You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Κολοκυνθους 38 Α επάνω, παρακαλω προσοχη γιατι οι συνθήκες είναι ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ! Η κοπέλα που βρίσκεται εκεί μου ειπε ο πελατησ της που ήταν μεσα οτι εχει να κανει εξετασεις απο το 2008 και του είπε αν παει αυτος να την ενημερώσει! Ειμαι σιγουρος οτι 1 ευρω να της δωσει καποιος παραπανω θα κανει τα παντα! Θεωρω επειδη μου το ανέφερε να το πώ! Επισης οταν άνοιγε η πορτα κρυβόταν μεσα! Επισης οπως σου μιλάει καταλαβαίνεις πολλά. Καλό θα ήταν μια επίσκεψη από την αστυνομία. Βάζω και στοίχημα οτι αν πανε μπάτσοι σε ντου θα τους βάλουν ολους μέσα. Μακάρι για την υγεία όλων !
ΜΗΝ λασπολογείς τον αγαπημένο μου οίκο!
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.785
- Πόντοι
- 201
Αυτό το διδύμου 22 έχει γίνει πολύ μαλακία πια.
Η τσα2 χτυπάει πόρτες και ανοιγοκλείνει τα ηχεία στο 8λεπτο.
Πρέπει βέβαια και αυτή να εκτελεί εντολές κατα γράμμα.
Μαλλον ελέγχεται και αυτή από τις κάμερες.
Εγώ πάντως αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση δεν ξαναπάω.
Η τσα2 χτυπάει πόρτες και ανοιγοκλείνει τα ηχεία στο 8λεπτο.
Πρέπει βέβαια και αυτή να εκτελεί εντολές κατα γράμμα.
Μαλλον ελέγχεται και αυτή από τις κάμερες.
Εγώ πάντως αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση δεν ξαναπάω.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
ΜΗΝ λασπολογείς τον αγαπημένο μου οίκο!
Ο πιο cult οίκος στο σύμπαν....
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.170
- Πόντοι
- 31.618
Αξίζει πολλά .δοκίμασε και δεν θα χάσειςΦώκαιας 17 μιχαελα αξίζει;; τι πρόγραμμα έχει μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;;
Φιλε μου δεν ρίχνω λάσπη για καποιο λόγο, μόνο για ενημέρωση για τους υπολοιπους, ακουσα αυτα που ειπε ο συναγωνιστης, ειδα την κοπελα που μιλάει με slow motion, ειδα οτι μεσα στον οίκο βρωμάει κατουριλα και τα παπούτσια στο σαλόνι κόλλαγαν απο την βρώμα! Εε μα τα σκάτε σε τέτοια εκτρώματα λογικό να μένουν και οι ίδιες και να μην φευγουν ποτε! Μέχρι και μια γκόμενα πρεζόνι τελείως αδυνατισμένη και τελειωμένη έφερνε στην περίοδο καραντίνας που τώρα κυκλοφορεί στο τρίγωνο σαν ζόμπι. Στα αρχιδια μου αν θα πάτε να την γαμήσετε η όχι,υπαρχουν και άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους.ΜΗΝ λασπολογείς τον αγαπημένο μου οίκο!
Mystic Mac
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2019
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα
Ξερει κανεις αν δουλευει σμρ η Βικτωρια στο Διδυμου 27 και σε ποια βαρδια ειναι;
Ευχαριστω
Ξερει κανεις αν δουλευει σμρ η Βικτωρια στο Διδυμου 27 και σε ποια βαρδια ειναι;
Ευχαριστω
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
μετακομισε στην περγαμου 1 ισογειο (εβελινα + μαιρη) , εναλλαξ πρωι και απογευμαΤύποι μου το αχαρνων 85 έκλεισε ; Εζω πέραση 2-3 φορές και το βρήκα κλειστό
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.839
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live
Φιλιππιδου 11α Σονια καστανή νταρντανα μιλφογκιλφ με 3.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φιλιππιδου 11β Ινεσα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 7 ισόγειο Ειρήνη ξανθιά νταρντανοπαχουλη με γυαλάκια, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 9 κλειστό.
Φωκαιας 13 αριστερά & 13 δεξιά κλειστά.
Φωκαιας 17α Παολα καστανή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 17β Ιζαμπελα μελαχρινή ψηλή νταρντανα με 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 19 Ρίτα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 25α κλειστό.
Φωκαιας 25β Γκαμπριέλα μελαχρινή νταρντανα κατσαρομαλλα μιλφ με 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 24 Αννιτα ξανθια κοπέλα πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
Φωκαιας 27α Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Μπέλα μελαχρινή σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Καρολίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βαλέρια μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Τατιάνα /Τανια ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φυλής 71 Γιάννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα ποδολαγνεια και αυταρχικό και Εύα με κάστανο πολύ σκούρο μαλλί, λεπτά πόδια αλλά σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β & 69α κλειστά.
Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 86β κλειστό.
Φυλής 86α Άντζελα μελαχρινή κοντή με κανονικό, σώμα 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στα βυζια ανακοινώθηκε.
Φυλής 84β Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 84α Ιζαμπελα καστανή κοπέλα την παρουσιάζουν, παχουλη με 2-2.5αρι σιλικονατο βυζι μεγάλο κωλο, με πρωκτικο και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 65β Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α Μπέλα μελαχρινή λεπτή με 2αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 κλειστό.
Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 59 όροφος Σαμπρινα καστανή με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κοντή σώμα μέ πιασίματα 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
Φυλής 74 αριστερά & 74 δεξιά κλειστά.
Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 66δ Ναταλία ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 66α, 56, 54β & 54α κλειστά.
Φιλιππιδου 11α Σονια καστανή νταρντανα μιλφογκιλφ με 3.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φιλιππιδου 11β Ινεσα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 7 ισόγειο Ειρήνη ξανθιά νταρντανοπαχουλη με γυαλάκια, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 9 κλειστό.
Φωκαιας 13 αριστερά & 13 δεξιά κλειστά.
Φωκαιας 17α Παολα καστανή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 17β Ιζαμπελα μελαχρινή ψηλή νταρντανα με 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 19 Ρίτα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 25α κλειστό.
Φωκαιας 25β Γκαμπριέλα μελαχρινή νταρντανα κατσαρομαλλα μιλφ με 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 24 Αννιτα ξανθια κοπέλα πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
Φωκαιας 27α Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Μπέλα μελαχρινή σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Καρολίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βαλέρια μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Τατιάνα /Τανια ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φυλής 71 Γιάννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα ποδολαγνεια και αυταρχικό και Εύα με κάστανο πολύ σκούρο μαλλί, λεπτά πόδια αλλά σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β & 69α κλειστά.
Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 86β κλειστό.
Φυλής 86α Άντζελα μελαχρινή κοντή με κανονικό, σώμα 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στα βυζια ανακοινώθηκε.
Φυλής 84β Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 84α Ιζαμπελα καστανή κοπέλα την παρουσιάζουν, παχουλη με 2-2.5αρι σιλικονατο βυζι μεγάλο κωλο, με πρωκτικο και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 65β Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α Μπέλα μελαχρινή λεπτή με 2αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 κλειστό.
Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 59 όροφος Σαμπρινα καστανή με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κοντή σώμα μέ πιασίματα 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
Φυλής 74 αριστερά & 74 δεξιά κλειστά.
Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 66δ Ναταλία ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 66α, 56, 54β & 54α κλειστά.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όλα αυτά. Ειπες 10ετία στα μπουρδέλα!; Καλά, πού ήταν πριν; Το '17 θυμάμαι να την είδα πρώτη φορά.Γυφτορουμανα με στραβά πλαστικά βυζιά..!!
Κάνει ελεύθερο στοματικό*
Παλιά καραβανα...σε λίγο κλείνει 10ετια στα μπουρδέλα!
Έχει βάλει καί πολλά κιλά.... άμα συνεχίσει την μάσα...μπουχεσω θα γίνει σε λίγο...!!!
Τελευταία παίρνει καί Πακιστανούς στο δωμάτιο!
#Όχι δεν αξίζει πλέον...!!!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Συμφωνώ κι επαυξάνω.Γυφτορουμανα με στραβά πλαστικά βυζιά..!!
Κάνει ελεύθερο στοματικό*
Παλιά καραβανα...σε λίγο κλείνει 10ετια στα μπουρδέλα!
Έχει βάλει καί πολλά κιλά.... άμα συνεχίσει την μάσα...μπουχεσω θα γίνει σε λίγο...!!!
Τελευταία παίρνει καί Πακιστανούς στο δωμάτιο!
#Όχι δεν αξίζει πλέον...!!!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Πω πω τρελός υποβιβασμός .. κρίση βλέπεις .. καταραμένη φτωχιαμετακομισε στην περγαμου 1 ισογειο (εβελινα + μαιρη) , εναλλαξ πρωι και απογευμα
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Ο φίλος μου ο @ramada πού χάθηκε ρεεέεεεε τύποι;;;; ?
Το ξέρω φιλαράκι μου σε πειράζω.. έχω ρίξει πολύ χρήμα εκεί μέσα βλέπεις υπάρχουν και ανωμαλιάρηδες... πάντως κατά καιρούς στον συγκεκριμένο οίκο υπήρχαν και τίμιες περιπτώσεις.
Φιλε μου δεν ρίχνω λάσπη για καποιο λόγο, μόνο για ενημέρωση για τους υπολοιπους, ακουσα αυτα που ειπε ο συναγωνιστης, ειδα την κοπελα που μιλάει με slow motion, ειδα οτι μεσα στον οίκο βρωμάει κατουριλα και τα παπούτσια στο σαλόνι κόλλαγαν απο την βρώμα! Εε μα τα σκάτε σε τέτοια εκτρώματα λογικό να μένουν και οι ίδιες και να μην φευγουν ποτε! Μέχρι και μια γκόμενα πρεζόνι τελείως αδυνατισμένη και τελειωμένη έφερνε στην περίοδο καραντίνας που τώρα κυκλοφορεί στο τρίγωνο σαν ζόμπι. Στα αρχιδια μου αν θα πάτε να την γαμήσετε η όχι,υπαρχουν και άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους.
Το ξέρω φιλαράκι μου σε πειράζω.. έχω ρίξει πολύ χρήμα εκεί μέσα βλέπεις υπάρχουν και ανωμαλιάρηδες... πάντως κατά καιρούς στον συγκεκριμένο οίκο υπήρχαν και τίμιες περιπτώσεις.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.751
- Πόντοι
- 41.129
Μαλλον θα σταματησε να πηγαίνει στα μαγαζιά της Μαραθώνος όπου ετρωγε συνέχεια φολες και έβρισκε όλες τις κοπέλες απαράδεκτες οπότε δεν εχει κατι να κλαφτεί για να μπει να γράψει.Ο φίλος μου ο @ramada πού χάθηκε ρεεέεεεε τύποι;;;; ?
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
ρε παιδιά πέρασα πρωί χθες και ήταν ανοικτό το υπόγειο της Κολωνού 30. Ειδε κανείς ποια ήταν; Επίσης σήμερα Αλκιβιάδου ήταν και τα τρία ανοικτά ; Σόρρυ αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να τσεκαρω
η Ιζαμπέλα αδερφέ δεν έχει σιλικονάτο βυζί όπως λες.τώρα live
φυσικότατο είναι και γενικά έχει πολύ σφιχτό κορμί
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.423
- Πόντοι
- 736
Καλησπέρα λοιπόν οποίος θυμάται πριν το 2017 εκεί εμφανίστηκε τελευταία στο Λιοσίων 76 μια μελαχρινή Μίλφ Βουλγαρα η Μελινα φουλ πρόγραμμα και με πρωκτικό οι παλιοί θα γνωρίζουν , μήπως ξέρουμε που έχει καταλήξει και εάν δουλεύει ακόμη ;;;
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Ενίοτε και καμιά βίζιτα . Αλλά μην νομίζεις ότι εκεί τα πράγματα είναι καλά επειδή πλερώνεις 150. Όλο σαβούρα έχουν. Καλύτερες βρίσκεις σε στούντιο και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες.πιο πανω και απο στουντιο?
Από μασσάγκε δεν ξέρω καθόλου τί παίζει. Πρέπει να αρχίσω να κινούμαι σ αυτό τον χώρο.
Τελευταία τροποποίηση:
Η Μαίρη να υποθέσω ότι είναι απογεύματα; Και η τσατσά είναι η ίδια που ήταν στο Αχαρνών; Την Μαίρη δεν την έχω πάρει ποτέ και θέλω να δοκιμάσω. Αλλά κάθε φορά που πήγαινα στο Αχαρνών 85 δεν την πετύχαινα.μετακομισε στην περγαμου 1 ισογειο (εβελινα + μαιρη) , εναλλαξ πρωι και απογευμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις