Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (7 μέλη και 94 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
καμμιά ενημέρωση έχουμε απο φυλής και πέριξ;

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Συμφωνω απολυτα, αν και θα ηθελα πολυ να την πιπωσω αλυπητα και να την χυσω μιας εβδομαδας σπερμα στο λαρυγγι της δεν τολμαω να το κανω. Η τυπισσα το παιζει ρωσσικη ρουλετα και σιγουρα θα εχει χασει πολλες φορες και ΣΙΓΟΥΡΑ ξαναλεω θα εχει κολλησει ελαφρια αφροδισια αλλά επειδη αυτη, οπως και αλλες κοπελες, νομιζουν οτι αν δεν κολλησεις τα 4 θανασιμα αμαρτηματα (Aids, Ιπατιττιδες) ολα τα αλλα τα αγνουνε!! Ευτυχως που στην ηλικια που ειμαι το πανω κεφαλι υπερισχυει του κατω! Ειναι ομως τρελο καβλακι το πορνιδιο του ελέους!
Ρε αδερφέ εγώ πηγαίνω κάθε εβδομάδα πίπα με Καποτά και μόνο και απλά την βγάζω και την χύνω στο στόμα χωρίς να την αγγίξω και αυτή ξενερώνει γιατί ξέρει ότι την σιχαίνομαι.
Λες να υπάρχει κυνδινος να μου αφήσει καμιά βρωμιά ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.501
Πόντοι
46.232
Να σημειωσω οτι στο Λαγουμιτζη 23 εχει μετακομισει και η πρωην Γκαλινα που ηταν Ιασωνος 37 σκαλακια και λιγες μερες πριν στο Αγιων Παντων 9,το οποιο εκλεισε,
πάντως επειδή πάντα επιστρεφοντας από τη δουλειά περνάω από μπροστά το Αγίων Πάντων ήταν ανοικτό πριν λίγο, επίσης θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή όχι ότι την χρειάζεσαι, τη κυρία Σοφία να τη προσέχεις γιατί είναι μεγάλο λαμογιο

Kanon1990

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
113
Πόντοι
0
δεν πάνε καλά ζητάνε πιστοποιητικά οι όικοι που είναι παράνομοι αξιωματικά? δηλαδή ο covid είναι το πρόβλημα? αμφιβάλω αν ένα 10% των γυναικών που δουλέυουν υποβάλλονται στις απαραίτητες εκ του νόμου εξετάσεις αν έχουν χαρτιά κλπ κλπ... και ζητάνε από τους πελάτες πιστοποιητικα εμβολιασμού οι κατα τεκμηριο παράνομοι.. τραγικο
Ελλαδιστσν

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
πάντως επειδή πάντα επιστρεφοντας από τη δουλειά περνάω από μπροστά το Αγίων Πάντων ήταν ανοικτό πριν λίγο, επίσης θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή όχι ότι την χρειάζεσαι, τη κυρία Σοφία να τη προσέχεις γιατί είναι μεγάλο λαμογιο
γιατι ετσι φιλε?
και την ειχα για καλη

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο οικο είναι αυτή η Μπελλα η ισπανόφωνη που λέτε όλοι ξαι τι βάρδιες Γιατί θα πάω αύριο αποκι κιας είναι και φόλα

Ionikara93

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
35
Πόντοι
0
Η Νατάσα η μιλφαρα από Κολωνού 30 τόσο δουλεύει η ελπίζουμε από Γενάρη?

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Συμφωνω απολυτα, αν και θα ηθελα πολυ να την πιπωσω αλυπητα και να την χυσω μιας εβδομαδας σπερμα στο λαρυγγι της δεν τολμαω να το κανω. Η τυπισσα το παιζει ρωσσικη ρουλετα και σιγουρα θα εχει χασει πολλες φορες και ΣΙΓΟΥΡΑ ξαναλεω θα εχει κολλησει ελαφρια αφροδισια αλλά επειδη αυτη, οπως και αλλες κοπελες, νομιζουν οτι αν δεν κολλησεις τα 4 θανασιμα αμαρτηματα (Aids, Ιπατιττιδες) ολα τα αλλα τα αγνουνε!! Ευτυχως που στην ηλικια που ειμαι το πανω κεφαλι υπερισχυει του κατω! Ειναι ομως τρελο καβλακι το πορνιδιο του ελέους!
Εμείς που την έχουμε κεράσει την πρωτεΐνη μας δεν πάθαμε κάτι (μέχρι στιγμής) εσύ άμα το σκέφτεσαι it's o.k κατανοητό: Την επόμενη φορά όμως μύστη μου Χουφτωστην-Χουφτωστην!!

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Αυτή η milf Φωτεινή με το ελευθ.στομ. στα 40αρια στην Jason που εμφανίζεται όλο με μάσκα έχει κανένα δόντι ρε μάγκες ή θα μας τσιμπουκωσει όπως η μέδουσα και δεν θα μπορούμε να τον βγάλουμε με τίποτα από το στόμα της?

• Χαχα
Αντιδράσεις: fil69

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα του σάιτ
Ήθελα να ενημερώσω σχετικά με ένα περίεργο περιστατικό που μου συνέβη τις προάλλες στο μετάξι στο ύψος Κολωνού και Λεωνίδου εμφανίζεται ένας τύπος με ένα αυτοκίνητο βραδινές ώρες και ψαρεύει μάλλον πελάτες ή τίποτα άλλο να ληστέψει μάλλον κανέναν ; Πάντως το ολο θέαμα είναι φρικιαστικό ενώ κάθετε μέσα στο αμάξι και σου ψιθυρίζει
Έχετε το νου σας εκεί κάτω μην βρεθείτε προ εκπλήξεως

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Ήθελα να ενημερώσω σχετικά με ένα περίεργο περιστατικό που μου συνέβη τις προάλλες στο μετάξι στο ύψος Κολωνού και Λεωνίδου εμφανίζεται ένας τύπος με ένα αυτοκίνητο βραδινές ώρες και ψαρεύει μάλλον πελάτες ή τίποτα άλλο να ληστέψει μάλλον κανέναν ; Πάντως το ολο θέαμα είναι φρικιαστικό ενώ κάθετε μέσα στο αμάξι και σου ψιθυρίζει

Λογικά να τον καρφώσει θα ψάχνει...

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Δεν την ξερω φιλε n.smirni76 την Σοφια,απλα την ειδα μια δυο φορες εκει και μιλησαμε λιγο,το ξερω οτι δεν ειναι να τις εμπιστευεσε αυτες πολυ,για το Αγιων Παντων 9 μπορει να ξανα ανοιξε δεν ξερω,παντως προγραμμα δεν εχει και ξερω οτι και η Αναστασια που δουλευε εκει μεταφερθηκε στο Κασσανδρας 4Α.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.984
Πόντοι
31.618
Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο οικο είναι αυτή η Μπελλα η ισπανόφωνη που λέτε όλοι ξαι τι βάρδιες Γιατί θα πάω αύριο αποκι κιας είναι και φόλα
Φυλής 65 α 10:00με17:00

• Like
Αντιδράσεις: Xusths

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κανα πουστρακι θα είναι που απλά θέλει να σε πληρώσει για να του κανείς έρωτα …..καθος σου ψιθυρίζει μέσα στο αυτοκίνητο ……..

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
εχει κατι κροσακια που κοβουν βολτες με τα αυτοκινητα και ψαχνουν πελατες (ισως να ηταν τετοια φαση)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ρε αδερφέ εγώ πηγαίνω κάθε εβδομάδα πίπα με Καποτά και μόνο και απλά την βγάζω και την χύνω στο στόμα χωρίς να την αγγίξω και αυτή ξενερώνει γιατί ξέρει ότι την σιχαίνομαι.
Ούτε καν να ξαπλωνεις εκεί μέσα !! Απλά να περιμένεις όρθιος και μολης μπαίνει να της λες πέσε στα γόνατα …. Και άνοιξε στόμα …( το κάνει πίστεψε με ..) τον παιζεις την χυνεις βαθειά στο λαρύγγι και φεύγεις …!!! Ότι άλλο κανείς παίζει να αρπάξεις κανα δερματικό κύριος !!! Διότι δεν πιστεύω πως έχει σοβαρό νόσημα η κοπέλα αλλά πολλά δερματικά προβλήματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχει κατι κροσακια που κοβουν βολτες με τα αυτοκινητα και ψαχνουν πελατες (ισως να ηταν τετοια φαση)
Κάποια από αυτά δίνουν 50 ρικο αν είσαι καλός γαμιας …

Gator9

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
119
Πόντοι
0
Φιλε εγω την ελέγχω την Άνναμπελ σχεδον καθε εβδομαδα,δεν εχει τιποτα αφροδισιο εξαλλου εμενα μου εχει πει οτι δε κανει ακαπ σε πακια μονο σε ελληνες καθαρους κανει, απλα να περνεις σε ενα σακιδιο ενα δικο σου σεντονι και μαξιλαρι και να τα βαζεις πριν μπει στο δωματιο αλλα μετα πλησιμο κατευθιαν, εαν τωρα θες να της κανεις στοματικο κανε της αλλα χωρις πολλα γεννια γιατι ποναει, ειναι παντα πεντακαθαρη καμια βρωμια οπως λες δε θα σε αφησει

aris7kan

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι οτι δε συνηθίζω να γράφω αλλά ποτέ δεν είναι αργά!!!
Για πείτε ρε παιδες ποια αξίζει να επισκεφθώ στην Αθήνα αλλά να είναι αδύνατη και μικροκαμομένη όσο γίνεται. Δε με τρελαίνουν οι νταρντάνες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom