Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (29 μέλη και 255 επισκέπτες)

cupraboy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
xtes sto 1Β a3ize h santra poli kali se ola gia ta 15euro...a3izei na tin episkeftite  :rockon:

Επισκέπτης
Mastoratzas:
Χθεσινή απογευματινή  καταδρομική 17:00+στην Φυλής και πέριξ…
Φυλής 71Β η γνωστή ψιλέγκο ‘’Ιταλίδα’’ με λοκό η Ιονέλλα είναι αυτή ή η Λούνα?
Η ψηλή με το διχτυωτό είναι η Λούνα.
Φυλής 109Β μελαχρινό κοντό-γυφτέ πιπίνι χαριτωμένο με νάζι μαζί με την τσατσά και με χαμόγελο διαφήμιζαν μασάζ και σεξ, είναι η Ελένη ή Έλενα αυτή ρε παιδιά λέει στο δωμάτιο
Προφανώς εννοείς το Φ 109 κάτω.Γράφε καλύτερα "άνω-κάτω-1ος-2ος-ισ-υπ" για να καταλαβαίνουμε.Τα "α" και τα "β" δεν τα θυμάται κανείς.Έλενα την λένε.Δουλεύει και στον αδελφικό οίκο Πιπίνου 65.Από υπηρεσίες δεν έχει ακουστεί τίποτα.
Φυλής 134Β  Χριστίνα η βυζαρού: πολύ καλό μωρό! Κάνει καλό κρεβάτι?
Τον τελευταίο καιρό στο Φυλής 134 ισόγειο και 1ος-μεταμεσονύκτια μερικές φορές δουλεύει η Χριστίνα από Φυλής 54 άνω και Φυλής 59 παλαιότερα.Χθες το πρωί ήταν στο Φ59 άνω.Ψάξε για πιθανές κριτικές σε αυτά.Απ΄ότι θυμάμαι,τίποτα το ιδιαίτερο.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Mastoratzas:
Χθεσινή απογευματινή  καταδρομική 17:00+στην Φυλής και πέριξ…
Φυλής 71Β η γνωστή ψιλέγκο ‘’Ιταλίδα’’ με λοκό η Ιονέλλα είναι αυτή ή η Λούνα?
Η ψηλή με το διχτυωτό είναι η Λούνα.
Φυλής 109Β μελαχρινό κοντό-γυφτέ πιπίνι χαριτωμένο με νάζι μαζί με την τσατσά και με χαμόγελο διαφήμιζαν μασάζ και σεξ, είναι η Ελένη ή Έλενα αυτή ρε παιδιά λέει στο δωμάτιο
Προφανώς εννοείς το Φ 109 κάτω.Γράφε καλύτερα "άνω-κάτω-1ος-2ος-ισ-υπ" για να καταλαβαίνουμε.Τα "α" και τα "β" δεν τα θυμάται κανείς.Έλενα την λένε.Δουλεύει και στον αδελφικό οίκο Πιπίνου 65.Από υπηρεσίες δεν έχει ακουστεί τίποτα.
Φυλής 134Β  Χριστίνα η βυζαρού: πολύ καλό μωρό! Κάνει καλό κρεβάτι?
Τον τελευταίο καιρό στο Φυλής 134 ισόγειο και 1ος-μεταμεσονύκτια μερικές φορές δουλεύει η Χριστίνα από Φυλής 54 άνω και Φυλής 59 παλαιότερα.Χθες το πρωί ήταν στο Φ59 άνω.Ψάξε για πιθανές κριτικές σε αυτά.Απ΄ότι θυμάμαι,τίποτα το ιδιαίτερο.

α γεια σου με το δίχτυωτό είναι αυτή η Λούνα
Για το 2ο έχεις δίκιο το 109 το κάτω εννοούσα ;)
για το 3ο εγώ την είδα στην υπόγα ξέρεις με το σκαμένο δάπεδο :2funny:

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
xtes sto 1Β a3ize h santra poli kali se ola gia ta 15euro...a3izei na tin episkeftite  :rockon:

συγνωμη συναθλητη αν και καινουργιος ,εγω δυσκολα γραφω κριτικη αλλα για τα επιπλα και παση ειδους ικεα σταφφσ ειμαι κατηγορηματικος και δεν θελω αλλοι συναδελφοι να κλαινε τα λεφτα τους, οποιος παλιος ασ επιβεβαιωσει,η σαντρα δεν αξιζει ουτε για δεκα και δεν τιμα τον πελατη ,αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
εγω μπορω να κανο κομανδες μονο μαι γατος μου στο σπιτι,ειμαι πουτανα,φυλακιζμενι και στο σπιτι και στι δουλια.και πρεπη να ακουω 100 μου αφεντικες. κανενας δεν ρωται τα γνομι μου. αυτα...
Και γω που νομιζα οτι στη ""δημοκρατια""  υπαρχει ελευθερια........
μαλλον εχω αδικο τελικα.......... χμμμμμμ

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Πιπίνου 65Β Νομίζω Χριστίνα με τελείως fake χαμόγελο και μέτρια εμφάνιση, είναι αυτή που δουλέυει αγγαρία?

Η εν λόγω Μολδαβίς είναι μάλλον χαμηλού IQ, χωριατοπούλα, προσφερει ανάλ στο 20αρι, και τον βγάζεις μερεντωμένο...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η εν λόγω Μολδαβίς είναι μάλλον χαμηλού IQ, χωριατοπούλα, προσφερει ανάλ στο 20αρι, και τον βγάζεις μερεντωμένο...
Τι ειν αυτα που λες τωρα, μερεντωμενο?? Μας ηδονιζεις  :2funny:

ακους απολυτο_αρσενικο?
Βουρρρρρρρρρρρρρρρρ στην κοπελα  :boobies: :rockon: :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αυτή που λέτε περί αγγαρείας είναι η Λίλλυ.    :s&m_1:

Τώρα, αν μετονομάστηκε σε Χριστίνα για "αποπροσανατολισμό" . . . . . . .   :dunno:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Μη με καταλαβαίνεις λάθος.
Επειδή είσαι πολύ καλή στη δουλειά σου, εγώ που έδινα για να βρεθώ μαζί σου 20 ευρώ, θα δώσω και 30, και 40, και 50 για να περάσω καλά, για σένα. Απλά όχι στο χώρο το συγκεκριμένο. Πάνω από 20 εκεί μέσα δεν τα δίνω για οποιαδήποτε κοπέλα.

Δεν έχει σημασία πρωί ή απόγευμα.

εγω μπορω να κανο κομανδες μονο μαι γατος μου στο σπιτι,ειμαι πουτανα,φυλακιζμενι και στο σπιτι και στι δουλια.και πρεπη να ακουω 100 μου αφεντικες. κανενας δεν ρωται τα γνομι μου. αυτα...

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Κι εγώ που έχω χτίσει ένα δωμάτιο εκεί μέσα με τις 'καταθέσεις' μου, κρίνω ότι δεν αξίζει. Όποιος θέλει ας πηγαίνει.

Εγώ πάντως κάθε φορά που πάω περιμένω από μία ώρα και πάνω για να μπω σε δωμάτιο και όταν φεύγω το σαλόνι και τα δωμάτια είναι γεμάτα. Όσο λοιπόν δουλεύει έτσι δεν νομίζω ότι θα ρίξουν την τιμή.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
SOS: Φυλης 92, μεταμεσονυκτια βαρδυα, πολυ ψηλη, μελαχρινη, εντυπωσιακο σωμα, αβυζο με σκυλε φατσα (ονομα δεν θυμαμαι) που κανει ακαποτο και δινει κουλουρι στο 20αρι...
Οποιος της τον εχει δωσει "ακα"  :pipa2:, ας κανει μια βολτα απο το Α.Συγγρου....
Τσιμπησα παρασημο - βλενορια απο την εν λογο κυρια. Το νου σας!

Φιλτατε,

την κολλησες απο ακαποτο τσιμπουκι η' τριφτηκες καλα καλα στο μουνακι πριν μπεις με καποτιτσα?

Π

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom