Χθεσινή απογευματινή καταδρομική 17:00+στην Φυλής και πέριξ…
Διδύμου 8Β ξανθιά με κοντό αγορέ μαλλί με καλό σώμα κ αδιάφορη φάτσα…
Διδύμου 8Α αδιάφορη δεν θυμάμαι…
Διδύμου 16Α Αναστασία η γνωστή μελαχρινή milf με πιασίματα αρκετά σπασμένη
Διδύμου 18Β Βερόνικα ‘’θορηκτό Ποτέμκιν’’ μελαχρινή νταρντάνα βαρέων-βαρών με μέτριο πρόσωπο αλλά με σφικτό κορμί και όλα τα λεφτά οι βυζούμπες οι τεράστιες 5+
Διδύμου 20 Αναστασία, νομίζω ξανθιά με μεγάλα βυζιά και καλούτσικο πρόσωπο milf και αυτή
Φυλής 59 Αντζελα πάνω (μελαχροινή καλούτσικη), κάτω η Σαμπρίνα η γνωστή με δολοφονικό γεμάτο αυταρέσκεια βλέμμα…
Φυλής 71Β η γνωστή ψιλέγκο ‘’Ιταλίδα’’ με λοκό η Ιονέλλα είναι αυτή ή η Λούνα?
Φυλής 80 η γνωστή Μαρία η Βουλγάρα με το μοντελέ σωματάκι μικρό βυζάκι, όλα τα λεφτά το κορδόνι της που πίσω έδενε με μια πεταλουδίτσα!
Φυλής 84Α ένα μελαχρινό ''τσιμπούκι'' με 3+ βυζί και σκυλε εμφάνιση μας την έπεσε με χάδια στο σαλόνι
ποια είναι αυτή ρε παιδιά ?
Φυλής 92 καστανόξανθο με ωραίο βυζί και αθώο ταχαμου ταχαμου βλέμμα…
ποια είναι αυτή ρε παιδιά ?
Φυλής 109Β μελαχρινό κοντό-γυφτέ πιπίνι χαριτωμένο με νάζι μαζί με την τσατσά και με χαμόγελο διαφήμιζαν μασάζ και σεξ,
είναι η Ελένη ή Έλενα αυτή ρε παιδιά λέει στο δωμάτιο?
Φυλής 134Β Χριστίνα η βυζαρού:
πολύ καλό μωρό! Κάνει καλό κρεβάτι?
Φυλής 136 Μιχαέλα η γνωστή η σταθερή αξία με χαμόγελο πάντα το σημαντικότερο!
Φωκαίας 17Α Η γνωστή Νικόλ (με την στριμένη τσατσά) τι όμορφη ρε παιδιά είναι αυτή?
Φωκαίας 19 Μελαχροινό τεμάχιο με σκέρτσο και τυποποιημένες λέξεις: γειά σου, τι κάνεις, έλα πάμε, σιγά-σιγά
χλιδάτο μαγαζί πραγματικά σαν studio!
Πιπίνου 65Β Νομίζω Χριστίνα με τελείως fake χαμόγελο και μέτρια εμφάνιση, είναι αυτή που δουλέυει αγγαρία?
Μαγνησίας 11 καστανόξανθο κορίτσι με χαριτωμένη φατσούλα αλλά άσχημο σωματότυπο (καμπουρίτσα+πεσμένο βυζι)
5 φορές έχω πάει για να πετύχω καμιά λατίνα και όλο λευκές μέτριες πετυχαίνω τι θα γίνει γαμώ την ατυχία μου?
Πότε δουλεύουν και αν δουλεύουν?