Ναι φίλε άμα διαβάσεις προιγούμενη σελίδα πήγα ίδι σήμερα και πέρασα με την Ιωάννα κατα της 6μιση or something και η τσατσά μου είπε ότι η Λάνα είναι αδιάθετη και δεν θα πάει σήμερα. Ήθελα να πάρω τηλέφωνο μπας και άλλαξε τίποτα αλλά έχουν φραγή εισερχομένων...
Καταδρομική στοχευμένη πριν λίγο με πολύ καλή κατάθεση , εντύπωση μου έκανε μια σκελετόμενη κοπέλα που την έχω δει να πιατσαρι βράδυ στην αχαρνων , βέβαια σήμερα είχε λαλιση και φώναζε που είναι η πρεζα ; Να τη εδώ είναι ; Όχι είναι πιο κάτω ; Μα που πήγαν όλοι εδώ δεν έχει πρεζα …!! Πολύ καλτ σκηνικό
Καταδρομική στοχευμένη πριν λίγο με πολύ καλή κατάθεση , εντύπωση μου έκανε μια σκελετόμενη κοπέλα που την έχω δει να πιατσαρι βράδυ στην αχαρνων , βέβαια σήμερα είχε λαλιση και φώναζε που είναι η πρεζα ; Να τη εδώ είναι ; Όχι είναι πιο κάτω ; Μα που πήγαν όλοι εδώ δεν έχει πρεζα …!! Πολύ καλτ σκηνπ
Όπως τα λες φίλε. Δεν είχε το πολύ όμορφο πρόσωπο.. Ήταν όμως τίμια κοπέλα.! Επίσης δεχόταν τελειωτικό στα πολύ όμορφα και μεγάλα βυζια της.!! Φυλης104 ήταν το σπίτι. Εκεί γύρω στο 2000 ήταν.
ρε μάγκες μία άντζελα petite καυλάκι αλβανιδούλα 21 χρονών τι παίζει; Πολυ καθαρή και απλό πρόγραμμα αλλά πολύ καυλάκι. Δεν θυμάμαι φυλής πόσο όμως γιατί μπήκα στην τύχη
εχω παρατηρήσει οτι σπανιως γίνονται ενημερωσεις για τα σπιτια στην Αλκαμένους ή περιξ. Παρακολουθω καιρο το φορουμ και ενω γινονται αναφορες και ενημερωσεις σχεδον απο παντου, απο την Αλκαμένους σχεδον ποτε. Δεν ειναι δα και τοσομακρια. Και υπάρχουν εκει στα περιξ 4-5 σπιτια.
εχω παρατηρήσει οτι σπανιως γίνονται ενημερωσεις για τα σπιτια στην Αλκαμένους ή περιξ. Παρακολουθω καιρο το φορουμ και ενω γινονται αναφορες και ενημερωσεις σχεδον απο παντου, απο την Αλκαμένους σχεδον ποτε. Δεν ειναι δα και τοσομακρια. Και υπάρχουν εκει στα περιξ 4-5 σπιτια.
Πλάκα κάνεις...
Που την θυμήθηκες αυτήν...???
Έχουν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια από τότε που δούλευε στην υπογα της Διδύμου!
Το 15' ήταν.
Έκατσε λίγους μήνες και μετά έφυγε...!!!
ΥΓ: Τσιγγανοπολωνεζα αλογα....
Τρελόοοοοοοοο τσιμπουκιιιιιι
η τύπισσα...!!!
Ο πουτσοκεφαλος ακουμπαγε πνευμόνια....
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.