Μαλάκες, αυτό που έζησα σήμερα δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου, στην σημερινή μπουρδέλο καταδρομή Μετά τη λήξη του αγώνα εγώ με τον σύντροφό αντικρίσαμε κάτι που δεν μπορεί να Αντιληφθεί ο ανθρώπινος νους. Μετά από ένα τραγικό λάθος που κάναμε και στρίψαμε σε ένα λάθος στενό είδαμε ένα αμάξι μάρκας Fiat pundo μπλε να έχει μέσα μία μορφή πραγματικά απερίγραπτη με λόγια. Ήταν ένας άντρας ντυμένος γυναίκα με ξανθιά περουκα μεγάλη ίσια μύτη και έντονα ζυγωματικά. Είχε στρίψει το κεφάλι του 90 μοίρες και λίγο πρώτα τα πίσω και χαμογέλαγε με ένα υπερβολικά τρομαχτικό λάγνο βλέμμα . Δε πίστευαμε αυτό που ειδαμε και δε μπορείτε να καταλάβατε . Μετά τη φρίκη που πάθαμε συνειδητοποιήσαμε Ότι βρισκόμαστε στο λάθος στενο και γυρίσαμε απευθείας πίσω προς το αμάξι.
Όμως στο φανάρι πριν φτάσουμε αντικρίζω για άλλη μια φορά αυτό το τρομακτικό αμάξι από μακριά και συνειδητοποιώ ότι είναι το ίδιο με πριν. Το φανάρι γίνεται πράσινο και το αμάξι δεν φεύγει.
Βάζει όπισθεν και αρχίζει να έρχεται προς τα πάνω μας. Συνέχιζε και μας κοίταγε με το ίδιο βλέμμα εγώ άρχισα να γαβγίζω και ο φίλος όρμηξε προς το παράθυρο. Αρχίσαμε να φωνάζουμε να βρίζουμε και είμασταν 100% ετοιμοπόλεμοι. Μετά ήρθαν κάτι Ρωσοπόντιοι μάγκες που έληξαν την πορνό καταδρομή και μας βοήθησαν..
Θελει μεγάλη προσοχή το
Μεταξουργείο της βραδυνές ώρες, τόσο καιρό στους δρόμους πότε δεν έχω δει κάτι παρόμοιο και δεν θέλω να φανταστω πως θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτή η φάση.ΠΡΟΣΟΧΗ