Ερωτηση για φιλοτεχνους μπουρδελιαρηδες με εικαστικες ανησυχιες....Σε ποιο σπιτι οι τοιχοι εχουν αποκλειστικα εργα του Σαλβατορ Νταλι???
Toλμώ μια απάντηση: Εις το πορνομουσείο της Χωματιανού 11β?
Ερωτηση για φιλοτεχνους μπουρδελιαρηδες με εικαστικες ανησυχιες....Σε ποιο σπιτι οι τοιχοι εχουν αποκλειστικα εργα του Σαλβατορ Νταλι???
Σημερινή μινι μεταμεσονύχτια:
-Χωματιανου 11 άνω,επιστροφή του συμπαθητικού κοντοπουτανου ονοματι Μιλένα
Πεταμένα λεφτά, ενω ειναι ομορφουλικο οταν πας να τελειωσεις τραβιεται και χυνεις στον αερα, επιβεβαιωμενο απο 2 φιλους που περασαν, και εγω τελευταια στιγμη δεν μπηκα
amadeus_gr:
Φυλ. 80: Η βυζοπούλα Μαριάννα. Μπαίνοντας άκουσα την τσα2 να της λέει ότι χτύπησε την πόρτα γιατί η κοπέλα καθόταν πολύ ώρα στο δωμάτιο! Ένα μπράβο στο Μαριαννάκι & μια μούτζα στην τσα2 που ήταν η ξανθιά σκυλομούρα με το κοντό μαλλί, που έπαιζε & Φυλ. 109 κάτω.
Το γνωστό κοινότυπο δείγμα σπαστικιάς τσατσάς του Φυλής 109 κάτω.
Καλά αυτή πρέπει να χει τρελλό βύσμα στο Πασόκ και τη κρατάνε τόσα χρόνια στη Φυλής.Φυλ. 84 κάτω: Η Άννα η ποντικο-Πολονέζα
Mακρυά από την ΑΠΑΤΗ-ΑΝΑΓΩΓΗ που βρίζει τους πελάτες.
Παρόλο που οι www.bourdela.tv/content/view/1664/225/#jreview_15473]κριτικές[/url] ήταν δικαίως καταδικαστικές για αυτό το γυφτάκι,ιδιαίτερα αυτή του συναγωνιστή banoutsos, αποφάσισα να το δοκιμάσω σήμερα γιατί ήθελα να δω πως ταιριάζουν αυτές οι βυζάρες σε αυτό το μικροκαμωμένο πιπινι.Μον. Προδ. άνω: Η Τζένη με τις βυζάρες της & το φουλ της.
Σωστά!Μιλάς για το ΛΑΟΥ φίλε μου, αν δεν κάνω λάθος
Δεν το είχα τιμήσει ποτέ, αφού τα πέριξ της Ομόνοιας με κάλυπταν τω καιρω εκείνω. ;)
Διόρθωση : Μάγερ 4 Πλατεία ΒάθηςΠλατεία Βικτωρίας μάλλον θα εννοείς (η Χέυδεν βγαίνει στην Αχαρνών). Ή έχεις μπερδευτεί στον δρόμο.
Φυλ. 61: Ένα στρουμπουλό αδιάφορο σε χώρο με ανεμιστήρα ΜΟΝΟ! ΕΛΕΟΣ !
Χωματιανου 11 πανω...Να το πάρει το ποτάμι, να το πάρει το ποτάμι!
Πείτε μας κύριε!
Φυλ. 84 κάτω: Η Άννα η ποντικο-Πολονέζα
Mακρυά από την ΑΠΑΤΗ-ΑΝΑΓΩΓΗ που βρίζει τους πελάτες.
Χωματιανου 11 πανω...
Εμενα παντως με καυλωνει πολυ η εμφανιση της! Την εχω δει αλλα δε την εχω παρει ποτε. Ειναι τοσο χαλια στο δωματιο??
Όχι. Εδώ διαφωνώ. Το Μαράκι παραμένει τοπ επιλογή και καλό VFMδιδυμου 8 πανω....το μαρακι η τρελοκοτσιδου,αλλα εχει κλεισει ο κυκλος της εδω και χρονια
συμφωνώ με ΠουτανγαμώνΌχι. Εδώ διαφωνώ. Το Μαράκι παραμένει τοπ επιλογή και καλό VFM
δε μπορω να καταλαβω που διαφωνουμε,ενω ουσιαστικα συμφωνουμε εγραψα ..."vfm". με το "εχει κλεισει ο κυκλος της εδω και χρονια" σημαινει πως εχει κλεισει για μενα προσωπικα.βαρεθηκα να της καταθεστω πριν αρκετα χρονακια,thats allκυριακη απογευματακι κατα τις 7 :
διδυμου 8 πανω....το μαρακι η τρελοκοτσιδου,ειχε αργησει η αντικαταστατρια. 20 ευρω ειπε ως τιμη και οχι 25 που εχω διαβασει εδω.vfm απο οσο θυμαμαι,αλλα εχει κλεισει ο κυκλος της εδω και χρονια