Καταδρομικη επισκεψη στον μεταξενιο παραδεισο σημερα, ξεκινώντας στο πορνομολ , 3 ηταν κλειστα, στα υπολοιπα ηταν χοντρουλες οι κοπελες, η μονη που αξιζε εκει μεσα ηταν μια Χριστινα στο πανω αριστερα, λεπτη ωραιο μουνι με απλο προγραμμα.. Δεν περασα ομως καθως συναγωνιστης την ειχε κλεισει για μισαωρο..
Φευγω απο πορνομολ παω στο διπλα στο 37 που ανεβαινεις αρκετα σκαλακια.. Ο Τσάτσος μου παρουσιασε την Ντασια ,μαλλον ετσι την ελεγαν , απο Μολδαβια το κοριτσι γυρω στα 30 την εκοψα εγω, ξανθια αδυνατη με κανονικο σωμα και ταττου στην πλατη αρκετα μεγαλο..
Μου ανακοινωσε προγραμμα και βουρ στον πατσα.. Ήρθε αρκετά γρηγορα στο δωματιο η κορασιδα αρχισαμε το σοσιαλ , της μιλαγα ρουμανικα εγω τρελάθηκε αυτη, λεει που ξέρει ο Ελληνας τα ρουμανικα..? Αρχιζω την χαϊδεύω στο σωμα, στα ποδια στα βυζακια τα οποία ειναι μάλλον 2,5αρια, ωραια επιδερμιδα, άρχιζε να με φιλαει με παθιασμενα γλωσσοφιλλα, τριβοταν πανω μου φιλια στο σωμα μου εκανε, υστερα πιπα χωρις καποτα , μετρια πιπα θα ελεγα , αλλα περασε κ λιγο απο μπαλες.. οσο της μιλαγα ρουμανικα τοσο γουσταρε..
Μετα περασμα σκουφου, στο ιδιο μοτιβο η πιπα οπου απέκτησα στυση κ πηρε την πρωτοβουλια να ερθει απο πανω για αλογάκι.. Χτυπιοταν πανω κατω φιλια καργα και υστερα κατέθεσα με μια μονο σταση μεσα στη μουνα της.. Λιγο σοσιαλ μετα , Φιλάκια και αγκαλίτσα και ανανεωσαμε το ραντεβου μας..
Συμπερασματικα η Ντασια, μαλλον ετσι την λενε, οποιος ξερει να με διορθωσει, ειναι καλη επιλογη για 10αρικο για εμενα.. Θα την ξανατιμησω..