Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (19 μέλη και 250 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.696
Πόντοι
5.827
Για να δούμε, θα έχουμε καμιά ανανέωση στο ρόστερ ή θα είναι καταθλιπτικά όπως πριν με τις ίδιες και τις ίδιες;

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Επισυνάπτω το παρακάτω, αν και βλέπω ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
Ίσως την Κυριακή το βράδυ γίνει μια αναφορά για το ποιοι κωδικοί πρόκειται να ανοίξουν την Δευτέρα. Οπότε μην σπεύσετε Κυριακή στις 23:59 με την ελπίδα να ανοίξουν σε 2' (φαινόμενα που παρουσιάστηκαν πέρσι).

:hi:
Άποψή μου: όταν έχουμε την υπομονή και διαβάζουμε τας γραφάς του σάη μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε.

:hi:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Γραφω εδω την κριτικη μου γιατι δεν ξερω αν τελικα τα παλουκαρια μου την ανεβασουν στις κριτικες στουντιο.

Σαββατο λοιπον απογευματακι και προσανατολισμο στη Βριλησου και συγκεκριμενα στο 46.
Φτανω περναω στη μισανοιχτη πορτα και με καλοσοριζει η τσατσα με υφακι λιγο ειρωνικο αλλα σταρχιδια μου και μπαστακονομε στην πολυθρονα να δω τις κορασιδες.Βγαινει πρωτη μια Ζενια αλλα δεν μου εκανε καμία αισθηση δεν ηταν στα γουστα μου.Η κοπελα καλη ητανε και σωματικα και στο προσωπο απλα δεν εκανε σε εμενα.
Περιμενω και βγαινει η δευτερη κοπελα ονοματι Ειρηνη.Εμφανως πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη με κορμι κορμαρα πολυ ομορφη κολαρα στημενο κορμι δηλαδη ολα του ητανε στη σωστη θεση και δερματακι βελουδο.Τι να λεμε τωρα τρελομουνακι το κοριτσι μεσα στην καλη χαρα αλλα οχι χαζοχαρουμενη.Το καλυτερο?Ειναι Ελληνιδα απο Θεσσαλονικη γυρω στα 24-25-26.
Μπαινω δωματιο μαζι της και αρχιζουμε χαδακια και μαλακιες επειτα τσιμπουκι ακα οπου το προσπαθουσε δε μπορω να πω.
Συγχρονως την εγλειφα και εγω παντου και ενοειτε και στη μουνατης με κραυγες απο τη ιδια αληθοφανης.
Περασμα σκουφου και ξεκιναμε τις στασεις.Εδω η κοπελια μας τα χαλασε.Αρχισε να μου λεει μη μπαινεις ολος , σιγα σιγα , ενω εγω ειχα βαλει μονο το μισο πουλι μεσα της.Την αλλαζω σε σταση πισωκολλητο και εκει μια απο τα ιδια, πρεπει να περασαν τουλαχιστον 3 λεπτα μεχρι να μπορεσω να την καταφερω να μπω μεσα της και στα καπακια τραβιοτανε με αποτελεσμα με τα πολλα πολλα να αρχισει να μου πεφτει.Ξεκινα απο μονη της πιπα για ανορθωση και την ξαπλωνω στανασκελα μπας και τη γαμησω οπου εκει με αφησε σχετικα ευκολα να τη γαμησω επιτελους αλλα οχι οπως ηθελα δηλαδη να μπαινω ολος μεσα της και γενικα νορμαλ πουλι εχω και δεν γαμαω κομπρεσερ.Η κοπελα ειχε διαθεση αλλα ητανε ψιλοξεπετα.Φανταστειτε στα 10 λεπτα μου ειπε ελα μωρο μου εχω αλλους 3 που με περιμενουν.Πρωτη μου φορα σε στουντιο που συμβαινει αυτο.Προσωπικα οταν πηγαινω καθομαι τουλαχιστον 20 λεπτα ανετα.Μου αρεσε εμφανησιακα η κορασιδα και γιαυτο περασα μαζι της αλλα δεν προκειτε να ξαναπαω.Απο τη μια ειχε διαθεση σε εκανε να νιωσεις ανετα , εδειχνε οτι θα περασεις καλα και απο την αλλη ητανε ξεπετα , διεκπεραιωτικη οσο δε παει.Το δωματιο καθαρο μεγαλη κρεβαταρα καθαρα σεντονια ντουζιερα.
Τη βιασύνη την παρατήρησα κι εγώ στα στουδιο. Επήγα χτες στο 60 στη Λιζα. Μέσα στην ψυχσθενεια και τη βιασυνη.

Προχτές το Κασσάνδρας 6 είπαν θα ναι ανοιχτό μέχρι τη μια. Στις 9 τα Χαν ήδη μαζέψει.

Το Κροκεων ήταν εντελώς κλειστό μέχρι τώρα ενώ έβγαζαν κανονικά πρόγραμμα χωρίς τηλέφωνο να δουλεύει.

Το ότι περιμένουν πολλοί ισχύει γιατί τώρα ανακάλυψαν ότι είναι ανοιχτά. Αναμενόμενο να φολοποιηθουν .

Τώρα που θα ανοίξει η φυλής πρέπει να στραφούμε εκεί για να συνέλθουν λίγο οι στουδιομενες.

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.169
Πόντοι
2.560
Μπανιο στον Αλιμο χαζευοντας κωλαρες,γραμμη για εμβολιο,και στο γυρνα στοπ στο κουρτινοσπιτο του μεγα στρατηλατη οπου ξεμπουκωσαμε αναμεσα στα στραβα δοντια της Ελενης.
Η Ειρηνη εχει τα ρουχα της ειπε η τσατσα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Μετά από μια μικρή μου βόλτα στη Λιοσίων που την πήρα ποδαράτο είδα πολύ κίνηση, 2 τύπισσες Γεωργιανές που τις πέτυχα μετωπικά στο πεζοδρόμιο φουλ ξεκωλέ στυλ , ήμουν στο ύψος της Λιοσίων 73, σταματάω τάχα μου να δω κάτι στο κινητό έξω από το 73 και οι τύπισσες με έφαγαν με τα μάτια τους, όπως κι εγώ, μέχρι να φτάσουν στο φανάρι που είναι 30 μέτρα πιο πέρα παίζει να γύρισαν το κεφάλι τους ίσα με 5 φορές να με κοιτάξουν, του τύπου "κάπου τον ξέρουμε αυτόν" με το μυαλό μου έκανα διάφορους συνειρμούς, "βρε λες να πιάσουν δουλειά αύριο σε κάναν οίκο οι τύπισσες και κοιτάνε ετσι;"
Τέλος πάντων περνάω στο απέναντι πεζοδρόμιο και στο ύψος του σουπερμάρκετ πετυχαινω την μαυρομαλλα τσατσα από το Φώκαιας 17Β...αυτή με το ωραίο κορμί που κάνει συνεχώς πλάκα.
"Επ, που είσαι εσύ " μου μίλησε πρώτη...

-"Δεν σε γνώρισα καθόλου τι λέει όλα καλά;" της απαντάω

(Εν τω μεταξύ μάγκες η τύπισσα είχε ντυθεί φουλ κυριλέ με ένα μαύρο φόρεμα, κατακόκκινο κραγιόν και φουλ μέικ απ, πολύ αξιαγάμητη)

-Ξεκινάτε Αύριο δουλειά; την ρωτάω

-Ναι αύριο θα είμαι στο μαγαζί, πέρνα μια βόλτα.
- χαίρομαι για σένα, να σου πω , τώρα τέρμα ευθέως, πόσα θες να γίνει κάτι μεταξύ μας;
-Ε τι να σου πω...πολλοί πελάτες με ρωτάνε αλλά ντρέπομαι.
-Δε χρειάζεται να ντρέπεσαι, μου λες πόσα θες και πάμε όπου θες εσύ
- Δεν γίνεται τώρα αγάπη μου, πάρε το τηλέφωνο μου, κάνε μου αναπάντητη και θα μιλήσουμε.

ΜΆΓΚΕΣ ΕΓΏ ΑΥΤΉ ΘΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΉΝΩ

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μετά από μια μικρή μου βόλτα στη Λιοσίων που την πήρα ποδαράτο είδα πολύ κίνηση, 2 τύπισσες Γεωργιανές που τις πέτυχα μετωπικά στο πεζοδρόμιο φουλ ξεκωλέ στυλ , ήμουν στο ύψος της Λιοσίων 73, σταματάω τάχα μου να δω κάτι στο κινητό έξω από το 73 και οι τύπισσες με έφαγαν με τα μάτια τους, όπως κι εγώ, μέχρι να φτάσουν στο φανάρι που είναι 30 μέτρα πιο πέρα παίζει να γύρισαν το κεφάλι τους ίσα με 5 φορές να με κοιτάξουν, του τύπου "κάπου τον ξέρουμε αυτόν" με το μυαλό μου έκανα διάφορους συνειρμούς, "βρε λες να πιάσουν δουλειά αύριο σε κάναν οίκο οι τύπισσες και κοιτάνε ετσι;"
Τέλος πάντων περνάω στο απέναντι πεζοδρόμιο και στο ύψος του σουπερμάρκετ πετυχαινω την μαυρομαλλα τσατσα από το Φώκαιας 17Β...αυτή με το ωραίο κορμί που κάνει συνεχώς πλάκα.

(Εν τω μεταξύ μάγκες η τύπισσα είχε ντυθεί φουλ κυριλέ με ένα μαύρο φόρεμα, κατακόκκινο κραγιόν και φουλ μέικ απ, πολύ αξιαγάμητη)

- χαίρομαι για σένα, να σου πω , τώρα τέρμα ευθέως, πόσα θες να γίνει κάτι μεταξύ μας;
- Δεν γίνεται τώρα αγάπη μου, πάρε το τηλέφωνο μου, κάνε μου αναπάντητη και θα μιλήσουμε.

Η τσα2 θέλει και παιχνίδι να τρέξεις από πίσω.

Και πως θα μιλήσετε με αναπάντητη;

• Χαχα
Αντιδράσεις: vril

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361

Αν λες την Έυα τη μελαχρινή
που δουλεύει μαζί
με τη Μιχαέλα , θέλω κι εγώ να της τον σφυρίξω! Της πετούσα συνέχεια υποννοούμενα όποτε πλήρωνα να μπω δωμάτιο αλλά τζίφος

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.696
Πόντοι
5.827

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πέρασα μια γρήγορη αναγνωριστική από το βόθρο του Μεταξουργείου..
Βόθρος ; Μοντιέ. Κε βρωμοστομίλ.

Να το λέμε καλύτερα σύγχρονο αποχετευτικό συστημα μηδενικών μικροβιων με 5 bar (ατμόσφαιρες),για να μην παρεξηγούνται κάποιοι.

Τελευταία τροποποίηση:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Η τσα2 θέλει και παιχνίδι να τρέξεις από πίσω.

Και πως θα μιλήσετε με αναπάντητη;
Ανταπάντητη για να αποθηκεύσει τον αριθμό μου ...ανταλλάξαμε και viber
Αν λες την Έυα τη μελαχρινή
που δουλεύει μαζί
με τη Μιχαέλα , θέλω κι εγώ να της τον σφυρίξω! Της πετούσα συνέχεια υποννοούμενα όποτε πλήρωνα να μπω δωμάτιο αλλά τζίφος
Όχι μύστη, μια άλλη μελαχρινή πιο ψηλή, μολδαβη είναι
...Η Εύα φαίνεται λιγάκι απρόσιτη για τέτοιες προτάσεις... Ναι μεν είναι φιλική ..αλλά.. δεν

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ανταπάντητη για να αποθηκεύσει τον αριθμό μου ...ανταλλάξαμε και viber

Όχι μύστη, μια άλλη μελαχρινή πιο ψηλή, μολδαβη είναι ...Η Εύα φαίνεται λιγάκι απρόσιτη για τέτοιες προτάσεις... Ναι μεν είναι φιλική ..αλλά.. δεν
Η αναπάντητη μπορεί να έχει και την έννοια ,κάνε αναπάντητη αλλά μην παίρνεις τηλέφωνο,μην ενοχλείς. Θα σε πάρω εγώ και άμα σε πάρω γράψε μου.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Η αναπάντητη μπορεί να έχει και την έννοια ,κάνε αναπάντητη αλλά μην παίρνεις τηλέφωνο,μην ενοχλείς. Θα σε πάρω εγώ και άμα σε πάρω γράψε μου.
Σου λέω, η ανταπάντητη έγινε για να πάρει τον αριθμό μου , Μετά από λίγο ανταλλάξαμε και viber ....αν δεν γούσταρε δεν θα μου έδινε τίποτα.
Άσε που θα το επισκεφτώ και αύριο το μιλφακι στο μαγαζί...
Την έχω στο τσεπάκι μου σε λέω..

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Σου λέω, η ανταπάντητη έγινε για να πάρει τον αριθμό μου , Μετά από λίγο ανταλλάξαμε και viber ....αν δεν γούσταρε δεν θα μου έδινε τίποτα.
Άσε που θα το επισκεφτώ και αύριο το μιλφακι στο μαγαζί...
Την έχω στο τσεπάκι μου σε λέω..
Τέλος πάντων καλό τσατσοβόλι.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Όχι μύστη, μια άλλη μελαχρινή πιο ψηλή, μολδαβη είναι
...Η Εύα φαίνεται λιγάκι απρόσιτη για τέτοιες προτάσεις... Ναι μεν είναι φιλική ..αλλά.. δεν
Φυσικά και δεν εννοεί την Εύα ο Tony xx. H Εύα είχε σουξέ στο ξεκίνημά της το 2000. Τότε οι προτάσεις που είχε, ήταν χωρίς υπερβολή πιό πολλές από τις κοπέλες που δούλευε κατά καιρούς. Τώρα πλέον πέρασε η μπογιά της.
Με το χρόνο δε τά ΄βαλε κανένας........

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα αδέρφια!! Επειδή απέχω καιρό από το άθλημα τώρα που χώρισα θέλω να δω αυτή την Νικολ που γράφετε συνεχεια. Ξέρει κανείς αν θα είναι σήμερα το απόγευμα βράδυ;
ΑΥτή είναι κάθε μέρα από τις 17.00 νομίζω, βέβαια έχουν κι ένα ρεπό την εβδομάδα οπότε μπορέι πχ μια κυριακή να λείπει..
Γαμηστερή μπόμπα...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom