κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 9.450
Ωράριο λειτουργίας τους λέει ως τις 20.30???
Τελευταία τροποποίηση:
Ωράριο λειτουργίας τους λέει ως τις 20.30???
Όχι αυτό είναι για κάτι άλλο που είχε από πάνω.Ωράριο λειτουργίας τους λέει ως τις 20.30???
όχι γι αυτή, για την άλλη μάλλον που δούλεψε στο Ιάσωνος 19αΤυπε ποια Ντιάνα λες αυτή που ήταν Ιάσωνος 20 κ Κολωνού 32β ονλι γκρικ??με πιασίματα κ κολαρα προμιλφ??
Το 20:30 αφορα αλλον ΚΑΔ... Αν προσεξεις εκει που το βλεπεις εχει γραμμη κ ειναι απο πανω..Ωράριο λειτουργίας τους λέει ως τις 20.30???
Αυτη με τις ελιες τυπε.Τυπε ποια Ντιάνα λες αυτή που ήταν Ιάσωνος 20 κ Κολωνού 32β ονλι γκρικ??με πιασίματα κ κολαρα προμιλφ??
Όντως η Νικόλ θυμίζει,λίγο,όχι πολύ , παλιές καλές εποχές.Aπογευματινη επισκεψη ξανα στον οροφο του 20 στο Μεταξι.
Στο σαλονι βγηκαν η ξανθια χοντρουλα Γκαμπριελα, η Αλισα μια χοντρουλα αδιαφορη και αυτη, και Η ΝΙΚΟΛ !!!!!
Η Νικολιτσα μας επεστρεψε με κορμι πιο θανατηφορο απο πριν... λες και σε ολη την καραντινα γυμναζοταν το κοριτσι μας.
Κορμι λαμπαδα με τσιτα ορθια σφιχτα και τρυφερα κωλομερια και τους κοιλιακους της να φαινονται οταν την γαμας σε κανονικη σταση.
Ατριχη παντου, το χερι μου γλιστρουσε πανω στις τρυφερο κορμι της.
Ωστοσο η αυξηση της τιμης κατα 5 ευρω δεν εφερε και καποια επιπλεον υπηρεσια στο προγραμμα της.
Της εγλειψα για τα καλα μουνι-κωλο και μετα τη γαμησα στα τεσσερα και σε κανονικη σταση μεχρι που στραγγιξα μεσα της οτι ειχε μεινει απο την πρωϊνη μου καταθεση στην κορασις Βικτωρια.
Οταν τελειωσα το γλειφοκωλι λοιπον και τον εχωσα πισοκολλητα στη Νικολ η τσατσα χτυπησε την πορτα, χαχαχα γελασα ενω εσπρωχνα την πουτσα μου να μπει ολη μεσα στο σφιχτο μουνι της Νικολιτσας, απο τωρα χτυπαει πορτα αυτη ? 5 λεπτα ειμαι στο δωματιο,ειπα στη Νικολ.
Αστην αυτη και γαμησε με ειπε η Νικολ, την γαμησα για κανα πενταλεπτο (τοσο αντεξα απο την καυλα μου) και αφου την εχυσα εφυγε.
Υπηρεσια δεν ηταν η ξανθια γλυκουλα αλλα μια αλλη κοντοχοντρη μαυρομαλλα.
Στην εξοδο μου απο τον οικο ρωτησα την πορτιερισα για την Παολα, ξεχνα την Παολα δεν προκειται να ξαναδουλεψει μου ειπε.
ΟΚ της λεω, χασαμε την Παολα βρηκαμε την Νικολ, μικρο το κακο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτη με τις ελιες τυπε.
Είναι η κορυφαία στο ΜΕταξουργείο , το ανέφερα πριν λίγες μέρες, γαμάει και δέρνει αυτή η γκόμενα.. Άνετα για 20ευρο..Ποια Γιασμίν...Τι μωρό αυτη η Νικόλ ρε παιδια απο το ιασ 20 πραγματικά απ τις καλυτερες που εχουνε περασει και καλο παιδι κρίμα που είναι στον βόθρο του μεταξιού αν ήταν φυλής με ενα καλό πρόγραμμα θα μάζευε ολο το χαρτί ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλες
Πολύ παρατηρητικός ο Συνουσιαστής, όντως γυμνάστηκε η ΝΙκολέττα...Πόσο τα γουστάρω αυτά τα κορίτσια που προσέχουν τον εαυτό τους και δνε μπλέκουν με ναρκωτικά, μπράβο ρε κοριτσάκι..!!!Όντως η Νικόλ θυμίζει,λίγο,όχι πολύ , παλιές καλές εποχές.
Έπρεπε να του πεις:Μα δεν ειμαι διαπραγματευτής.. ΓΑΜΙΑΣ είμαι.Μια χαρά είναι το μεταξουργείο, μάς κρατάει ζωντανούς και πάνω απ' όλα εξασφαλίζει την αξιοπρέπειά μας. Βαρέθηκα να ξεστομίζω πλαστές ατάκες για να ρίξω μια γκόμενα, ο τελικός στόχος πάντα είναι το σεξ ,αυτό ζητάμε από μια κοπέλα, γιατί να μιλάμε για τα cd μας ή για το πόσους φίλους έχουμε στο INSTA??? Τι νόημα έχουν όλα αυτά??? Και κάτι άλλο: Πολύ συχνά κάποιος κομπλεξικός που θα σάς προσεγγίσει επειδή σάς ζηλεύει ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ,θα σάς πετάξει την κλισέ ατάκα: '''Γιατί δεν ρίχνεις μια κοπΈλα με την αξία σου και πας και πληρώνεις στα μπουρδέλα??? Και κάπου εδώ η απάντηση-ατάκα του Carl Barton στις κομπλεξάρες έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα... ''' Με την αξία μου τις φέρνω σε οργασμό, τι εννοείς..??????
γιατί να μιλάμε για τα cd μας
XAXAΈπρεπε να του πεις:Μα δεν ειμαι διαπραγματευτής.. ΓΑΜΙΑΣ είμαι.
Έπρεπε.Μια φορα ειχα φτιαξει ενα κρεβατι σε ενα μπουρδελο λιγο πιο κατω απο τη φυλης στην αγκυρας 12 εκει π εχει μονο ρωσιδες...σα πελατης οχι οτι εχει σχεση η δουλεια μου Πηγα να φυγω και μ λεει η τσατσα "ελα μεσα να σου δειξω κατι" λεω δε θελω να περασω.."οχι λεει κατι αλλο θελω να σου δειξω" μπαινω μεσα στο δωματιο το δευτερο μεσα και μ δειχνει ενα κρεβατι μισοτελειωμενο απο τα ικεα της το αφησανε και φυγανε...καθησα κανα 2ωρο και της το συναρμολογησα με τη πουτανα να με χαζευει στη πορτα.Οποτε να ξερετε οτι εκει που γαματε σε αυτο το μαγαζι το κρεβατι ειναι απο τα χερακια μ (επρεπε να ζητησω τσαμπα γαμησι μετα για τις εργατοωρες)