Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 345 άτομα (18 μέλη και 327 επισκέπτες)

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
@968

Μωρή πουτάνα, άκουσες οτι ανοίγουν και εμφανίστηκες;;
:2funny:
Εσύ μπορούσες να γράφεις... δεν ήσουν σε περιορισμό!!
:2funny:
Άντε ξανά στα μονοπάτια της ηδονής...
:inlove:
ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΕΛ ΤΩΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΕΔΩΣΑ ΑΠΕΙΡΑ 20ΑΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Κ ΒΙΩΣΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΠΙΛΙΑΡΔΑΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ.
ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ 2 ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΙΑ ΣΤΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΛΛΑ Κ 2 CG!
ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Κ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ,ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ!
ΚΑΛΗ ΠΟΡΝΟΣΕΖΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μπορεί και να αναφερεται ξανά στο υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας και φυσικά ότι ανοίγουν. Πάντως, λογικά αν δεν υπάρξει ΚΥΑ για παράταση σημαίνει ότι λήγει, όπως ανέφερε παραπάνω συναγωνιστή. Έτσι και πάει για παράταση τον ήπιαμε. Θα το κάνει με την μουσική. Ας μην κάνουμε εικασίες.
Δεν μπορεί να συνεχιστή η απαγόρευση , πρέπει και οι οίκοι να μπουν σε έναν ρυθμό με κάποια μέτρα προστασίας ( και καλά ..) ώστε να δουν το επιδημιολογικό φορτίο και εκεί η λοιμοξοιλογοι … όποτε θα δούμε άσπρη μέρα …έστω για λίγο γιατί πιστεύω πως θα ξανακλείσουν όλα Σεπτέμβριο δυστηχος …και ξανά λοκ νταουν και ξανά εμβόλια και ξανά ξανά !!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Κατάθεση προ ολίγου στην κορασίδα Βικτώρια στον γνωστό όροφο 20.
Η κορασις έχει ισιωσει το μαλλί και της πάει πιο πολύ.Φορουσε ένα ολόσωμο μαύρο δαντελωτό κορμάκι.
Η Βικτώρια προσφέρει αματουρ γαμησι με αληθοφανη βογγητα ωστόσο είναι παθητική χωρίς κάποια ιδιαίτερη συμμετοχή και προσπάθεια από μέρους της.
Αν και στο πρόγραμμα της έχει το 69 δε θα σας το πρότεινα μιας και το μουνί της όταν την γαμουσα πισοκολλητα έβγαζε μια μυρωδιά ξινιλας-κατουρλιλας σαν ουρολοίμωξη ένα πράμα.
Μαζί της η Νίκη η Βραζιλιάνα κατά δήλωση της.Νικολ το απόγευμα.
Ακόμα μυρίζει αυτό το μουνί ??? Έλεος..!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΕΛ ΤΩΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΕΔΩΣΑ ΑΠΕΙΡΑ 20ΑΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Κ ΒΙΩΣΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΠΙΛΙΑΡΔΑΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ.
ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ 2 ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΙΑ ΣΤΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΛΛΑ Κ 2 CG!
ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Κ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ,ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ!
ΚΑΛΗ ΠΟΡΝΟΣΕΖΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!
Και τι φωνάζεις μωρή κουφάλα... Αφού έτσι κι αλλιώς θα σε διαβάσουμε, δεν θα σε ακούσουμε...

Υ. Γ. Καλά σε είπα πουτανα, έκανες ότι έκανε στα μουλωχτά... :smitten:

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Καταδρομικη επισκεψη στον μεταξενιο παραδεισο σημερα, ξεκινώντας στο πορνομολ , 3 ηταν κλειστα, στα υπολοιπα ηταν χοντρουλες οι κοπελες, η μονη που αξιζε εκει μεσα ηταν μια Χριστινα στο πανω αριστερα, λεπτη ωραιο μουνι με απλο προγραμμα.. Δεν περασα ομως καθως συναγωνιστης την ειχε κλεισει για μισαωρο..
Φευγω απο πορνομολ παω στο διπλα στο 37 που ανεβαινεις αρκετα σκαλακια.. Ο Τσάτσος μου παρουσιασε την Ντασια ,μαλλον ετσι την ελεγαν , απο Μολδαβια το κοριτσι γυρω στα 30 την εκοψα εγω, ξανθια αδυνατη με κανονικο σωμα και ταττου στην πλατη αρκετα μεγαλο..
Μου ανακοινωσε προγραμμα και βουρ στον πατσα.. Ήρθε αρκετά γρηγορα στο δωματιο η κορασιδα αρχισαμε το σοσιαλ , της μιλαγα ρουμανικα εγω τρελάθηκε αυτη, λεει που ξέρει ο Ελληνας τα ρουμανικα..? Αρχιζω την χαϊδεύω στο σωμα, στα ποδια στα βυζακια τα οποία ειναι μάλλον 2,5αρια, ωραια επιδερμιδα, άρχιζε να με φιλαει με παθιασμενα γλωσσοφιλλα, τριβοταν πανω μου φιλια στο σωμα μου εκανε, υστερα πιπα χωρις καποτα , μετρια πιπα θα ελεγα , αλλα περασε κ λιγο απο μπαλες.. οσο της μιλαγα ρουμανικα τοσο γουσταρε..
Μετα περασμα σκουφου, στο ιδιο μοτιβο η πιπα οπου απέκτησα στυση κ πηρε την πρωτοβουλια να ερθει απο πανω για αλογάκι.. Χτυπιοταν πανω κατω φιλια καργα και υστερα κατέθεσα με μια μονο σταση μεσα στη μουνα της.. Λιγο σοσιαλ μετα , Φιλάκια και αγκαλίτσα και ανανεωσαμε το ραντεβου μας..
Συμπερασματικα η Ντασια, μαλλον ετσι την λενε, οποιος ξερει να με διορθωσει, ειναι καλη επιλογη για 10αρικο για εμενα.. Θα την ξανατιμησω..

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα μια ερώτηση επειδή είχα περάσει πριν από μιάμιση περίπου εβδομάδα και ήταν αρκετά με λουκέτο στο μετάξι...
τώρα έχουν ξεκινήσει κανονικά ; Εάν ναι ισχύουν οι βάρδιες ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Τι μωρό αυτη η Νικόλ ρε παιδια απο το ιασ 20 πραγματικά απ τις καλυτερες που εχουνε περασει και καλο παιδι κρίμα που είναι στον βόθρο του μεταξιού αν ήταν φυλής με ενα καλό πρόγραμμα θα μάζευε ολο το χαρτί ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλες

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.449
Πόντοι
27.261
- αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία)
- κατά τη σεξουαλική επαφή θα πρέπει να εφαρμόζονται στάσεις που εξασφαλίζουν… απόσταση και όχι επαφή πρόσωπο με πρόσωπο.
- Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.:klapste:

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Μάγκες βγήκε το ΦΕΚ και ανοίγουν κανονικά από Δευτέρα. Το πρωτόκολλο λειτουργίας είναι διαφερετικο από πέρσι αλλά ποιος τους ακούει .

Απο ότι είδα θέλουν αρνητικό σέλφ τεστ από πελάτες , απ´τις πουτανες καθημερινά ή 2 φορές την βδομάδα rapid test και άλλες πολλές μαλακιες που δεν θα τηρηθούν .

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
BF38D90B-B817-4691-B9C9-49C7B0FBD6A4.jpeg
9DF8ED92-D780-46DD-A3CA-4ED4ECF27038.jpeg
64799ABF-B3F3-4566-87B7-31586202FFE8.jpeg
E63AC8FF-2F55-4910-A5F4-4F85FB0F59EA.jpeg

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
- αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία)
- κατά τη σεξουαλική επαφή θα πρέπει να εφαρμόζονται στάσεις που εξασφαλίζουν… απόσταση και όχι επαφή πρόσωπο με πρόσωπο.
- Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.:klapste:
Είμαι περίεργος όταν θα πληρωσουμε με κάρτα να δω την επωνυμία της επιχείρησης ?????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο από 2021-06-05 17-27-41.png
    Στιγμιότυπο από 2021-06-05 17-27-41.png
    390,1 KB · Εμφανίσεις: 73

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά αν πάω καμιά βόλτα τέτοια ώρα προς φυλ και λιοσ και αυτά που έχει γύρω θα δω τίποτα η όλα λουκέτο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όποιος συναγωνιστής ξέρει τι γινεν εδώ ας μου πει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά αν πάω καμιά βόλτα τέτοια ώρα προς φυλ και λιοσ και αυτά που έχει γύρω θα δω τίποτα η όλα λουκέτο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όποιος συναγωνιστής ξέρει τι γινεν εδώ ας μου πει
Όποιος γνωρίζει μάγκες ας μου πει τι ζηπαι

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Μεσημεριανη καταδρομικη στο μετάξι. Μπήκα στην Λεωνιδίου 28 ισόγειο και τιμησα την Ντιαννα, ένα ξανθό Ρουμάνακι με ωραίο κωλαράκι, το μόνο μείον ότι έχει νερουλιασμενα βυζια. Γενικά όμως πολύ καλό. Θα ακολουθήσουν κριτικές, απλά τώρα δεν έχω το λαπτοπ έτοιμο και από κινητό στραβωνεσαι να γράψεις ?
Τυπε ποια Ντιάνα λες αυτή που ήταν Ιάσωνος 20 κ Κολωνού 32β ονλι γκρικ??με πιασίματα κ κολαρα προμιλφ??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom