n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
20αρικουΤο Virginia Benakis ειναι του 10ρικου η 20ρικου?
20αρικουΤο Virginia Benakis ειναι του 10ρικου η 20ρικου?
1η βάρδια 10:00 - 17:00 Κώννα και ΑναστασίαΒέργας 7 σήμερα, γνωρίζουμε;
Πρωινή βάρδια είναι η απόγευμα γενικά??Ναι φίλε άμα διαβάσεις προιγούμενη σελίδα πήγα ίδι σήμερα και πέρασα με την Ιωάννα κατα της 6μιση or something και η τσατσά μου είπε ότι η Λάνα είναι αδιάθετη και δεν θα πάει σήμερα. Ήθελα να πάρω τηλέφωνο μπας και άλλαξε τίποτα αλλά έχουν φραγή εισερχομένων...
που αγορίνα;Καταδρομική στοχευμένη πριν λίγο με πολύ καλή κατάθεση , εντύπωση μου έκανε μια σκελετόμενη κοπέλα που την έχω δει να πιατσαρι βράδυ στην αχαρνων , βέβαια σήμερα είχε λαλιση και φώναζε που είναι η πρεζα ; Να τη εδώ είναι ; Όχι είναι πιο κάτω ; Μα που πήγαν όλοι εδώ δεν έχει πρεζα …!! Πολύ καλτ σκηνπ
Όπως τα λες φίλε. Δεν είχε το πολύ όμορφο πρόσωπο.. Ήταν όμως τίμια κοπέλα.! Επίσης δεχόταν τελειωτικό στα πολύ όμορφα και μεγάλα βυζια της.!! Φυλης104 ήταν το σπίτι. Εκεί γύρω στο 2000 ήταν.Θυμάμαι εκει ότι ήταν μια κοπέλα κωφάλαλη που έμοιαζε αρκετά στην πορνοστάρ Sara Jay με μεγάλο στήθος..όχι πολύ όμορφη στο πρόσωπο!
Έκανε και άλλα πράγματα, ίσως για αυτό την ψάχνειςΓνωρίζει κανείς περί Καρολίνας με ράστα μαλλί από Διδύμου παλαιότερα που παίζει???απίστευτα deep throat εκανε!!!!
Δε ξέρω τι έκανε,ξέρω ότι έπιανα οισοφαγο κ δεν άφηνε σταγόνα!οποία πληροφορία δεκτηΈκανε και άλλα πράγματα, ίσως για αυτό την ψάχνεις
Είχε λαϊκή σήμερα γι αυτόεχω παρατηρήσει οτι σπανιως γίνονται ενημερωσεις για τα σπιτια στην Αλκαμένους ή περιξ. Παρακολουθω καιρο το φορουμ και ενω γινονται αναφορες και ενημερωσεις σχεδον απο παντου, απο την Αλκαμένους σχεδον ποτε. Δεν ειναι δα και τοσομακρια. Και υπάρχουν εκει στα περιξ 4-5 σπιτια.
Γιατί ετσι;
Γίνονται ενημερώσεις και από την συγκεκριμένη περιοχή , πιο αραιά βέβαια γιατί είναι συγκεκριμένων προδιαγραφών και η αλλαγή προσώπων είναι σπάνιαοχι σημερα Σαββατο, που οντως εχει λαικη, αλλα γενικα αναφερομουν.
Πριν λιγο ειδα οτι ο χρήστης Νέα Σμύρνη76 εκανε χθεσινοβραδυνη ενημερωση ΚΑΙ απο Αλκαμένους.
Κάτι ανάλογο παίζει αυτή τη στιγμή?(να βλέπεται κιόλας..)Πλάκα κάνεις...
Που την θυμήθηκες αυτήν...???
Έχουν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια από τότε που δούλευε στην υπογα της Διδύμου!
Το 15' ήταν.
Έκατσε λίγους μήνες και μετά έφυγε...!!!
ΥΓ: Τσιγγανοπολωνεζα αλογα....
Τρελόοοοοοοοο τσιμπουκιιιιιι
η τύπισσα...!!!
Ο πουτσοκεφαλος ακουμπαγε πνευμόνια....
Tην Καλησπερα μου Jonny.....μας εφτιαξες την συνεχεια με το βιντεακι....Καλα να περνας.....Στην Αλκαμένους αυτή την περίοδο έχει τα γνωστά gilfogrania που είναι χρόνια τώρα εκεί....
ΌΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ discordΚαι γαμω το υλικό δεν θα χάσετε!!!
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg