2 βραδυνές καταθέσεις στα σοκάκια της ηδονής...
Φιλιππιδου 11Β στην Λόρα, ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό στο σαλόνι, αλλά η τύπισσα δεν κάνει ελεύθερο, όχι μόνο σε μένα αλλά και γενικότερα, κατόπιν συζητήσεως με 2 μύστες στο σαλόνι.
Στο σεξ λίγο φοβισμένη, στήνεται άτσαλα για να μη μπει όλος, γενικά δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία, ας όψεται που έχει ωραία τροφαντή κωλάρα που μ'αρέσει, εχει ωραίο πρόσωπο και ματάρες που γουστάρω, τι να σου κάνω Λωρα, δε θα ξαναπάρω...
Δεύτερη κατάθεση στην Αναστασία στο
Διδυμου 27, ήταν και η Φωτεινή μαζί της αλλά την έχω πάρει πολλάκις, και η Αναστασία ο,τι να ναι όμως, βγήκε με βλέμμα όλο υποσχέσεις στο σαλόνι αλλά στο δωμάτιο...χμμμ..δεν.
Πίπα με δόντια, λες και είχα βάλει πριόνι στο πούτσο μου ηταν ναούμε..
Στήσιμο στα 4 καλό όμως, δέχεται δυνατές πιστονιές αλλά δεν έχει αυτό το νάζι, αυτή τη χάρη ενός Ρωσικου μιλφ που ξέρει να κερδίζει πελάτες, εμφανισιακά κιόλας δεν είναι τίποτα, εννοείται...απλά δοκιμάστηκε.
Κάτι τέτοιες στιγμές εκτιμάς τα στανταρακια σου, η Ραμονα ας πούμε στο Διδύμου 22 θα μου είχε ρουφήξει τη ψυχή τώρα και θα μου είχε δώσει την ψωλή στο χέρι, αλλά, ας είναι, δεν πειράζει, λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε.