Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (28 μέλη και 246 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Έκτακτη Είδηση:

Η το γνωστό αγγούρι Μπουμπού βρίσκετε τώρα στο 86 πάνω.

Καλό βόλι.
Να σαι καλά ρε παιχτη  για την ινφο  :thumbsup:
Δυστυχως όμως η Μπούμπου έχει αδυνατίσει επικίνδυνα >:(

Thanks again  πάντως :thumbsup:

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλησπέρα σας! Σε σημερινό πρωϊνό πέρασμα από Διδύμου είδα μια στο 16 που την έχω ξαναδεί σίγουρα αλλού. Άννα με κοντό ασύμμετρο μαλλί, γύρω στα σαράντα μάλλον ρωσσίδα, όχι κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά. Οι τρεις συναγωνιστές πριν από εμένα περάσαν αβλεπί μάλλον την ήξεραν γιατί δεν άκουσαν καν το πρόγραμμα.

Την γνωρίζει κάποιος; Είναι καλή στην συμμετοχή; Θα με ενδιέφερε μια εναλλακτική από Μαρίες, Μελίνες κλπ της ίδιας οδού. Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Την γνωρίζει κάποιος; Είναι καλή στην συμμετοχή; Θα με ενδιέφερε μια εναλλακτική από Μαρίες, Μελίνες κλπ της ίδιας οδού. Ευχαριστώ!
Πέρασα και την είδα το μεσημέρι στο Διδύμου 16.Είναι αυτή:
Ἅννα ἤ Ἄνκα. Σταθερὴ ἀξία διὰ τὸ χαρτοφυλάκιον κᾶθε συναδέλφου

Κυριακή πρωϊνή βάρδια:
Κολωνού 32 υπόγειο-Στέλλα.Καστανή λεπτή όμορφη κοπέλα με καλοσχηματισμένο κωλαράκι.
Κολωνού 32 ισόγειο-Κλειστό
Κολωνού 32 1ος-Μαγδαλένα από Κεραμεικού 15 άνω και Λεωνίδου 6 παλαιότερα.Σκουρόχρωμη γλυκιά λεπτή κοπέλα.
Κολωνού 30 άνω-Ωραία,ξανθιά,λεπτή με κωλάρα.ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κολωνού 30 κάτω-Κρίνα σταθερά
Κολωνού 27 ισόγειο-Μαρία,νεαρό μπάζο με φουσκωτή κοιλιά.Εκτός κι αν είναι έγγυος! :2funny:
Κολωνού 27 υπόγειο-Μελαγχροινή παχουλή από Ιάσωνος 1Α-1Β.Ήταν πολύ ώρα στο δωμάτιο.
Φώκαιας 25ισ-Λάουρα σταθερά.
Φώκαιας 24-Μελαγχροινή πολύ λεπτή με κοντό καρέ μαλλί και μικρό στήθος.

Φώκαιας 17 άνω-ΕΚΤΑΚΤΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΞΕΠΕΤΑΤΖΟΥ ΣΟΝΙΑ απαγγέλουσα το ποίημα σε στάση ημιανάπαυσης.Το γιαγιόνι από Αλκιβιάδου 16Γ που άργησε να ανακαλύψει την κότα με τα χρυσά αυγά και τώρα...γλύφει και δεν φθάνει!!!

Φυλής 59 άνω-Φλόρι είπε η κυρία.
Φυλής 80-Αλίνα είπε ο υπηρέτης.Προφανώς από Αχαρνών 106.
Φυλής 65 άνω-Λεπτό πιπινοειδές.
Φυλής 84 1ος-Μαργαρίτα από Φώκαιας 25 άνω.Δεν είπε ακάποτο αλλά η υπηρεσία μάς πρότεινε παρτούζα.
Φυλής 86 άνω-Λάουρα η "Μπουμπού εκπαιδεύεται".Πολύ αδύνατη.
Φυλής 67-Η βαρεμένη πράτουσα αγγαρεία αθιγγανοειδής Ελένη-Ιονέλα.
Φυλής 92-Καινούργια μελαγχροινή κανονικού πάχους με πολύ λίγα παχάκια στην κοιλιά και ακάποτο στα 20 ευρώ.
Φυλής 134ισ-Ίνκα είπε η κυρία.Σταθερά.
Πιπίνου 65-Μαριάννα η βυζαρού από Φ136 είπε η κυρία.
Μ.Προδρόμου 16 (υπόγειο)-Αλίνα:"Στο μουνί μου!"

Διδύμου 20-Φωτεινή.Προφανώς από Σκοτεινό Σιδηρούν Παραπέτασμα.
Διδύμου 18 άνω-Αντριάννα είπε η κυρία.
Διδύμου 18 κάτω-Ναταλί είπε η κυρία.Κώλος στα 25 ευρώ.Προφανώς η γνωστή.
Διδύμου 16-Άννα η Άνκα
Περγάμου 1 κάτω-Ναταλί σταθερά.Ευτραφής ξανθιά βυζαρού με ακάποτο στα 20.
Περγάμου 1 άνω-Έλενα η "Ουκρανή" από Φυλής 86 κάτω και Φώκαιας 25 άνω.Μόνο τα βασικά.Όχι γλυψίματα.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Σαββατόβραδο.

Σμήνος σε σχήμα V, αποτελούμενο από τρία πέη και έξι όρχεις, φιλοδοξώντας να ανακαλύψει και να αναδείξει θήλεα και καταστάσεις στον στίβο των εκδιδόμενων των Αθηνών, επέλεξε το σημείο Διδύμου 8 ως ορμητήριο.

Η επιλογή αποδείχθηκε η αρχή και το τέλος των επιχειρήσεων, καθότι μετά από μια σύντομη ανίχνευση της “Miss Piggy” Αλεξάνδρας στο ισόγειο, συνέβη εμπλοκή με την Άννα στο ανώγειο, με αποτέλεσμα τη διαδοχική σπερματέγχυση των δυο πεών.

Επειδή ο τρίτος πεοφόρος ομολόγησε ότι είχε προηγηθεί ιδική του σπερματέγχυση προ ωρών σε άλλο σπερματοδέκτη, ακολούθησε παραίτηση του σμήνους από περαιτέρω επιχειρήσεις και καταφυγή στο ουίσκι της Ελλάδας (χωρίς γλυκάνισο).

Κριτική για την Άννα δεν συντάχθηκε, καθότι ο ένας πεοφόρος την έχει ήδη αποτιμήσει προ μηνών www.bourdela.tv/content/view/465/225/#jreview_11707] εδώ [/url], ο δε γράφων πεοφόρος είναι σαν μπαγιάτικο μύδι από την υπερκατανάλωση τσίπουρου.

[/quote ενα τεταρτο πεος που αποτελει την παρεα βρισκοταν καπου στα βορεια προαστια παγιδευμενο στο αιδοιο ξανθομαλουσας νεαρας,καλοσχηματισμενου σωματοτυπου kai  πλουσιων, φυσικων προσοντων  :boobies: :boobies:.. :cheesy: :cheesy: : :cheesy:  λιγο πριν ειχε προηγηθει αλκοποσια του αφροδισιακου κοκτεηλ..bloody mary !!!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Πιάνοντας το νήμα της μπουρδελοενημέρωσης από τον αναλυτικότατο jockerx.. :)  :sunglasses:  
απογευματινή βόλτα στα στέκια του αγοραίου έρωτα μεταξύ αχαρνών και λιοσίων-πλ.αττικής..
περγάμου 27 - σε έναν πολύ καθαρό και προσεγμένο χώρο η βίκυ από διδύμου με τα ασιατικά της χαρακτηριστικά, εύσωμη και ευγενής.
αλκαμένους 113 - ξανθιά και ώριμη ρούσικη εύα (τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου..)
αλκαμένους 117 - τζούλια σε παρόμοιο κλίμα με προηγουμένως αλλά με μακρύτερο μαλλί και 'ακά' στο σέρβις (τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου 2..) :cheesy:
ρεμούνδου 20 - ντενίζ(σ)α νο κόμμεντς (τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου 3..) :cheesy:  :cheesy:
ρεμούνδου 21 (ισόγειο) - πρώην ντενιζ(σ)όσπιτο, κλειστό.  
ρεμούνδου 21α (όροφος) - συμπαθές έως αδιαφορο μελαχρινό βαλκανιοκόριτσο με ωραίο στήθος..από την σκοταδίλα και την ψιλομουχλίλα του οικίσκου δεν προχώρησα περισσότερο ώστε να δω καλύτερα τα χαρακτηριστικά της [επίπεδο φυλής-φωκαίας-μεταξουργείου].
αγ.πέτρου - μελαχρινή μαρίνα γνωστή και από άλλους οικίσκους δεν ενθυμούμαι ποίους, ελαφρώς χειρότερη από την αμέσως προηγούμενη παρουσία-καταγραφή.
ευχαριστώ για την αναγνωση και το χρόνο σας
περαστικά σε όλους (μας)  :knockinb:  :knockinb:  

Επισκέπτης
Διδύμου 16,πρωί-Άννα η Άνκα.Η ξανθιά με το κοντό καρέ μαλλί κανονικού πάχους προς το εύσωμο από Φυλής 109 άνω πριν 1,5 έτος περίπου και Αλκαμένους 113.
Επιπρόσθετα για το πρωί:
Αλκιβιάδου 16Γ-Εύα-ξεπέτα από Φ92.
Αλκιβιάδου 16Β-Πατρίτσια η "Ιταλίδα" με ακάποτο και κώλο.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κυριακή πρωϊνή βάρδια:
Κολωνού 32 υπόγειο-Στέλλα.Καστανή λεπτή όμορφη κοπέλα με καλοσχηματισμένο κωλαράκι.
Κολωνού 32 ισόγειο-Κλειστό
Κολωνού 32 1ος-Μαγδαλένα από Κεραμεικού 15 άνω και Λεωνίδου 6 παλαιότερα.Σκουρόχρωμη γλυκιά λεπτή κοπέλα.
Κολωνού 30 άνω-Ωραία,ξανθιά,λεπτή με κωλάρα.ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κολωνού 30 κάτω-Κρίνα σταθερά
Κολωνού 27 ισόγειο-Μαρία,νεαρό μπάζο με φουσκωτή κοιλιά.Εκτός κι αν είναι έγγυος! :2funny:
Κολωνού 27 υπόγειο-Μελαγχροινή παχουλή από Ιάσωνος 1Α-1Β.Ήταν πολύ ώρα στο δωμάτιο.
Φώκαιας 25ισ-Λάουρα σταθερά.
Φώκαιας 24-Μελαγχροινή πολύ λεπτή με κοντό καρέ μαλλί και μικρό στήθος.

Φώκαιας 17 άνω-ΕΚΤΑΚΤΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΞΕΠΕΤΑΤΖΟΥ ΣΟΝΙΑ απαγγέλουσα το ποίημα σε στάση ημιανάπαυσης.Το γιαγιόνι από Αλκιβιάδου 16Γ που άργησε να ανακαλύψει την κότα με τα χρυσά αυγά και τώρα...γλύφει και δεν φθάνει!!!

Φυλής 59 άνω-Φλόρι είπε η κυρία.
Φυλής 80-Αλίνα είπε ο υπηρέτης.Προφανώς από Αχαρνών 106.
Φυλής 65 άνω-Λεπτό πιπινοειδές.
Φυλής 84 1ος-Μαργαρίτα από Φώκαιας 25 άνω.Δεν είπε ακάποτο αλλά η υπηρεσία μάς πρότεινε παρτούζα.
Φυλής 86 άνω-Λάουρα η "Μπουμπού εκπαιδεύεται".Πολύ αδύνατη.
Φυλής 67-Η βαρεμένη πράτουσα αγγαρεία αθιγγανοειδής Ελένη-Ιονέλα.
Φυλής 92-Καινούργια μελαγχροινή κανονικού πάχους με πολύ λίγα παχάκια στην κοιλιά και ακάποτο στα 20 ευρώ.
Φυλής 134ισ-Ίνκα είπε η κυρία.Σταθερά.
Πιπίνου 65-Μαριάννα η βυζαρού από Φ136 είπε η κυρία.
Μ.Προδρόμου 16 (υπόγειο)-Αλίνα:"Στο μουνί μου!"

Διδύμου 20-Φωτεινή.Προφανώς από Σκοτεινό Σιδηρούν Παραπέτασμα.
Διδύμου 18 άνω-Αντριάννα είπε η κυρία.
Διδύμου 18 κάτω-Ναταλί είπε η κυρία.Κώλος στα 25 ευρώ.Προφανώς η γνωστή.
Διδύμου 16-Άννα η Άνκα
Περγάμου 1 κάτω-Ναταλί σταθερά.Ευτραφής ξανθιά βυζαρού με ακάποτο στα 20.
Περγάμου 1 άνω-Έλενα η "Ουκρανή" από Φυλής 86 κάτω και Φώκαιας 25 άνω.Μόνο τα βασικά.Όχι γλυψίματα.

Την είδες?  μήπως είπε μαρίνα?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
ενα τεταρτο πεος που αποτελει την παρεα βρισκοταν καπου στα βορεια προαστια παγιδευμενο στο αιδοιο ξανθομαλουσας νεαρας,καλοσχηματισμενου σωματοτυπου kai  πλουσιων, φυσικων προσοντων  ..  :  λιγο πριν ειχε προηγηθει αλκοποσια του αφροδισιακου κοκτεηλ..bloody mary !!!!

Επι χρήμασι, ή ανιδιοτελώς;

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Συναγωνιστές καλησπέρα σας! Σε σημερινό πρωϊνό πέρασμα από Διδύμου είδα μια στο 16 που την έχω ξαναδεί σίγουρα αλλού. Άννα με κοντό ασύμμετρο μαλλί, γύρω στα σαράντα μάλλον ρωσσίδα, όχι κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά. Οι τρεις συναγωνιστές πριν από εμένα περάσαν αβλεπί μάλλον την ήξεραν γιατί δεν άκουσαν καν το πρόγραμμα.

λογω προιστοριας του οικηματος μαλλον παιζει ακαποτο και κωλογαμι,μαλλον για αυτο περασαν οι συναγωνιστες αβλεπη ;)
4657057279_4f0c880398_o.gif

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
απογεευμα στη φυλης.

80 η κορινα.

67 η ζωη

69 πανω το χριστινακι.

71 κατω αννα from moldava

92 ξανθο με καλο κορμι.χθες ηταν στο 65 ανω

65 ανω καστανο με σγουρο μαλλι.μετριο.

μονης προδρομου κατων μελαχροινο κατω του μετριου. 

φωκαιας 25 η μπιανκα.

σε γενικες γραμμες οτι και χθες δλδ.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Επι χρήμασι, ή ανιδιοτελώς;
:cheesy: :cheesy: :cheesy:....ανιδιοτελως η συνευρεση,,,αλλα επι χρημασι το γευμα η αλκοοποσια,και το καταλυμα στην εξοχικη περιοχη του παραδεισου αμ.Οι εποχες πασατεμπο,παγκακι,και κουτακι μπυρας αποτελουν ευχαριστες εφηβικες αναμνησεις. :cheesy: :cheesy: :cheesy:...

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Κυριακή πρωϊνή βάρδια:
....... 
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Με την ευκαιρία συγχαρητήρια για το πλήρες ρεπορτάζ  ;)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Να σαι καλά ρε παιχτη  για την ινφο  :thumbsup:
Δυστυχως όμως η Μπούμπου έχει αδυνατίσει επικίνδυνα >:(

Thanks again  πάντως :thumbsup:

Εκτός από τα κιλά, μήπως άλλαξε & προς την συμπεριφορά/υπηρεσίες ?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εκτός από τα κιλά, μήπως άλλαξε & προς την συμπεριφορά/υπηρεσίες ?
Δυστυχώς τα ίδια.Σπρώχνει συνέχεια προς τα έξω και στον πιάνει διαρκώς για να μην τον βάλεις όλο μέσα.
Παραμένει ένα νεανικό και φρέσκο κορμάκι, το οποίο όμως έχει αδυνατίσει αρκετά χάνοντας πολύ απο τη γοητεία του.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Έπειτα από καιρό έκανα μια βόλτα στη Φυλής. Στη Φωκαίας 22 κάτω είδα δυο κοπέλες. Τις έχει πάρει κανείς , είναι καλές; Επίσης απέναντι , η Μπιάνκα , στο Φωκαίας 25Β (Ισπανίδα λέει η τσατσά)είναι προτεινόμενη ή όχι ; Διφορούμενες κριτικές διάβασα.
Άντε , το καλοκαίρι θα πυκνώσω τις επισκέψεις και θα υποβάλω αναφορές και εγώ (αν και απ' ότι βλέπω δε χρειάζεται  :cheesy: ). Ο ιστός καλά κρατεί. Μπράβο συναγωνιστές!

Επισκέπτης
Άντε , το καλοκαίρι θα πυκνώσω τις επισκέψεις και θα υποβάλω αναφορές και εγώ (αν και απ' ότι βλέπω δε χρειάζεται  :cheesy: ). Ο ιστός καλά κρατεί. Μπράβο συναγωνιστές!
                                              XΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!
Ούτως η άλλως.Πόσο μάλλον το καλοκαίρι λόγω ζέστης και απουσιών.

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Μαγκες ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ρωξανη απο το αυθαιρετο στη μονης προδρομου και στο φωκαιας 22.. μελαχρινη κοντη πολυ αδυνατη>>> ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ολ(ι)κης (αλεσεως)!! Μετα απο 1 λεπτο κ ουτε σεξ, αρχισε να λεει οτι ποναει κ δεν μπορει κ τον εχω μεγαλο κ οτι δεν ξερω να κανω σεξ και τετοια κ γενικα μου την ελεγε οσο μπορουσε.. συνεχισα πολυ μαλακα κ οχι βαθεια γ λιγο ακομα ωσπου μου λεει" με νευριαζεις"!!Εγω ειχα ξενερωσει τη ζωη μ, μ τραβηξε μια μαλακια, εχυσα κ εφυγε.. Δν εχω ξανακλαψει τοσο πολυ 20ευρω!! Σας προτεινω να μην περασετε ουτε απεξω!!! Δεν ξερω αν ηταν θεμα χημειας η φερεται γενικα εετσι.. την εχει δοκιμασει κανεις??
Κατα τα αλλα
στην αλλαγη βαρδιας, δευτερη
Φ86πανω μετριο καστανο
84πρωτος τα ιδια
84 κατω τριτη βαρδια ξανθια ομορφουλα εμφανισιακα

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Σήμερα το πρωί Φυλής

86Α το καστανόξανθο μωρό που είναι τελευταία εκεί (1,65 2αρι βυζί) και με ακα
84Α η Αννα η γνωστή όπου και κατέθεσα παρότι την βλέπω 2 χρόνια (βλ .κριτική)
84Β ένα καστανό όλο πόζα στο σαλόνι με καρέ μαλλάκι
71Α Βίκυ είπε η περεσία με τα κιλάκια της και όλα στο πρόγραμμα των 20
71Β η μελαχρινή με τα σίλικον και το δίχτυ με κώλο στα 20
92 ένα μετριοκάλο με όλα στο 20ρικο
59κάτω μία ξανθούλα 1,70 με σπυράκι στο πρόσωπο (τα είδαπριν μπει που την πέτυχα με πολιτικά) μικρό στηθάκι και άψογο κορμάκι
59πάνω μελαχρινή την οποία ακολούθησα ενώ πήγαινε για δουλειά λόγω του αγαλματένιου στήθους που διαγραφόταν από το μπλουζάκι (χωρίς σουτιέν) και μου κρέμασε τασαγόνια. Η Φλόρη είναι ??? (λίγο μεγάλη μυτούλα καυλοφατσούλα)

και Φωκαίας

17Α ένα μετριότατο μελαχρινό με 2,5αρι βυζί και ακα στα 20
25 το αδύνατο κουκλί (μ'αρέσει) στο οποίο μάλλον θα πετάξω τα 20 στην επόμενη φορά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom