Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 330 άτομα (45 μέλη και 285 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Φιλε εγω την ελέγχω την Άνναμπελ σχεδον καθε εβδομαδα,δεν εχει τιποτα αφροδισιο εξαλλου εμενα μου εχει πει οτι δε κανει ακαπ σε πακια μονο σε ελληνες καθαρους κανει, απλα να περνεις σε ενα σακιδιο ενα δικο σου σεντονι και μαξιλαρι και να τα βαζεις πριν μπει στο δωματιο αλλα μετα πλησιμο κατευθιαν, εαν τωρα θες να της κανεις στοματικο κανε της αλλα χωρις πολλα γεννια γιατι ποναει, ειναι παντα πεντακαθαρη καμια βρωμια οπως λες δε θα σε αφησει
ο γυναικολόγος της είσαι; και ότι λένε ψέμματα σχετικά με τι κάνουν σε ποιον το σκεφτήκατε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φυλής 65 α 10:00με17:00
Πάει το κορίτσι. Όλοι οι σκληροπυρηνικοί εδώ μέσα θα το κατσιάσετε

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.262
Πόντοι
17.885
Μικρή ενημέρωση, γύρισε η Μαρία η Αλβανέζα από Διδύμου/Αλκηβιάδου στο Διδύμου 18β υπόγειο!
Μια καλή άφιξη, άντε να ρθει και η Ντιάνα με το καλό... :happy: Εχω γράψει και κριτική που λογικά θ ανέβει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.469
Πόντοι
46.232
Μικρή ενημέρωση, γύρισε η Μαρία η Αλβανέζα από Διδύμου/Αλκηβιάδου στο Διδύμου 18β υπόγειο!
Μια καλή άφιξη, άντε να ρθει και η Ντιάνα με το καλό... :happy: Εχω γράψει και κριτική που λογικά θ ανέβει
ωραιος ?, είχε εμφανιστεί πριν καμιά βδομάδα δέκα μέρες για 2 μέρες στο Έλλης 3

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.147
Πόντοι
506
εστρωσε αυτή? κάτι αρνητικά είχα διαβάσει...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.262
Πόντοι
17.885
εστρωσε αυτή? κάτι αρνητικά είχα διαβάσει...

για μένα το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν αντέχει ΣΚΛΗΡΟ γαμήσι! Όχι ότι είναι μαλακή ή κάτι τέτοιο, απλά εγώ έχω και κανα 2 που τρώνε ΠΟΛΥ πούτσα που οκ είναι πιο "καλές" από τη Μαρία! Για μένα το "αρνητικό" με τη Μαρία είναι ότι δεν θέλει/αντέχει την πίεση, αλλά είναι αρνητικό με μια άκρως φυσιολογική έννοια

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
υπαρχει περιπτωση να γυρισει η ντιανα? ξερουμε κατι?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Ρε αδερφέ εγώ πηγαίνω κάθε εβδομάδα πίπα με Καποτά και μόνο και απλά την βγάζω και την χύνω στο στόμα χωρίς να την αγγίξω και αυτή ξενερώνει γιατί ξέρει ότι την σιχαίνομαι.
Λες να υπάρχει κυνδινος να μου αφήσει καμιά βρωμιά ?
Συνέχιζε έτσι! Ζωντανός καμπινές! Μη φοβάσαι για τίποτα αδερφέ!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Εμείς που την έχουμε κεράσει την πρωτεΐνη μας δεν πάθαμε κάτι (μέχρι στιγμής) εσύ άμα το σκέφτεσαι it's o.k κατανοητό: Την επόμενη φορά όμως μύστη μου Χουφτωστην-Χουφτωστην!!
Θα την χυσω στη μάπα δεν την γλυτωνει! Μήπως κι αποκτήσει γουρι!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Μια ερώτηση τους πιο παλιούς μπουρδελακηδες της Φυλής. Είχε κανείς εμπειρία ποτέ με μια Μπάρμπι γύρω στα 7-8 χρόνια πριν; Ήταν στο 64Δ το ισόγειο με το στενό διάδρομο. Μια ξανθιά Κοντούλα πύραυλος Στο δωμάτιο. Εποχές που ήταν κ το μελαχρινό πιστόλι Μιράντα με το υπέροχο τσιμπουκι στο 71 στον οροφο. Αν κάποιος τις θυμάται κ είχε περάσει μαζί τους, θα ήταν θεϊκό αν ήξερε που βρίσκονται πλέον. Χαχα ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.469
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Βεργας 7.................................. Δίπλα δεξιά στο υπόγειο κάνουν εργασίες
περνώντας το πρωί με το αμάξι είδα αναμμένο φως στο υπόγειο, άρα έχουμε νέο οίκο, ας περάσει κάποιος να ενημερώσει ποιά δουλεύει

Alexiss3

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
73
Πόντοι
0
Εχθες το βραδυ κατα τις δωδεκα και τριαντα πηγα στην κολωνου 47 και ηταν η Αννα, η Ελληνιδα η ξανθια με το τατουαζ στο στηθος! Ηταν η δευτερη φορα που παω μαζι της. Σε σχεση με την πρωτη εχει πεσει η αποδοση της! Ειχε πολυ κοσμο το μαγαζι και γενικα το Μεταξουργειο! Θετικο τσιμπουκι και αναβαση απο πανω! Για αυτες τις μερες πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη! Εχω γραψει και στον καταλογο των μπουρδελων σχετικα. Παντως στο Μεταξουργειο εχθες μετρια πραγματα. Απο τις κοπελες που θυμαμαι εχθες, στην Αχιλλεως 51 ηταν η Ναταλι και το μπουρδελο της Κατερινας στην Κολωνου ηταν κλειστο!
Εχθες το βραδυ κατα τις δωδεκα και τριαντα πηγα στην κολωνου 47 και ηταν η Αννα, η Ελληνιδα η ξανθια με το τατουαζ στο στηθος! Ηταν η δευτερη φορα που παω μαζι της. Σε σχεση με την πρωτη εχει πεσει η αποδοση της! Ειχε πολυ κοσμο το μαγαζι και γενικα το Μεταξουργειο! Θετικο τσιμπουκι και αναβαση απο πανω! Για αυτες τις μερες πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη! Εχω γραψει και στον καταλογο των μπουρδελων σχετικα. Παντως στο Μεταξουργειο εχθες μετρια πραγματα. Απο τις κοπελες που θυμαμαι εχθες, στην Αχιλλεως 51 ηταν η Ναταλι και το μπουρδελο της Κατερινας στην Κολωνου ηταν κλειστο!
Αυτη με τα γυαλια μειωπιας κ τα πλαστικα βυζια;

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα του σάιτ
Ήθελα να ενημερώσω σχετικά με ένα περίεργο περιστατικό που μου συνέβη τις προάλλες στο μετάξι στο ύψος Κολωνού και Λεωνίδου εμφανίζεται ένας τύπος με ένα αυτοκίνητο βραδινές ώρες και ψαρεύει μάλλον πελάτες ή τίποτα άλλο να ληστέψει μάλλον κανέναν ; Πάντως το ολο θέαμα είναι φρικιαστικό ενώ κάθετε μέσα στο αμάξι και σου ψιθυρίζει
Έχετε το νου σας εκεί κάτω μην βρεθείτε προ εκπλήξεως
Υπάρχουν 2 τρομακτικες μορφές στο Μεταξουργείο αδερφέ ο ένας είναι ο Κάκος ο λύκος με το Σμαρτ που λογικά αυτός είναι που θα σου ψιθυρίζε και η Κρούελα το τραβελι με το Φίατ πουντο που ψάχνει να γαμησει πιτσιρίκια μαυρακια.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Βέργας 7 κάτω, ωραία δωμάτια, ντουζιερες. Χώρος στουντιακος. Κοπέλα 2ης βάρδιας χοντρή ξανθιά γυρω στα 30. Και να με πλήρωναν δεν εμπ1! Την είδα με πολιτικα να εισέρχεται στον οίκο. Αναμένω να δω την κοπέλα της πρωτης βάρδιας..... Όταν σχολάσει.... Σχόλασε...Πρώτη βαρδια λοιπόν και αυτή αδιάφορη χοντρουλα. Τσάμπα φράγκα για τον οίκο που υπογραμμίζω ότι είναι πολυ καλός.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.865
Πόντοι
431
Γνωρίζει κανείς τι παίζει τώρα Περγάμου 1 και Διδυμου 27;

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.984
Πόντοι
31.618
Πριν λίγο στο Ιάσονος 39 πορνομολ υπόγειο πέρασα με την Άννα με τα κοτσιδακια εντός ότι ήταν απαράδεκτη στο δοματιο,φαντάσου λέει δεν κάνει πισοκολιτο,άντε φόλα άστο.φευγοντας διαπιστώνω πος το δεκαρικο που πείρα ρέστα από εικοσαρικο ήταν σχισμένο και έλειπε κομμάτι της λέω αυτό ειναι σχισμένο,δεν σε ξέρουμε κύριε λέει και φοναξε το φύλακα .περνώ την αστυνομία λέω και καλώ το 100 .δεν σε ξέρουμε λένε αυτές τσατσά και πόρνη.θα έρθει η αστυνομία να δούμε τις κάμερες λέω .ανένδοτες αυτές.ερχονται δύο παλικάρια οι φυλακες.λεω το και το και εκείνη τη στιγμή απαντά η αστυνομία.ενταξει λένε οι φύλακες δοστου άλλο δεκαρικο.κλινω το κινητό.εισαι πολύ ένταξη του λέω του φύλακα περνω το δεκαρικο και φεύγω.
Συμπέρασμα να διεκδικήσται πάντα το δίκιο σας και μη μασάτε από νταβαντζιδες απέναντι στο νόμο είμαστε όλοι ίσοι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom