Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (29 μέλη και 243 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σήμερα 1/7/2010 (και καλό μήνα) στο Μεταξουργείο περίπου γύρω στις 18.00'

ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΙΣΟΓΕΙΟ
others-168.gif

Εύρηκα την Έρικα νέα κοπέλα, μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό και πρόσχαρο πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες

στα υπόψη ...   ;)

Συνημμένα

• 01072010089.jpg
    01072010089.jpg
    149,4 KB · Εμφανίσεις: 55

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Μπορει κάποιος να επιβεβαιωσει η να δωσει λεπτομερειες ?

Selena: Ρουμανα βραζιλιάνικης εμφάνισης με καλο δέρμα σκουρόχρωμο μαλλον με ψωλαριουμ...εντυπωσιακή, καθαρή και σέξυ.
κουκλα δεν την λες..μόνο Αγγλικά...
διαβάστε κριτικές παιδιά εχω βαλει και εγω..
λόγω εμφάνισης έχει δουλειά τι να κάνουμε ειναι σαν τις εξω τις ωραίες ''εκλεκτικές'' και ''μη μου άπτου'' , πάντως φαίνεται έξυπνη δεν έχει IQ καλαμποκιού σαν άλλες...
ήταν λίγο ψυχρή όντως και με μενα αν και δεν είμαι κουασιμόδος ή/και βρωμιάρης.
εγω όμως πέρασα καλά ελέω γκάβλας :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Επίσης νεο μπουρδελάκι  :dancing:

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 13Α ΥΠΟΓΕΙΟ

αύριο, μεθαύριο (πιθανόν) θα είναι έτοιμο

Ώπα !!!

μην το ξεχάσω !!!

Κάντε μια βόλτα από Ιάσωνος 46 όροφος

Τέτοια μύτη δεν έχω ξαναδεί...   :cheesy: :cheesy: :cheesy:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Selena: Ρουμανα βραζιλιάνικης εμφάνισης με καλο δέρμα σκουρόχρωμο μαλλον με ψωλαριουμ...εντυπωσιακή, καθαρή και σέξυ.
κουκλα δεν την λες..μόνο Αγγλικά...
διαβάστε κριτικές παιδιά εχω βαλει και εγω..
λόγω εμφάνισης έχει δουλειά τι να κάνουμε ειναι σαν τις εξω τις ωραίες ''εκλεκτικές'' και ''μη μου άπτου'' , πάντως φαίνεται έξυπνη δεν έχει IQ καλαμποκιού σαν άλλες...
ήταν λίγο ψυχρή όντως και με μενα αν και δεν είμαι κουασιμόδος ή/και βρωμιάρης.
εγω όμως πέρασα καλά ελέω γκάβλας :2funny:
Ε τοτε να προχωρησουμε σε καταθεση και οτι βγει

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σε λίγο, ακολουθεί αποσπασματική ενημέρωση για ορισμένα τσαρδιά του Μεταξουργείου...
pretty-woman-077.gif

Συνημμένα

• 01072010090.jpg
    01072010090.jpg
    180,7 KB · Εμφανίσεις: 94

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σήμερα 1/7/2010 στο Μεταξουργείο περίπου γύρω στις 18.00'

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΞΙΑ
Δασκάλα οπωσδήποτε με τα γυαλάκια της, με φασιστικό και αποφασιστικό ύφος, να θέλεις να κάνεις λάθη για να σε διορθώνει, χορταστικά βυζιά, γεματούλα, μέτρια στο ύψος με υπερ-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο διπλού ψεκασμού

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΙΣΟΓΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Αλίνα μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, αποδεκτό πρόσωπο, σχετικά ψηλή, λεπτή με μικρά βυζιά και μαύρη κοντή φούστα, επίσης και αυτή την φορά τάχα μου – τάχα μου ότι την πετύχαμε στο δρόμο και είμαστε τυχεροί που θα κάτσει να την πηδήξουμε

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
Σόνια μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, συμπαθητικό πρόσωπο, μάλλον κοντή, μέτρια κρεμαστά βυζιά, αποδεκτό σώμα με ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΟΡΟΦΟΣ
Ντενίς η σπανιόλα είπε η τσατσά (ενώ την γνωρίσαμε ως Αλεξάνδρα στο Ιάσωνος 37 όροφος) σκούρο πρόσωπο με ανταύγειες στα μαλλιά, χαμογελαστό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες και τυπικό κώ(ο)λο

ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 38 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ιωάννα η βυζομπαλού, με προκλητικό πρόσωπο, μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια στο ύψος με καμπυλωτό σώμα και ικανοποιητικό κώ(ο)λο

ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 63 ΔΕΞΙΑ
Ο-Χι-Σιν άπ(ο)ω-Ανατολή κοντή, με φουσκωτά βυζιά, σχετικά λεπτή μέση και τονισμένο κώ(ο)λο 

ΚΑΛΛΕΡΓΗ 33
Γιάννα μελαχρινή με κοντά μαλλιά (αλά-γκαρσόν) ψηλή, αρκετά λεπτή (σχεδόν σκελετωμένη) με μικρά βυζιά και αξιολύπητο στεγνό κώ(ο)λο προσφέροντας υπηρεσίες γυμνού τσιμπουκιού που τα καταπίνει όλα και πιθανόν όλη την πούτσα

Χωρίς αλλαγές

ΙΑΣΩΝΟΣ 44
Ξανθοβαμμένη υπερ-πληθωρική βουκο(ω)λα με καχύποπτο βλέμμα, εξέχουσες και πιθανόν εξαίσιες χαρακτηριστικές γραμμές βυζιών και κώ(ο)λου ως προς τις προσωπικές αποτιμήσεις

ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β ΟΡΟΦΟΣ ΔΕΞΙΑ
Σάντρα μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, συμπαθητικό πρόσωπο αλλά κουρασμένη αυτή την φορά και αρκετά απεριποίητη, λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο
Υπενθύμιση ότι οι υπηρεσίες της είναι αρκετά καλές και ανταποδοτικές για το 15άρι 

ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β ΟΡΟΦΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Ζάνα ή Ζανέτ από Καζακσταν μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, λίγο γεματούλα (όσο χρειάζεται), μέτρια προς κοντή στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΑΚΟΜΙΝΑΤΟΥ 2 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ρωξάνη από Φυλής 65 ισόγειο, Φωκαίας 22, Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο, καστανή με ανταύγειες στα μαλλιά (ελεύθερα αυτή την φορά), συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και ντροπαλό κώ(ο)λο

... όλο και κάτι θα ξέχασα

Πάντως σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Εμεις σ ευχαριστουμε !

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Χθεσινή απογευματινή σύντομη βολτούλα.

Φυλης 61: Αδιάφορη. Μαυρομάλλα αγέλαστη, αρκετά μέτριο σώμα με παχάκια. Εμφανίστηκε με μαυρα εσώρουχα. Ακα – 69 στο βασικό  πρόγραμμα.
Φυλής 65 πάνω: Ενδιαφέρουσα νεαρή με πολύ καλό σώμα που εμφανίστικε με το στριγκάκι της. Μέτριο ύψος, μαύρα ίσια μαλλία μέχρι τους ώμους, μικρό βυζάκι και ωραίο πατούρι. Η τσατσά ολίγον στον κόσμο της, δεν ανέφερε εξτρα. Μόνο “το αστέρι μου - το αστερι μου” επαναλάμβανε.
Φυλής 65 κάτω: Προ-μιλφ ψηλή ξανθία γεμάτο σώμα, με χτενισμένο κάπως το μαλλί. Η εμφάνιση της στο σαλόνι με λευκό σετ εσωρούχων. Μου χούφτωσε το τρίο για να με καυλώσει να περάσω.
Μ. Προδρόμου 16 σκάλα. Το ξανθό πιπίνι με τα 3 αστέρια τατόο στα πλευρά. Η εμφάνιση αύτης της κοπέλας μου αρέσει αφάνταστα. Υψος max1.60, ξανθό καρέ μαλλί, λεπτή με μοντελέ σώμα, μικρό βυζι και κομψό καλοσχηματισμένο κώλο. Την έχω ξαναπάρει άλλη μια φορά. Εσκασα το 20αρι και πέρασα στα ενδότερα. Λιγα πεταχτά φίλια σα προκαταρκτικά για 10-15sec και μετά καπότα στο μελάτο μου καυλί.  Μέτρια σε τεχνική και σύντομη πίπα, αλλά με το χτυπά το πουτσοκέφαλο στο καρφί της γλώσσας της να και με κοιτά καυλιάρικα μου σηκώθηκε κάγκελο. @@ δεν ακούμπησε. Εκατσε πάνω μου για αρχή όπου κουνιώταν αργά τρίβωντας την κλειτορίδα της πάνω μου. Αλλαγή στα τέσσερα για ένα 2 λεπτο σφυροκόπημα με θέα το θεσπέσιο κωλαράκι της. Στενό και ρηχό μουνάκι. Φανηκέ να ενχλείται οτάν έμπαινα με δύναμη. Τέλος ιεραποστολικά να βλέπω το πρόσωπό της που με καύλωνε. Χρόνος 5-6 λεπτά. Δεν πρόλαβα να δω άν θα έδιχνε σημάδια βιασήνης. Το σώμα της δεν μύριζε άσχημα αλλά ούτε και ήταν φρεσκοπλυμένη. Εχω ένα κόλλημα με την αίσθηση της όσφρησης. Το δωμάτιο άθλιο, πάλι καλά που είχε ένα μισοτελειωμένο κωλόχαρτο να σκουπιστώ. Γενικά, τυπικό γαμίσι φυλής αλλά εμφάνιση που προσωπικά με καυλώνει. 

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Πρωινή βάρδια φυλής 84 ος όροφος μελαχροινο έκφυλο με γαματο σώμα. Το χει πάρει κανείς μάγκες??? Ψιλοφοβήθηκα το ακάποτο και έκανα πίσω αλλά΄λέω να το διακινδυνευσω...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 19 η μαυρισμένη, μακρυμαλλούσα, αδύνατη, ποδομαλακίζουσα Μαρίνα και ο χώρος ανακαινισμένος και πεντακάθαρος σαν στούντιο.

ultraswien

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
12
Πόντοι
1
Πρωινή βάρδια φυλής 84 ος όροφος μελαχροινο έκφυλο με γαματο σώμα. Το χει πάρει κανείς μάγκες??? Ψιλοφοβήθηκα το ακάποτο και έκανα πίσω αλλά΄λέω να το διακινδυνευσω...
ρε φιλε πας καλα τι ειναι η κοπελα σου? ελεος...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom