Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (26 μέλη και 288 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
BF38D90B-B817-4691-B9C9-49C7B0FBD6A4.jpeg
9DF8ED92-D780-46DD-A3CA-4ED4ECF27038.jpeg
64799ABF-B3F3-4566-87B7-31586202FFE8.jpeg
E63AC8FF-2F55-4910-A5F4-4F85FB0F59EA.jpeg
Ωράριο λειτουργίας τους λέει ως τις 20.30???

Τελευταία τροποποίηση:

astraxan8

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
50
Πόντοι
0
κανά κονέ τηλ για γύρω στην Λιοσιών τώρα το απογευματάκι???

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Τελικά ξανανοίγουν (επίσημα) στις 7 Ιουνίου ;
Γιατί ίσως το ξανασκεφτόντουσαν στην κυβέρνηση, όπως είχα ακούσει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.699
Πόντοι
46.232

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.286
Πόντοι
441

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.836
Πόντοι
41.129
Aπογευματινη επισκεψη ξανα στον οροφο του 20 στο Μεταξι.
Στο σαλονι βγηκαν η ξανθια χοντρουλα Γκαμπριελα, η Αλισα μια χοντρουλα αδιαφορη και αυτη, και Η ΝΙΚΟΛ !!!!!
Η Νικολιτσα μας επεστρεψε με κορμι πιο θανατηφορο απο πριν... λες και σε ολη την καραντινα γυμναζοταν το κοριτσι μας.
Κορμι λαμπαδα με τσιτα ορθια σφιχτα και τρυφερα κωλομερια και τους κοιλιακους της να φαινονται οταν την γαμας σε κανονικη σταση.
Ατριχη παντου, το χερι μου γλιστρουσε πανω στις τρυφερο κορμι της.
Ωστοσο η αυξηση της τιμης κατα 5 ευρω δεν εφερε και καποια επιπλεον υπηρεσια στο προγραμμα της.
Της εγλειψα για τα καλα μουνι-κωλο και μετα τη γαμησα στα τεσσερα και σε κανονικη σταση μεχρι που στραγγιξα μεσα της οτι ειχε μεινει απο την πρωϊνη μου καταθεση στην κορασις Βικτωρια.
Οταν τελειωσα το γλειφοκωλι λοιπον και τον εχωσα πισοκολλητα στη Νικολ η τσατσα χτυπησε την πορτα, χαχαχα γελασα ενω εσπρωχνα την πουτσα μου να μπει ολη μεσα στο σφιχτο μουνι της Νικολιτσας, απο τωρα χτυπαει πορτα αυτη ? 5 λεπτα ειμαι στο δωματιο,ειπα στη Νικολ.
Αστην αυτη και γαμησε με ειπε η Νικολ, την γαμησα για κανα πενταλεπτο (τοσο αντεξα απο την καυλα μου) και αφου την εχυσα εφυγε.
Υπηρεσια δεν ηταν η ξανθια γλυκουλα αλλα μια αλλη κοντοχοντρη μαυρομαλλα.
Στην εξοδο μου απο τον οικο ρωτησα την πορτιερισα για την Παολα, ξεχνα την Παολα δεν προκειται να ξαναδουλεψει μου ειπε.
ΟΚ της λεω, χασαμε την Παολα βρηκαμε την Νικολ, μικρο το κακο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε ποια Ντιάνα λες αυτή που ήταν Ιάσωνος 20 κ Κολωνού 32β ονλι γκρικ??με πιασίματα κ κολαρα προμιλφ??
Αυτη με τις ελιες τυπε.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Aπογευματινη επισκεψη ξανα στον οροφο του 20 στο Μεταξι.
Στο σαλονι βγηκαν η ξανθια χοντρουλα Γκαμπριελα, η Αλισα μια χοντρουλα αδιαφορη και αυτη, και Η ΝΙΚΟΛ !!!!!
Η Νικολιτσα μας επεστρεψε με κορμι πιο θανατηφορο απο πριν... λες και σε ολη την καραντινα γυμναζοταν το κοριτσι μας.
Κορμι λαμπαδα με τσιτα ορθια σφιχτα και τρυφερα κωλομερια και τους κοιλιακους της να φαινονται οταν την γαμας σε κανονικη σταση.
Ατριχη παντου, το χερι μου γλιστρουσε πανω στις τρυφερο κορμι της.
Ωστοσο η αυξηση της τιμης κατα 5 ευρω δεν εφερε και καποια επιπλεον υπηρεσια στο προγραμμα της.
Της εγλειψα για τα καλα μουνι-κωλο και μετα τη γαμησα στα τεσσερα και σε κανονικη σταση μεχρι που στραγγιξα μεσα της οτι ειχε μεινει απο την πρωϊνη μου καταθεση στην κορασις Βικτωρια.
Οταν τελειωσα το γλειφοκωλι λοιπον και τον εχωσα πισοκολλητα στη Νικολ η τσατσα χτυπησε την πορτα, χαχαχα γελασα ενω εσπρωχνα την πουτσα μου να μπει ολη μεσα στο σφιχτο μουνι της Νικολιτσας, απο τωρα χτυπαει πορτα αυτη ? 5 λεπτα ειμαι στο δωματιο,ειπα στη Νικολ.
Αστην αυτη και γαμησε με ειπε η Νικολ, την γαμησα για κανα πενταλεπτο (τοσο αντεξα απο την καυλα μου) και αφου την εχυσα εφυγε.
Υπηρεσια δεν ηταν η ξανθια γλυκουλα αλλα μια αλλη κοντοχοντρη μαυρομαλλα.
Στην εξοδο μου απο τον οικο ρωτησα την πορτιερισα για την Παολα, ξεχνα την Παολα δεν προκειται να ξαναδουλεψει μου ειπε.
ΟΚ της λεω, χασαμε την Παολα βρηκαμε την Νικολ, μικρο το κακο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτη με τις ελιες τυπε.
Όντως η Νικόλ θυμίζει,λίγο,όχι πολύ , παλιές καλές εποχές.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κάρτες υπάρχουν και του περιπτέρου.

Και πως κάνουν κάποιοι έτσι ; Λες και τη Δευτέρα θα ανακαλύψουν την Αμερική.

Αυτοί που γαμανε εμετικό εκεί θα γαμανε και τη Δευτέρα.

Οι στουδιακηδες στα στούντιο.

Οι άλλοι εδώ και καιρό τωρα γαμαμε σε κλειστα βορδελα ,κλειστά στουδιο,κλειστές βίζιτες,ότι βρει ο καθένας.

Αν περιμέναμε τη Φυλής χαιρετά μου τον πλάτανο.

Το μόνο που περιμένω εγώ από Φυλής είναι μήπως φέρουν κανένα μουνι της προκοπής.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τι μωρό αυτη η Νικόλ ρε παιδια απο το ιασ 20 πραγματικά απ τις καλυτερες που εχουνε περασει και καλο παιδι κρίμα που είναι στον βόθρο του μεταξιού αν ήταν φυλής με ενα καλό πρόγραμμα θα μάζευε ολο το χαρτί ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλες
Είναι η κορυφαία στο ΜΕταξουργείο , το ανέφερα πριν λίγες μέρες, γαμάει και δέρνει αυτή η γκόμενα.. Άνετα για 20ευρο..Ποια Γιασμίν...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Όντως η Νικόλ θυμίζει,λίγο,όχι πολύ , παλιές καλές εποχές.
Πολύ παρατηρητικός ο Συνουσιαστής, όντως γυμνάστηκε η ΝΙκολέττα...Πόσο τα γουστάρω αυτά τα κορίτσια που προσέχουν τον εαυτό τους και δνε μπλέκουν με ναρκωτικά, μπράβο ρε κοριτσάκι..!!!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Με την Ιάσωνος πλέον να μάς υπηρετεί στο έπακρον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Καλά μουνιά συν αξιόλογα δωμάτια -σε καθαριότητα- για όποιον ψάχνει καλά και πάει στις σωστές ώρες.. 10 ευρώ, σιγά τα λεφτά...Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλές μπύρες..!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μια χαρά είναι το μεταξουργείο, μάς κρατάει ζωντανούς και πάνω απ' όλα εξασφαλίζει την αξιοπρέπειά μας. Βαρέθηκα να ξεστομίζω πλαστές ατάκες για να ρίξω μια γκόμενα, ο τελικός στόχος πάντα είναι το σεξ ,αυτό ζητάμε από μια κοπέλα, γιατί να μιλάμε για τα cd μας ή για το πόσους φίλους έχουμε στο INSTA??? Τι νόημα έχουν όλα αυτά??? Και κάτι άλλο: Πολύ συχνά κάποιος κομπλεξικός που θα σάς προσεγγίσει επειδή σάς ζηλεύει ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ,θα σάς πετάξει την κλισέ ατάκα: '''Γιατί δεν ρίχνεις μια κοπΈλα με την αξία σου και πας και πληρώνεις στα μπουρδέλα??? Και κάπου εδώ η απάντηση-ατάκα του Carl Barton στις κομπλεξάρες έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα... ''' Με την αξία μου τις φέρνω σε οργασμό, τι εννοείς..??????

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Μια χαρά είναι το μεταξουργείο, μάς κρατάει ζωντανούς και πάνω απ' όλα εξασφαλίζει την αξιοπρέπειά μας. Βαρέθηκα να ξεστομίζω πλαστές ατάκες για να ρίξω μια γκόμενα, ο τελικός στόχος πάντα είναι το σεξ ,αυτό ζητάμε από μια κοπέλα, γιατί να μιλάμε για τα cd μας ή για το πόσους φίλους έχουμε στο INSTA??? Τι νόημα έχουν όλα αυτά??? Και κάτι άλλο: Πολύ συχνά κάποιος κομπλεξικός που θα σάς προσεγγίσει επειδή σάς ζηλεύει ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ,θα σάς πετάξει την κλισέ ατάκα: '''Γιατί δεν ρίχνεις μια κοπΈλα με την αξία σου και πας και πληρώνεις στα μπουρδέλα??? Και κάπου εδώ η απάντηση-ατάκα του Carl Barton στις κομπλεξάρες έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα... ''' Με την αξία μου τις φέρνω σε οργασμό, τι εννοείς..??????
Έπρεπε να του πεις:Μα δεν ειμαι διαπραγματευτής.. ΓΑΜΙΑΣ είμαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μια φορα ειχα φτιαξει ενα κρεβατι σε ενα μπουρδελο λιγο πιο κατω απο τη φυλης στην αγκυρας 12 εκει π εχει μονο ρωσιδες...σα πελατης οχι οτι εχει σχεση η δουλεια μου :cheesy: :cheesy: Πηγα να φυγω και μ λεει η τσατσα "ελα μεσα να σου δειξω κατι" λεω δε θελω να περασω.."οχι λεει κατι αλλο θελω να σου δειξω" μπαινω μεσα στο δωματιο το δευτερο μεσα και μ δειχνει ενα κρεβατι μισοτελειωμενο απο τα ικεα της το αφησανε και φυγανε...καθησα κανα 2ωρο και της το συναρμολογησα με τη πουτανα να με χαζευει στη πορτα.Οποτε να ξερετε οτι εκει που γαματε σε αυτο το μαγαζι το κρεβατι ειναι απο τα χερακια μ:buck2::buck2: (επρεπε να ζητησω τσαμπα γαμησι μετα για τις εργατοωρες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μια φορα ειχα φτιαξει ενα κρεβατι σε ενα μπουρδελο λιγο πιο κατω απο τη φυλης στην αγκυρας 12 εκει π εχει μονο ρωσιδες...σα πελατης οχι οτι εχει σχεση η δουλεια μου :cheesy: :cheesy: Πηγα να φυγω και μ λεει η τσατσα "ελα μεσα να σου δειξω κατι" λεω δε θελω να περασω.."οχι λεει κατι αλλο θελω να σου δειξω" μπαινω μεσα στο δωματιο το δευτερο μεσα και μ δειχνει ενα κρεβατι μισοτελειωμενο απο τα ικεα της το αφησανε και φυγανε...καθησα κανα 2ωρο και της το συναρμολογησα με τη πουτανα να με χαζευει στη πορτα.Οποτε να ξερετε οτι εκει που γαματε σε αυτο το μαγαζι το κρεβατι ειναι απο τα χερακια μ:buck2::buck2: (επρεπε να ζητησω τσαμπα γαμησι μετα για τις εργατοωρες)
Έπρεπε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom