Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (14 μέλη και 238 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δηλαδής πηξαμε στις μουναρες πάλι. Σκέφτομαι για στουδιο αλλά λυπάμαι τώρα το πενηνδάρι. Που να πάω για άδειασμα άραγες; Μην πάω φολολιζα; Μην πάω φολοάντζελα μηδέ να πάω Καριολάιν;

Η Νικόλ γύρισε;

billias20

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες χρειάζομαι τις πληροφορίες σας κ τις γνώσεις σας. Ξέρετε τπτ απο φυλής σε κοπελα με παραπάνω κιλά;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
σε live mood ψωλαρμενιζοντας πριν λιγο...

πιπινου 118 ολγα, η ομορφη χοντρουλα που εχω ξαναπει. θα ερχοταν...

αλκαμενους 113 αλινα, μιλφογκιλφοκατασταση, μετριου προς ψηλου αναστηματος, κοντο μαλλι ξανθοκαστανο, βυζαροτορπιλες σε πτωση, ελαφρως κοιλουμπα, καλη σχετικα φατσα και σε γενικα πλαισια γαμευσιμο για αναλογους φανς.

αλκαμενους 117 αννουλα, το ιδιο οπως η αλινα με πιο μικρα βυζια σε σχεση με την περιφερεια και μαλλι ξανθο βαμμενο μεχρι ωμους. σωμα λιγο μονοκοματο θα ελεγα. και εδω για αναλογους φανς.

περγαμου 27 ειρηνη και ελενη-λενα. γκρανια μπαζοχοντρουλα και ακυρα σε ολο το φασμα του γαλαξια.

Papajim13

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2019
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν υπάρχει τίποτα τίμιο κοντά Ζωγράφου?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
εμμ. μπενακη & κωνσταντινουπολεως γωνια η λιζα, μια μιλφοθειτσα καθαριστρια. μπαζοακυρη τεζα. ηθελε να τη γλυψω κιολας τρομαρα της.

κωνσταντινουπολεως 166 δεξια αννα.
κωνσταντινουπολεως 166 αριστερα μαρινα και μαριανα (δωματιο).
γνωστα μπαζοειδη και χαλια μαυρα και οι 3 χωρις πολλα πολλα.

Τελευταία τροποποίηση:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
εμμ. μπενακη η λιζα, μια μιλφοθειτσα καθαριστρια. μπαζοακυρη τεζα.

κωνσταντινουπολεως 166 δεξια αννα.
κωνσταντινουπολεως 166 αριστερα μαρινα και μαριανα (δωματιο).
γνωστα μπαζοειδη και χαλια μαυρα και οι 3 χωρις πολλα πολλα.
Απο Μαραθωνάδικα πέρασες φίλε?

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Μίνι μπουρδελότσαρκα σήμερα το μεσημέρι στο τρισάθλιο Μετάξι:

- Κολωνού 48 νέο Εύα γκράννυ φουλ πρόγραμμα και μαζί της η Ελένη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
- Κολωνού 48 οι πασίγνωστες του εν λόγω οίκου Άντζελα και Βαλέρια σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
- Ιάσωνος κ Λεωνίδου υπόγειο 2 φρόκαλα που μόνο τρόμο μπορούν να σας προκαλέσουν. Απλά προσπεράστε.
- Ιάσωνος 20Γ Δανάη ξανθιά αδύνατη γκίλφ 60+ Ελληνίδα,ευγενέστατη φουλ πρόγραμμα αλλά καθόλου του γούστου μου
- Ιάσωνος 31 στο βάθος Πάολα με ωραίο σώμα αλλά τρελή βλαχόφατσα
- Ιάσωνος 31 μία νοστιμούλα μελαχροινή με ωραία μάτια που γλείφει ακάποτα "Νο ελάστικ" όπως είπε και η τσατσά στους Πάκηδες που καθόντουσαν στο σαλόνι.

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.716
Πόντοι
201
Ρεπο σημερα, και αχυστος απο την προηγουμενη εβδομαδα, οποτε η μερα θα ηταν αφιερωμενη σε shopping, βολτινκγ και πουτσινκγ.

Πρωι λοιπον πηγα με την Μπιούτη, η γκομενα εχει απιστευτα κολοβαρδουλα, τα οποια τα σκαμπιλισα ευγενικα σε doggy σταση, πολυ καλο το τσιμπουκι τις και τελιωμα μεσα τις. Ο χωρος μετριος και κατω μπορω να πω.

Κατα τις 4 και κατι λιγο πριν τελιωση η βαρδια πηγα στην αγαπημενη μου Σονια στην φιλλιπηδου. Τσιμπουκαρα, σεξ σε 2 στασης και τελιωμα στο στομα τις. Ο χωρος αψογος.

Αφου δεν εμεινε ρανιδα σπερματος στους ορχεις πηρα τον δρομο τις επιστροφης.

Υ.Γ. Οταν ο χωρος ειναι καλος και οι υπηρεσιες καλες, ο πελατης θα ξαναπαει.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εντέλει υπέπεσα στο αμάρτημα των τεράστιων στουδιοβυζιων νεανίδος Βικτωρίης.
:priest:
Με τις υγείες μου.

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Πήγα τις προάλλες συνάδελφοι να δω απο κοντά το κοράσιο εν ονόματι Λολα στην γωνία της πέρδικας. Εμφανίσιμη αλλά και ψιλιασμένος απο έτερο συναγωνιστή. Με ρώτησε η 2τσα αν την εχω μεγάλη και αποκρίθηκα πως η ίδια θα το κρίνει. μπαίνει ξεκινάει το σπρώξε γλύψε. Όχι κάτι τρομερό. Λέει σιγά σιγά. Ούτε 1 λεπτό δεν πέρασε μου λέει δεν αντέχει, its too big. Βγαίνει απο το δωμάτιο πήγε να αρχίσει το παζάρι η 2τσα να μου δώσει τα 5 απο τα 10 αλλά η ίδια η κοπέλα καθάρισε και προς τιμήν της τα έδωσε όλα. Εν τέλει , όμορφη κοπέλα αλλά είτε στην κίνα δούλευε ή είναι εντελώς αρχάρια. Οπως και να έχει προχώρησα σε μια αναγνωριστική βόλτα στην ευθεία του Μεγαλέκου και της Jason Street και προς λύπη μου παρατηρώ ότι δεν υπάρχει καμία αξιόλογη απο πλευράς σώματος και φάτσας (πλην ελαχίστον περιπτώσεων). Επιλέξαμε Βενεζουέλα και πήρε πάλι άριστα το μωρό, όπου αναλωθήκαμε κυρίως στα όρθια, Γιατί ως γνωστό, ψηλή γκόμενα καμαρωτό γαμίσι
Να το δούμε και από την άλλη την πλευρά. Την ανθρώπινη. Το κοριτσάκι δεν το έχει. Κι αν είναι να την κάνει, πρέπει να την κάνει όσο πιο γρήγορα από το βούρκο. Σίγουρα πρέπει να πιέζεται πολύ για να κάνει αυτό που κάνει με τέτοιο ζόρι. Όσο πιο γρήγορα, τόσο πιο καλά γι' αυτήν.

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλησπέρα μάγκες. Πέρασα κατά τις 15 και κάτι από την Πιπίνου 118 και ήταν κλειστό. Τι παίζει, δεν ξέρω. Τράβηξα για την Φιλιππίδου 11 πάνω και επειδή ήμουν μέσα στην κούραση είπα να ξεφφουσκώσω στην Μελίνα. Δεν λέω ωραίο σώμα, κι εκεί που αρχίσαμε το γλέντι με reverse cowgirl μου ζήτησε η ίδια πισοκολλητό. Αν και δεν κλέβει η κοπέλα, ίσως επειδή ήμουν χάλια, ψυχολογικά και σωματικά , υπήρξε πτώση. Εκείνη όταν βγήκα νόμος ότι τελείωσα, και σηκώθηκε να φύγει.
Πού πας; τη ρώτησα. Την έβαλα να μου το παίξει μη φύγω και άχυστος. Με το ζόρι. Τι να πω; Ενώ στην αρχή ξεκίνησε ωραία, στην συνέχεια το Φόλεψε το παιχνίδι. Ίσως δοκιμάσω να την ξαναπάρω γιατί μου άρεσε το σώμα της. Ήθελα να την βάλω στα στανταράκια μου. Ίδωμεν . Αυτά από μένα.

Θα ήθελα να ρωτήσω εκείνη η Σιμόνα στο Φυλής 84 αξίζει ή είναι φόλα;.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
και σε καποια κεντρικα ετσι για την καβλαντα πιο πολυ.

Φυλής 67 ελενα και αντριανα.
φυλης 65 σκαλακια μπιουτυ χονδρη.
φυλης 65 οροφος σιμονα.
φυλης 54 ισογειο αουρορα... θα ερχοταν.

φιλιππιδου 11 ισογειο συλβια

φωκαιας 19 ηλεκτρα που μου θυμησε τσιβιλικα λιγο στη φατσα. μετριου προς ψηλου αναστηματος, μελαχρινη. μικρα σχετικα βυζια σε σχεση με την περιφερεια και αρπαγμενα μπουτια ολιγον, που φαινονται ομως. γενικα σε συνολο αδιαφορη εως ακυρη.
φωκαιας 25 οροφος τζεσικα, μετριου αναστηματος, πολυ αδυνατη-σχεδον ακωλη αλλα με βυζαρες σε πτωση, καστανα μαλλια σε αλογοουρα και φατσα πολυ προστυχη. σε γενικο συνολο ειναι ψιλοαδιαφορο εως ακυρο, αλλα αυτη η προστυχοφατσα μου εβγαλε μια ανωμαλια και ισως την τιμησω στο μελλον. θα δειξει... προς ναι παντως λογω βυζιων και προστυχοφατσας..
φωκαιας 27 οροφος ντιανα pocketsize αρπαγμενη σε κιλακια και τζασμινα. ενα μετριου προς κοντου αναστηματος γιουβαρλακι με μπυροκοιλουμπα, καστανα μαλλια μεχρι ωμους, αδιαφορη φατσα και γενικα μαπα στο ολο συνολο.

αυτα μονο σημερα γιατι βαρεθηκα και εφυγα...

Τελευταία τροποποίηση:

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Πέρασα τις προάλλες απο Αλκαμενους 117 μπας και βρω τη Νάνσυ με το κοντό μαλλί το μωβ αλλα τζίφος.Μήπως ειχε ρεπό δεν ξέρω...Την εχει πετύχει κανείς ρε παίδες?

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom