Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 236 άτομα (26 μέλη και 210 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
2CF90D87-4304-4606-BD55-0FEA2701B5B2.jpeg
ρε παιδιά μου έχει βγει αυτό εδώ στην καραντίνα αλλά δεν πήγα να τη κοιτάξω γτ φοβόμουν αλλά τώρα θέλω να πάω να το κ κοιτάξω που να πάω να το δουν
Από ακα το πάθες; Επίσης όταν είδα τη φωτό μικρή νόμισα ότι βάζεις δάχτυλο σε ξυρισμένο μουνι.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ιάσωνος 44 δεξιά(σκαλάκια).
Είχα πάει για Χριστίνα και έφυγα!
Τσατσά σχετικά νέα,ποντηκομούρα,ξανθιά,έλεγε στο σαλόνι όλο μαγκιά ότι τα 10 ευρώ είναι για 7 λεπτά και οτι μπουκάρει δωμάτιο αν αργήσεις!!
ΜΑΥΡΟ!!!!!
7 πολλά είπες με την εν λόγω. Επίσης δεν βγάζει καθόλου τα ρούχα. Κάνει ντυμένο γαμησι για να μην χάνει χρόνο σε μαλακίες.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.243
Πόντοι
6.056
Ιάσωνος 44 δεξιά(σκαλάκια).
Είχα πάει για Χριστίνα και έφυγα!
Τσατσά σχετικά νέα,ποντηκομούρα,ξανθιά,έλεγε στο σαλόνι όλο μαγκιά ότι τα 10 ευρώ είναι για 7 λεπτά και οτι μπουκάρει δωμάτιο αν αργήσεις!!
ΜΑΥΡΟ!!!!!
Οχι φΙλε μη μασας, την πηρα πριν στις 11 το βράδυ και την κρατησα πανω απο 10λεπτο χωρις να ενοχλήσει η τσατσα με το ξανθο κοντο μαλλι,
δεν ειχε βεβαια κοσμο στο σαλονι αλλα γενικα στη περιοχη υπηρχε λιγος κοσμος.
Φευγοντας καθοταν στο "μπαλκόνι" και με χαιρετησε ευγενέστατα.
Η Χριστινα σκετο προβατακι την αλλαξα τρεις φορες σταση δεν ειπε κιχ,αν τη γουσταρεις παρτην αφοβα.
Πριν Χριστινα στις 9+ πηρα Καρολαιν τον υπερμουναρο Κολωνου 15ευρω και εκει δεν ειχε κοσμο !!!
2-3 μερες μετα την καραντινα γινοταν της κακομοιρας στο λατινοσπιτο κ γενικα μεταξι,σημερα το βραδι νεκρα
Ειδα κ Λολα στο Περδικα αλλα δεν με επεισε, η κοπελα βγηκε απο δωματιο και πηγε κουζινα τοιχο τοιχο:2funny:

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Από ακα το πάθες; Επίσης όταν είδα τη φωτό μικρή νόμισα ότι βάζεις δάχτυλο σε ξυρισμένο μουνι.
Είχα να γαμησω 4 μήνες και μου βγήκε τότε ακα σε μπουρδελο δεν γαμαω έχω γαμησεη όμως γκόμενες

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οχι φΙλε μη μασας, την πηρα πριν στις 11 το βράδυ και την κρατησα πανω απο 10λεπτο χωρις να ενοχλήσει η τσατσα με το ξανθο κοντο μαλλι,
Η Χριστινα σκετο προβατακι την αλλαξα τρεις φορες σταση δεν ειπε κιχ,αν τη γουσταρεις παρτην αφοβα.
Πριν Χριστινα στις 9+ πηρα Καρολαιν τον υπερμουναρο Κολωνου 15ευρω και εκει δεν ειχε κοσμο !!!
2-3 μερες μετα την καραντινα γινοταν της κακομοιρας στο λατινοσπιτο κ γενικα μεταξι,σημερα το βραδι νεκρα
Ειδα κ Λολα στο Περδικα αλλα δεν με επεισε, η κοπελα βγηκε απο δωματιο και πηγε κουζινα τοιχο τοιχο:2funny:
Προχτές δεν ήταν εκεί η αυτή η Καριολάιν. Ηταν ένα βραζιλιάνικος κωλος στο 15αρι και μια μαυρομαλλα στο δεκάρι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Είχα να γαμησω 4 μήνες και μου βγήκε τότε ακα σε μπουρδελο δεν γαμαω έχω γαμησεη όμως γκόμενες
Μετά από πολλά παράσημα μπορώ να πω ότι ενδείκνυται μετά από ακα να βαράς πάντα αντιβίωση για παν ενδεχόμενο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.243
Πόντοι
6.056
Προχτές δεν ήταν εκεί η αυτή η Καριολάιν. Ηταν ένα βραζιλιάνικος κωλος στο 15αρι και μια μαυρομαλλα στο δεκάρι.
Για πριν λιγες ωρες μιλαω, 16 ιουνιου, δουλευε μαζι με τη παολα, και η χριστινα είναι στο πολυχωρο πριν το γωνιακο καφενειο,μπαινοντας αριστερα σκαλες

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Για πριν λιγες ωρες μιλαω, 16 ιουνιου, δουλευε μαζι με τη παολα, και η χριστινα είναι στο πολυχωρο πριν το γωνιακο καφενειο,μπαινοντας αριστερα σκαλες
Μπορείς να δώσεις σωματική περιγραφή της καριολάιν; Φοράει γυαλιά;

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.243
Πόντοι
6.056
Μπορείς να δώσεις σωματική περιγραφή της καριολάιν; Φοράει γυαλιά;
οχι δεν φοραει, ειναι μελαχροινι σκουρα, σαν βραζιλιανα,ψηλη χωρις τακουνια τοχει το 1,78 ,κωλαρα ποδαρες ατελειωτες,μικρο στηθος,ωραιο προσωπο καθαρο

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.510
Πόντοι
746
17:50* σορρι.
Δεν μπορώ να το κάνω edit
Ευχαριστω !! αναμονη για κριτικη μια προς μια γιατι και εγω το εχω στο προγραμμα και συντομα , τι ωρα πηγες και ειχε τοση αναμονη ??
17:50* σορρι.
Δεν μπορώ να το κάνω edit

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21
Μάλλον λες για την Χριστινα με το tattoo στο 39.Εγώ λέω για το 44.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.243
Πόντοι
6.056
υπηρεσια κανει ενας συμπαθητικος τυπακος
Μάλλον λες για την Χριστινα με το tattoo στο 39.Εγώ λέω για το 44.
ναι εχεις δικιο λεω για πριν το καφενειο ,στη ιδια πλευρα με το γωνιακο καφενειο ιασωνος απεναντι απο περδικα

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
7 πολλά είπες με την εν λόγω. Επίσης δεν βγάζει καθόλου τα ρούχα. Κάνει ντυμένο γαμησι για να μην χάνει χρόνο σε μαλακίες.
Μια μερα πηγα επισκεψη στον οικο και ηταν μεσα στα νεύρα.. Ηρθε η κορασιδα Χριστινα, την ειδα, μου λεει αντε θα περασεις? Με νευρα.. Οχι της λεω, με νευρα δεν θελω, και εφυγα τρέχοντας

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
μπορεις να δωσεις περιγραφη της παολας? ψηλη,κοντη, ποσο παχουλη εννοεις? βυζια μεγαλα,μικρα,μεσαια?
Η Παολα ειναι μετριου αναστηματος,καστανη αλλα βαμμενη ξανθια κοπελα.Με γαλλικες κοτσιδες τα μαλλια της ή εξτεσιον, δεν ξερω να τα ξεχωριζω αυτα!Ειναι μια γυναικα με πιασηματα,δηλαδη πιανεις και πιανεις κρεας και σφιχτο λιπος!Με μεγαλο κωλο και μπουταρες,δεν παρατηρησα για κυτταριτιδα,αλλα τα κιλα της μου φανηκαν σωστα μοιρασμενα.Στο προσωπο χανει αρκετα αφου εχει προσωπο της γειτονισσας που θελω πολυ να της τον δωσω!Απο στηθος το κομπινεζον τα εκανε μεγαλα,μεσα στο δωματιο απλα τα κρεμασε εξω απο τις θηκες τους και χυθηκαν!Δεν προλαβα καλα καλα να ακουμπησω το βυζι το αριστερο και καταλαθος πηγε το χερι μου στη ρωγα οπου ειχε γινει καγκελο!!!Απο νουμερα δεν τα παω και τοσο καλα να σου γραψω,αλλα τα μετρησα,2,5-3αρια!

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21
Μια μερα πηγα επισκεψη στον οικο και ηταν μεσα στα νεύρα.. Ηρθε η κορασιδα Χριστινα, την ειδα, μου λεει αντε θα περασεις? Με νευρα.. Οχι της λεω, με νευρα δεν θελω, και εφυγα τρέχοντας
Κρίμα γιατί είναι κορμάρα,για τα γούστα μου τουλάχιστον!
Αν ήταν έστω απλά τυπική και σε καλό μαγαζί θα μάζευε πολύ χαρτί.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Η Παολα ειναι μετριου αναστηματος,καστανη αλλα βαμμενη ξανθια κοπελα.Με γαλλικες κοτσιδες τα μαλλια της ή εξτεσιον, δεν ξερω να τα ξεχωριζω αυτα!Ειναι μια γυναικα με πιασηματα,δηλαδη πιανεις και πιανεις κρεας και σφιχτο λιπος!Με μεγαλο κωλο και μπουταρες,δεν παρατηρησα για κυτταριτιδα,αλλα τα κιλα της μου φανηκαν σωστα μοιρασμενα.Στο προσωπο χανει αρκετα αφου εχει προσωπο της γειτονισσας που θελω πολυ να της τον δωσω!Απο στηθος το κομπινεζον τα εκανε μεγαλα,μεσα στο δωματιο απλα τα κρεμασε εξω απο τις θηκες τους και χυθηκαν!Δεν προλαβα καλα καλα να ακουμπησω το βυζι το αριστερο και καταλαθος πηγε το χερι μου στη ρωγα οπου ειχε γινει καγκελο!!!Απο νουμερα δεν τα παω και τοσο καλα να σου γραψω,αλλα τα μετρησα,2,5-3αρια!
σε ευχαριστω πολυ! εχεις καταλαβει τι εθνικοτητας ειναι?

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Για δώσε λίγο ινφο...πχ εμφάνιση κλπ!θενκς!για Λόλα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.280
Πόντοι
2.586
Κρίμα γιατί ήταν πολύ καλή πριν φύγει την πρώτη φορά (Μ. Αλεξάνδρου 28) και έλεγα να περάσω μόλις κατέβω στην περιοχή.
Μου γλιτώσατε δεκαρικάκι..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom