Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 185 άτομα (23 μέλη και 162 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γιατί μας δίνεις ΜΠΡΑΒΟ;
Η Ρούλα Κορομηλά είσαι;  :2funny: :2funny: :2funny:
Ου να μου χαθείς, να μου χαθείς  :2funny: :2funny: :2funny:

Σαμπρίνα-Φυλής 59:Μιλάς σοβαρά;;;

Τελευταία δεν έχω περάσει να τεστάρω. Οπότε καλό είναι να μας πει όποιος πέρασε πρόσφατα. Τελευταία δική μου επίσκεψη στη Σαμπρίνα πριν δυο μήνες

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ρε συ! Να πάμε στο άλλο θρεντ "σχολιασμός ημερήσιας ενημέρωσης" ;

Επίσης (νομίζω ότι χρειάζεται) να μεταφερθεί σε αυτό το θρεντ και η τελευταία συζήτηση σχολιασμών  :)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
φυλης το απογευμα.
φωκαιας 25 κατω ο μουναρος της ημερας.καστανο νεαρο με τελειο κορμι,μικρο στητο κωλαρακι,πολυ καλο προσωπο και το σουτιεν να καλυπτει κατι που εδειχνε σαν ενα υπεροχο ζευγος 2,5αριων στητων βυζων.
...στις 23:00 πάντως ήταν η Μπιάνκα με νέο λουκ στο μαλλί

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
...στις 23:00 πάντως ήταν η Μπιάνκα με νέο λουκ στο μαλλί

Και στις 20:00 περίπου, από ότι άκουσα (όλως τυχαίως) πάλι η Μπιάνκα ήντουνα. :-)
Με φοβερή κορμάρα και κωλαράκι για σεμινάριο, ολοστρόγγυλο σαν το google earth :-)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Και στις 20:00 περίπου, από ότι άκουσα (όλως τυχαίως) πάλι η Μπιάνκα ήντουνα. :-)
Με φοβερή κορμάρα και κωλαράκι για σεμινάριο, ολοστρόγγυλο σαν το google earth :-)
...οπότε ελύθη το μυστήριο :thumbsup:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Είναι σημαντικές οι φωτογραφίες που αναρτά ο κ. Φαρκέλης:
Αξίζουν ως καινοτομία, αλλά και εικαστικά, και χρονογραφικά...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μεταμεσονύχτια επιδρομή στους οδούς της αμαρτίας.
Γύρω στις 2:00π.μ.

Φωκαίας 24: Μια καστανόξανθη προ-μιλφ που παίζει συχνά εκεί
Φωκαίας 22 άνω: Μια καμπυλόγραμμη Τσιγγάνα
Φωκαίας 22 κάτω: Μια από τα ίδια
Φωκαίας 25 κάτω: Η Μπιάνκα σε νέο λούκ. θυμάμαι παλιότερα είχε ένα θέμα με τον χρόνο. Το έχει ακόμα?  :S Έχει θανατηφόρο κορμί πάντως.  :helpplea:
Φωκαίας 25 άνω: Ένα αδιάφορο Τσιγγανάκι
Φωκαίας 19: Η Κάρλα η "καύλα"
Φυλής 59 κάτω: Σαμπρίνα
Φυλής 59 άνω: Η Σακίρα (ψιλο-αρπαγμένη)
Φυλής 67: Η Λούνα
Φυλής 69 κάτω: Μια κοντούλα γεματούλα που έπαιζε πρόσφατα στο Φωκ.17 άνω.
Φυλής 71 πάνω: Ένα (προ)-μιλφ αδιάφορο
Φυλής 71 κάτω: Η Άννα Μολδαβέζα
Φυλής 84 κάτω: Μια Ρουμάνα καλλίγραμμη, παίζει και στο Φ.86 ανω  :helpplea:
Φυλής 86 άνω: Μια καινούργια ξανθιά, όχι όμορφη, φυσιολογική, ψιλο-χαμηλο-κώλα.
Φυλής 84 άνω: Η Πίγκυ σακτο-τσα2 με μαι κοπελιά αδύνατη που γυροφέρνει Μ.Πρ (άνω/κάτω)
Φυλής 84 κάτω: Η Όλγα από Φωκ.17 άνω. Την τίμησα γιατί την θυμάμαι από τότε και είναι συνεργάσιμη μαζί μου.  :knockinb:
Φυλής 92: Ένα ψηλό καλλίγραμμο χαμογελαστό πορνίδιο με φουλ. (Έχουμε τίποτα σχόλια?)  :helpplea:
Μ. Πρ. άνω: Μια αδύνατη Τσιγγάνα, γνωστή από την παρτουζο-αλυσίδα Φωκ.22-Μ. Πρ. Φυλ.95
Μ. Πρ. κάτω: Μία αδιάφορη Τσιγγάνα από την "Ισπανία" . Έλεος πια με τις ψευτο-Ισπανίδες. Λύσσα πιά.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
compute-9.gif

ΦΩΚΑΙΑΣ 19
Μαρίνα η γνωστή με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, άψογα περιποιημένη, συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, κανονικό  σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες
Ακολουθεί κριτική (...σε λίγο)

Από έξτρα παίζει κάτι?
Ή όλα φυσιολογικά και τα βασικά?

Ευχαριστώ

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μεταμεσονύχτια επιδρομή στους οδούς της αμαρτίας.
...
Γύρω στις 2:00π.μ.
Φυλής 59 κάτω: Σαμπρίνα
...
Φυλής 67: Η Λούνα
...
Καλά πόσες ώρες δουλεύουν;  :)

Από έξτρα παίζει κάτι?
Ή όλα φυσιολογικά και τα βασικά?

Ευχαριστώ
Έγραψα σχετικά στην κριτική μου.
Τι εννοείς έξτρα;
Πάντως κώ(ο)λο στα 20e δεν δίνει.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καλά πόσες ώρες δουλεύουν;  :)
Έγραψα σχετικά στην κριτική μου.
Τι εννοείς έξτρα;
Πάντως κώ(ο)λο στα 20e δεν δίνει.

Αγαπητέ κ. farkeli,

Κατά την διατύπωση κριτικής στο εν λόγω οίκο, έχει ένα πεδίο που αναφέρεται στις Υπηρεσίες της κοπέλα (όπως: 69, ποδολαγνεία, σεξ σοόυ, ακάποτο κ.λ.π.). Η δίδα Μαρίνα επιδίδεται σε κάποιο αντίστοιχο "άθλημα" ? 
Επίσης προσφέρει Προκαταρκτικά ?

Ευχαριστώ

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Άστα τα "αγαπητέ" και τα "κύριε" γιατί... ζαλίζομαι  :cheesy:

Κατά την διατύπωση κριτικής στο εν λόγω οίκο, έχει ένα πεδίο που αναφέρεται στις Υπηρεσίες της κοπέλα (όπως: 69, ποδολαγνεία, σεξ σοόυ, ακάποτο κ.λ.π.). Η δίδα Μαρίνα επιδίδεται σε κάποιο αντίστοιχο "άθλημα" ? 
Υποθέτεις ότι δεν ξέρω να διαβάζω;   :)
Είδες στην κριτική μου να έχω σημειώσει κάποια από τις αναφερόμενες υπηρεσίες της κοπέλας; δεν νομίζω να έχω σημειώσει. Καλό θα ήταν (και για εσένα) να διάβαζες προσεκτικότερα τις κριτικές

Όπως έχω σημειώσει (πάλι στην κριτική μου), προσφέρει προκαταρκτικά και σε κάνει να νοιώθεις άνετα μαζί της

Παρακαλώ! τίποτα
Αλλά δεν νομίζεις ότι... "το κουράσαμε" ;  :)

Επισκέπτης
Διδύμου 8 άνω-Άννα η ξανθιά με το κοντό καρέ μαλλί κανονικού πάχους προς το εύσωμο από Φυλής 109 άνω πριν 1,5 έτος περίπου και Αλκαμένους 113.
8 πανω,,,ξανθο μιλφ,μετριο αλλα πολυ ευγενικο τουλαχιστον.
Ἅννα ἤ Ἄνκα. Σταθερὴ ἀξία διὰ τὸ χαρτοφυλάκιον κᾶθε συναδέλφου

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Άστα τα "αγαπητέ" και τα "κύριε" γιατί... ζαλίζομαι  :cheesy:
Υποθέτεις ότι δεν ξέρω να διαβάζω;   :)
Είδες στην κριτική μου να έχω σημειώσει κάποια από τις αναφερόμενες υπηρεσίες της κοπέλας; δεν νομίζω να έχω σημειώσει. Καλό θα ήταν (και για εσένα) να διάβαζες προσεκτικότερα τις κριτικές
Όπως έχω σημειώσει (πάλι στην κριτική μου), προσφέρει προκαταρκτικά και σε κάνει να νοιώθεις άνετα μαζί της
Παρακαλώ! τίποτα
Αλλά δεν νομίζεις ότι... "το κουράσαμε" ;  :)

κ. farkeli,

Μόνος σας ζαλίζεστε & μόνος σας "κουράζεστε".

Εγώ, αντιθέτως, την βρίσκω άκρως εποικοδομητική την συζήτηση & ανταλλαγή απόψεων.

Τις διάβασα τις κριτικές σας πολύ καλά, αλλά δεν γνώριζα αν η έλλειψη αναφοράς στα φλέγον θέματα των υπηρεσιών/προκαταρκτικών της κοπέλας ήταν σκόπιμη ή κατά λάθος.

Συγνώμη που ρώτησα για διευκρινήσεις. Νόμιζα ότι είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια της ενημέρωσης.

Καλή συνέχεια.................................   :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ρε συ! πολύ περίεργα "το πας" τελευταία!
Χαλάρωσε  :)

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Αγαπητέ κ. farkeli,

Ευχαριστώ

Προσφέρει ποδολαγνεία δωρεάν μια και της αρέσει πολύ να της γλύφουν το κορμί και τα πόδια (από ότι ακούω).

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σαββατόβραδο.

Σμήνος σε σχήμα V, αποτελούμενο από τρία πέη και έξι όρχεις, φιλοδοξώντας να ανακαλύψει και να αναδείξει θήλεα και καταστάσεις στον στίβο των εκδιδόμενων των Αθηνών, επέλεξε το σημείο Διδύμου 8 ως ορμητήριο.

Η επιλογή αποδείχθηκε η αρχή και το τέλος των επιχειρήσεων, καθότι μετά από μια σύντομη ανίχνευση της “Miss Piggy” Αλεξάνδρας στο ισόγειο, συνέβη εμπλοκή με την Άννα στο ανώγειο, με αποτέλεσμα τη διαδοχική σπερματέγχυση των δυο πεών.

Επειδή ο τρίτος πεοφόρος ομολόγησε ότι είχε προηγηθεί ιδική του σπερματέγχυση προ ωρών σε άλλο σπερματοδέκτη, ακολούθησε παραίτηση του σμήνους από περαιτέρω επιχειρήσεις και καταφυγή στο ουίσκι της Ελλάδας (χωρίς γλυκάνισο).

Κριτική για την Άννα δεν συντάχθηκε, καθότι ο ένας πεοφόρος την έχει ήδη αποτιμήσει προ μηνών www.bourdela.tv/content/view/465/225/#jreview_11707] εδώ [/url], ο δε γράφων πεοφόρος είναι σαν μπαγιάτικο μύδι από την υπερκατανάλωση τσίπουρου.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Προσφέρει ποδολαγνεία δωρεάν μια και της αρέσει πολύ να της γλύφουν το κορμί και τα πόδια (από ότι ακούω).
Αυτό άκουσα και εγώ. Όμως ξέχασα να τη ρωτήσω. Τι να πρωτοκάνεις σε μια μπουρδελο-επίσκεψη; :cheesy:

Μου είπε πάντως ότι δεν κάνει 69 ή αιδοιο-χειλία.
Πάντως μου φαίνεται περίεργο να θέλει (ή να αφήνει) να της γλύφουν το σώμα και τα πόδια και να μην κάνει 69  :think:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αυτό άκουσα και εγώ. Όμως ξέχασα να τη ρωτήσω. Τι να πρωτοκάνεις σε μια μπουρδελο-επίσκεψη; :cheesy:

Μου είπε πάντως ότι δεν κάνει 69 ή αιδοιο-χειλία.
Πάντως μου φαίνεται περίεργο να θέλει (ή να αφήνει) να της γλύφουν το σώμα και τα πόδια και να μην κάνει 69  :think:

Αυτό ήθελα να μάθω. Με τέτοια κορμάρα είναι κρίμα να μην το γλείψεις.  :new_shocked:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Έκτακτη Είδηση:

Η το γνωστό αγγούρι Μπουμπού βρίσκετε τώρα στο 86 πάνω.

Καλό βόλι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom