Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (31 μέλη και 252 επισκέπτες)

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Ερωτηση για φιλοτεχνους μπουρδελιαρηδες με εικαστικες ανησυχιες....Σε ποιο σπιτι οι τοιχοι εχουν αποκλειστικα εργα του Σαλβατορ Νταλι???

Toλμώ μια απάντηση: Εις το πορνομουσείο της Χωματιανού 11β?

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11

Σημερινή μινι μεταμεσονύχτια:
-Χωματιανου 11 άνω,επιστροφή του συμπαθητικού κοντοπουτανου ονοματι Μιλένα
Πεταμένα λεφτά, ενω ειναι ομορφουλικο οταν πας να τελειωσεις  τραβιεται και χυνεις στον αερα, επιβεβαιωμενο απο 2 φιλους που περασαν, και εγω τελευταια στιγμη δεν μπηκα

επιβεβαιώνω...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.204
Πόντοι
9.575
Ο καιρός ψιλο-συνεφιασμένος, αρκετά δροσερός, με ένα ευχάριστο αεράκι, σου έδινε ένα πρίμα ρεύμα για μπουρδελό-τσαρκα.

Έχουμε και λέμε:

Φωκ. 22 κάτω: Η ξανθιά Άννα με τα φούλ της
Φωκ. 22 άνω: Η Μις Κλεοπάτρα (Αδριάννα του κ. Μπακάλη)με τα φούλ της
Φωκ. 25 κάτω: Η Λάουρα από Φ.86, το νεανικό έπιπλο
Φωκ. 25 άνω: Ένα μπάζο με τα φουλ της
Φωκ. 19: Η γνωστή Ζωζώ Σαμπουτζάκη
Φωκ. 17 άνω: Η Αλίνα από Φ.84 άνω. Το εφηβικό πορνίδιο που "διακοσμεί" το Φ.84, Φ.69 & άλλα. Καλή για κορνίζα.
Φωκ. 17 κάτω: Ένα στρουμπουλούτσικο με ακά. Μέτριας εμφάνισης
Φυλ. 40 : Ένα αδιάφορο με φουλ
Διδύμου 8α: Η Μαρία η τρελο-κοτσιδού
Διδύμου 8β: Ένα μιλφ με κοντά μαλιά πλατινέ.
Φυλ. 54 κάτω: Κλειστό
Φυλ. 54 άνω: Μια λυγερόκορμη "Ουγγαρέζα", με καρέ μαλλί πιασμένα κοτσιδάκια, μέτρια στο πρόσωπο.
Φυλ. 66: Η γνωστή πινέζα
Φυλ. 80: Η βυζοπούλα Μαριάννα. Μπαίνοντας άκουσα την τσα2 να της λέει ότι χτύπησε την πόρτα γιατί η κοπέλα καθόταν πολύ ώρα στο δωμάτιο! Ένα μπράβο στο Μαριαννάκι & μια μούτζα στην τσα2 που ήταν η ξανθιά σκυλομούρα με το κοντό μαλλί, που έπαιζε & Φυλ. 109 κάτω.
Φυλ. 59 κάτω: Η Σακίρα ανέκφραστη
Φυλ. 59 άνω: Η Φλώρη αγέλαστη
Φυλ. 61: Ένα στρουμπουλό αδιάφορο σε χώρο με ανεμιστήρα ΜΟΝΟ! ΕΛΕΟΣ !
Φυλ. 65 άνω/κάτω: Κλειστό
Φυλ. 67: Η Κατερίνα, ξανθιά Μιλφ, έπαιζε παλιά εκεί, καθώς & στο Φωκ. 22 όταν δούλευαν 2χ2.
Φυλ. 69 άνω: Η Έλενα η Ουκρανέζα από Φ.86 κάτω (αυτή θέλω να την γλείψω παντού, εκπέμπει μια φρεσκάδα, ΑΛΛΑ δεν κάνει έξτρα & τα σχόλια είναι απογοητευτικά).
Φυλ. 69 κάτω: Το προ-μίλφ Τάνια
Φυλ. 71 κάτω: Η Λούνα
Φυλ. 84 κάτω: Η Άννα η ποντικο-Πολονέζα
Φυλ. 84 άνω: Η Αλεξάνδρα, καλύγραμμο κομοδινάκι
Φυλ. 86 άνω: Η Μαργαρίτα με τα φούλ της
Φυλ. 86 κάτω: Η Ντάρια με τα πεταχτά φιλάκια της στο σαλόνι.
Μον. Προδ. άνω: Η Τζένη με τις βυζάρες της & το φουλ της.

Εδοκιμάσθει η Αδριάννα στο Φωκ. 22. Μάπα το καρπούζι. Με ενθουσίασε το αθώο βλέμμα της στο σαλόνι & είπα να την θωπεύσω.
Μπαίνει στο δωμάτιο, κάθεται σχεδόν κάθετα, με την πλάτη προς εμέ (οπότε δυσκολία σε όποιο μπαλαμούτιασμα των υπέροχων νεανικών & γεμάτων βιζιών της), υποτυπώδες στοματικό, κρέμα στο νινάκι & ιεραποστολική στάση με αργούς ρυθμούς αναζητώντας την πλήρη στύση, ώστε να δοκιμάσουμε & την "πίσω" πόρτα. Μόλις το κατάρτι μας πήρε φόρα, της ζητάω τον λοκκό της. Εκείνη, ανάσκελα πάντα, βάζει κρεμούλα & με παροτρύνει να την πάρω έτσι, όπως την βολεύει γιατί αλλιώς πονάει. Προσπάθησα, αλλά δεν βολευόμουν, οπότε μετά από ολίγες ταλαντεύσεις, της λέω να πάρει τον πούλο & να φύγει. Μου λέει ότι δεν τελείωσα ακόμα, της εξηγώ ότι δεν με βολεύει η στάση, εκείνη γυρίζει στα 4 ξεφυσόντας, της λέω ότι δεν γουστάρω αγγαρείες & ξεφυσήματα, οπότε πάρε τα κουβαδάκια & σε άλλη παραλία. Μου ζήτησε συγνώμη & απήλθε. Της απάντησα ο.κ. & ΔΕΝ θα ξαναπατήσω!

Αυτά     

Επισκέπτης
amadeus_gr:
Φωκ. 17 άνω: Η Αλίνα από Φ.84 άνω. Το εφηβικό πορνίδιο που "διακοσμεί" το Φ.84, Φ.69 & άλλα. Καλή για κορνίζα.
Κορνίζα, "ο Μακ Ντόνλαντ και τα παπάκια του".Παπάκι για την ποταμιά και όχι για γαμήσι...

Φυλ. 80: Η βυζοπούλα Μαριάννα. Μπαίνοντας άκουσα την τσα2 να της λέει ότι χτύπησε την πόρτα γιατί η κοπέλα καθόταν πολύ ώρα στο δωμάτιο! Ένα μπράβο στο Μαριαννάκι & μια μούτζα στην τσα2 που ήταν η ξανθιά σκυλομούρα με το κοντό μαλλί, που έπαιζε & Φυλ. 109 κάτω.
Το γνωστό κοινότυπο δείγμα σπαστικιάς τσατσάς του Φυλής  109 κάτω.

Mακρυά από την ΑΠΑΤΗ-ΑΝΑΓΩΓΗ που βρίζει τους πελάτες.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
amadeus_gr:

Το γνωστό κοινότυπο δείγμα σπαστικιάς τσατσάς του Φυλής  109 κάτω.

οποτε δουλυει σε μαγαζι αυτη η καρια η τσατσα τα δωματια ειναι ακομα πιο μπουρδελα
καποτες κλπ κατω στο πατωμα,ελλειψη χαρτιου κ αλλα.

για πολλες κλωτσιες

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Καλά αυτή πρέπει να χει τρελλό βύσμα στο Πασόκ και τη κρατάνε τόσα χρόνια στη Φυλής.
Ελλλλεεεεεοοοοοοςςςς ρρρρεεεεε με δαύτη. :headbang: :headbang: :headbang:
Σουτ και όξω απο δώ με τη παλιοκαριόλα.
Καλα ρε πουστη στο θρέντ με τη μαυρη λίστα θα πρέπει να βάζουμε και φωτο απο μερικές,οπως στους επικυρηγμένους  και αντι για wanted να γράφουμε ΜΑΚΚΚΡΡΡΥΥΥΑΑΑΑΑ
Μον. Προδ. άνω: Η Τζένη με τις βυζάρες της & το φουλ της.
Παρόλο που οι www.bourdela.tv/content/view/1664/225/#jreview_15473]κριτικές[/url] ήταν δικαίως καταδικαστικές για αυτό το γυφτάκι,ιδιαίτερα αυτή του συναγωνιστή  banoutsos, αποφάσισα να το δοκιμάσω σήμερα γιατί ήθελα να δω πως ταιριάζουν αυτές οι βυζάρες σε αυτό το μικροκαμωμένο πιπινι.
Πράγματι.Καταπληκτικά +3άρια βυζιά  παρα πολύ λίγο πεσμένα τα οποία κολλάνε τέλεια σε αυτό το αδύνατο νεανικό γυφτικο κορμάκι δημιουργωντας ένα πολύ σέξυ σύνολο. :smitten: :smitten:
Δυστυχως όμως μέσα πρόκειται περί απάτης που αναλύω και στη κριτική. :knuppel: :knuppel:
Συναγωνιστές αρχίζουν και πληθαίνουν επικυνδύνως τελευταία οι ξεπέτες στη Φυλής(γαμώ το Τζέφρυ σας γαμώ) :tooth:  οπότε επαγρυπνηση για να τρώνε φόλα οι καριόλες

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μιλάς για το ΛΑΟΥ φίλε μου, αν δεν κάνω λάθος  :sunglasses:
Δεν το είχα τιμήσει ποτέ, αφού τα πέριξ της Ομόνοιας με κάλυπταν τω καιρω εκείνω.  ;)
Σωστά!  :)

Πλατεία Βικτωρίας μάλλον θα εννοείς (η Χέυδεν βγαίνει στην Αχαρνών). Ή έχεις μπερδευτεί στον δρόμο.
Διόρθωση :   Μάγερ 4  Πλατεία Βάθης
Μετά το Εθνικό Ωδείο ή (ακριβέστατα) μετά τον πεζόδρομο που κάνουν πιάτσα οι "ελεύθερες πουτάνες" ...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
mona-lisa-167.gif

Στο Μεταξουργείο, Ακομινάτου 1 ισόγειο στην πρωινή βάρδια θα βρείτε την Ρωξάνη...
Ξεκίνησε από Φυλής 65 όροφος, Φωκαίας 22 υπερυψωμένο ισόγειο, πέρασε από Κολωνού 11 ισόγειο και Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο.

Καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, μαζεμένα (συνήθως) πίσω με ζελέ, προσχηματική αθωότητα σε πρωτόλεια πουτανιά, "στριμωγμένο" νάζι, μάλλον μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα, ικανοποιητικά βυζιά και ντροπαλό κώ(ο)λο   

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Σάββατο βράδυ μετά τα μεσάνυχτα τα φώτα των σπιτιών ανοιχτά και τα μάτια μου ορθάνοιχτα.. :sunglasses:  :sunglasses:
φυλής 136 - κλειστό  
φυλής 134 1ος - ξανθιά συμπαθητική παρουσία όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο..
φυλής 134 ισόγειο - ξανθιά εμφανίσιμη κορασίδα με καβλιάρικες τάσεις.. σκέφτηκα να περάσω..
φυλής 134 υπόγειο - μελαχρινή ρουμάνα με όμορφο αχλαδωτό κώλο βραδινές βάρδιες συνηθως θα τη συναντήσετε εκεί..   
φυλής 109 ισόγειο - τράφφικ
φυλής 109 1ος - ξανθιά με όμορφο πρόσωπο και ωραίο σαλονάρισμα συνήθως βρίσκεται εκεί τα απογεύματα. άμα νυχτοπερπατάτε με κανένα μερακλή φίλο σας -που δεν σας ντρέπεται και δεν τον ντρέπεστε- την παίρνετε παρέα.. :grin:  :grin:  :pipa1:  :pipa1:
πιπίνου 65 - κλειστό
επί της λιοσίων (επιλεκτικά) - η χαρά των βαλκανίων.. όχι κάτι το ιδιαίτερο..
τέλος, και εκτός θρεντ, παρασίου..το στουντιακι έχει ανοίξει και πάλι. ανοιχτό μέχρι τις 6 τα σ/κ. δύο εμφανίσιμες κοπέλες εντός, στα 40 το απλό πρόγραμμα σε προσεγμένο, καθαρό χώρο και με άνεση χρόνου στην πράξη και όχι στα λόγια.
πιπίνου και αριστομένους κλειστά τα άλλα στούντια..
μετά κατηφόρισα στα σωληνομάγαζα να πιω καμιά μπύρα και να θυμηθώ τα παλιά.. :s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_3:  :s&m_3: 

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Φυλ. 61: Ένα στρουμπουλό αδιάφορο σε χώρο με ανεμιστήρα ΜΟΝΟ! ΕΛΕΟΣ !

Αυτη εδοκιμάσθει Τρίτη 15/6 απογευματινή βάρδια.

Ο μάλλον στρ8 (!) τσάτσος άνεφερε ακα και 69 στο προγραμμα . Λίγο η καλή διάθεση της πουτάνας στο σαλονάρισμα της και πολύ οι καύλες μου,  έδωσα το εικοσάρι και πέρασα.
Το δωμάτιο κανονική τρώγλη, με τόσο χαμηλό φωτισμό που ούτε κουκουβάγια δεν βλέπει εκεί μέσα.
Η κοπέλα ρουμάνα με ελάχιστα ελληνικα, μέτριου υψους, μικρα βυζιά 1,5-2, μεγάλο κώλο και ευτραφή μπούτια. Ηρθέ έβγαλε το εσώρουχό της, ξάπλωσε πάνω μου, άρχισε να τρίβει το σώμα της πάνω μου και πρόσφερε τα βυζία της για πιπίλισμα. Ρώτησε για ακα, τον σκουπισε με μωρομάντηλο και άρχισε ένα αδιάφορο αεράτο ακα χωρίς καμιά αίσθηση για 15-20 sec. Την σταμάτησα, μου φόρεσε το λάστιχο και την ξάπλωσα ιεραποστολικά για μια τυπική διείσδυση 2-3 λεπτά και τέλος στα 4 όπου στήθηκε σωστα και με θεά την κωλάρα της την έχυσα στο 2 λεπτο. Τραβήχτικε σχετικά γρήγορα η μαλάκο, σηκώθηκε,  πλύθηκε στην βρωμερή βρύση ψελλιζοντας ένα τραγούδι, με ενημέρωσε ότι τα χάλασε με το boyfriend  :jerking: :headbang: :uglystupid: και πήγε στο καλό.
Θα πρέπει να μην βλέπω απ' τις καύλες για να ξαναπεράσω μαζί της.

Επισκέπτης
Monday-Monday..Monday morning:
Φυλής 200-Κατερίνα σταθερά
Φυλής 136-Μιχαέλα σταθερά

Πέραν αυτών, ουδέν.

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Εμενα παντως με καυλωνει πολυ η εμφανιση της! Την εχω δει αλλα δε την εχω παρει ποτε. Ειναι τοσο χαλια στο δωματιο??

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Εμενα παντως με καυλωνει πολυ η εμφανιση της! Την εχω δει αλλα δε την εχω παρει ποτε. Ειναι τοσο χαλια στο δωματιο??

εγω ρε χιστες την εχω παρει πανω απο 5 φορες και ηταν μια χαρα η κοπελα ποτε δεν μου επαιξε κατι ασχημο, δεν ξερω ισως να φταιει οτι με καυλονει πολυ η εμφανιση της και χυνω σχετικα γρηγροα

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
κυριακη απογευματακι κατα τις 7 :

διδυμου 8 πανω....το μαρακι η τρελοκοτσιδου,ειχε αργησει η αντικαταστατρια. 20 ευρω ειπε ως τιμη και οχι 25 που εχω διαβασει εδω.vfm απο οσο θυμαμαι,αλλα εχει κλεισει ο κυκλος της εδω και χρονια

διδυμου 8 κατω ....η ξανθια μιλφ λιλιαν,καιρο ειχα να τη πετυχω,εχει παρει κιλακια η ξεπετα.

φ71 ισογειο... μελαχροινη νταρντανουλα η λουνα παρουσιαστηκε απο τη μεγαλη μορφη ΕΥΑΡΑ.πρωκτικα ακαπωτα ολα μεσα ειπε.τραβελος ειναι αυτος ρε παιδια? :huh:

φ69 κατω....μια μελαχροινη ψηλη αδιαφορη μιλφ με μεγαλες βυζουμπες( η πολυ προτεταμενες :-)

φ86 πανω η κουκλα κλαουντια.θα ακολουθησει κριτικη...

αχαρνων 106 η μελαχροινη κορινα με φουλ προγραμματα (πρωκτικα κλπ)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
κυριακη απογευματακι κατα τις 7 :

διδυμου 8 πανω....το μαρακι η τρελοκοτσιδου,ειχε αργησει η αντικαταστατρια. 20 ευρω ειπε ως τιμη και οχι 25 που εχω διαβασει εδω.vfm απο οσο θυμαμαι,αλλα εχει κλεισει ο κυκλος της εδω και χρονια
δε μπορω να καταλαβω που διαφωνουμε,ενω ουσιαστικα συμφωνουμε :) εγραψα ..."vfm". με το "εχει κλεισει ο κυκλος της εδω και χρονια" σημαινει πως εχει κλεισει για μενα προσωπικα.βαρεθηκα να της καταθεστω πριν αρκετα χρονακια,thats all :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom