Κατάθεση πριν από λίγο στο Φώκαιας 19 στην Ελένη την λαϊκή Αλβανίδα, πολύ αθώα και απονήρευτη κοπέλα, δεν θα περνούσα μαζί της αλλά με νευριασε η κρυόκωλη τσατσά που της είπε "άστον μην του κολλας αφού δε θα περάσει"
Στο δωμάτιο μπήκε ευγενέστατη και με την απορία αν έχουμε ξαναπεράσει, δεν της έδωσα απάντηση όμως, την άφησα να κοιλιέται στο μυστήριο, μου βγήκε σε καλό όμως, άρχισε τα παθιασμένα γλωσσοφιλα, φιλιά σε όλο το σώμα, ελεύθερο τρομπόνι με γρήγορους ρυθμούς, αλλά δεν είναι το δυνατό της σημείο.
Σε ιεραποστολική στάση κάθεται μαγκωμενη, έχει πολύ σφιχτή τρύπα, στα 4 απλά οκ, κάθεται φυσιολογικά αλλά η στενή της τρύπα δεν αφήνει περιθώρια για δυνατό σφυροκόπημα.
Εβγαλα τη καποτα τελείωσα πάνω στο μουνί της και γούσταρε.
Εν κατακλείδι πολύ φρόνιμο και καλοσυνάτο κορίτσι, είναι για τύπους που δεν γουστάρουν αγριαδες και θέλουν στοργή, για μια φορά είναι οκ δε κλαις τα λεφτά σου, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, είπαμε είναι ευγενέστατη και αυτο αρέσει σε πολλούς.
2 καινουριες αφίξεις απόψε που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.
Στο
Φυλής 74 δεξιά πόρτα μια αρκετά όμορφη παρουσία, Ρωσίδα νεαρή με πιασιματα και ωραίο πρόσωπο, φορούσε γυαλιά μυωπίας και έμοιαζε φοιτήτρια θρησκευτικών.
Φιλιππίδου 11Α , μια άλλη ξανθιά Ρωσίδα με λάτιν κωλαρα, επίσης και αυτή με πολύ ωραίο πρόσωπο, πιο πρόστυχη από τη προηγούμενη αυτή.
Κατά τα άλλα όπως τα ξερατε,
Α, στο
Φυλής 74 αριστερή πόρτα ήρθε μια παλιά γνώριμη, η Κασσάνδρα που πλέον ονομάζεται Αμάντα, Αλβανίδα μπαμπατσικη με λάτιν κωλο είχε κάνει ξανθιά ράστα τα μαλλιά της και είχε μαυρίσει αρκετά, παλιά ψιλοφώλιαζε αρκετά στο
Φυλής 72, τώρα δεν ξέρω, επίσης Φυλής 71 πάνω όροφο είναι 2 νέες παρουσίες εδώ και κάνα 10ημερο, Ρωσίδες , μέτρια πράγματα μη φανταστείτε, μια μελαχρινή και μια ξανθιά , η μελαχρινή κάνει και ελεύθερο στοματικό κατόπιν συνεννοήσεως στο αυτάκι.
Αυτά τα ολίγα που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.
Υ.Γ με έχετε ρωτήσει αρκετοί για την Ροντίκα-Αρίνα στα pm.
Την έχω δει στη Φώκαιας αρκετές φορές το τελευταίο μήνα αλλά πραγματικά δεν ξέρω πότε θα πιάσει δουλειά.