Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 419 άτομα (31 μέλη και 388 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά προς το παρόν άνοιξαν λίγα και είναι οι ίδιες και οι ίδιες.

Καμία οσμόμενη γύρισε;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καταλαβα. Θα κατέβω να τσεκαρω μόνος μου. Αν θες να γίνει κάτι που λένε,κάντο μόνος σου.

Αν και υποψιάζομαι τί παίζει. Άνοιξαν κάποια και δουλεύουν οι ίδιες και οι ίδιες σαβουρες επίπεδου δεκάρικου.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Περασα απο στουντελα λιοσιων ειδα 1 κοπελα τα ιδια και τα ιδια καμια αλλαγη επι του παροντος.
Πηγα που πηγα εριξα ενα πουτσο στη συνονοματη.Την ηξερα την κορασιδα απλα και λοιτα περασα τιποτα που να θυμαμαι.Την κοπελα την ξερετε καλο σωμα σχετικα καλη συμμετοχη απλα την εχω γαμηση αποιρες φορες και πλεον δεν μου κανει και πολλη κεφι αλ΄λα για οποιον θα ειναι η πρωτη φορα ναι αξιζει το κοριτσι μας.Πιπινα ειναι.Αυτο που μου την εσπασε ποιο πολυ απο ολα ηταν το οτι ρε γαμωτο μου ειναι που ειναι οι ιδιες κοπελες ρε κοριτσια με τα ιδια βρακια ηρθατε που φοραγατε πριν ενα χρονο?ελεος

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
Παίδες καλή αρχή και με το μαλακό τα κορίτσια ?
Και μη ξεχνάμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα!
-- Σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο ( Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων)
-- Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων
-- Χρήση μάσκας για όλες τις υπηρεσιες ( η πρακτική αυτή μπορεί να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων)
-- Αφήνουμε στην υποδοχή το μικρό μας όνομα καθώς και το τηλέφωνο επικοινωνίας
-- Αποφεύγουμε να πληρώσουμε με μετρητά και χρησιμοποιουμε πλαστικές κάρτες .
Εξυπακούεται ότι επιτρέπεται ένας μόνος πελάτης (αυστηρά) ο οποίος και θα έχει περιορισμένο χρόνο.
Η τήρηση των ανωτέρω θα ελέγθει αυστηρά και οι παραβάτες κινδυνεύουν με ισόβιο αποκλεισμό από τους οίκους ανοχής.
Το νου σας ρεμαλια...

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Καλημερα γαμηκουλες. Μολις γυρισα απο Βεργας 7 οπου και γαμησα την Αναστασια. Εβαψε ξανθα τα μαλλια της. Της πουτανας στην μικρη αυτη οδο απο απελπισμενα αρσενικα χαμηλων κοινωνικων ταξεων που ετρεξαν να γαμησουν τις πρωτες ωρες ανοιγματος των πηδηχτηριων. Στην επιστροφη μου περασα απο Βριλησσου και παρατηρησα κι εκει κινητικοτητα. Η κινηση σε ολους τους δρομους ηταν πολυ αυξημενη.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Φιλιπιδου στον όροφο γινόταν λαϊκό προσκύνημα δυο φορές μπήκα και είχε τουλάχιστον 6-7 άτομα στο σαλόνι. Από μέρους μου ετιμηθηκε ένα κολλαριστό πενηντάρικο στους οίκους λεωνιδου28 - φυλης 71 - φυλης 86, ξεμπουκωσαμε και πάμε γι αλλά από την άλλη βδομάδα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Περασα απο στουντελα λιοσιων ειδα 1 κοπελα τα ιδια και τα ιδια καμια αλλαγη επι του παροντος.
Πηγα που πηγα εριξα ενα πουτσο στη συνονοματη.Την ηξερα την κορασιδα απλα και λοιτα περασα τιποτα που να θυμαμαι.Την κοπελα την ξερετε καλο σωμα σχετικα καλη συμμετοχη απλα την εχω γαμηση αποιρες φορες και πλεον δεν μου κανει και πολλη κεφι αλ΄λα για οποιον θα ειναι η πρωτη φορα ναι αξιζει το κοριτσι μας.Πιπινα ειναι.Αυτο που μου την εσπασε ποιο πολυ απο ολα ηταν το οτι ρε γαμωτο μου ειναι που ειναι οι ιδιες κοπελες ρε κοριτσια με τα ιδια βρακια ηρθατε που φοραγατε πριν ενα χρονο?ελεος
Για ποια λες φίλε μου;;;

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Καλη λευτερια μπουρδελιαρηδες.
Εαν κατεβει κανενας Φυλης - Φωκαιας να ενημερωσει για Τζουλιανα-Τζουλια (αλβανιδα κουλουρτζου) εαν επεστρεψε.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
τώρα live

βρέθηκα το ΣΚ μαζί με δύο Ελβετιδες στα χωριά του Πηλίου, σήμερα έφυγαν για Σκόπελο έτσι είπα να δω τι παίζει σήμερα πρώτη μέρα στα μπουρδελακια του Βόλου.
Σε αχαρτογραφητα νερά λοιπόν μιας και δεν έχω ιδέα, συμβουλευτικα το λοιπόν το χαρτη και ξεκίνησα, την επιείκεια σας διότι δε γνωρίζω αν είναι κλειστά από καιρό ή κλειστά προς το παρόν

Ροζου 18 ήταν κλειστά και απέναντι κάνουν έργα σε σπίτι και έχει χαλίκι και άμμο μπροστά από την είσοδο.

Μενανδρου 4 κλειστό ενώ στο 6 κλειστό και κανουν έργα στη ταράτσα.

Σόλωνος 15 κλειστό

Αθανασιου Διάκου 9 ανοιχτή η πόρτα, ανέβηκα τις σκάλες, μια ξανθιά ψηλή γκιλφ τεαβελι μου είπε ότι θα ανοίξουν το απόγευμα.

Μπορελ 1 κλειστά

Χατζηαργυρη 15α κλειστό

Κουταρελια 33 κλειστό έχει γίνει ραφειο ή κάτι τέτοιο

Μωυσεως 3α Βερονικα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2.5-3αρι βυζι, πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε, η τσα τσα είπε θα τα πείτε με τη κοπέλα στο δωμάτιο...

ΥΓ1κάποια στιγμή το απόγευμα που θα έχω επιστρέψει Αθήνα θα ανεβάσω και 4-5 φωτογραφίες

ΥΓ2 ζητώ ταπεινά συγνώμη που η πρώτη ενημέρωση δεν ήταν για Αθήνα... επιφυλασσομαι για το απογευματάκι

ΥΓ3 καλή αρχή
Χαλια χαλια χαλια βλεπω περάσατε το ΣΚ κυριε Σμυρνη... Να ειστε καλα!! Κ ευχαριστουμε για τις ενημερώσεις σας!

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Καμία πληροφορία για Νανσυ από Φυλής 71β

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μάλλον από απέναντι να περιμένουμε ενημέρωση. Εντάξει, θα μου πείτε "και γιατί δεν πας εσύ να μας ενημερώσεις, αλλά περιμένεις από τους άλλους;" Ένας λόγος είναι ότι δε θέλω να με δουν στανταράκια ότι τις είδα μετά από τόσο καιρό και δεν πέρασα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom