-κολοκυνθους 38 πανω βραδυ θα βρειτε την ελενα,ρουμανα νεαρη,ξανθια,ψηλη με ωραιο σωμα και μικρο βυζακι,χαριτωμενο προσωπο...
-προκαταρκτικα καλα,αγκαλιες,φιλια,προσπαθεια ισπανικης με τα μικρα βυζακια...
-πιπα καλη βαζει λιγο χερι,φοραει το προφυλακτικο με το στομα και αφου εχει προελθει πληρης στυση...
-το ωραιο της υποθεσης ηταν οτι ειχαμε εναλλαγες πιπα-μουνι-πιπα μετα κωλο ξαπλωτα ξανα πιπα,και τελος κωλο στα 4ερα οπου ηταν και το δυνατο της σημειο και με τελειωσε δυνατα,πολυ καλη αισθηση γενικως...
-δεν σηκωθηκε να φυγει αμεσως αφου τελειωσα παρα εδειχνε να το απολαμβανει κιολας...
-το ωραιο ηταν η πιπα στα ενδιαμεσα στις εναλλαγες στασεων,δε μου'χει ξανατυχει...
-συμμετοχη φουλ με βογγητα,καπως υπερβολικη,αφου σε καποια στιγμη εχασα την αυτοσυγκεντρωση μου...
-κανει και ακαποτο τελειωτικο για οσους ειναι φαν...
-γενικως παρα παρα παρα πολυ καλη,δε δυσανασχετει καθολου και συμμετεχει...ειναι 2 μηνες εδω μου ειπε,περιεργο που δεν εχει γραψει κανεις γι'αυτην...
-το δωματιο πεντακαθαρο...χι χι...
-τιμη 20 ευρω
-κολοκυνθους 38 κατω,η περιεργη ξανθια με τους κυκλους που φωναζει αμα δε μπεις...
-κολοκυνθους 63,τζωρτζιανα ειπε η υπηρεσια,νεαρη με μαυρα μαλλια,μετριο σωμα,μετριο προσωπο,αξιζει ομως δοκιμης πιστευω...15 ευρω