apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σημερα το απογευμα τα πιο πολλα ηταν κλειστα τυποι μου
Δουλεύει τώρα μέχρι τις πρωϊνές ώρες η Αντριάννα στο Κολωνού 30 όροφος
Αξιόπιστη επιλογή για το Μεταξουργείο στα 15e
Αποσπασματική και περιορισμένη ενημέρωση σήμερα 4/6/2010, στη βραδινή βάρδια περίπου γύρω στις 21.00’ για μπουρδέλα του Μεταξουργείου
...
Μιλάς για τον 1ο όροφο.Μαρία είπε η υπηρεσία και δεν ήταν "μιλφ".Ξανθιά με αξιόλογους βύζους και αν θυμάμαι καλά φορούσε άσπρα.Νομίζω είναι αυτή της Περγάμου 1 κάτω.Μήπως πέτυχες την προηγούμενη κοντά στην αλλαγή βάρδιας...-Φυλης 134 εντυπωσιακή Ρωσσίδα μιλφ με μεγάλα μαστάρια και προκλητικα μαυρα εσωρουχα.
Δουλευε στη διδυμου ,την έχω πάρει χωρις να είναι κάτι ιδαίτερο και αν και δεν συγκράτησα όνομα μάλλον είναι γνωστη στους περισσότερους.
Xθες το βράδυ κατα τις 2.00 έγινε η βόλτα.Φόραγε μαύρο σουτιέν και μαυρό φουστάκι.Μιλάς για τον 1ο όροφο.Μαρία είπε η υπηρεσία και δεν ήταν "μιλφ".Ξανθιά με αξιόλογους βύζους και αν θυμάμαι καλά φορούσε άσπρα.Νομίζω είναι αυτή της Περγάμου 1 κάτω.Μήπως πέτυχες την προηγούμενη κοντά στην αλλαγή βάρδιας...
Ναι...αλλά: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.Για αυτή απο φυλης 71 ξέρεις τίποτα?
Xθες το βράδυ κατα τις 2.00 έγινε η βόλτα.Φόραγε μαύρο σουτιέν και μαυρό φουστάκι.
Εντάξει μιλφάκι τη λες, και την έχω πάρει πρό καιρού στη διδύμου στο 8α.
Δε θυμάμαι όνομα όμως..
Για αυτή απο φυλης 71 ξέρεις τίποτα?