Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 416 άτομα (35 μέλη και 381 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Παιδιά δεν το είπα με σκοπό να αρχίσετε όλοι να ανταγωνίζεστε για το ποιος έχει κάνει το καλύτερο deal στο 50ρικο... Κερδισμένοι βγαίνουμε μόνο όταν πηδάμε μουνάκια έξω τσαμπέ με την αξία
μας
Αυτά όταν αξίζουν τα πληρώνεις σε είδος πανάκριβα!

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
Νταξει δεν υπάρχει ότι μπηκα για να ρωτήσω γι αυτήν και δεν θυμομουν ότι την λενε μπετυ ?? αν ξέρει κάποιος μου λέει γιατί είχα θέμα με τις βυζαρες τις και το τσιμπουκι της !
Αν δει κανεις κατι ας ενημερωσει,,,

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
παίδες αυτή η Αννα Κου που διαβάζω αλλά δεν την έχω πάρει ποτέ... στο Φωκαίας υπόγα.... μόνο 3η βάρδια είναι? Μήπως είναι και 2η?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.820
Πόντοι
6.495
Aν είναι αυτό καλό deal τότε πώς θα χαρακτήριζες μια συνεύρεση με την Αρίνα (Ροντίκα) στο σπίτι της για μια ολόκληρη ώρα έναντι του ίδιου ποσού; (50 ευρώ)

Όσες έχουν περάσει τα 40 θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να τις πηδήξουμε και όχι να τις πληρώνουμε εμείς!
Τι μας θύμισες Ροντικα πάλι?
Νεώτερα έχουμε?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.719
Πόντοι
9.846
παίδες αυτή η Αννα Κου που διαβάζω αλλά δεν την έχω πάρει ποτέ... στο Φωκαίας υπόγα.... μόνο 3η βάρδια είναι? Μήπως είναι και 2η?
Είναι και 2η αρκετές φορές, συναλλαζει στα δίπλα μαγαζάκια (υπόγειο - δίπλα ισόγειο στα τρία σκαλακια)

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.748
Πόντοι
2.836
Λίγο πριν τις 5, πέρασα με την Αναστασία στο Βεργας 7. Βελούδινη πίπα και χυσιμο στο στόμα της. Στο σεξ ήσυχη, όχι πολύ ενεργητική, χωρίς να λέει όχι πουθενά. Υποτακτικός ρόλος. Γλυκό κορίτσι, εκεί προ μιλφ, 1.62 ύψος , ξανθιά με πιασιματακια. Η τσάτσα (μια ξανθιά καβλιαρα 55αρα) δεν ενόχλησε.

Devil1983

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2021
Like
7
Πόντοι
0
υπαρχει καποιος για να προτεινει καποια με καλο προγραμμα βραδυνο ( μετα τις 01:00 ) για μεταξουργειο?
ευχαριστω πολυ!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
2 βραδυνές καταθέσεις στα σοκάκια της ηδονής...
Φιλιππιδου 11Β στην Λόρα, ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό στο σαλόνι, αλλά η τύπισσα δεν κάνει ελεύθερο, όχι μόνο σε μένα αλλά και γενικότερα, κατόπιν συζητήσεως με 2 μύστες στο σαλόνι.
Στο σεξ λίγο φοβισμένη, στήνεται άτσαλα για να μη μπει όλος, γενικά δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία, ας όψεται που έχει ωραία τροφαντή κωλάρα που μ'αρέσει, εχει ωραίο πρόσωπο και ματάρες που γουστάρω, τι να σου κάνω Λωρα, δε θα ξαναπάρω...

Δεύτερη κατάθεση στην Αναστασία στο Διδυμου 27, ήταν και η Φωτεινή μαζί της αλλά την έχω πάρει πολλάκις, και η Αναστασία ο,τι να ναι όμως, βγήκε με βλέμμα όλο υποσχέσεις στο σαλόνι αλλά στο δωμάτιο...χμμμ..δεν.
Πίπα με δόντια, λες και είχα βάλει πριόνι στο πούτσο μου ηταν ναούμε..
Στήσιμο στα 4 καλό όμως, δέχεται δυνατές πιστονιές αλλά δεν έχει αυτό το νάζι, αυτή τη χάρη ενός Ρωσικου μιλφ που ξέρει να κερδίζει πελάτες, εμφανισιακά κιόλας δεν είναι τίποτα, εννοείται...απλά δοκιμάστηκε.

Κάτι τέτοιες στιγμές εκτιμάς τα στανταρακια σου, η Ραμονα ας πούμε στο Διδύμου 22 θα μου είχε ρουφήξει τη ψυχή τώρα και θα μου είχε δώσει την ψωλή στο χέρι, αλλά, ας είναι, δεν πειράζει, λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.624
Πόντοι
456
Είσαι σίγουρος πως θέλεις να μπεις σε τόσο σκοτεινά μονοπάτια τύπε μου;;;; ?
Διότι εάν κάνεις αυτό το βήμα δεν θα υπάρχει επιστροφή...
Εαν γινεις πιο σαφης θα δω τι μονοπατια εννοεις και αναλογα θα πραξω . !!!!!!!!

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.763
Πόντοι
201
2 βραδυνές καταθέσεις στα σοκάκια της ηδονής...
Φιλιππιδου 11Β στην Λόρα, ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό στο σαλόνι, αλλά η τύπισσα δεν κάνει ελεύθερο, όχι μόνο σε μένα αλλά και γενικότερα, κατόπιν συζητήσεως με 2 μύστες στο σαλόνι.
Στο σεξ λίγο φοβισμένη, στήνεται άτσαλα για να μη μπει όλος, γενικά δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία, ας όψεται που έχει ωραία τροφαντή κωλάρα που μ'αρέσει, εχει ωραίο πρόσωπο και ματάρες που γουστάρω, τι να σου κάνω Λωρα, δε θα ξαναπάρω...

Δεύτερη κατάθεση στην Αναστασία στο Διδυμου 27, ήταν και η Φωτεινή μαζί της αλλά την έχω πάρει πολλάκις, και η Αναστασία ο,τι να ναι όμως, βγήκε με βλέμμα όλο υποσχέσεις στο σαλόνι αλλά στο δωμάτιο...χμμμ..δεν.
Πίπα με δόντια, λες και είχα βάλει πριόνι στο πούτσο μου ηταν ναούμε..
Στήσιμο στα 4 καλό όμως, δέχεται δυνατές πιστονιές αλλά δεν έχει αυτό το νάζι, αυτή τη χάρη ενός Ρωσικου μιλφ που ξέρει να κερδίζει πελάτες, εμφανισιακά κιόλας δεν είναι τίποτα, εννοείται...απλά δοκιμάστηκε.

Κάτι τέτοιες στιγμές εκτιμάς τα στανταρακια σου, η Ραμονα ας πούμε στο Διδύμου 22 θα μου είχε ρουφήξει τη ψυχή τώρα και θα μου είχε δώσει την ψωλή στο χέρι, αλλά, ας είναι, δεν πειράζει, λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε.
Mate την πηρα και εγω την Λορα σημερα, πηγε να περασει προφηλακτικο για πιπα και τις ειπα, ασε το λαστηχο για αργοτερα...υπακουσε......αλλα η πιπα τις δεν ηταν και τιποτα σπουδεο. Στο γαμιση ηταν ομως πολυ καλη, κραυγουλες και φωνουλες ωραιες, με εφτιαξε, την πηρα σε missionary και doggy στην συνεχεια, τελιωσα στα βυζακια τις.

Σαν να γαμουσα μια τουριστριουλα............ δεν θα την ξαναεπερνα στο αμεσο μελλον.

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.181
Πόντοι
371
Καλησπέρα κ από εμένα καλό υπόλοιπο Κυριακής!
Θα πήγαινα ενα ταξιδάκι τις επόμενες ημέρες Βουλγαρία συγκεκριμένα Ντουπνιτσα κ Σοφια.
Εκει τι παίζει από πορνικη ζωή σπίτια, πιάτσα οτιδήποτε ξέρει κανείς;
Μία που θα πάω εκεί ευκαιρία να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο κ το πορνοβιογραφικο μου..
Αν μείνεις σε ξενοδοχείο ρώτα την βραδινή βάρδια της ρεσεψιόν, αν είναι άντρας ρώτα άνετα,άν είναι γυναίκα πιάσε κουβέντα και πες το με τρόπο.Άν πάρεις απο το δρόμο πρόσεχε,να την πάς μόνο στο ξενοδοχείο που θα μένεις,θέλει προσοχή γιατί πολλές κλέβουν.Υπάρχουν και βιζιτοsite πιο ασφαλή αλλά και πιο ακριβά.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Βρε μάγκες πάτε που πάρε βάλτε και τα άλλα σπιτάκια φυλής για παράδειγμα το 109 και τα άλλα απέναντι. Επίσης χτες πέρασα με Άντζελα καλυλοαλβανιδακι και παρόλο που είχε καποτα φουλ σήμερα γέμισε κοκκινίλες το πουτσοκεφαλο. Το έχει πάθει κανείς σας να δώσει συμβουλές; τι μπορεί να παίχτηκε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γενικά ήταν πολύ καθαρή και εντάξει αλλά έχω φρικάρει λιγο
Υπάρχει και η περίπτωση που το προφυλακτικό μπορεί να ήταν πολύ τεντωμένο και εφαρμοστό στο ψωλοκέφαλο και από την τριβή να έγινε ελαφρύ κοκκινοπό έγκαυμα. Το είχα πάθει κάποτε και φεύγει σύντομα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom