλι πρέπει να έχω μπερδέψει ονόματα.
Αυτή που εγώ την έχω βαφτίσει Ρίτα, την έχω πετύχει στο 13 πάνω (γιατί πλέον άνοιξε και το κάτω) και στο επόμενο από το 17.
Μελαχρινή ή μαυρομάλλα λίγο πιο μακρυά από καρέ, ανοιχτόχρωμο δέρμα, μετρίου αναστήματος, στήθος 2-3, νορμάλ σώμα, σαλονάρει πάντα με γυαλί μυωπίας. Η προφορά της δεν δηλώνει κάτι ξένο, αλλά μπορεί και να είναι από Αλβανία ή κάτι νότιο Σλαβικό.

Να ήταν Μαράκι και να το μπέρδεψα με Ριτάκι?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.563
Πόντοι
46.232
Συγνώμη, πάλι πρέπει να έχω μπερδέψει ονόματα.
Αυτή που εγώ την έχω βαφτίσει Ρίτα, την έχω πετύχει στο 13 πάνω (γιατί πλέον άνοιξε και το κάτω) και στο επόμενο από το 17.
Μελαχρινή ή μαυρομάλλα λίγο πιο μακρυά από καρέ, ανοιχτόχρωμο δέρμα, μετρίου αναστήματος, στήθος 2-3, νορμάλ σώμα, σαλονάρει πάντα με γυαλί μυωπίας. Η προφορά της δεν δηλώνει κάτι ξένο, αλλά μπορεί και να είναι από Αλβανία ή κάτι νότιο Σλαβικό.

Να ήταν Μαράκι και να το μπέρδεψα με Ριτάκι?
Στο 13 έχει Μαρία μια μελαχρινή και σαλοναρει με γυαλάκια που πιο παλιά δουλεύε στο 19 και ακόμα πιο παλιά Φυλής 69α αλλά και αυτή ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα έκανε, θα το σταμάτησε

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
3.325
Πόντοι
731
Παιδια τρελο σκηνικο και πρωτοτγνωρο χτες στο μεταξι ! Παω λοιπον κατα τις 02¨00 και αποφασιζω να μπω με την λολα απο περδικας 1 ! ωραιο μουνι ! με το που ερχεται στο δωματιο λεει μεγαλη πουτσα δεν γινεται σεξ ...λεω οριστε ? μου λεει αν θες μονο πιπα... λεω οχι ευχαριστω δεν θελω ...ντυνομαι, βγαινω εξω και η τσατσα μ εδωσε τα λεφτα πισω ζητωντας συγγνωμη ...τι να πω...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.757
Πόντοι
7.195
Είδα στο Ιωαννίνων 3 το παλιό στανταράκι μου προ κορωνοιού, τη μοντελέ γκιλφάρα Έλενα πρώην Καλύμνου 36, Ρεμούνδου, Πιπίνου 118 (όλα κλεισμένα πιά) μού είπε πάει κάποιες μέρες στο πάνω και κάποιες στο ισόγειο.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Παιδιά να αναφέρω ότι είχα γαμησαρα με Μαρία από φωκαιως 13..απλό πρόγραμμα όμως.. πίπα ντιπ όπως την θέλω κ ένταση στο σεξ.. κολάρα..αυτό μιας κ κάνω παυσεις από call girl σκάω κ φυλης μια στο τόσο

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Παιδια τρελο σκηνικο και πρωτοτγνωρο χτες στο μεταξι ! Παω λοιπον κατα τις 02¨00 και αποφασιζω να μπω με την λολα απο περδικας 1 ! ωραιο μουνι ! με το που ερχεται στο δωματιο λεει μεγαλη πουτσα δεν γινεται σεξ ...λεω οριστε ? μου λεει αν θες μονο πιπα... λεω οχι ευχαριστω δεν θελω ...ντυνομαι, βγαινω εξω και η τσατσα μ εδωσε τα λεφτα πισω ζητωντας συγγνωμη ...τι να πω...
Πρωτόγνωρο για σένα ... Ξέρεις πόσοι την πάτησαν πριν από σένα..

Dimfath

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
86
Πόντοι
0
Στο 13 έχει Μαρία μια μελαχρινή και σαλοναρει με γυαλάκια που πιο παλιά δουλεύε στο 19 και ακόμα πιο παλιά Φυλής 69α αλλά και αυτή ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα έκανε, θα το σταμάτησε
Μάλλον με αυτήν τη μπέρδεψα.
Αυτή τη βδομάδα πέρασα, μέρα δεν θυμάμαι. Πίπα ήταν με, όταν της είπα να τη γλείψω λέει όχι δεν κάνω. Όταν έχυσα τη ρώτησα γιατί δεν κάνει 69 κλπ. Λέει παλιά έκανε αλλά κάτι κόλλησε και ταλαιπωρήθηκε αρκετα, έχει και ευαίσθητο μουνί και της είπε ο γιατρός όχι. Κρίμα και ήθελα να τη γευτώ.

Δεν βρίσκομαι συχνά Ελλάδα, αλλά έχω την εντύπωση πως Αύγουστο έως και τώρα (όχι συνεχόμενα) την έχω πετύχει και στα δύο νούμερα που αναφέρεις.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δες και την θετική πλευρά.. Με το που άνοιξες την πόρτα να φύγεις κοίταξες την τσατσά και σκέφτηκες από μέσα σου : ''Τώρα αυτή μόλις έμαθε ότι την έχω μεγάλη.....'''

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Δεν θυμάμαι αν έχει ξαναγραφτεί, φταίει το πολύ σπαμ στην ημερήσια ενημέρωση.
Επαναλειτουργία του Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 το δεξί ισόγειο.
Κοπελα δεν ειδα ποια δούλευε.
Οποιος περάσει βλέπει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom