Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.665
- Πόντοι
- 736
Και εγω αυτη θα κοιταξω να βρω...
Καμια και σήμερα....εφτασαν τα μπουρδελονια
Ετσι ακριβως.... ηρθε ο καιρος για τσαρκες και γαμησια!!!
Και εγω αυτη θα κοιταξω να βρω...
Καμια και σήμερα....εφτασαν τα μπουρδελονια
Είχε κι αυτό τη γλύκα του. Ανέβαζε την αδρεναλίνη. Πήγαινες να γαμησεις σαν τον κλέφτη.
Από μια άποψη είχε κι αυτό την γοητεία του. Πόσες φορές δεν λέμε ότι το απαγορευμένο είναι και καλό. Μου θύμησες όταν ήμουν έφηβος στην επαρχία που μεγάλωσα και πηγαίναμε με την παρέα στα κρυφά και πηδούσαμε μια χήρα. Και τότε μπουκάραμε μέσα από έναν λαχανόκηπο. Και φεύγαμε σαν τους λαγούς μην μας δουν οι γείτονες.Είχε κι αυτό τη γλύκα του. Ανέβαζε την αδρεναλίνη. Πήγαινες να γαμησεις σαν τον κλέφτη.
Aπο Σερρες εισαι η επιβεβαιωνεις την γνωστη φημη;Τα μπουρδελα ανοιξαν
Τα μπουρδελα ανοιξαν και τα καβλια μας χαρηκαν!
Η πολη γεμισε κοριτσια, ετοιμα να να βγαλουν βιτσια.
Οι τσατσαδες μπουγαδα θα ξαναβγαλουν, ρουχα σεντονια και βρακια που καιρο ειχαν να βαλουν.
Οι μερες πλεον θα ειναι ωραιες,σαν τις καβλωμενες τις Σερραιες,
ομως πλεον οι γαμησαρες μας δεν θα ειναι πια λαθραιες.
Πουτανες ,βιζιτες και καριολες ,στο τελος της βραδιας ,τις πουτσες μας θα εχετε γυαλισει ολες!!!
Δεν ειμαι εκει ,εχω ομως εμπειρια απο Σερραια, σε συνδιασμο και με τη φημη.Aπο Σερρες εισαι η επιβεβαιωνεις την γνωστη φημη;
Σωστος!Δεν ειμαι εκει ,εχω ομως εμπειρια απο Σερραια, σε συνδιασμο και με τη φημη.
Θα ανεβουν τυπε χαλαρωσε,θα γεμισουν τα τσαρδια σημερα.τι έγινε ρε παιδιά; κανα νεότερο έχουμε; Είμαι περίεργος πόσες κριτικές θα ανέβουν μαζικά σήμερα. Της πουτάνας θα γίνει.
εγω ειχα γαμησει απογευμα σε μπουρδελο και το βραδυ ημουν για ταβλι σε φοιτητικη καφετερια γεματη πιτσιρικες με τα μπουτακια εξω, τα μισα τραπεζια ηταν τετοια και τα αλλα μισα μεικτα αγορια-κοριτσια οπου παλι εβαζαν ελαφρα ρουχα, ειχε και αρκετες εναλλακτικες σαν γκοθουδες και ημιπανκ καυλα και αυτες να βλεπεις 50 κιλα 20χρονη με το ξωκοιλο και τις λεπτες γαμπουλες εξωΒραδινη ασχολια μου:
γυριζω σπιτι αργα και επιτηδες αργα μετα απο οτι εχω κανει, τρωω κατι ελαφρυ η οχι
αλλα με τα ρουχα, βγαζω τα ρουχα, φοραω βερμουδα, καθομαι στο μπου με την βερμουδα
γυριζω γυρω γυρω τα δωματια, δεν ξερω γιατι το κανω αυτο, κανω τιποτα δουλειες
εχω βαρεθει τις τσοντες, τον παιζω σπανια γιατι αλλιως μειωνεται καπως η ορεξη
ψιλομαλακιζομαι ισα να βλεπω ταχυτητα αναφλεξης, αν το εχω αναγκη τον παιζω σπανια
ισα να χυσω αλλα δεν χυνω γιατι το θελω να αυγατιζει, στυβω καμια δεκαρια πορτοκαλια
τρωω μπανανες, μερα παρα μερα γυμναζομαι, ριχνω καντηλια που δεν βολευομαι
χαιρομαι οταν σπανιως εχω καμια καλη επισκεψη και βολευουν οι συνθηκες για κατι
μιλαμε μετα αν εχω ορεξη αλλιως δυσανασχετω, βγαινω εξω να μιλησω
στο τηλεφωνο για να λεω οτι παιρνω αερα μηπως με πεισω
κλανω στον καναπε δυνατα, κανω μπανιο ζεστο η παγωμενο αναλογα την ψυχολογια μου
κοιμαμαι, ξυπναω που και που να κατουρησω, μου την δινει οταν κατουραω πολυ
αλλα δεν κοβω τα πορτοκαλια και γενικως αυτα.
Εσεις πως την βγαζετε βραδυ;
ωραίος. Τώρα θα αναγκαστούν και θα ρίξουν τις τιμές στα call girlsΘα ανεβουν τυπε χαλαρωσε,θα γεμισουν τα τσαρδια σημερα.
Εριξα ηδη χ σε γκομενα που θα μου το εδινε μεσω τιντερ μου λεει αυριο θες να βρεθουμε εδω και 10 μερες που την γνωρισα και της λεω αργησες??γιατι μου λεει βρηκες άλλη?οχι της λεω ανοιξαν τα μπουρδελα ακόμα δεν απαντησε χαχαχχα α α