Δοκιμαστηκαν σημερα το απογευμα οι δυο καινουργιες Κουβανες κατα δηλωση τους,Βαλεσκα και Τιφανι με οχι καλες εντυπωσεις κατα την δικη μου εμπειρια και εξηγω,ζηταω πρωτα την Βαλεσκα,αδυνατο petite με μαυρο μαλλι σγουρο μακρυ,μελαμψο καπως στο χρωμα,φυσικο ειναι αφου ειναι απο Κουβα,ερχεται δωματιο,αμηχανια εντελως απο πλευρα της,χαμενη στο διαστημα,ενταξει καινουργια ειναι λεω, αντε λεω να ξεκινησω εγω,φιλια δεν δινει,μεγαλο φαουλ για μενα,no kiss ελεγε συνεχεια,με τα χιλια ζορια απεσπασα καποια στοματοφιλα,φοβαται φαινεται τον καταραμενο covid,δαχτυλο ενταξει αφηνει και γλυψιμο,τα μονα που ευχαριστηθηκα,τιποτα αλλο,μια πιπα λιγων δευτερολεπτων,αεροπιπα,λιγα φιλακια στο στηθος,τιποτα το ιδιαιτερο,δεν ηξερε τι να κανει και το προφυλακτικο εγω το εβαλα,μου το εδωσε αυτη,το μονο που σε εξιταρει ειναι το petite,ζητημα να ειναι καμια σαρανταρια κιλα μαζι με τα κοκαλα,πονουσε στην διεισδυσει,δεν με αφηνε να μπω καλα,τεσπα δεν τελειωνα με την ολη φαση,χτυπαει την πορτα η τσατσα και με παραταει λεγοντας finish time,πεταχτηκε σαν ελλατηριο πανω,αγγλικα δεν ξερει,Ισπανικα μου λεει,τις λεξεις ομως που την συμφερουν τις εχει μαθει,τεσπα φευγει,φωναζω την 2τσα μιας και δεν ειχα τελειωσει να μου στειλει την Τιφανι πας και ειναι καλυτερη,ερχεται μετα απο λιγο,ποιο γεματουλα λιγο αυτη,κοντη,μαυρο μαλλι μακρυ,παλι οχι φιλια,no kiss συννενοημενες οι πουτανες,μια απο τα ιδια λεω,αυτη μαλιστα δεν βγαζει και το διχτυωτο ολοσωμο που φοραει,δαχτυλο γλυψιμο,το ιδιο,αφηνει,πιπα παλι λιγων δευτερολεπτων,λιγα προκαταρκτικα,περασμα προφυλακτικου απο μερους μου και τελειωσα,τιποτα που να κανει την διαφορα ουτε και αυτη.Συμπερασματικα amature petite,ειδικα η Βαλεσκα,που ομως δεν ξερουν πως να σε ικανοποιησουν,προκαταρκτικα λιγα,πιπα οχι καλη,αβγαλτες αλλα και πονηρες αποτι καταλαβα,τεσπα,αυτα παντως εγω ειδα σε αυτες,δωματια ειχαν σερι,λογω του οτι ειναι καινουργιες,αλλα αν θελουν να σταθουν πρεπει να βελτιωθουν.