Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Φυλής 86α Λάουρα γνώμες;
παλιά ήταν καλή, εμένα μου χε φερθεί σπαθί! Μετά άρχισε να χαλάει (το δα και γω ο ίδιος)Φυλής 86α Λάουρα γνώμες;
Μαλάκες, αυτό που έζησα σήμερα δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου, στην σημερινή μπουρδέλο καταδρομή Μετά τη λήξη του αγώνα εγώ με τον σύντροφό αντικρίσαμε κάτι που δεν μπορεί να Αντιληφθεί ο ανθρώπινος νους. Μετά από ένα τραγικό λάθος που κάναμε και στρίψαμε σε ένα λάθος στενό είδαμε ένα αμάξι μάρκας Fiat pundo μπλε να έχει μέσα μία μορφή πραγματικά απερίγραπτη με λόγια. Ήταν ένας άντρας ντυμένος γυναίκα με ξανθιά περουκα μεγάλη ίσια μύτη και έντονα ζυγωματικά. Είχε στρίψει το κεφάλι του 90 μοίρες και λίγο πρώτα τα πίσω και χαμογέλαγε με ένα υπερβολικά τρομαχτικό λάγνο βλέμμα . Δε πίστευαμε αυτό που ειδαμε και δε μπορείτε να καταλάβατε . Μετά τη φρίκη που πάθαμε συνειδητοποιήσαμε Ότι βρισκόμαστε στο λάθος στενο και γυρίσαμε απευθείας πίσω προς το αμάξι.
Όμως στο φανάρι πριν φτάσουμε αντικρίζω για άλλη μια φορά αυτό το τρομακτικό αμάξι από μακριά και συνειδητοποιώ ότι είναι το ίδιο με πριν. Το φανάρι γίνεται πράσινο και το αμάξι δεν φεύγει.
Βάζει όπισθεν και αρχίζει να έρχεται προς τα πάνω μας. Συνέχιζε και μας κοίταγε με το ίδιο βλέμμα εγώ άρχισα να γαβγίζω και ο φίλος όρμηξε προς το παράθυρο. Αρχίσαμε να φωνάζουμε να βρίζουμε και είμασταν 100% ετοιμοπόλεμοι. Μετά ήρθαν κάτι Ρωσοπόντιοι μάγκες που έληξαν την πορνό καταδρομή και μας βοήθησαν..
Θελει μεγάλη προσοχή το Μεταξουργείο της βραδυνές ώρες, τόσο καιρό στους δρόμους πότε δεν έχω δει κάτι παρόμοιο και δεν θέλω να φανταστω πως θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτή η φάση.ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτή πρίν 1 χρόνο ήταν στο 86 ισόγειο και έκανε και κώλο;Φυλής 86α Λάουρα γνώμες;
σας ευχαριστώ όλους. Θα πάω να το κοιτάξω και θα ενημερώσωαδερφε , μην ακους τον καθεναν ή τουλαχιστον μη βασιζεσαι στην εμπειρια τους . δεν ξερω ποσο χρονων εισαι κι αν εχεις την οικονομικη ανεση αλλά με την υγεια δεν παιζουν .αντικατεστησε τις 2 επομενες επισκεψεις σου σε οικους ανοχης με μια σε εναν δερματολογο - αφροδισιολογο .δωσε το 40 αρι εκει να εισαι σιγουρος .μπορει να ειναι κατι πολυ απλο , οπως προειπαν με ολη την καλη διαθεση οι προηγουμενοι .μπορει και οχι .μονο αν επισκεφθεις εναν επαγγελματια επιστημονα θα εισαι σιγουρος και θα εχεις και τη σωστη αγωγη .μην βαζεις αλοιφες και καταπλασματα απο μονος σου. μπορει να παθεις καμμια ουρολοιμωξη και να τρεχεις. ναι , αυτες οι αλοιφες που σου προταθηκαν ειναι οι συνηθισμενες αλλά αλλο να στο λεει ο γιατρος αλλο εγω. περαστικα ευχομαι.
Η Άννα Κου ήτανε αδερφέ. Ομορφη Ρουμάνα με καλο σώμα, piercing στο άνω χειλος μελαχρινη και σχετικά ψηλή με ψιλονερουλιασμενο στήθος. Καθαρά δόντια, πατουσακια δαχτυλακια ορόσημο πολυ κοντά στην τελειότητα και υποτακτικη στις βαθιές πουτσιες όπως και να της το χώσεις.ΑΝΝΑ ΚΟΥ;!;!;
Τα γραφόμενα μου ισχύουν αν είναι η Άννα Κου....
Μπορεί να... πέσουν να με φάνε πολλοί αλλα ρε παίδες περί.... ορέξεως κολοκυθόπιτα... αφού δεν είχα πάρει ποτέ την περιβόητη Άννα Κου κι αφού μου απάντησαν συνάδελφοι εδώ πως την βρίσκω είτε υπογα είτε ισόγειο πήγα χθες 23:10 περίπου... δεν την είχα δει ποτέ οπότε περιμένοντας βγαίνει και βλέπω μια μαυρομάλλα σαν Ποκαχοντας, με πιασμένο κότσο και σκουλαρικι πάνω απτό χείλος να βγαίνει τσιτσιδη και να λέει "πουτσα πουτσα" και αφού μου είχε πει η τσατσά πριν που ρώτησα πως λένε την κοπέλα και μου είπε Άννα υπέθεσα λοιπόν πως είναι αυτή... οκ από σωμα ....έτσι κι έτσι... στο δωμάτιο ήρθε καθησε δίπλα χωρίς πολλά πολλά ξεκίνησε πιπα με καποτα σε πεσμένη τσαπου και αφού μου σηκώθηκε ένα 70αρι% της λέω έλα καναπέ (έβαλε μαξιλάρι) καθησε στα 4 την γαμησα να τελειώνουμε... και έχυσα άσχημα ίσα να τελειώνει η φάση.... με χάλασε επίσης πως έμπαινε από το ένα δωμάτιο στο άλλο χωρίς να φρεσκαριστει... προσοχή επίσης δεν λέω πως ήταν μουντρουχα , χαμογελαστή ήταν αλλά με την σχεδόν 20ετη εμπειρία μου... την κατατασω στο ψεκαστε σκουπίστε τσακ μπαμ.... επίσης η τσατσά είχε χάσει την μπάλα πριν βγω από το δωμάτιο έκανε ντου δείχνοντας πως δεν ήξερε τι της γινόταν...
Με προβληματίζει το εξής.... σε ερώτηση μου αν δουλεύει μόνο στον οίκο αυτόν ή και αλλού (περιμένοντας να μου πει και στην υπογα μετά τις 00:00) μου είπε όχι μόνο εδώ... εκεί λοιπόν με έχει μπερδέψει η όλη φάση μήπως τελικά... δεν ήταν αυτή η ΑΝΝΑ ΚΟΥ.....
Δυστυχώς η Βέργας 7 έχασε το μεταμεσονύχτιο αστέρι της που λεγόταν Βάσια. Τώρα η Αναστασία προσπαθει να αποκαταστήσει το όνομα του οίκου και να αποκτησει στάνταρ πελατεια αλλά το 60% των πελατων της περιοχης, και βάλε, πανε στη Μπαρμπορα. Το γκροβερ της έχει γίνει και πιο αναγνωρίσιμο από τη σημαία των Ολυμπιακών αγώνων!Εκτός από Βέργας 7 και Αναστασία που έχω δοκιμάσει τι άλλο καλό υπάρχει στην πρωινή ζώνη για επίσκεψη?
Για τα πατουσια συμφωνώ πολύ όμορφα πατουσοδακτυλα... αλλά αφού ήταν αυτή οντως η ΚΟΥ, για μένα είναι στα δεν... εξήγησα τους λόγους πάνω...Η Άννα Κου ήτανε αδερφέ. Ομορφη Ρουμάνα με καλο σώμα, piercing στο άνω χειλος μελαχρινη και σχετικά ψηλή με ψιλονερουλιασμενο στήθος. Καθαρά δόντια, πατουσακια δαχτυλακια ορόσημο πολυ κοντά στην τελειότητα και υποτακτικη στις βαθιές πουτσιες όπως και να της το χώσεις.
Από τις 5 και μετά ..Η Αλιονα με την τσιμπουκαρα της δουλευει πρωινα?
Εχεις αλλεργια στο λατεξ. Το εχω παθει και εγω ενω για πολλα χρονια δεν την ειχα εκδηλωσει. Η durex βγαζει ανευ λατεξ.Βρε μάγκες πάτε που πάρε βάλτε και τα άλλα σπιτάκια φυλής για παράδειγμα το 109 και τα άλλα απέναντι. Επίσης χτες πέρασα με Άντζελα καλυλοαλβανιδακι και παρόλο που είχε καποτα φουλ σήμερα γέμισε κοκκινίλες το πουτσοκεφαλο. Το έχει πάθει κανείς σας να δώσει συμβουλές; τι μπορεί να παίχτηκε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γενικά ήταν πολύ καθαρή και εντάξει αλλά έχω φρικάρει λιγο
Αναλόγως τι ψάχνεις.. προτείνω Βικτώρια από δίδυμου 27 αναφτρα..Ελένη από διδύμου 8β Μαίρη από Αχαρνών 85 κ Άννα από Ιωαννίνων μιλφ ολεςΕκτός από Βέργας 7 και Αναστασία που έχω δοκιμάσει τι άλλο καλό υπάρχει στην πρωινή ζώνη για επίσκεψη?
Σε κάθε πελατη δεν βγάζει τον ίδιο εαυτό η κοπέλα. Είναι ο νόμος των οίκων - ιερόδουλων αυτός. Ισχύει για όλες ανεξαιρετω! Όποτε παω εγώ παιρναω σουπερ. Και είναι παντα φρέσκια από καθαριότητα. Αλλά φυσικά αν μια μέρα δεν έχει όρεξη θα έχει άλλη συμπεριφορά. Έτσι δεν είμαστε κι εμείς στη δουλειά μας; Άλλες φορές πεταμε και άλλες φορές δεν μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας...! Επίσης μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι για τις κοπέλες ειναι πιο δυσκολο γιατί έχουμε πολυ πιο δυνατές οσμές λόγω ιδρώτα. Εκτός κι αν μένουμε δίπλα στην περιοχη και πηγαινουμε ολόφρεσκοι από καθαριότητα. Επίσης επειδή με ξέρει οτι εχω κόλλημα με τα δαχτυλακια της μου έρχεται παντα φρεσκοπλυμενη για να της τα φάω....Για τα πατουσια συμφωνώ πολύ όμορφα πατουσοδακτυλα... αλλά αφού ήταν αυτή οντως η ΚΟΥ, για μένα είναι στα δεν... εξήγησα τους λόγους πάνω...
σε ευχαριστω φιλε μου.Από τις 5 και μετά ..