The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Αυτό που οι συναγωνιστές αναρτούν συνεχώς χωρίς να έχουν διαβάσει κανένα -ούτε καν το προηγούμενο- μήνυμα με ξεπερνά.
Ακριβώς. Όλα ανοίγουν μετά την δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ. ή ΥΑ. Όχι, όταν λέγονται ανεπίσημα από παπαγάλους δημοσιογράφους.Θα κάνουμε υπομονή έως την Δευτέρα στις 06 00 το πρωί... Όσοι έχουν βάρκα ή ασχολούνται με το ψάρεμα έχουν μάθει... Πριν λήξη το τελευταίο ΦΕΚ τις πρωινές ώρες παρουσιαζόταν καινούριο για ανανέωση περιορισμών...
Όποιος διαβάσει θα δει ότι σε κάποιους κωδικούς (μέσα σε αυτούς και οι οίκοι ανοχής) λήγουν τα περιοριστικά μέτρα στις 7 Ιουνίου στις 06 00. Οπότε επι της ουσίας απλώς περιμένουμε να περάσει το χρονικό διάστημα με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρχει ανανέωση...
Ίσως την Κυριακή το βράδυ γίνει μια αναφορά για το ποιοι κωδικοί πρόκειται να ανοίξουν την Δευτέρα. Οπότε μην σπεύσετε Κυριακή στις 23 59 με την ελπίδα να ανοίξουν σε 2' (φαινόμενα που παρουσιάστηκαν πέρσι).
Στη συγκεκριμένη περίπτωση με την μη δημιοσίευση σχετικού ΦΕΚ, αυτό εξηγούσα...Ακριβώς. Όλα ανοίγουν μετά την δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ. ή ΥΑ. Όχι, όταν λέγονται ανεπίσημα από παπαγάλους δημοσιογράφους.
Ομοίως. Τα σέβη μου.Εγώ πάντως εξ' αρχής είχα κλειδώσει για 15 Ιουνίου
Το έλεγα στους συναγωνιστές ότι οι προβλέψεις τους δεν ήταν παρά επιθυμία. Τίποτε άλλο.Θυμάμαι κάποιους να λένε για μέσα Μαϊου άλλους για τέλη Απριλίου , είχε τρελαθεί ο κόσμος τελείως.
Αν αντιλαμβάνομαι σωστά, η όλη "φασαρία" γίνεται για τη Φυλής. Όσοι συναγωνιστές ανυπομονούν για το άνοιγμα, ουσιαστικά αναφέρονται στη Φυλής και τα κοντινά της.Συν ότι έχουμε ήδη ένα 70% πληρότητα από κορίτσια , μετά θα 'ρθουν κι άλλες και θα γουστάρουμε, πωωω πόρωση θα είναι ο Ιούνιος..
Μέχρι 8, το πολύ 9.ατακτου χαρακος πορνιδια παιρνουν μπουλο απο τωρα η καθονται ως 11-12?
Τα -περισσοτερα- σπιτακια της κολωνου ειναι κλειστα, φανταζομαι επειδη ειναι κεντρικα και ειναι δυσκολο να πεσει συρμα, σε αντιθεση με την ιασονος που ειναι πεζοδρομος και δεν μπορεις να αιφνιδιαστεις ευκολα. Επισης καποια σπιτακια στην ιασονος και γυρω γυρω ειναι ακομα κλειστα ή υπολειτουργουν με μειωμενο ωραριο. Θεωρω οτι ο μεσος μεταξογαμηκουλας θα διπλασιασει το target group του μολις ανοιξουν ολοι ολοι οι οικοι (ασε που βαρεθηκαμε να πηδαμε τις ιδιες και τις ιδιες). Λεφτερια στους σταβλους της Κολωνου αδερφιαΟμοίως. Τα σέβη μου.
Το έλεγα στους συναγωνιστές ότι οι προβλέψεις τους δεν ήταν παρά επιθυμία. Τίποτε άλλο.
Αν αντιλαμβάνομαι σωστά, η όλη "φασαρία" γίνεται για τη Φυλής. Όσοι συναγωνιστές ανυπομονούν για το άνοιγμα, ουσιαστικά αναφέρονται στη Φυλής και τα κοντινά της.
Όποιος έχει βρει τρόπους να τη βρίσκει και στο μετάξι, δε θα δει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του.
Πολύ σωστός. Παράλειψή μου, ειδικά αυτό με την Κολωνού.Τα -περισσοτερα- σπιτακια της κολωνου ειναι κλειστα, φανταζομαι επειδη ειναι κεντρικα και ειναι δυσκολο να πεσει συρμα, σε αντιθεση με την ιασονος που ειναι πεζοδρομος και δεν μπορεις να αιφνιδιαστεις ευκολα. Επισης καποια σπιτακια στην ιασονος και γυρω γυρω ειναι ακομα κλειστα ή υπολειτουργουν με μειωμενο ωραριο. Θεωρω οτι ο μεσος μεταξογαμηκουλας θα διπλασιασει το target group του μολις ανοιξουν ολοι ολοι οι οικοι (ασε που βαρεθηκαμε να πηδαμε τις ιδιες και τις ιδιες). Λεφτερια στους σταβλους της Κολωνου αδερφια
Δεν ξέρω, έχω καιειναι η ιδια που δουλευε Ι19 ισογειο;
Δεν ξέρω, έχω καιρό που λείπω από την πιάτσα. Πάντως γνωστή μου φαίνεται, την έχω ξαναδειειναι η ιδια που δουλευε Ι19 ισογειο;
Billy σα να μη πέρασε μια μέρα... τα καλύτερα έρχονταιΔεν ξέρω, έχω καιρό που λείπω από την πιάτσα
Θα βγει μεσα στο ΠΣΚ ετσι κανουν καθε βδομαδα οι τυποι οι κυβερνωντες.. ΣΚ στα γραφεια μας..?Στη συγκεκριμένη περίπτωση με την μη δημιοσίευση σχετικού ΦΕΚ, αυτό εξηγούσα...
Άρα αμα βγεί μου λες οτι θα δοθεί παράταση...Θα βγει μεσα στο ΠΣΚ ετσι κανουν καθε βδομαδα οι τυποι οι κυβερνωντες.. ΣΚ στα γραφεια μας..?
Καλά αυτή πάλι είχε φύγει σε κάποια φάση για κανά δύο χρόνια και ξαναγύρισε τελείως διαφορετικη και αποστειρωμένη στο γαμήσι.Μακάρι οι Αλβανική μαφία να φέρει κάτι καινούριο στην Φυλής αν και το κόβω χλωμο με την κυβέρνηση που εχουμε και τα συνεχη λοκ νταουν.Ποιό άκαυλους και φλώρους δεν είχαμε ποτεΔυστυχώς ή ευτυχώς η μοίρα θα δείξει. Πάντως το κορίτσι νοικοκυρευτηκε με όλη τη σημασία της λέξης. Μακάρι όλες οι κοπέλες που κάνουν αυτό το επάγγελμα να κάνουν τόσο ομαλή και μελετημένη μετάβαση στην φυσιολογικη ζωή όπως αυτή. Αυτά είναι τα καλά νέα φίλε γιατί συνήθως οι εκδιδομενες που τελειώνουν οι αντοχες τους και προσπαθουν να κάνουν τη μετάβαση σε φυσιολογική ζωή αποτυγχάνουν παταγωδως και καταλήγουν στα αζήτητα.... Η κοπέλα φαινόταν από τον οίκο που δουλευε στη Διδυμου. Είχε τα μωρομαντηλα στο κομοδίνο, οινόπνευμα, καθαρός και μεγάλος νηπτιρας και σχεδόν παντα ζεστό νερό. Ποια άλλη το έκανε αυτό σε οίκο;!!... παει το στανταρακι μας αδερφέ... μετά τη Τζώρτζια το χάος! Πιθανόν κι εγώ να παρατησω την καριέρα μου σε οίκους και να κατευθυνθω σε πολυ αξιόπιστες από καθαριότητα call girls.
Θεωρώ πως τα "νέα κομματια" στη Φυλής θα είναι χάλια. Ασε που πιστεύω πως κατά 90% θα είναι παλι οι ίδιες.Καλά αυτή πάλι είχε φύγει σε κάποια φάση για κανά δύο χρόνια και ξαναγύρισε τελείως διαφορετικη και αποστειρωμένη στο γαμήσι.Μακάρι οι Αλβανική μαφία να φέρει κάτι καινούριο στην Φυλής αν και το κόβω χλωμο με την κυβέρνηση που εχουμε και τα συνεχη λοκ νταουν.Ποιό άκαυλους και φλώρους δεν είχαμε ποτε