Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (8 μέλη και 147 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Μαγκες δωστε ανταποκριση αποψε στις 00:00 οσοι μπορειτε? Απο αυριο θα καει το πελεκουδι!!! :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Και πέρισυ έτσι περιμέναμε με το άνοιγμα αλλά δεν...
Καλύτερα :eyebrows:
λίγοι είμαστε αυτοί που αν πάμε... και περνάμε... οι περισσότεροι είναι πολύ λάδι αλλά τηγανιτά τίποτα... η δουλειά που έχουν οι κοπέλες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι από άτομα που δε γράφουν ή δε γνωρίζουν καν την ύπαρξη του σαιτ μας.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Μαγκες δωστε ανταποκριση αποψε στις 00:00 οσοι μπορειτε? Απο αυριο θα καει το πελεκουδι!!! :grin:
Έχει απαγόρευση κυκλοφορίας στις 00:30 .

Άσε που η κύρια μάζα πελατών θα πάει μετά τις 17:00
Τυχεροί όσοι πάνε αύριο πρωί πρωί να γλείψουν πεντακάθαρα ροζουλί φρεσκοξυρισμένα μουνάκια σλάβων κορασίδων.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Έχει απαγόρευση κυκλοφορίας στις 00:30 .

Άσε που η κύρια μάζα πελατών θα πάει μετά τις 17:00
Τυχεροί όσοι πάνε αύριο πρωί πρωί να γλείψουν πεντακάθαρα ροζουλί φρεσκοξυρισμένα μουνάκια σλάβων κορασίδων.
Πω ρε φιλε! Το χα ξεχασει!

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21
Καλησπέρα αδέρφια!! Επειδή απέχω καιρό από το άθλημα τώρα που χώρισα θέλω να δω αυτή την Νικολ που γράφετε συνεχεια. Ξέρει κανείς αν θα είναι σήμερα το απόγευμα βράδυ;
Μετα τις 18.00 είναι εκεί. Για μετάξι καλή είναι ...για 15 δεν νομίζω.Από αύριο μπορεί να υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.172
Πόντοι
31.618
Τελευταίο γαμησι στην παρανομία και επέλεξα την Νικόλ Ι20 όπου και έφαγα μια σούπερ φόλα.μπικε μέσα με το που Μπίκα στο δοματιο και μου πέρασε κατευθιαν σκούφο το προφυλακτικό αρχίζει τα βιάζομαι γιατί έχω κόσμο και άντε και τι έχεις και να το προφυλακτικό Πειρε αέρα και γενικός λέω αφού βιάζεσαι άντε γεια .και έφυγα.παω Μ.Αλεξανδρού 28 περνώ Ελένη και Ντασκα παρτουζα όπου με χιλιογλιψανε η μία τον πουτσο θα άλλη τα αρχιδια γαμισι εναλλάξ και τελιομα στο στόμα της Ντασκας με την Ελένη να μου κάνει γλυφοκολαδα.τι να πω ζωαρα.αντε και καλές τσάρκες από αύριο χορης φόβο και με πολύ πάθος

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Παιδια καλησπερα. Αύριο θα κατεβω και γω μια βολτούλα προς τα σπιτάκια του ξεχαρμανιασματος να δω τι παιζει.Αυτη η Ευα απο Φ74 ενα ωραίο με γυαλιά και βυζάρες ξέρετε αν επέστρεψε?Ηταν συνήθως με Κατερίνα με την κωλαρα

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλησπέρα. Βεργας 6 Μπαρμπορα στο υπόγειο έτσι μου είπε σήμερα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Δε θυμάμαι όνομα, αλλά στο Ιωαννίνων 3 και παλιά και τον περασμένο μήνα που ξανάνοιξε είχε μια 50άρα θεία που δεν τη γαμάς ούτε να σε πληρώνουν. Σε αυτήν αναφέρεσαι;

Μετά από μια μικρή μου βόλτα στη Λιοσίων που την πήρα ποδαράτο είδα πολύ κίνηση, 2 τύπισσες Γεωργιανές που τις πέτυχα μετωπικά στο πεζοδρόμιο φουλ ξεκωλέ στυλ , ήμουν στο ύψος της Λιοσίων 73, σταματάω τάχα μου να δω κάτι στο κινητό έξω από το 73 και οι τύπισσες με έφαγαν με τα μάτια τους, όπως κι εγώ, μέχρι να φτάσουν στο φανάρι που είναι 30 μέτρα πιο πέρα παίζει να γύρισαν το κεφάλι τους ίσα με 5 φορές να με κοιτάξουν, του τύπου "κάπου τον ξέρουμε αυτόν" με το μυαλό μου έκανα διάφορους συνειρμούς, "βρε λες να πιάσουν δουλειά αύριο σε κάναν οίκο οι τύπισσες και κοιτάνε ετσι;"
Τέλος πάντων περνάω στο απέναντι πεζοδρόμιο και στο ύψος του σουπερμάρκετ πετυχαινω την μαυρομαλλα τσατσα από το Φώκαιας 17Β...αυτή με το ωραίο κορμί που κάνει συνεχώς πλάκα.
"Επ, που είσαι εσύ " μου μίλησε πρώτη...

-"Δεν σε γνώρισα καθόλου τι λέει όλα καλά;" της απαντάω

(Εν τω μεταξύ μάγκες η τύπισσα είχε ντυθεί φουλ κυριλέ με ένα μαύρο φόρεμα, κατακόκκινο κραγιόν και φουλ μέικ απ, πολύ αξιαγάμητη)

-Ξεκινάτε Αύριο δουλειά; την ρωτάω

-Ναι αύριο θα είμαι στο μαγαζί, πέρνα μια βόλτα.
- χαίρομαι για σένα, να σου πω , τώρα τέρμα ευθέως, πόσα θες να γίνει κάτι μεταξύ μας;
-Ε τι να σου πω...πολλοί πελάτες με ρωτάνε αλλά ντρέπομαι.
-Δε χρειάζεται να ντρέπεσαι, μου λες πόσα θες και πάμε όπου θες εσύ
- Δεν γίνεται τώρα αγάπη μου, πάρε το τηλέφωνο μου, κάνε μου αναπάντητη και θα μιλήσουμε.

ΜΆΓΚΕΣ ΕΓΏ ΑΥΤΉ ΘΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΉΝΩ
Πριν μερικά χρόνια...
οχι πολλά η συγκεκριμένη αν όντως λέμε για 17 β όροφος μια μαυρομάλλα δούλευε σα πουτανα σε αρκετούς οίκους γυρολόγος...μετά ξαναγύρισε ως τσατσά...

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
γράφουν που γράφουν διαφορά άσχετα σε αυτό το θρεντ γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και βέβαια γιατί έχει και μεγάλη αναγνωσιμοτητα σε σχέση με άλλα θρεντ... το ποστ σου είναι για εδώ
Επειδή στις άλλες ενημερωσεις δεν γράφει σχεδόν κανένας ,ίσως πρέπει να συγχωνευτούν.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οι οσμοθεραπευτριες ακόμα στο σάιτ φαίνονται όμως. Πιάσαν την καλή ; Για να δούμε αύριο.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
00:30 απαγόρευση.. να ανοίξουν για μισή ώρα δεν νομίζω...Τι να προλάβουν να βγάλουν.. τα τζαζ η τα καθαρά;

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
253
Πόντοι
20
00:30 απαγόρευση.. να ανοίξουν για μισή ώρα δεν νομίζω...Τι να προλάβουν να βγάλουν.. τα τζαζ η τα καθαρά;
Καλησπέρα φίλε.. είναι ανοικτά Λιοσίων 73β Έμμυ
Από διαφήμιση του σάιτ

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Καλησπέρα φίλε.. είναι ανοικτά Λιοσίων 73β Έμμυ
Από διαφήμιση του σάιτ
Πάρτε τηλ πρώτα αν βρείτε μην ταλαιπωρεισε τσάμπα.Απλα προσωπικά το βλεπω λίγο περίεργο λόγο απαγόρευσης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Περαστικός από βόλτα και λέω κάτσε να κάνω μια πλάκα και καλά ότι ήρθα και τα βρήκα κλειστά... Και βλέπω αυτό!!!

IMG_20210607_000209.jpg

Μάλλον η Φυλής μου κάνει πλάκα...

???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Για να μην ξεσηκωσω κανέναν είναι όλα με λουκέτα... Δεν έχουν ανοιχτές πόρτες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom