Διαγραμμένο μέλος 41167
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 200
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 13.040
Με μάσκες όλοι, σε διάταξη πηγαδιού, γύρω γύρω. Πολλές απουσίες από τα κορίτσια τα γνώριμα.Με μασκα και αποστασεις η ουρα;
Με μάσκες όλοι, σε διάταξη πηγαδιού, γύρω γύρω. Πολλές απουσίες από τα κορίτσια τα γνώριμα.Με μασκα και αποστασεις η ουρα;
Ο μύστης ζαν ο αγωνιστής έφαγε μπαν πάλι μου είπε να ενημερώσω
Ναι μάστορα.η ηλεκτρα εδινε παλι κωλο ??
Που βρίσκεται?Ναι μάστορα.
Για ποια λες φίλε μου;;;Περασα απο στουντελα λιοσιων ειδα 1 κοπελα τα ιδια και τα ιδια καμια αλλαγη επι του παροντος.
Πηγα που πηγα εριξα ενα πουτσο στη συνονοματη.Την ηξερα την κορασιδα απλα και λοιτα περασα τιποτα που να θυμαμαι.Την κοπελα την ξερετε καλο σωμα σχετικα καλη συμμετοχη απλα την εχω γαμηση αποιρες φορες και πλεον δεν μου κανει και πολλη κεφι αλ΄λα για οποιον θα ειναι η πρωτη φορα ναι αξιζει το κοριτσι μας.Πιπινα ειναι.Αυτο που μου την εσπασε ποιο πολυ απο ολα ηταν το οτι ρε γαμωτο μου ειναι που ειναι οι ιδιες κοπελες ρε κοριτσια με τα ιδια βρακια ηρθατε που φοραγατε πριν ενα χρονο?ελεος
Χαλια χαλια χαλια βλεπω περάσατε το ΣΚ κυριε Σμυρνη... Να ειστε καλα!! Κ ευχαριστουμε για τις ενημερώσεις σας!τώρα live
βρέθηκα το ΣΚ μαζί με δύο Ελβετιδες στα χωριά του Πηλίου, σήμερα έφυγαν για Σκόπελο έτσι είπα να δω τι παίζει σήμερα πρώτη μέρα στα μπουρδελακια του Βόλου.
Σε αχαρτογραφητα νερά λοιπόν μιας και δεν έχω ιδέα, συμβουλευτικα το λοιπόν το χαρτη και ξεκίνησα, την επιείκεια σας διότι δε γνωρίζω αν είναι κλειστά από καιρό ή κλειστά προς το παρόν
Ροζου 18 ήταν κλειστά και απέναντι κάνουν έργα σε σπίτι και έχει χαλίκι και άμμο μπροστά από την είσοδο.
Μενανδρου 4 κλειστό ενώ στο 6 κλειστό και κανουν έργα στη ταράτσα.
Σόλωνος 15 κλειστό
Αθανασιου Διάκου 9 ανοιχτή η πόρτα, ανέβηκα τις σκάλες, μια ξανθιά ψηλή γκιλφ τεαβελι μου είπε ότι θα ανοίξουν το απόγευμα.
Μπορελ 1 κλειστά
Χατζηαργυρη 15α κλειστό
Κουταρελια 33 κλειστό έχει γίνει ραφειο ή κάτι τέτοιο
Μωυσεως 3α Βερονικα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2.5-3αρι βυζι, πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε, η τσα τσα είπε θα τα πείτε με τη κοπέλα στο δωμάτιο...
ΥΓ1κάποια στιγμή το απόγευμα που θα έχω επιστρέψει Αθήνα θα ανεβάσω και 4-5 φωτογραφίες
ΥΓ2 ζητώ ταπεινά συγνώμη που η πρώτη ενημέρωση δεν ήταν για Αθήνα... επιφυλασσομαι για το απογευματάκι
ΥΓ3 καλή αρχή