Επισκέπτης
Διδύμου 8Β ξανθιά με κοντό αγορέ μαλλί με καλό σώμα κ αδιάφορη φάτσα…
Ἄννα ἤ Ἄνκα. Ὥριμος. Δοκιμάσατε ὁπωσδήποτε.
Διδύμου 8Β ξανθιά με κοντό αγορέ μαλλί με καλό σώμα κ αδιάφορη φάτσα…
Mastoratzas:
Χθεσινή απογευματινή καταδρομική 17:00+στην Φυλής και πέριξ…
Φυλής 71Β η γνωστή ψιλέγκο ‘’Ιταλίδα’’ με λοκό η Ιονέλλα είναι αυτή ή η Λούνα?
Η ψηλή με το διχτυωτό είναι η Λούνα.
Φυλής 109Β μελαχρινό κοντό-γυφτέ πιπίνι χαριτωμένο με νάζι μαζί με την τσατσά και με χαμόγελο διαφήμιζαν μασάζ και σεξ, είναι η Ελένη ή Έλενα αυτή ρε παιδιά λέει στο δωμάτιο
Προφανώς εννοείς το Φ 109 κάτω.Γράφε καλύτερα "άνω-κάτω-1ος-2ος-ισ-υπ" για να καταλαβαίνουμε.Τα "α" και τα "β" δεν τα θυμάται κανείς.Έλενα την λένε.Δουλεύει και στον αδελφικό οίκο Πιπίνου 65.Από υπηρεσίες δεν έχει ακουστεί τίποτα.
Φυλής 134Β Χριστίνα η βυζαρού: πολύ καλό μωρό! Κάνει καλό κρεβάτι?
Τον τελευταίο καιρό στο Φυλής 134 ισόγειο και 1ος-μεταμεσονύκτια μερικές φορές δουλεύει η Χριστίνα από Φυλής 54 άνω και Φυλής 59 παλαιότερα.Χθες το πρωί ήταν στο Φ59 άνω.Ψάξε για πιθανές κριτικές σε αυτά.Απ΄ότι θυμάμαι,τίποτα το ιδιαίτερο.
xtes sto 1Β a3ize h santra poli kali se ola gia ta 15euro...a3izei na tin episkeftite
Και γω που νομιζα οτι στη ""δημοκρατια"" υπαρχει ελευθερια........εγω μπορω να κανο κομανδες μονο μαι γατος μου στο σπιτι,ειμαι πουτανα,φυλακιζμενι και στο σπιτι και στι δουλια.και πρεπη να ακουω 100 μου αφεντικες. κανενας δεν ρωται τα γνομι μου. αυτα...
Ἄννα ἤ Ἄνκα. Ὥριμος. Δοκιμάσατε ὁπωσδήποτε.
Μάλλον.Και γω που νομιζα οτι στη ""δημοκρατια"" υπαρχει ελευθερια........
μαλλον εχω αδικο τελικα.......... χμμμμμμ
δεν εχω σουϊτα παιχτη..Επειδη ομως ειναι γαυρος (εστω και απο σουιτα)...δε θα τον κακολογησουμε...
Πιπίνου 65Β Νομίζω Χριστίνα με τελείως fake χαμόγελο και μέτρια εμφάνιση, είναι αυτή που δουλέυει αγγαρία?
Τι ειν αυτα που λες τωρα, μερεντωμενο?? Μας ηδονιζειςΗ εν λόγω Μολδαβίς είναι μάλλον χαμηλού IQ, χωριατοπούλα, προσφερει ανάλ στο 20αρι, και τον βγάζεις μερεντωμένο...
εγω μπορω να κανο κομανδες μονο μαι γατος μου στο σπιτι,ειμαι πουτανα,φυλακιζμενι και στο σπιτι και στι δουλια.και πρεπη να ακουω 100 μου αφεντικες. κανενας δεν ρωται τα γνομι μου. αυτα...
Εγώ πάντως κάθε φορά που πάω περιμένω από μία ώρα και πάνω για να μπω σε δωμάτιο και όταν φεύγω το σαλόνι και τα δωμάτια είναι γεμάτα. Όσο λοιπόν δουλεύει έτσι δεν νομίζω ότι θα ρίξουν την τιμή.
Τότε γιατί δεν πας στη Βίκυ μια και καλή και όλο φέρνεις βόλτες στο Φ200?
SOS: Φυλης 92, μεταμεσονυκτια βαρδυα, πολυ ψηλη, μελαχρινη, εντυπωσιακο σωμα, αβυζο με σκυλε φατσα (ονομα δεν θυμαμαι) που κανει ακαποτο και δινει κουλουρι στο 20αρι...
Οποιος της τον εχει δωσει "ακα" , ας κανει μια βολτα απο το Α.Συγγρου....
Τσιμπησα παρασημο - βλενορια απο την εν λογο κυρια. Το νου σας!
Χθεσινό νυχτερινό συναπάντημα στο Φ136 με τη Μικαέλα www.bourdela.tv/content/view/2993/225/#jreview_15587]εδώ[/url]
Με ερεθίσατε τρελά.
Τόσα καλά λόγια από όλους τους μαιτρ...