Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (38 μέλη και 261 επισκέπτες)

Επισκέπτης
SOS: Φυλης 92, μεταμεσονυκτια βαρδυα, πολυ ψηλη, μελαχρινη, εντυπωσιακο σωμα, αβυζο με σκυλε φατσα (ονομα δεν θυμαμαι) που κανει ακαποτο και δινει κουλουρι στο 20αρι...
Οποιος της τον εχει δωσει "ακα"  :pipa2:, ας κανει μια βολτα απο το Α.Συγγρου....
Τσιμπησα παρασημο - βλενορια απο την εν λογο κυρια. Το νου σας!
μολδαβη μηπως? με βυζια μυτερα και κωλο λιγο φαρδυ αλλα ωραιο?

Επισκέπτης
Τότε πες στο αφεντικό ότι με 30 ανεβαίνω την αγ. μελετιου και πηδάω τη Γιάννα στο 37, υπό πολύ καλύτερες και καθαρότερες συνθήκες, και καραμελίτσες κέρασμα, όχι με βουλωμένους νιπτήρες και καπότες πεταμένες, παρέα με όποιο πακιστανό λάχει.

Εσύ που θα προτιμούσες να γαμιέσαι, αλήθεια?
Και με 30 ευρώ την Βίκυ στο Αγ.Μελετίου 37,κάνοντας το μπάνιο σου πρώτα ήσυχα και ωραία σ΄ένα ήσυχο περιβάλλον χωρίς κίνηση και πίνοντας το ποτό σου ενώ περιμένεις την κοπέλα.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
SOS: Φυλης 92, μεταμεσονυκτια βαρδυα, πολυ ψηλη, μελαχρινη, εντυπωσιακο σωμα, αβυζο με σκυλε φατσα (ονομα δεν θυμαμαι) που κανει ακαποτο και δινει κουλουρι στο 20αρι...
Οποιος της τον εχει δωσει "ακα"  :pipa2:, ας κανει μια βολτα απο το Α.Συγγρου....
Τσιμπησα παρασημο - βλενορια απο την εν λογο κυρια. Το νου σας!

πωω ρε φιλε, περαστικα να ειναι

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Και με 30 ευρώ την Βίκυ στο Αγ.Μελετίου 37,κάνοντας το μπάνιο σου πρώτα ήσυχα και ωραία σ΄ένα ήσυχο περιβάλλον χωρίς κίνηση και πίνοντας το ποτό σου ενώ περιμένεις την κοπέλα.
Τότε γιατί δεν πας στη Βίκυ μια και καλή και όλο φέρνεις βόλτες στο Φ200?

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Τότε γιατί δεν πας στη Βίκυ μια και καλή και όλο φέρνεις βόλτες στο Φ200?

κοιταει το γενικοτερο καλο και μαζι να αποκαταστησει την ταξη.
δεν μπορει να εχουν ξεφιγει τοσο και να μην κανει κανεις τιποτα  ;)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175

γιατι φοβαται τον υποφαινομενο....!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:....αν παει στη ΒΙΚΥ και μετα γκρινιαξει τοτε θα μπει στη λιστα εχθρων. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ενδιαφερον θα χε να βλεπαμε ενημερωσεις απο πλεζουρ,περσονα για τα ντελλα...θα ταν σα να διαβαζαμε απο τουσ φιλους μας τον μπακαλη η τον πυραυλο...αποψεις για το ΔΝΤ,τους λαθρομεταναστες,τον Μαρινακη,τον Βγενοπουλο,και τον Αγιαξ της ηπειρου  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

:rockon:
Ο pleasuregiver έχει ποστάρει πολλές φωτογραφίες και κατα συνέπεια έχει προσφέρει στο σαϊτ οι οποίες (με την ευρεία έννοια) μπορούν να θεωρηθούν ως... "ενημέρωση" ;) 

Επισκέπτης
γιατι φοβαται τον υποφαινομενο....!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:....αν παει στη ΒΙΚΥ και μετα γκρινιαξει τοτε θα μπει στη λιστα εχθρων. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:....
:2funny:
Ο Καιρός Γαρ Εγγύς...

Υστ/φο:Όταν γράφεις είσαι "γράφων".Όχι "υποφαινόμενος".Ύπαγε αμέσως να συναντήσεις τον κ.Μπακάλη για να αποφασίσει την παιδευτική σου τιμωρία!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
σήμερα το απόγευμα..
--διδύμου 8 όροφος - μαρία με τα κοτσιδάκια 
--διδύμου 16α - μαριάννα σταθερή ώριμη αξία του μαγαζιού
--διδύμου 18α - κοντό καστανό βαλκανιοκόριτσο με φουλ πρόγραμμα
για τους λάτρεις του είδους not bad.. 
--διδύμου 18β - αντριάννα
--διδύμου 20 - λόλα
(τέτοια σταθερότητα στη διδύμου ούτε σε δημόσια υπηρεσία :cheesy:  :cheesy:)
--ιουλιανού - κλειστό
--έλλης - μία παχουλή προ-ώριμη με μακρύ μαύρο μαλλί, μάλλον η γνωστή ισαβέλλα..
--φυλής 60 - μία εμφανίσιμη μαυρομάλλα, ψηλή, αρκετά sicάτη :o  :o
--δροσοπούλου 98 - μία ξανθιά ρωσίδα ώριμη
--θάσου 13 - μία μαύρη αφρικανή μη ώριμη :cheesy:  :cheesy:
--καλλιφρονά - αλλαγή βάρδιας..δεν είχε έρθει η (")κοπέλα(")
μια παλιά του χωρου (όχι τρανς) ονόματι ναταλία, βυζαρού από πατησίων κ.λπ., για την οποία είχανε γραφτεί καλές κριτικές, δεν την έχω πετύχει ακόμα εκεί..   

Επισκέπτης
Ο Καιρός Γαρ Εγγύς...

Υστ/φο:Όταν γράφεις είσαι "γράφων". Όχι "υποφαινόμενος".Ύπαγε αμέσως να συναντήσεις τον κ.Μπακάλη για να αποφασίσει την παιδευτική σου τιμωρία!
ε
Kύριε jockerx (γαλλοελληνικά «παιχτίξ» μήπως?) είστε αξιοθάυμαστα συνεπής ως εισαγελεύς. :birdman: Στέλνετε, πλην εμού, κάθε άτακτο μέλος της ευαγούς κοινότητας μας στον πρόεδρο bakalhs (ελληνικά «εδωδιματοπώλης» μήπως?).
Μακάρι (τουρκικά «άφεριμ» μήπως?) και άλλοι εισαγγελείς να ενεργούσαν έτσι αυταπάγγελτα και να μην είχαμε φτάσει τώρα να γλείφουμε, ως πόρνες, τα @@@@δια του ΔΝΤ.
Δυστυχώς δεν βρήκα την πλήρη σύνθεση του Δικαστηρίου που είχατε συστήσει, όπότε, αν διευκολύνεστε...

Υ.Γ. Το τραγουδοβιντεάκι που μου ποστάρατε, το θεώρησα ποινή, και το άκουσα 18 φορές (όριο ενηλικίωσης).
θα σας το τραγουδούσα, ως απόδειξη, ευχαρίστως, αλλά φοβάμαι μεγαλύτερη (ή «μακρύτερη», μήπως?) ποινη.  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Μετά ποινής διαστελών
Ο νομοτα-γής J.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Χθεσινή απογευματινή  καταδρομική 17:00+στην Φυλής και πέριξ…

Διδύμου 8Β ξανθιά με κοντό αγορέ μαλλί με καλό σώμα κ αδιάφορη φάτσα…
Διδύμου 8Α αδιάφορη δεν θυμάμαι…
Διδύμου 16Α Αναστασία η γνωστή μελαχρινή milf με πιασίματα αρκετά σπασμένη
Διδύμου 18Β Βερόνικα ‘’θορηκτό Ποτέμκιν’’ μελαχρινή νταρντάνα βαρέων-βαρών με μέτριο πρόσωπο αλλά με σφικτό κορμί και όλα τα λεφτά οι βυζούμπες οι τεράστιες 5+
Διδύμου 20 Αναστασία, νομίζω ξανθιά με μεγάλα βυζιά και καλούτσικο πρόσωπο milf και αυτή

Φυλής 59 Αντζελα πάνω (μελαχροινή καλούτσικη), κάτω η Σαμπρίνα η γνωστή με δολοφονικό γεμάτο αυταρέσκεια βλέμμα…

Φυλής 71Β η γνωστή ψιλέγκο ‘’Ιταλίδα’’ με λοκό η Ιονέλλα είναι αυτή ή η Λούνα?

Φυλής 80 η γνωστή Μαρία η Βουλγάρα με το μοντελέ σωματάκι μικρό βυζάκι, όλα τα λεφτά το κορδόνι της που πίσω έδενε με μια πεταλουδίτσα!

Φυλής 84Α ένα μελαχρινό ''τσιμπούκι'' με 3+ βυζί και σκυλε εμφάνιση μας την έπεσε με χάδια στο σαλόνι ποια είναι αυτή ρε παιδιά ?

Φυλής 92 καστανόξανθο με ωραίο βυζί και αθώο ταχαμου ταχαμου βλέμμα… ποια είναι αυτή ρε παιδιά ?

Φυλής 109Β μελαχρινό κοντό-γυφτέ πιπίνι χαριτωμένο με νάζι μαζί με την τσατσά και με χαμόγελο διαφήμιζαν μασάζ και σεξ, είναι η Ελένη ή Έλενα αυτή ρε παιδιά λέει στο δωμάτιο?

Φυλής 134Β  Χριστίνα η βυζαρού: πολύ καλό μωρό! Κάνει καλό κρεβάτι?

Φυλής 136 Μιχαέλα η γνωστή η σταθερή αξία με χαμόγελο πάντα το σημαντικότερο!

Φωκαίας 17Α Η γνωστή Νικόλ (με την στριμένη τσατσά) τι όμορφη ρε παιδιά είναι αυτή?

Φωκαίας 19 Μελαχροινό τεμάχιο με σκέρτσο και τυποποιημένες λέξεις: γειά σου,  τι κάνεις, έλα πάμε, σιγά-σιγά  :2funny: χλιδάτο μαγαζί πραγματικά σαν studio!

Πιπίνου 65Β Νομίζω Χριστίνα με τελείως fake χαμόγελο και μέτρια εμφάνιση, είναι αυτή που δουλέυει αγγαρία?

Μαγνησίας 11 καστανόξανθο κορίτσι με χαριτωμένη φατσούλα αλλά άσχημο σωματότυπο (καμπουρίτσα+πεσμένο βυζι)
5 φορές έχω πάει για να πετύχω καμιά λατίνα και όλο λευκές μέτριες πετυχαίνω τι θα γίνει γαμώ την ατυχία μου?
Πότε δουλεύουν και αν δουλεύουν?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ο Καιρός Γαρ Εγγύς...

Υστ/φο:Όταν γράφεις είσαι "γράφων".Όχι "υποφαινόμενος".Ύπαγε αμέσως να συναντήσεις τον κ.Μπακάλη για να αποφασίσει την παιδευτική σου τιμωρία!
:cheesy: :cheesy: :cheesy:....ο κυριος μπακαλης θα με τιμωρησει και για τις επαναλαμβανομενες απουσιες μου στις καθιερωμενες σαββατιατικες τσαρκες μας...!!!!....

σωστα λες υπογραφων αλλα επειδη εχω αβαταρ ειμαι και υποφαινομενος... :cheesy: :cheesy:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:rockon:
Ο pleasuregiver έχει ποστάρει πολλές φωτογραφίες και κατα συνέπεια έχει προσφέρει στο σαϊτ οι οποίες (με την ευρεία έννοια) μπορούν να θεωρηθούν ως... "ενημέρωση" ;) 

ενημερωση σημαινει να τριγυρνας ξεμερωματα στο μεταξι και στη λιοσιων... :cheesy: :cheesy:.Επειδη ομως ειναι γαυρος (εστω και απο σουιτα)...δε θα τον κακολογησουμε...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαστορατζας,αυτη στο φυλης 92 η ξανθια πρεπει να ειναι η αλινα,καλο ε...τα αλλα που ρωτας δε τα ξερω...και γενικα για ολους καλο ειναι οταν καποιος ρωταει κατι να απαντατε...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
others-168.gif

ΑΚΟΜΙΝΑΤΟΥ 2Β ΙΣΟΓΕΙΟ

Στην προσχθεσινή μπουρδελο-ανίχνευση (βραδινή βάρδια) βρήκαμε την... "αντρειωμένη" Αντριάννα

Καστανή με πλούσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, σκούρο πρόσωπο, χαμογελαστή αλλά αποφασισμένη και τσαμπουκαλεμένη, μέτρια προς ψηλή κάπως γεματούλα με χορταστικά βυζιά, υπερ-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο και φαρδιές (σε σχέση με τη μέση) πλάτες...

Ο σχιστομάτης αλλοδαπός, σταμάτησε μπροστά στην πόρτα του δωματίου σαν να υπήρχε κάτι (μέσα στο δωμάτιο) που τον τρόμαξε.

Η τσατσά βλέποντας τον από μακριά τον παρότρυνε να μπει μέσα στο δωμάτιο.

Στην επιμονή του να μην μπει μέσα στο δωμάτιο, πλησιάσαμε να δούμε τι θέλει. Λοιπόν τι νομίζετε ότι ήθελε ο τύπος;

Ήθελε περισσότερο φως (όπως αυτό που είχε η κουζίνα) για να μπορεί να πηδήξει!

Απίστευτα πράγματα...

lol-049.gif

Katerina200

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τότε πες στο αφεντικό ότι με 30 ανεβαίνω την αγ. μελετιου και πηδάω τη Γιάννα στο 37, υπό πολύ καλύτερες και καθαρότερες συνθήκες, και καραμελίτσες κέρασμα, όχι με βουλωμένους νιπτήρες και καπότες πεταμένες, παρέα με όποιο πακιστανό λάχει.

Εσύ που θα προτιμούσες να γαμιέσαι, αλήθεια?

"βουλωμένους νιπτήρες και καπότες πεταμένες"- λες για απογευμα βαρδια στο Φ200. ετσι? πες μου εχει αυτο απο 9-00 μεχρη τις 17-00? νομιζο θα μου πεις ΟΧΙ

Katerina200

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τότε πες στο αφεντικό

εγω μπορω να κανο κομανδες μονο μαι γατος μου στο σπιτι,ειμαι πουτανα,φυλακιζμενι και στο σπιτι και στι δουλια.και πρεπη να ακουω 100 μου αφεντικες. κανενας δεν ρωται τα γνομι μου. αυτα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom