Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (21 μέλη και 331 επισκέπτες)

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301
Καλησπέρα, ξέρει κανένας συνάδελφος αν παίζει τίποτα προς Λιοσίω Βεργας κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Καμπύλες το λες Ευγενικά , βρίσκεται πάντως στα όρια της Φάκλανας …
Έχεις δίκιο φιλαράκι..Το έχασε το κορμί η Μπάρμπορα..Τη σώζει το ότι κάνει καλό γαμήσι-κώλο κι είναι χαβαλεδιάρα. .

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Τηλέφωνο στο κονακι της Χωματιανου 11β μπας και μαθουμε καμιά πληροφορία για το Σκιπταρικο μουνι Αντριαννα αν γύρισε αλλα μπααα.Ουτε καν καλουσε.Μαλλον απενεργοποιημενο ήταν μεχρι νεωτερας...

Εγω που ειχα παρει τηλεφωνο μια φορα το σηκωσε ενα λαθροπιθηκος πακης! Φυσικα, του το εκεισα στα μουτρα!:2funny::2funny:
Εγω περιμενω πως και πως την Αλεξανδρα:knockinb: ! Αν μαθεις τιποτα στειλε μου!:wink:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα, ξέρει κανένας συνάδελφος αν παίζει τίποτα προς Λιοσίω Βεργας κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπέρα φίλε.
Κατ'αρχάς, έχουν χιλιογραφτεί σε σημείο εξάντλησης.
Κατά δεύτερον, βρίσκω καλύτερη ιδέα να περιμένεις μέχρι τις 7 του μήνα που ανοίγουν, λογικά, όλα.
:hi:

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301
Καλησπέρα φίλε.
Κατ'αρχάς, έχουν χιλιογραφτεί σε σημείο εξάντλησης.
Κατά δεύτερον, βρίσκω καλύτερη ιδέα να περιμένεις μέχρι τις 7 του μήνα που ανοίγουν, λογικά, όλα.
:hi:
Το ξέρω αδερφέ και ευχαριστώ. Απλά πολλές φορές διαβάζω αντικρουόμενα πράγματα και με μπερδεύουν αλλά μάλλον έχεις δίκιο στο ότι πρέπει να περιμένω

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21
Μάγκες αξίζει να χωθώ στην Έρρικα από Ιάσωνος 31 β ή θα κλαίω τα λεφτα μου;
Edit:Στην δεύτερη επίσκεψη μετά την επιστροφή κέρασε φόλα μεγατόνων....την έστειλα πήρα φράγκα πισω και έφυγα.Για μια φορά μόνο αν σου κάνει κλίκ.

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Μέσα σε δυο εβδομάδες εχω παει 3 φορες στα μπου.. κατά τις 21.00 το βράδυ και ειναι κλειστά.. Εχω παει Φωκαίας και Βέργας
Θα μου πει λιγο κάποιος τι παιζει με τα μπου και που θα βρω ανοιχτά;;;;;;
Εχω ξανα ρωτήσει αλλα δεν πήρα σαφή απάντηση.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Καταθεση πριν στο Ι .39 πρώτο δεξιά σαλόνι.
Ήταν η Παολα, μιλφαρα, με τσουπωτό κωλο και κορμί, διαφορα ταττού στο πάνω μέρος του σώματος , ξανθό μαλλί πιασμένο αλογοουρά...
Η κοπέλα αξίζει για μετάξι, αντέχει τρελό σφυροκόπημα, δε μασάει, δαγκώνει γρατζουνάει σαν αγριόγατα και γαμιεται σα σκύλα...
"Μη με δαγκώνεις θα δει τα σημάδια η γυναίκα μου και θα έχουμε κρεβατομουρμούρα το βράδυ" της λέω...
(Εν τω μεταξύ εγώ είμαι κατά του γάμου)
Τι μου απαντάει η καργια;
"Η γυναίκα σου τώρα γαμιεται με τον άντρα μου το πουστη εσύ γαμάς καλύτερα όμως"
Σφαλιαρες μετά το ένα το άλλο, τράβηγμα της αλογοουράς...και το τέλος ήρθε στα 4....
Αξίζει για ένα δυνατό, αυτό το έχει, δεν χαμπαριάζει καθόλου το αγριόμιλφο. .

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Πέρασα πρίν λίγο από την Φυλής. Είχε λίγους πρεζάκηδες μαζεμένοι και καθισμένοι στα σκαλιά των 84 - 86 και στα απέναντι. Από το Φωκαίας 7 βγήκαν 3 τύποι μετά πήγα και περίμενα στην πόρτα, χτύπαγα δεν έγινε τίποτα. Αν και έγινε καθαρισμός η διασταύρωση Φ Φ βρώμαγε κατουρλοσκατίλα. Βάφτηκαν εξωτερικά τα Φωκαίας 27. Ποιό κάτω στο Χωματιανού όροφο είχαν ανοίξει και τα παράθυρα οπότε μάλλον ετοιμάζεται και αυτό.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Πέρασα πρίν λίγο από την Φυλής. Είχε λίγους πρεζάκηδες μαζεμένοι και καθισμένοι στα σκαλιά των 84 - 86 και στα απέναντι. Από το Φωκαίας 7 βγήκαν 3 τύποι μετά πήγα και περίμενα στην πόρτα, χτύπαγα δεν έγινε τίποτα. Αν και έγινε καθαρισμός η διασταύρωση Φ Φ βρώμαγε κατουρλοσκατίλα. Βάφτηκαν εξωτερικά τα Φωκαίας 27. Ποιό κάτω στο Χωματιανού όροφο είχαν ανοίξει και τα παράθυρα οπότε μάλλον ετοιμάζεται και αυτό.
Αντε να ανοιξει το χωματιανου να παμε να γαμησουμε το κοντοπουτανο Αλεξανδρα! Καυλιαρα , αλλα το μπουρδελο πολυ βρωμικο! :confused:

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Εγω που ειχα παρει τηλεφωνο μια φορα το σηκωσε ενα λαθροπιθηκος πακης! Φυσικα, του το εκεισα στα μουτρα!:2funny::2funny:
Εγω περιμενω πως και πως την Αλεξανδρα:knockinb: ! Αν μαθεις τιποτα στειλε μου!:wink:
Έγινε φίλε...

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Ρομαντική βόλτα στο κατουρημενο μετάξι κατά τις 19.30 όπου έπεσα σε όλα τα καλτ σκηνικά. Μπαίνω σε ένα στην Ιάσωνος που είναι χαμηλά απέναντι από το 43,σε αυτό που ανεβαίνεις σκαλιά, πίσω από κάτι πακηδες χωνιμαι κι εγώ. Βγαι ει μια φακλανα με μπειμπυ ντολ και καυλαντιζε τα πακια. Ο ένας είναι ντροπαλό ς, δεν μιλάει και του λέει.... Εσύ έχεις κάνει ποτέ σεξ η πρώτη φορά; μην βγάλω τα βυζια και λιποθυμήσεις και έρθει η αστυνομία ?. Μετά που βγήκα βλέπω να κατεβαίνουν μπάτσοι από ψηλά και να πέφτει σύρμα από τους τσιλιαδορους. Για πότε εξαφανίστηκαν όλοι και πόρτες κλειδωναν απότομα, μου θύμισε παλιά που έβλεπα λουκυ Λουκ όταν μπαιναν οι Ντάλτον σε μια πόλη και τρεχαν όλοι να σωθούν ???

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
FB_IMG_1622741270936.jpg

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μέσα σε δυο εβδομάδες εχω παει 3 φορες στα μπου.. κατά τις 21.00 το βράδυ και ειναι κλειστά.. Εχω παει Φωκαίας και Βέργας
Θα μου πει λιγο κάποιος τι παιζει με τα μπου και που θα βρω ανοιχτά;;;;;;
Εχω ξανα ρωτήσει αλλα δεν πήρα σαφή απάντηση.
Είπαμε μέρα να πηγαίνεις. Το Φώκαιας απ' ότι κατάλαβα είναι σχετικά δύσκολο να μπεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom