Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 347 άτομα (46 μέλη και 301 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
θυμηθηκες την κριτικη που ειχες γραψει το καλοκαιρι του 2007??...
χεχε ναι. Αξέχαστες στιγμές. :)
Τελευταια κριτικη ειχε γραψει καποιος φιλος για ΑΧ 48....Περασα τη δευτερα αλλα ηταν κλειστο...οπως ομως ανεφερε ο φιλος 19 ιουνη θα γυρναγε στη πατριδα της.Εδω και κανα τριμηνο δουλευε στο λιοσιων 91(κρ μπακαλης)..ειχαμε παει μαζι θυμαμαι.
Υπαρχουν κριτικες απο captain mac οταν δουλευε Μαρ 59....
Thanks. ;)

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
φωκαιας 22 εχτες στην πρωινη βαρδια ηταν ενα ξανθο κοντομαλικο μωρακι περιπου στο 1,70 με κανονικο προγραμμα. ξερουμε το ονομα της καθος και το τι λεει στο δωματιο ?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αννα...πολωνεζα απο κων 166 εκανε πρωκτικο σε ιεραποστολικη σταση.
Δημητρα...απο αχιλλεως 40 και πριν 2 βδομαδες ΜΕΓ αλεξανδρου 22 πανω με 15 ευρο...

Η Άννα είναι καλούτσικη εμφανισιακά, και σκυλί στο κρεββάτι. Ελπίζω μόνο ο giasou να μην είναι κοντός... Βραδινή βάρδια.
Τώρα την Δήμητρα δεν την έχω πετύχει ποτέ (δεν περνάω τόσο χαμηλά στην Αχιλλέως), εκτός και αν είναι μια μελαχροινή Δήμητρα που εμφανίστηκε Ιάσωνος 37 στο κάτω εδώ και 5-6 μέρες. Με κουλούρι στο πρόγραμμα, απογευματινή βάρδια.

Αν παλι ψαχνεται για παλακιδα που τα παιρνει σε αποσταση..αλλα και με οποιον αλλο τροπο επιθυμειται ελπιζω να γνωριζεται τη Λεττονη γιαννα απο Λιοσιων 91 και ΑΧ 48...

ξεκινησε την καριερα της το 2007 απο ΑΧ 48 και καλλ 33...κριτικη ειχε ο αντισθενης τοτε με τιτλο καφριλα λαιτ...

το 2008 ηταν ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 59...ΚΑΙ ΑΧ 48 Υπογειο...
το 2009 ηταν αχ 40 και κων 166 υπογειο...
το 2010 ηταν λιοσιων 91 κριτικη μπακαλης και ΑΧ 48 ΙΣΟΓΕΙΟ...

Αν δεν εχεται συνευρεθει με αυτη τη πορνη δεν θα γινεται ποτε τιμημενος...!!!

Επίσης Καλλέργη 33 (το γνωστό άφιλτρο σπίτι) το 2007...

Επισκέπτης
Η Άννα είναι καλούτσικη εμφανισιακά, και σκυλί στο κρεββάτι. Ελπίζω μόνο ο giasou να μην είναι κοντός... Βραδινή βάρδια.
Τώρα την Δήμητρα δεν την έχω πετύχει ποτέ (δεν περνάω τόσο χαμηλά στην Αχιλλέως), εκτός και αν είναι μια μελαχροινή Δήμητρα που εμφανίστηκε Ιάσωνος 37 στο κάτω εδώ και 5-6 μέρες. Με κουλούρι στο πρόγραμμα, απογευματινή βάρδια.
αυτη ειναι!!!

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ξέρει κανείς που(και αν)δουλεύει η Ελένη(Ρουμάνα αν θυμάμαι καλά)που ήτανε πριν καιρό στο διδύμου 18 στο πάνω;

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
μεχρι τις 8 ολα κλειστα σε φυλης-βοτανικο-μεταξι.

μονο ανοιχτο το φωακαιας 22 με την μονικα μεα αστερακια και το υπεροχο πετιτ κορμακι να μαζευει ολο το χρημα.

Και το Μ.Π 16 με το γυφτάκι με τα απίστευτά βυζιά.

Εχει παγιωθεί πλέον. Οταν βγαίνουν (και καλά) τα στρούμφ σχεδόν πάντα τα μόνα που παραμένουν ανοιχτά είναι Φωκαίας 22 και Μ. Προδρούμου 16 πανω.
Εν τω μεταξύ τα παραπάνω μπουρδελάκια είναι απ΄ τα μόνα που ενίοτε δουλεύουν με 2 κοπέλες. Ο νοών νοήτω.
Τελικά αναριωτιέται κανείς αν οι επιδρομές των στρούμφ έχουν ως σκοπό τον έλεγχο ή να στείλουν, έστω και για ένα απόγευμα, όλο το χαρτί σε αυτά τα δυο μπουρδελάκια.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Εσύ λες την Έλενα τη τρελάρα. Το 30άρι πάει μόνο για τη Κατερίνα. Οι άλλες είναι του 20.

Είχα πάρει στον εν λόγο κατάστημα πριν 2 μήνες περίπου μια αρκετά όμορφη κοπελιά (λιγο τρελαμένη λες και έπινε) με καμπύλες, με ένα τατοο (αν θυμάμαι καλά τίγρη) και καρφί στη γλώσσα στα 20 Ευρω. Πότε το ανέβασαν στα 30 ??

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Τότε πες στο αφεντικό ότι με 30 ανεβαίνω την αγ. μελετιου και πηδάω τη Γιάννα στο 37, υπό πολύ καλύτερες και καθαρότερες συνθήκες, και καραμελίτσες κέρασμα, όχι με βουλωμένους νιπτήρες και καπότες πεταμένες, παρέα με όποιο πακιστανό λάχει.

Εσύ που θα προτιμούσες να γαμιέσαι, αλήθεια?

αγορη μου,εγω δεν κανο τιμη. αφεντικο κανι τιμη στο μαγαζι. :idiot:

Επισκέπτης
Σήμερα το πρωί:
Φυλής 134 ισόγειο-Γκλόρια.Μελαγχροινή ψηλή αδιάφορη με λίγα παχάκια στην κοιλιά.
Πιπίνου 65-Ελένη από Φυλής 109 κάτω τα απογεύματα.Μελαγχροινή,αθιγγανοειδής νταρντάνα.
Ανανεωμένη προσεγμένη εμφάνιση.Κανονικό πρόγραμμα.

Φυλής 136-Μιχαέλα σταθερά.Σταθερή αξία.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
απογευαμ στη φυλης

80 μαρια βουλγαρα

71 κατω η λουνα

69 κατω η ισπανιδα μπιανκα με το τελειο κορμακι.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
dokimase kaneis tin antzela pou eida simera sto f59 panw?kseroume an i sakira efuge i aplws exei repo?

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Τότε πες στο αφεντικό ότι με 30 ανεβαίνω την αγ. μελετιου και πηδάω τη Γιάννα στο 37, υπό πολύ καλύτερες και καθαρότερες συνθήκες, και καραμελίτσες κέρασμα, όχι με βουλωμένους νιπτήρες και καπότες πεταμένες, παρέα με όποιο πακιστανό λάχει.

Εσύ που θα προτιμούσες να γαμιέσαι, αλήθεια?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος με την συγκεκριμένη κοπέλα.Τα πράγματα είναι απλά. Η κοπέλα για να κάνει αυτή τη δουλειά ζητάει 30 ευρώ.Όποιος δεν θέλει δεν τα δίνει και τελειώνει εκεί όλη η ιστορία.Μπορεί να πάει ο καθένας απο εμάς όπου αλλού θέλει για τη συγκεκριμένη δουλειά και να δώσει απο 15 έως και 150 αν πάει σε κάποιο στούντιο.Καμιά κοπέλα δεν πιάνει κανέναν απο το λαιμό για να περάσει στο δωμάτιο

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος με την συγκεκριμένη κοπέλα.Τα πράγματα είναι απλά. Η κοπέλα για να κάνει αυτή τη δουλειά ζητάει 30 ευρώ.Όποιος δεν θέλει δεν τα δίνει και τελειώνει εκεί όλη η ιστορία.Μπορεί να πάει ο καθένας απο εμάς όπου αλλού θέλει για τη συγκεκριμένη δουλειά και να δώσει απο 15 έως και 150 αν πάει σε κάποιο στούντιο.Καμιά κοπέλα δεν πιάνει κανέναν απο το λαιμό για να περάσει στο δωμάτιο
Εἶσθε πολὺ φιλελεύθερος. Ἡ ἀγορὰ τοῦ ἔρωτος εἶναι ρυθμιζομένη εἰς μέγαν βαθμόν, τοῦ παρεμβατισμοῦ κυριαρχοῦντος.

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Εἶσθε πολὺ φιλελεύθερος. Ἡ ἀγορὰ τοῦ ἔρωτος εἶναι ρυθμιζομένη εἰς μέγαν βαθμόν, τοῦ παρεμβατισμοῦ κυριαρχοῦντος.
Πιστεύετε στ αλήθεια ότι με τέτοιου είδους σχόλια θα κατέβει η τιμή των 30 ευρώ σε στο συγκεκριμένο ή σε όποιο άλλο τέτοιο κατάστημα?

Επισκέπτης
Πιστεύετε στ αλήθεια ότι με τέτοιου είδους σχόλια θα κατέβει η τιμή των 30 ευρώ σε στο συγκεκριμένο ή σε όποιο άλλο τέτοιο κατάστημα?

:) Πιστεύω ὅτι δὲν πρέπει νὰ ἐπιδιδόμεθα εἰς Συσσιφείους προσπαθείας

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
:) Πιστεύω ὅτι δὲν πρέπει νὰ ἐπιδιδόμεθα εἰς Συσσιφείους προσπαθείας
Οι γνώσεις μου για την ελληνική ιστορία και τα ιστορικά πρόσωπα δεν είναι τόσες ώστε να μου επιτρέπουν να αντιληφθώ το νόημα των λόγων σας.Θα θέλατε να γίνετε λίγο πιο σαφής?

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Οι γνώσεις μου για την ελληνική ιστορία και τα ιστορικά πρόσωπα δεν είναι τόσες ώστε να μου επιτρέπουν να αντιληφθώ το νόημα των λόγων σας.Θα θέλατε να γίνετε λίγο πιο σαφής?

Ο Σίσυφος, αγαπητέ, υπήρξε βασιλιάς μυθικής χώρας, ο οποίος ήταν πολύ κατεργάρης και μάλιστα κάποια στιγμή λέγεται ότι ξεγέλασε ακόμη και το Θάνατο. Οι Θεοί, λοιπόν, ως τιμωρία, τον κατεδίκασαν στο να σπρώχνει μια πέτρα σ'ενα βουνό με σκοπό να την ανεβάσει στην κορυφή και να την κάνει να ισορροπήσει, πράγμα το οποίο δεν κατάφερνε επ'ουδενί αλλ'επ'ουδενί με συνέπεια να το κάνει αιωνίως (διήγεν πράττων νομίζω ότι ονομάζεται, κύριε bakalhs, αλλά έχουν περάσει αρκετά έτη και τα Αρχαία Ελληνικά μου έχουν σκουριάσει). Η όλα κατάσταση ήταν σαφώς κουραστική και συνάμα επίπονη, εξ'ου και η παρομοίωση. Ελπίζω ότι σας κάλυψα, είμαι ανοιχτός σε οιεσδήποτε διορθώσεις από καλύτερους γνώστες της ιστορίας.

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Ο Σίσυφος, αγαπητέ, υπήρξε βασιλιάς μυθικής χώρας, ο οποίος ήταν πολύ κατεργάρης και μάλιστα κάποια στιγμή λέγεται ότι ξεγέλασε ακόμη και το Θάνατο. Οι Θεοί, λοιπόν, ως τιμωρία, τον κατεδίκασαν στο να σπρώχνει μια πέτρα σ'ενα βουνό με σκοπό να την ανεβάσει στην κορυφή και να την κάνει να ισορροπήσει, πράγμα το οποίο δεν κατάφερνε επ'ουδενί αλλ'επ'ουδενί με συνέπεια να το κάνει αιωνίως (διήγεν πράττων νομίζω ότι ονομάζεται, κύριε bakalhs, αλλά έχουν περάσει αρκετά έτη και τα Αρχαία Ελληνικά μου έχουν σκουριάσει). Η όλα κατάσταση ήταν σαφώς κουραστική και συνάμα επίπονη, εξ'ου και η παρομοίωση. Ελπίζω ότι σας κάλυψα, είμαι ανοιχτός σε οιεσδήποτε διορθώσεις από καλύτερους γνώστες της ιστορίας.
Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Μετά απο αυτό θα ήθελα κύριε bakalhs να διευκρινήσετε ποιούς εννοείτε όταν λέτε ότι επιδίδονται "εἰς Συσσιφείους προσπαθείας".Εμένα ή τους κυρίους που ασχολούνται με το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Φυλής 200?

Επισκέπτης
:thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom