Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (33 μέλη και 307 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Φυλής 67 Αλίσια και Ηλέκτρα
πρωινή βάρδια.

Η Ηλέκτρα έδινε κώλο, και
ένας πελάτης πέρασε δύο φορές μαζί της
και ήταν και μεγάλος στην ηλικία !

Τα δωμάτια φουλ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
9.jpg

Αθανασιου Διάκου 9 ανοιχτή η πόρτα, ανέβηκα τις σκάλες, μια ξανθιά ψηλή γκιλφ τεαβελι μου είπε ότι θα ανοίξουν το απόγευμα.
ΥΓ1κάποια στιγμή το απόγευμα που θα έχω επιστρέψει Αθήνα θα ανεβάσω και 4-5 φωτογραφίες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
η ηλεκτρα ηξερα οτι ειναι πολυ ρομαντικο κοριτσι ισχυει?

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
Μωυσεως 3α Βερονικα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2.5-3αρι βυζι, πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε, η τσα τσα είπε θα τα πείτε με τη κοπέλα στο δωμάτιο...

ΥΓ1κάποια στιγμή το απόγευμα που θα έχω επιστρέψει Αθήνα θα ανεβάσω και 4-5 φωτογραφίες
3.jpg

3.jpg

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συναγωνιστές μου ρωτάτε τα κορίτσια οποίοι πάτε αν έχουν κάνει το εμβόλιο με απόδειξη δηλαδή να σας δείξουν χαρτί η στο κινητό τους το πιστοποιητικό κτλ !! Ρωτάτε για να ξέρουμε ποιες είναι πιο ασφαλείς για να γαμησουμε παιδιά δεν είναι απλά τα πράγματα !!

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Συναγωνιστές μου ρωτάτε τα κορίτσια οποίοι πάτε αν έχουν κάνει το εμβόλιο με απόδειξη δηλαδή να σας δείξουν χαρτί η στο κινητό τους το πιστοποιητικό κτλ !! Ρωτάτε για να ξέρουμε ποιες είναι πιο ασφαλείς για να γαμησουμε παιδιά δεν είναι απλά τα πράγματα !!
Το εμβόλιο είναι για αυτοπροστασία.Ο ιος μεταδιδεται κανονικά σε εμβολιασμένους η μη.Τόσα χρόνια στα μπουρδέλα ακόμη και οι αρχάριοι ξέρουν πως μεταδίδονται οι ιοι

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Το εμβόλιο είναι για αυτοπροστασία.Ο ιος μεταδιδεται κανονικά σε εμβολιασμένους η μη.Τόσα χρόνια στα μπουρδέλα ακόμη και οι αρχάριοι ξέρουν πως μεταδίδονται οι ιοι
Δεν είναι έστι, για τον συγκεκριμένο έχει να κάνει κ το ιικό φορτίο. Όσο πιο πολύ εκτίθεσαι τόσο βαρύτερα αρρωσταίνεις.

Αν κολλήσεις τον ιό από κάποιον που έχει εμβολιαστεί (άρα θα δρουν ήδη αντισώμαατα κ θα έχει αποδυναμωθει) θα τον περάσεις κ ελαφρύτερα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
σιγα μην ζητησουμε και απολυτηριο γυμνασιου. Σοβαρευτειτε ορισμενοι ακομα δεν αρχισαμε... Και εμβολιασμενη να ειναι παλι μπορει να σε κολλησει, και ιο να μην εχει παλι μπορει να εχει 10 διαφορετικα ΣΜΝ να σε κολλησει.

Οι τρυφερουληδες, οι ευαισθητοι και οι καντακουζηνοι, αδειαστε μας την γωνια μια ωρα αρχυτερα και μην γαματε στα μπουρδελα που γαμαμε 100 ατομα την μερα αν εχετε ενδοιασμους. Ημαρτον

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
σιγα μην ζητησουμε και απολυτηριο γυμνασιου. Σοβαρευτειτε ορισμενοι ακομα δεν αρχισαμε... Και εμβολιασμενη να ειναι παλι μπορει να σε κολλησει, και ιο να μην εχει παλι μπορει να εχει 10 διαφορετικα ΣΜΝ να σε κολλησει.

Οι τρυφερουληδες, οι ευαισθητοι και οι καντακουζηνοι, αδειαστε μας την γωνια μια ωρα αρχυτερα και μην γαματε στα μπουρδελα που γαμαμε 100 ατομα την μερα αν εχετε ενδοιασμους. Ημαρτον
εύγε! ν αγιάσει το στόμα σου και ΑΜΗΝ

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επιστροφή από Φυλής . Ετίμησα τη φολοΛίζα στο Φ71 στον όροφο. Απ'οξω είχε χαρτί only Greek.

Καραφολάρα όπως πάντα. Στην πίπα τραβήχτηκε πέρα στα δύο μέτρα. Μετά στο πισωκολλητο έβαλε μάσκα.

Μόλις μπήκε μου ρίχνει μια δηλητηριώδη απαξιωτική μάτια. Της λέω γειά σου. Δεν πηρα απάντηση. Μουγγα. Μαλλον με αναγνώρισε. :tooth:

Ήταν που δεν θα ξαναδούλευε.

Στην πρωινή μέχρι τις 1700.

Στο Φ66Δ δύο ψηλές ξανθιές ,μια χτικιαρα και μια λεπτή αλόγα χωρίς βυζί με προοπτικές μονδέλου.

Τα πράγματα στην πρωινή ήταν γενικά ψοφια. Στο Φ86 μια ξανθιά λεπτή ,μου φάνηκε ότι ήταν οσμόμενη.

Φώκαιας κάτι μπουρούχες. Στο γωνιακό μια ξανθιά χονδρή βυζου. Στο δωμάτιο άλλη μια δεν έκατσα να περιμένω.

Στη στροφή στη διασταύρωση στον όροφο στην παράλληλη στη Φωκαίας δύο. Μια Μιλένα ,πετιτ και μια ξανθια Λιμένα,Μουλενα ,δεν θυμάμαι ,μπέρδεψε τα ονόματα η τσα2. Ξανθιά, λίγο γεμάτη,τσαχπίνικο κωλο.

Κάτι ξεχασμένοι ζακηδες φυτοζωούσαν επί του οδοστρώματος ή μετά βίας στέκονταν σε κάτι γωνιές.

Αυτά τα ολίγα. Οι λογάδες βλέπω ούτε μισή ενημέρωση δεν έβαλαν. Φούμαρα έλεγαν πάλι στα φούμαρα θα μείνουν.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom