bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Μαγκες δωστε ανταποκριση αποψε στις 00:00 οσοι μπορειτε? Απο αυριο θα καει το πελεκουδι!!!
λίγοι είμαστε αυτοί που αν πάμε... και περνάμε... οι περισσότεροι είναι πολύ λάδι αλλά τηγανιτά τίποτα... η δουλειά που έχουν οι κοπέλες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι από άτομα που δε γράφουν ή δε γνωρίζουν καν την ύπαρξη του σαιτ μας.Και πέρισυ έτσι περιμέναμε με το άνοιγμα αλλά δεν...
Καλύτερα
Έχει απαγόρευση κυκλοφορίας στις 00:30 .Μαγκες δωστε ανταποκριση αποψε στις 00:00 οσοι μπορειτε? Απο αυριο θα καει το πελεκουδι!!!
Πω ρε φιλε! Το χα ξεχασει!Έχει απαγόρευση κυκλοφορίας στις 00:30 .
Άσε που η κύρια μάζα πελατών θα πάει μετά τις 17:00
Τυχεροί όσοι πάνε αύριο πρωί πρωί να γλείψουν πεντακάθαρα ροζουλί φρεσκοξυρισμένα μουνάκια σλάβων κορασίδων.
Μετα τις 18.00 είναι εκεί. Για μετάξι καλή είναι ...για 15 δεν νομίζω.Από αύριο μπορεί να υπάρχουν καλύτερες επιλογές.Καλησπέρα αδέρφια!! Επειδή απέχω καιρό από το άθλημα τώρα που χώρισα θέλω να δω αυτή την Νικολ που γράφετε συνεχεια. Ξέρει κανείς αν θα είναι σήμερα το απόγευμα βράδυ;
Δε θυμάμαι όνομα, αλλά στο Ιωαννίνων 3 και παλιά και τον περασμένο μήνα που ξανάνοιξε είχε μια 50άρα θεία που δεν τη γαμάς ούτε να σε πληρώνουν. Σε αυτήν αναφέρεσαι;
Πριν μερικά χρόνια...Μετά από μια μικρή μου βόλτα στη Λιοσίων που την πήρα ποδαράτο είδα πολύ κίνηση, 2 τύπισσες Γεωργιανές που τις πέτυχα μετωπικά στο πεζοδρόμιο φουλ ξεκωλέ στυλ , ήμουν στο ύψος της Λιοσίων 73, σταματάω τάχα μου να δω κάτι στο κινητό έξω από το 73 και οι τύπισσες με έφαγαν με τα μάτια τους, όπως κι εγώ, μέχρι να φτάσουν στο φανάρι που είναι 30 μέτρα πιο πέρα παίζει να γύρισαν το κεφάλι τους ίσα με 5 φορές να με κοιτάξουν, του τύπου "κάπου τον ξέρουμε αυτόν" με το μυαλό μου έκανα διάφορους συνειρμούς, "βρε λες να πιάσουν δουλειά αύριο σε κάναν οίκο οι τύπισσες και κοιτάνε ετσι;"
Τέλος πάντων περνάω στο απέναντι πεζοδρόμιο και στο ύψος του σουπερμάρκετ πετυχαινω την μαυρομαλλα τσατσα από το Φώκαιας 17Β...αυτή με το ωραίο κορμί που κάνει συνεχώς πλάκα.
"Επ, που είσαι εσύ " μου μίλησε πρώτη...
-"Δεν σε γνώρισα καθόλου τι λέει όλα καλά;" της απαντάω
(Εν τω μεταξύ μάγκες η τύπισσα είχε ντυθεί φουλ κυριλέ με ένα μαύρο φόρεμα, κατακόκκινο κραγιόν και φουλ μέικ απ, πολύ αξιαγάμητη)
-Ξεκινάτε Αύριο δουλειά; την ρωτάω
-Ναι αύριο θα είμαι στο μαγαζί, πέρνα μια βόλτα.
- χαίρομαι για σένα, να σου πω , τώρα τέρμα ευθέως, πόσα θες να γίνει κάτι μεταξύ μας;
-Ε τι να σου πω...πολλοί πελάτες με ρωτάνε αλλά ντρέπομαι.
-Δε χρειάζεται να ντρέπεσαι, μου λες πόσα θες και πάμε όπου θες εσύ
- Δεν γίνεται τώρα αγάπη μου, πάρε το τηλέφωνο μου, κάνε μου αναπάντητη και θα μιλήσουμε.
ΜΆΓΚΕΣ ΕΓΏ ΑΥΤΉ ΘΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΉΝΩ
Επειδή στις άλλες ενημερωσεις δεν γράφει σχεδόν κανένας ,ίσως πρέπει να συγχωνευτούν.γράφουν που γράφουν διαφορά άσχετα σε αυτό το θρεντ γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και βέβαια γιατί έχει και μεγάλη αναγνωσιμοτητα σε σχέση με άλλα θρεντ... το ποστ σου είναι για εδώ
Δηλαδή αυτοί που τώρα είναι μόνο λόγια πάλι στα λόγια θα μείνουν.Και πέρισυ έτσι περιμέναμε με το άνοιγμα αλλά δεν...
Καλύτερα
00:30 απαγόρευση.. να ανοίξουν για μισή ώρα δεν νομίζω...Τι να προλάβουν να βγάλουν.. τα τζαζ η τα καθαρά;Μαγκες δωστε ανταποκριση αποψε στις 00:00 οσοι μπορειτε? Απο αυριο θα καει το πελεκουδι!!!
Καλησπέρα φίλε.. είναι ανοικτά Λιοσίων 73β Έμμυ00:30 απαγόρευση.. να ανοίξουν για μισή ώρα δεν νομίζω...Τι να προλάβουν να βγάλουν.. τα τζαζ η τα καθαρά;
Είχε κι αυτό τη γλύκα του. Ανέβαζε την αδρεναλίνη. Πήγαινες να γαμησεις σαν τον κλέφτη.Καλή αρχή παιδιά Τουλάχιστον να μην έχουμε το άγχος της 300 ρας
Πάρτε τηλ πρώτα αν βρείτε μην ταλαιπωρεισε τσάμπα.Απλα προσωπικά το βλεπω λίγο περίεργο λόγο απαγόρευσης.Καλησπέρα φίλε.. είναι ανοικτά Λιοσίων 73β Έμμυ
Από διαφήμιση του σάιτ