ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
25 α πάνω στο βάθος δεξιά με το που μπαίνεις σωστά ;φωτό από δωμάτιο
25 α πάνω στο βάθος δεξιά με το που μπαίνεις σωστά ;φωτό από δωμάτιο
το 2Β ισόγειο , δωμάτιο στο σαλόνι βαθος δεξιά25 α πάνω στο βάθος δεξιά με το που μπαίνεις σωστά ;
Όντως έχεις δίκιοτο 2Β ισόγειο , δωμάτιο στο σαλόνι βαθος δεξιά
Φώκαιας 25Α στον όροφο.Φίλε σε ποιο οίκο τις βρίσκουμε ,;
στην Βραζιλιάνα, έχει το πιο σφιχτό κορμί από όσες έχω πάρει μέχρι τώραΣε ποια αναφέρεσαι στην "Σαντορινια" ή τη "Βραζιλιανα"?
Αν αναφέρεσαι στη Σαντορινια το ξέρω, αν αναφέρεσαι στη Βραζιλιανα ίσως να έχεις και δίκιο, δεν την έχω πάρει αλλά οι ουλές στα δεξία του δεξιού της στήθους με έχουν οδηγήσει σε αυτό το συμπερασμα κατά τα άλλα και οι δύο παρόλο το παρουσιαστικο τους έχουν σφιχτό κορμί
Κατσε και πλήρωνε ελλεεινιδες τότε και γάμα ακαποτα να δεις πόσα αφροδίσια θα αποκτησεις¨Ολοι εδώ μέσα γαμιέστε με πουτάνες και πληρώνετε για να κολλήσετε αφροδίσια..
Γιατι, έχεις την εντύπωση ότι δε θα φας φολα από call? Έχεις πάρα πολλές πιθανότητες και αν φας, ο κουβάς θα είναι πολύ μεγαλύτερος. Άσε που στις περισσότερες περιπτώσεις άλλο φαντάζεσαι ότι θα συναντήσεις, και άλλο συναντάς. Στα μπουρδέλα και στα στούντιο τουλάχιστον πριν μπεις, τις βλέπεις live και όχι επεξεργασμένες φωτόΚυριοι συγχωρηστε με γι'αυτο που θα γραψω αλλά μας βλέπω όλους να κόβουμε το σπορ των οίκων και να πηγαινουμε σε call. Πλέον οι οίκοι έχουν ποσοστο φολας 90%. 3 με 4 πεταμενα 20αρικα αν τα βάλεις κάτω παιρνεις αποδεδειγμένα καλές ανεξάρτητες call και παιρνας μια χαρά. Και λαρυγγωτες πιπες και πιο καθαρές για να αισθανθείς λίγο σαλακι στο πουτσοκεφαλο και για να γλυφεις λιγουλάκι κωλοτρυπίδα χωρίς να έχεις τυψεις για καμιά 10αρια μέρες μην κόλλησες κάτι....
Η Φυλής και το Μετάξι πλεον ειναι αποτυχία!
τύπε ειναι καποια μαγαζιά που πλεον δε παταω καν γιατι ειμαι σίγουρος οτι και καινουργια να εχει μέσα θα ειναι φολα...επίσης εχω παρατηρήσει και καποιες τσατσες κάθε φορα που θα τις πετύχω ολως περιεργως χωρίς να μπει στο σαλόνι η πουτάνα ξερω οτι θα ειναι φολαΚαραφόλα αλερτ!
Μαρία Φυλής 65 πάνω.
Τελικά πήγα και κατέθεσα. Όχι μόνο καραφολα αλλά εντελώς άσχετη. Θα επανέλθω αργότερα με λεπτομέρειες.
Και covid¨Ολοι εδώ μέσα γαμιέστε με πουτάνες και πληρώνετε για να κολλήσετε αφροδίσια..
Γιατι πολύ απλά τύπε η καλη (η νεα δηλ και όμορφη) δε θα κάτσει να γαμηθει για 20 ευρω και δε θα κάτσει να ασχοληθει σοβαρά με εναν πελατη για αυτα τα λεφτα...επισης δεν εχει και δουλεια πλεον στην ελλάδα οποτε θα προτιμήσει χώρες με περισσότερη δουλεια.Πχ για μενα ακυρο μπορει να φαει μια πουτάνα (που τη θεωρώ φόλα δηλ) αν μου εχει κανει ελευθερη πιπα,τη γαμαω,αλλα για κάποιο λογο δε χύνω.Εεκει δε θελω η αλλη να με αφήσει να τη παίξω,θελω να σηκωθει και να συνεχίσει πιπα και να τελειωσω...μονο ετσι θεωρώ οτι καποια εχει "ασχοληθει" μαζι μου σοβαρά.Οι περισσότερες πλεον γαμας και μετα σου λεει παίχτη μονος σου αν δε τελειώσεις...ε οχι ρε φίλεΚυριοι συγχωρηστε με γι'αυτο που θα γραψω αλλά μας βλέπω όλους να κόβουμε το σπορ των οίκων και να πηγαινουμε σε call. Πλέον οι οίκοι έχουν ποσοστο φολας 90%. 3 με 4 πεταμενα 20αρικα αν τα βάλεις κάτω παιρνεις αποδεδειγμένα καλές ανεξάρτητες call και παιρνας μια χαρά. Και λαρυγγωτες πιπες και πιο καθαρές για να αισθανθείς λίγο σαλακι στο πουτσοκεφαλο και για να γλυφεις λιγουλάκι κωλοτρυπίδα χωρίς να έχεις τυψεις για καμιά 10αρια μέρες μην κόλλησες κάτι....
Η Φυλής και το Μετάξι πλεον ειναι αποτυχία!
Αυτό με τις επεξεργασμένες φωτογραφίες και το ότι άλλο περιμενεις και άλλο συναντάς από τους γαμωπρομοτορες εδώ μέσα όντως ισχυει. Παρολαυτα πολλες call έχουνε περισσοτερα κριτίρια αξιολόγησης διότι έχουν πολλες παραπανω κριτικές. Μπορείς να καταλάβεις ποιες κριτικές την "σπρώχνουν" και ποιες είναι αληθινες. Ειδικά στις ανεξάρτητες που έχουν πληθωρα κριτικών.Γιατι, έχεις την εντύπωση ότι δε θα φας φολα από call? Έχεις πάρα πολλές πιθανότητες και αν φας, ο κουβάς θα είναι πολύ μεγαλύτερος. Άσε που στις περισσότερες περιπτώσεις άλλο φαντάζεσαι ότι θα συναντήσεις, και άλλο συναντάς. Στα μπουρδέλα και στα στούντιο τουλάχιστον πριν μπεις, τις βλέπεις live και όχι επεξεργασμένες φωτό
Αμε . Μ εψησαν τα μεγάλα βυζιά με το λεπτό σώμα.Μετά από αυτά που μας έγραψε ο συναγωνιστής ψήθηκες να περάσεις κι όλας;
Από κάτι βίζιτες γραφείων που είχα πάρει εν μέσω κορωνογιού ήταν μπάζα για τόσα λεφτά και φόλες. Εκτός αν είμαι τόσο άτυχος.Γιατι, έχεις την εντύπωση ότι δε θα φας φολα από call? Έχεις πάρα πολλές πιθανότητες και αν φας, ο κουβάς θα είναι πολύ μεγαλύτερος. Άσε που στις περισσότερες περιπτώσεις άλλο φαντάζεσαι ότι θα συναντήσεις, και άλλο συναντάς. Στα μπουρδέλα και στα στούντιο τουλάχιστον πριν μπεις, τις βλέπεις live και όχι επεξεργασμένες φωτό
ομορφη κοπελα,το δεν ξερει δεν πειραζει,το οτι ειναι αγριοουγκανο πειραζει,μαλακισμενη αλβανικη νεολερα,με χοτζα σεβοντουσαν,τωρα με ελευθερια γινανε ζωα χειροτερα απο τη δικια μας νεολεραΣτο σοβιετικό σάιτ διπλά κάνουν τον κραχτη για τη Μαρία. Λέει ένας εκπληκτικό βυζί, στην καλύτερη θα είναι φόλα,στη χειρότερη θα δεν ξέρει να βάλει προφυλακτικό. Λοιπόν για σωθούν πολλοί, η περίπτωση είναι στην πολύ χειρότερη. Δεν ξέρει τίποτα.