Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (29 μέλη και 253 επισκέπτες)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θενκς σε ολους σας,ειστε τυποι ολοι και τιμημενοι...αλλα καλο θα ηταν
να γραφουμε μονο ενημερωσεις εδω,τιποτα αλλο...

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
αδυνατη με μακρια μαυρα μαλλια, αθωο βλεμμα αλλα χαμογελαστο,μετρια φατσα,ανυπαρκτο βυζι,και μικρο αλλα ωραιο κωλαρακι...
στο δωματιο τωρα,μαλλον βιαζεται (μαλλον γιατι ειχε κοσμο...),δεν εχω ξαναπαρει πιο γρηγορα κωλο ποτε...καποια προκαταρκτικα στην αρχη,αγκαλιες-φιλια,φοραει το προφυλακτικο σε ημι-πεσμενο πεος,πιπα δυνατη με χερι αλλα με εφτιαξε γιατι ρουφαγε καλα οποτε ο.κ,μετα απο πανω κανονικα οπου δε κουνιοταν καθολου μονο εγω επαιζα μπαλα ετσι,μαλιστα εβαλε και κρεμα πριν οποτε χαθηκε τελειως η αισθηση...
μετα στα 4ερα οπου και τελειωσα μιας και ηταν λιγο στενη η πισω πορτα...μαλιστα βιαζοταν να φυγει και την κρατησα μεσα για να τελειωσω καλα...δε δυσανασχετει καθολου,αλλα συμμετοχη μετρια...
μερεντα δεν ειχε,αλλα κατι μυρισε πριν φυγει...
συνολικος χρονος κατω απο 5αλεπτο ισως,αλλα για 15 ευρω δεν ηταν ασχημα για ενα στα γρηγορα...

νομιζω οτι ξερω πια λες. μαλιστα πρεπει να εχει και χρυσο δοντακι.
εγω ειχα συνεβρεθει ενα βραδυ πριν 3 εβδομαδες περιπου επι της αχχιλεως σε αυτο με τα πολλα σκαλια. η αληθεια ειναι οτι στο πισσοκολιτο μου ηρθε μια πολυ ασχημη μυρωδια, τοσο που ξενερωσα τελικα που δεν ηθελα ουτε κριτικη να κανω.
ελπιζα οτι μπορει να ηταν τυχαιο (και καλα δεν προλαβε να κανει μπανιο η δεν το εκανε καλα).
την πετυχα και προχτες εκει που την ειδες και εσυ αλλα δεν θα ηθελα να ξαναπαω μαζι της.
δυστυχως μου επιβεβαιωνης οτι ξανα μυριζε, κατι το οποιο δεν ειναι καλο...

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
νομιζω οτι ξερω πια λες. μαλιστα πρεπει να εχει και χρυσο δοντακι.
εγω ειχα συνεβρεθει ενα βραδυ πριν 3 εβδομαδες περιπου επι της αχχιλεως σε αυτο με τα πολλα σκαλια. η αληθεια ειναι οτι στο πισσοκολιτο μου ηρθε μια πολυ ασχημη μυρωδια, τοσο που ξενερωσα τελικα που δεν ηθελα ουτε κριτικη να κανω.
ελπιζα οτι μπορει να ηταν τυχαιο (και καλα δεν προλαβε να κανει μπανιο η δεν το εκανε καλα).
την πετυχα και προχτες εκει που την ειδες και εσυ αλλα δεν θα ηθελα να ξαναπαω μαζι της.
δυστυχως μου επιβεβαιωνης οτι ξανα μυριζε, κατι το οποιο δεν ειναι καλο...
Εκλασε ...κούφια

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
769
Πόντοι
81
ξερει κανεις αν δουλευει η κορινα σημερα το απογευμα ΦΥΛΗΣ 80?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
Λίγα από Φυλής σήμερα το πρωί

Φυλής 54 Α μία λεπτή ξανθιά ψηλή βαρετή
Φυλής 54 Β η Μαιρούλα βυζομιλφ ελληνίς
Φωκαίας 17 Β η Αλίνα (το παπί του παιχτίξ)
Φωκαίας 25 Β η Λάουρα του γλυκύτατο πιπινάκι (ααχ!)
Διδύμου 8 Α η Μαρία με 3 κοτσίδια

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Εις αναζήτησιν των VFM classics:

Η θρυλική Τσεχίς Ντενίζα της Ρεμούνδου 20 ευρίσκεται στην πατρίδα της για ανάπαυση. Επανέρχεται την προσεχή Τετάρτη.

Η Μικαέλα της Φ 136, προσφιλής εις ελλογίμους συναγωνιστάς, ήτο μάχιμη, στη θέση της, μισοαρπαγμένη από ηλιοθεραπεία.
Αξιος ο μισθός της σλαβίδας εργάτριας.

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιος ανέφερε για μεταμεσονύχτια παρτούζα στο Φυλής 67 με δύο μοντελάκια όπως τα χαρακτήρισε,έχω χάσει επεισόδια ή πρόκειται για παραπληροφόρηση;επίσης ανέφερε και για ανακαίνιση ,αυτό ελπίζω να είναι αλήθεια γιατί παραείχε γίνει το κακό.

Επισκέπτης
Σημερινή πρωϊνή εξόρμηση:
Φυλής 134 1ος-Χριστίνα είπε η ξανθιά ευγενέστατη κυρία της υπηρεσίας.Μάλλον η γνωστή Χριστίνα από Φ59 και Φ54 άνω και πρόσφατα Φυλής 134 ισόγειο..
Φυλής 134 ισόγειο-Στεφανία.Η γνωστή ξανθιά λεπτή Βουλγάρα από Φ134 υπόγειο.
Φυλής 134 υπόγειο-Πάολα.Ήταν στο δωμάτιο.Μάλλον η πιπινοειδής Πάολα από Φυλής 134 1ος και Περγάμου 1 κάτω παλαιότερα.
Φυλής 109 κάτω-Αλίνα είπε η υπηρεσία.Προφανώς η γνωστή σπασαρχίδω Αλίνα που είναι σταθερά τα πρωϊνά εκεί από Φώκαιας 24, Περγάμου 1 κάτω και Πιπίνου 65.
Πιπίνου 65-Έλενα από Φυλής 109 κάτω τα απογεύματα.Μελαγχροινή,ελαφρώς σκουρόχρωμη κανονικού πάχους.Μασάζ και 69.Ανανεωμένη εμφάνιση σε σχέση με την πρώτη της παρουσία.
Φυλής 136-Άννα.Καινούργια.Μόνο τα βασικά.Καστανή λεπτή κοπέλα με στηθαία προσόντα και ανασφαλές χαμόγελο.Η Μιχαέλα έχει περίοδο.

Ιάσωνος 1Α-Άννα είπε η υπηρεσία.Η γνωστή λεπτή μελαγχροινή κοπέλα που είναι τα πρωϊνά εκεί.
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Μαριάννα η Χάϊντι
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Σάντρα είπε η υπηρεσία.Ήταν στο δωμάτιο.Προφανώς αυτή που τίμησε ο farkeli.
Ιάσωνος 1Γ-Μαρία είπε η υπηρεσία.Προφανώς η μελαγχροινή Αλβανίδα με το ακάποτο.
Κολωνού 30 κάτω-Ράντα η Μαθηματικός.Καστανή "Ρωσίδα", εκδηλούσα συχνά έναν "σκεπτικισμό" και μία υποβόσκουσα χαρμολύπη...Διατέλεσε παλαιότερα στα Πιπίνου 65 και Φυλής 134 ισόγειο.

blackpele

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες τη Νελυ απο Φυλής 67(ψηλη, ξανθια,πλαστικο βυζι, με τατου στη πλατη) την εχει παρει πουθενα το ματι σας?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου εκανα μια γυροβολια στην καυλα σημερα
ηταν διπλη καταθεση,μια πρωινη μια απογευματινη :2funny:
η πρωινη ηταν στην γνωστη μας λαουρα-μονικα-τζουλια η οποια τωρα που αδυνατισε το βυζι εχει γινει πολυ μικρο
βεβαια το τσιμπουκι της ειναι το ιδιο καλο οπως παντα :rockon:
η απογευματινη εγινε στο φωκαιας 17α οπου ηταν μια μικρη,αδυνατη,ψηλη,αλλα με πολυ μικρο βυζι,απτα πιο μικρα που εχω δει σε γυναικα,του λιλα ειναι μεγαλυτερο :2funny:
φυσικα αυτη η μορφη δεν μπορουσε να μεινει αδοκιμαστη :2funny:
αρκετα καλο τσιμπουκι,εχει και ακαποτο αλλα δεν πηρα,δεν βιαζεται,αλλα δεν παιρνει πολλες πρωτοβουλιες,δινει και κωλο,χωρις μερεντα!! :o,αν ειναι δυνατον,αλλα τι περιμενεις απο φυλης :2funny:

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες τη Νελυ απο Φυλής 67(ψηλη, ξανθια,πλαστικο βυζι, με τατου στη πλατη) την εχει παρει πουθενα το ματι σας?
Ενδεχομένως να κάνει διακοπές με τον νταβά της ή να μπήκε για ρεκτιφιέ γιατί ο ανταγωνισμός μεγάλωσε τώρα που το ΔΝΤ επέβαλε και νέα μείωση μισθών και συντάξεων στη ρουμανία και γέμισε η φυλής από απαγοητευμένες ρουμάνες( η χαρά του νταβά).όπως και να έχει η απόσυρση μιας ταλαιπωρημένης κορασίδας δίνει ευκαιρίες σε νέο αίμα.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
τυποι μου εκανα μια γυροβολια στην καυλα σημερα
ηταν διπλη καταθεση,μια πρωινη μια απογευματινη :2funny:
η πρωινη ηταν στην γνωστη μας λαουρα-μονικα-τζουλια η οποια τωρα που αδυνατισε το βυζι εχει γινει πολυ μικρο
βεβαια το τσιμπουκι της ειναι το ιδιο καλο οπως παντα :rockon:
η απογευματινη εγινε στο φωκαιας 17α οπου ηταν μια μικρη,αδυνατη,ψηλη,αλλα με πολυ μικρο βυζι,απτα πιο μικρα που εχω δει σε γυναικα,του λιλα ειναι μεγαλυτερο :2funny:
φυσικα αυτη η μορφη δεν μπορουσε να μεινει αδοκιμαστη :2funny:
αρκετα καλο τσιμπουκι,εχει και ακαποτο αλλα δεν πηρα,δεν βιαζεται,αλλα δεν παιρνει πολλες πρωτοβουλιες,δινει και κωλο,χωρις μερεντα!! :o,αν ειναι δυνατον,αλλα τι περιμενεις απο φυλης :2funny:
Ρε θηρίο πήρες τη Λαουρα/Τζουλια μετα την μειωση ? Μπραβο αλλά μαλλον το τσιμπουκι φαινεται εμεινε ιδιο ....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε θηρίο πήρες τη Λαουρα/Τζουλια μετα την μειωση ? Μπραβο αλλά μαλλον το τσιμπουκι φαινεται εμεινε ιδιο ....
δεν ειναι η ιδια που αγαπησαμε και τιμησαμε απειρες φορες τυπε
κριμα

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
δεν ειναι η ιδια που αγαπησαμε και τιμησαμε απειρες φορες τυπε
κριμα
Το ξερω και εχω δει και διαβαζω από τους τιμημενους καθημερινους αγωνιστες οτι δεν υπαρχουν πια τεραστια σαν τα δικά της και μειναμε χωρις καμία  :tits: :tits:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το ξερω και εχω δει και διαβαζω από τους τιμημενους καθημερινους αγωνιστες οτι δεν υπαρχουν πια τεραστια σαν τα δικά της και μειναμε χωρις καμία  :tits: :tits:
βυζοκαταρα τυπε :2funny:

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6

Ακούστηκε να πλανάται κάπου στον αέρα οτι χθές στη απογευματινή βάρδια στο φωκαίας 17β όροφο
είχε μια με κάτι ΒΥΖΑΡΕΣ κυριολεκτικά σαν μεγάλα πεπόνια No5+, μιλάμε σαν αυτές που έχει στο άβατάρ
του ο τύπος. Ο πληροφοριοδότης που το μετέφερε καράφλιασε κυριολεκτικά με το σκηνικό, και η
προμίλφ κορασίς ήταν νταρντάνα αλλά συμπαθητική νταρντάνα και είχε πολύ έκφυλο πρόσωπο και
'μεγάλο ταλέντο στα χείλη'(πιθανώς τρομπαρισμένα κι αυτά......χοχοχοχοχο).

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Ακούστηκε να πλανάται κάπου στον αέρα οτι χθές στη απογευματινή βάρδια στο φωκαίας 17β όροφο
είχε μια με κάτι ΒΥΖΑΡΕΣ κυριολεκτικά σαν μεγάλα πεπόνια No5+, μιλάμε σαν αυτές που έχει στο άβατάρ
του ο τύπος. Ο πληροφοριοδότης που το μετέφερε καράφλιασε κυριολεκτικά με το σκηνικό, και η
προμίλφ κορασίς ήταν νταρντάνα αλλά συμπαθητική νταρντάνα και είχε πολύ έκφυλο πρόσωπο και
'μεγάλο ταλέντο στα χείλη'(πιθανώς τρομπαρισμένα κι αυτά......χοχοχοχοχο).

Μπορει κάποιος να επιβεβαιωσει η να δωσει λεπτομερειες ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom