Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (20 μέλη και 205 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ξερει κανενας παιχτης που χαθηκε η Αλινα που τα πρωινα ηταν www.bourdela.tv/content/view/626/225]εδω[/url]???
Ειναι δημοσιος υπαλληλος  :2on1: :2on1: στο φυλης109 κατω τα πρωινα...

Μου την ειχε πει κιολας επειδη φευγω, μου λεει αφου ξερεις οτι ειμαι καθε πρωι εδω, γιατι ερχεσαι? :grin:

Ελπιζω να καταλαβα ποια λες, μια καστανη ρουμανα

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Κατα τις 11 το πρωι με τα περισσοτερα μπουρδελακια της φυλης ανοιχτα..
Στο 69πανω η Λαουρα απο φωκαιας 17πανω.. η χριστινα στις 5
Στο 86κατω η Αλεξανδρα απο φυλ84κατω κ φωκ25πανω
Στο 86πανω μια τσεχα με κωλαρακι κ ακαποτο, ωραιο σωμα με μετριο σχετικα προσωπο
Στο 66 η Κατερινα μελαχρινη πλεον κ με πιο μακρια μαλλια
Στο 80 Η Μαριαννα, αδυνατισμενη με τις βυζαρες τα τατουαζ κ τα piercing της, καταθεση εδω.. περασα λιγο χειροτερα απο την αλλη φορα π ειχα παει μαζι της λογω τυποποιημενης συμπεριφορας της.. αλλα γενικα ειναι μια χαρα, τα βασικα βεβαια..

Επισκέπτης
Σήμερα το πρωί:
Ιάσωνος 1Α ισόγειο-Άννα σταθερά.Μελαγχροινή,λεπτή με ακάποτο.
Ιάσωνος 1Γ ισόγειο-Μαρία η γνωστή είπε η ευγενική υπηρεσία.Η μελαγχοινή λεπτή Αλβανίδα με ακάποτο.
Ιάσωνος 19 κάτω.Η γνωστή καστανή λεπτούλα μέτριας εμφάνισης που είναι σταθερά εκεί και Ιάσωνος 20 ισόγειο.Μάλλον λέγεται Λάουρα.
Φώκαιας 24-Μιχαέλα είπε η υπηρεσία.Προφανώς η γνωστή "Ρουμάνα" με κριτικές εκεί.
Φώκαιας 19-Ιωάννα.Καινούργια παρουσία φάνηκε.Μελαγχροινή ομορφούλα κανονικού πάχους με καλές αναλογίες σώματος.Τα βασικά.
Φώκαιας 17 κάτω-Αλεξάνδρα από Διδύμου 8 κάτω και Φυλής 109 άνω παλαιότερα.Κριτική bakalhs στο Διδύμου 8 κάτω.
Φυλής 65 άνω-Αννα-ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ-ΑΝΝΑ-ΠΙΤΣΟΣ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ από Ιάσωνος 1Γ ισόγειο και Ιάσωνος 1Β δεξιά.Η επιστροφή.
Φυλής 67-Ελένη-Ιονέλα η γνωστή βαριεστημένη χαριτωμένη αθιγγανοειδής διεκπεραιώτρια με πρωκτικό.
Φυλής 86 ισόγειο-Αλεξάνδρα η γνωστή από Φυλής 84 ισόγειο και ενίοτε Φυλής 84 1ος.Αδιάφορη.
Μ.Προδρόμου 16-Τζώρτζια από Φώκαιας 19.Μελαγχροινή χαριτωμένη κοπέλα με ωραίο σωματάκι.Τα βασικά πλέον.
Περγάμου 1 κάτω-Ναταλί είπε η υπηρεσία.Προφανώς η γνωστή του οίκου.Κριτική banoutsos.
Περγάμου 1 άνω-Μπιάνκα είπε η υπηρεσία.Προφανώς η γνωστή ψυχρή ειρωνική του οίκου που έμαθε να χαμογελάει σαν την Μαρία την Βουλγάρα στο σαλόνι.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ξαναγυρισε ενεργα η νανα απο καλυμνου 36 ?η βανεσα απο αγαθουπολεως γυρισε ? συγνωμη που ρωταω και δεν ψαχνω αλλα ειλικρινα δεν εχω χρονο αυτο το καιρο να ψαξω.οποιος μπορει και θελει ασ βοηθησει με pm

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
συναγωνιστές..  γνωρίζει κανείς αν γυρω στις 8-8.30 ανοιγει κάποιο φιλοτεχνικό ίδρυμα επι της οδού Φυλής-Φώκαιας-Διδύμου????  :fuck1:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
συναγωνιστές..  γνωρίζει κανείς αν γυρω στις 8-8.30 ανοιγει κάποιο φιλοτεχνικό ίδρυμα επι της οδού Φυλής-Φώκαιας-Διδύμου????  :fuck1:

Φαντάζομαι ότι εννοείς πρωί, ε; Γιατί δεν το διευκρινίζεις :grin:

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
σαφώς πρωί σωστή παρατήρηση...  :dancing: :dancing: ανοιγει καποιο ετσι νωρις? οσο ητανεδω η Μπαρμπαρα ηταν λιγο μετα τις 8 το πρωι εκει...τωρα δεν γνωριζω καν αν επεστρεψε............  :headbang:
..αλλωστε... το 8 το βράδυ... εξαρτάται απο τις ορέξεις των... εφόδων............... :jerking: :tickedoff:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
σαφώς πρωί σωστή παρατήρηση...  :dancing: :dancing: ανοιγει καποιο ετσι νωρις? οσο ητανεδω η Μπαρμπαρα ηταν λιγο μετα τις 8 το πρωι εκει...τωρα δεν γνωριζω καν αν επεστρεψε............  :headbang:
..αλλωστε... το 8 το βράδυ... εξαρτάται απο τις ορέξεις των... εφόδων............... :jerking: :tickedoff:

Σωστά :) Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά ας περιμένουμε μέχρι να εμφανιστεί κάποιος περισσότερο ειδήμων :)

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000

Περγάμου 1 άνω-Μπιάνκα είπε η υπηρεσία.Προφανώς η γνωστή ψυχρή ειρωνική του οίκου που έμαθε να χαμογελάει σαν την Μαρία την Βουλγάρα στο σαλόνι.

εχει καμια σχεση με την μπιανκα της φωκαιας ?

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Kαμμία σχέση.Η Μπιάνκα-Περγάμου 1 είναι milf.

ok, μιας και αυριο στην πρωινη βαρδια λεω να το δοκιμασω το κοριτσι.
απο κριτικες βεβαια....εχω διαβασει πολλα, αλλα καθε φορα που την βλεπω...κατι με πιανει.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
-κολοκυνθους 38 πανω βραδυ θα βρειτε την ελενα,ρουμανα νεαρη,ξανθια,ψηλη με ωραιο σωμα και μικρο βυζακι,χαριτωμενο προσωπο...
-προκαταρκτικα καλα,αγκαλιες,φιλια,προσπαθεια ισπανικης με τα μικρα βυζακια...
-πιπα καλη βαζει λιγο χερι,φοραει το προφυλακτικο με το στομα και αφου εχει προελθει πληρης στυση...
-το ωραιο της υποθεσης ηταν οτι ειχαμε εναλλαγες πιπα-μουνι-πιπα μετα κωλο ξαπλωτα ξανα πιπα,και τελος κωλο στα 4ερα οπου ηταν και το δυνατο της σημειο και με τελειωσε δυνατα,πολυ καλη αισθηση γενικως...
-δεν σηκωθηκε να φυγει αμεσως αφου τελειωσα παρα εδειχνε να το απολαμβανει κιολας...
-το ωραιο ηταν η πιπα στα ενδιαμεσα στις εναλλαγες στασεων,δε μου'χει ξανατυχει...
-συμμετοχη φουλ με βογγητα,καπως υπερβολικη,αφου σε καποια στιγμη εχασα την αυτοσυγκεντρωση μου...
-κανει και ακαποτο τελειωτικο για οσους ειναι φαν...
-γενικως παρα παρα παρα πολυ καλη,δε δυσανασχετει καθολου και συμμετεχει...ειναι 2 μηνες εδω μου ειπε,περιεργο που δεν εχει γραψει κανεις γι'αυτην...
-το δωματιο πεντακαθαρο...χι χι...
-τιμη 20 ευρω

-κολοκυνθους 38 κατω,η περιεργη ξανθια με τους κυκλους που φωναζει αμα δε μπεις...
-κολοκυνθους 63,τζωρτζιανα ειπε η υπηρεσια,νεαρη με μαυρα μαλλια,μετριο σωμα,μετριο προσωπο,αξιζει ομως δοκιμης πιστευω...15 ευρω

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
-κολοκυνθους 38 πανω βραδυ θα βρειτε την ελενα,ρουμανα νεαρη,ξανθια,ψηλη με ωραιο σωμα και μικρο βυζακι,χαριτωμενο προσωπο...
-προκαταρκτικα καλα,αγκαλιες,φιλια,προσπαθεια ισπανικης με τα μικρα βυζακια...
-πιπα καλη βαζει λιγο χερι,φοραει το προφυλακτικο με το στομα και αφου εχει προελθει πληρης στυση...
-το ωραιο της υποθεσης ηταν οτι ειχαμε εναλλαγες πιπα-μουνι-πιπα μετα κωλο ξαπλωτα ξανα πιπα,και τελος κωλο στα 4ερα οπου ηταν και το δυνατο της σημειο και με τελειωσε δυνατα,πολυ καλη αισθηση γενικως...
-δεν σηκωθηκε να φυγει αμεσως αφου τελειωσα παρα εδειχνε να το απολαμβανει κιολας...
-το ωραιο ηταν η πιπα στα ενδιαμεσα στις εναλλαγες στασεων,δε μου'χει ξανατυχει...
-συμμετοχη φουλ με βογγητα,καπως υπερβολικη,αφου σε καποια στιγμη εχασα την αυτοσυγκεντρωση μου...
-κανει και ακαποτο τελειωτικο για οσους ειναι φαν...
-γενικως παρα παρα παρα πολυ καλη,δε δυσανασχετει καθολου και συμμετεχει...ειναι 2 μηνες εδω μου ειπε,περιεργο που δεν εχει γραψει κανεις γι'αυτην...
-το δωματιο πεντακαθαρο...χι χι...
-τιμη 20 ευρω

-κολοκυνθους 38 κατω,η περιεργη ξανθια με τους κυκλους που φωναζει αμα δε μπεις...
-κολοκυνθους 63,τζωρτζιανα ειπε η υπηρεσια,νεαρη με μαυρα μαλλια,μετριο σωμα,μετριο προσωπο,αξιζει ομως δοκιμης πιστευω...15 ευρω
μερεντα ειχε το μενου;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
-κολοκυνθους 38 πανω βραδυ θα βρειτε την ελενα,
...ειναι 2 μηνες εδω μου ειπε,περιεργο που δεν εχει γραψει κανεις γι'αυτην...
Και για την Αντριάννα στο Κολωνού 30 (όροφος) ενώ είχε καιρό στην δουλειά δεν είχε γράψει κανεις. Επειδή (από εμφάνιση) άξιζε αντικειμενικά, σκέφτηκα να την επισκεφθώ παρότι δεν ήταν αποκλειστικά... "του γούστου μου" (και δεν το μετάνοιωσα) www.bourdela.tv/content/view/415/225]κριτική[/url]

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι ρε milf μερεντα δεν ειχε,επισης φαφουτα δεν ηταν...
να σημειωσουμε επισης (βεβαια ειναι γνωστο) οτι το μερος ειναι για
γερα στομαχια μιας και στο σαλονι συναντουμε ολες τις φιλες και
πακιστανους οι οποιοι ενδιαφερονται κυριως για νταρντανες που δινουν κωλο,αλλιως δε περνανε...

Επισκέπτης
Σημερινή πρωϊνή επίσκεψη στην Κατερίνα-Φυλής 200.
Τρίτη κατά σειρά μετά την αναστολή του εμπάργκο.Εμπάργκο που είχε επιβληθεί λόγω της ειρωνικής ψωροεγωίστριας πρωϊνής κυρίας της υπηρεσίας.
Η εν λόγω κυρία (βαμμένη ξανθιά,πολύ λεπτή με κοντό καρρέ μαλλί,μεσήλικη και πλέον) που σε βλέπει αποκλειστικά σαν χρήμα, άρχισε πάλι τα ίδια:

Στα 10 λεπτά δυνάμωσε την μουσική

Πεταμένα τριάντα ευρώ λόγω τσατσάς.
Δεν βάζει μυαλό αυτή.Η απογευματινή κυρία της υπηρεσίας ΔΕΝ ενοχλεί.Και δεν καταλαβαίνει η ηλίθια οτι κάνει ζημιά στο μαγαζί και στην Κατερίνα.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!
                                        ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ!!!
                                  ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Πεταμένα τριάντα ευρώ λόγω τσατσάς.

Είχα πάρει στον εν λόγο κατάστημα πριν 2 μήνες περίπου μια αρκετά όμορφη κοπελιά (λιγο τρελαμένη λες και έπινε) με καμπύλες, με ένα τατοο (αν θυμάμαι καλά τίγρη) και καρφί στη γλώσσα στα 20 Ευρω. Πότε το ανέβασαν στα 30 ??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom