You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Ποιά κατάσταση επικρατεί (επικρατούσε) στα υπόλοιπα τσαρδιά;
ολα ανοιχτα ηταν
και η φυλης πολυ χαλαρη απο κοσμο.
κλασικα εδω και 6 μηνες η πελατεια φθινει.
σε λιγο θα καθονται στην πορτα τα κοριτσια για να ψαρευουν πελατες.
Ποιά κατάσταση επικρατεί (επικρατούσε) στα υπόλοιπα τσαρδιά;
Γινόταν της πουτάνας!!!
Τελικα ποια ειδα την Σαμπρινα η την Σακιρα ?
Σαμπρίνα = Ξανθιά
Σακίρα = Μελαχρινή
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ίσως προς το παρόν.
Με τον χρωματισμό των μαλλιών δεν μπορείς να είσαι σύγουρος με τις γυναίκες. Εύκολα τον αλλάζουν, και πολύ ευκολότερα αλλάζουν(ει) η ψυχολογία τους και (ίσως) οι παρεχόμενες υπηρεσίες
Για παράδειγμα η Αμαλία από Φυλής 65 ισόγειο έχει αλλάξει τρεις-τέσσερις φορές τα μαλλιά της από μελαχρινά σε ξανθά μέσα σε διάρκεια τριών χρόνων
Με τον χρωματισμό των μαλλιών δεν μπορείς να είσαι σύγουρος με τις γυναίκες. Εύκολα τον αλλάζουν, και πολύ ευκολότερα αλλάζουν(ει) η ψυχολογία τους και (ίσως) οι παρεχόμενες υπηρεσίες
Για παράδειγμα η Αμαλία από Φυλής 65 ισόγειο έχει αλλάξει τρεις-τέσσερις φορές τα μαλλιά της από μελαχρινά σε ξανθά μέσα σε διάρκεια τριών χρόνων
Επισκέπτης
Aν δεν σε πειράζουν τα δερματικά στίγματα της "Ρωσίδας" Βικτώριας στο Αλκιβιάδου 16Β,πήγαινε και δώσε αναφορά.Ακάποτο και πρωκτικό στα 20 ευρώ.εχετε να μου προτεινεται κατι για τωρα το απογευμα ?με νοιαζει κυριως η περιποιηση να ειναι καλη..........
Με την επιφύλαξη της μίας και μόνης φοράς που την τίμησα.
Μέχρι χθες, όχι στο Φυλής 71 άνω.Η Μπαρμπορα εχει επιστρεψει ?
Το είχα καταλάβει...αλλά σε άφησα να το πεις εσύ.Η φίλη σου η Ντάρια απο το Φ.84 & 86.
Αλήθεια, μπήκες να τιμήσεις την φίλη μου;
Εσύ που είσαι μουσουργός...
Η μουσική εξημερώνει και τα ζώα ακόμα....
Για να καταλάβουν και οι αδιάβαστοι:
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Το είχα καταλάβει...αλλά σε άφησα να το πεις εσύ.
Αλήθεια, μπήκες να τιμήσεις την φίλη μου;
Εσύ που είσαι μουσουργός...
Η μουσική εξημερώνει και τα ζώα ακόμα....
Για να καταλάβουν και οι αδιάβαστοι:
Την Αντριάννα την πήρα κατά λάθος στο 86 κάτω ένα πρωί πριν 2 βδομάδες, γιατί είχα ακούσει άλλο όνομα & δεν την κατάλαβα ποιά είναι.
Ομολογώ, ότι δεν πέρασα και άσχημα. Είναι και θέμα χημείας.
Προχτές, απλά αναφέρω που την είδα.
Τελικά δοκίμασα την Άννα την Ρωσσίδα της Εύας στο 71β.
Επίσης πέρασα καλά.
Επισκέπτης
Πέμπτη πρωί:
Περγάμου 1 κάτω-Ναταλί.Ευτραφής χαριτωμένη ξανθιά με ακάποτο στα 20.
Περγάμου 1 άνω-Κλειστό
Φυλής 136-Μαριάννα η απογευματινή βυζαρού είπε η υπηρεσία.Απουσία Μιχαέλας.
Φυλής 134 ισόγειο-Άννα η ξανθιά Μολδαβέζα-επιστροφή.Μαζί με μία μαλακισμένη τσαμπουκαλού τσατσά.
Φυλής 134 1ος-Ντενίσα σταθερά.
Φυλής 109 κάτω-Αλίνα είπε η υπηρεσία.Προφανώς η γνωστή σπασαρχίδω από Φώκαιας 24.
Ξανθίππης 2-Η πολυδιαφημισμένη με τα τέλεια προκαταρκτικά, Μπέτυ.
Κατάθεση:ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ-ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ!!!
ΠΕΤΑΜΕΝΑ 20 ΕΥΡΩ!!!
Περγάμου 1 κάτω-Ναταλί.Ευτραφής χαριτωμένη ξανθιά με ακάποτο στα 20.
Περγάμου 1 άνω-Κλειστό
Φυλής 136-Μαριάννα η απογευματινή βυζαρού είπε η υπηρεσία.Απουσία Μιχαέλας.
Φυλής 134 ισόγειο-Άννα η ξανθιά Μολδαβέζα-επιστροφή.Μαζί με μία μαλακισμένη τσαμπουκαλού τσατσά.
Φυλής 134 1ος-Ντενίσα σταθερά.
Φυλής 109 κάτω-Αλίνα είπε η υπηρεσία.Προφανώς η γνωστή σπασαρχίδω από Φώκαιας 24.
Ξανθίππης 2-Η πολυδιαφημισμένη με τα τέλεια προκαταρκτικά, Μπέτυ.
Κατάθεση:ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ-ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ!!!
ΠΕΤΑΜΕΝΑ 20 ΕΥΡΩ!!!
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπορει να ηταν στις κακες της...μου'χει τυχει και μενα,την πρωτη φορα να μου κανει
και τη δευτερη οχι...
και τη δευτερη οχι...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
-Ιάσωνος 1Γ η γλυκιά αδύνατη μελαχρινή καταπιόλα Άννα
-Φωκαίας 25 κάτω το μοντέλο Λάουρα
-Φυλής 109 η Αλίνα
-Μονής Προδρόμου ναυπηγοεπισκευαστική μια "τα κάνω όλα"
-Φυλής 84β θεόμουνο Κλαούντια (χείριστες κριτικές)
-Φυλής 86α ξανθιά Τζούλια (κάκιστες κριτικές)
-Περγάμου 27α νέος πεντακάθαρος χώρος σαν στούντιο και μέσα μια κυρία ξανθιά ρωσίδα γνωστή για τα ακάποτά της μετά στραγγίσεως. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά δούλευε παλαιότερα στα ακαποτάδικα της διδύμου
-Φωκαίας 24 λαβύρινθος Μιχαέλα με τα ψωμάκια. Έχει τους φανατικούς της
-Φωκαίας 22 άνω μια πολύ όμορφη πιπίνα που έδινε κουλούρι. Δεν ξέρω γιατί δεν την τίμησα. Μάλλον το ύφος της. Πρέπει να είναι η νεαρά Αδριάννα που περιγράφει ο Κος Μπακάλης.
-Φωκαίας 25 άνω η Ρόζα η ψηλή ρουμάνα με τις βυζάρες και τα δυο τατού από Φωκαίας 27 β με κουλούρι
-Φωκαίας 25 κάτω το μοντέλο Λάουρα
-Φυλής 109 η Αλίνα
-Μονής Προδρόμου ναυπηγοεπισκευαστική μια "τα κάνω όλα"
-Φυλής 84β θεόμουνο Κλαούντια (χείριστες κριτικές)
-Φυλής 86α ξανθιά Τζούλια (κάκιστες κριτικές)
-Περγάμου 27α νέος πεντακάθαρος χώρος σαν στούντιο και μέσα μια κυρία ξανθιά ρωσίδα γνωστή για τα ακάποτά της μετά στραγγίσεως. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά δούλευε παλαιότερα στα ακαποτάδικα της διδύμου
-Φωκαίας 24 λαβύρινθος Μιχαέλα με τα ψωμάκια. Έχει τους φανατικούς της
-Φωκαίας 22 άνω μια πολύ όμορφη πιπίνα που έδινε κουλούρι. Δεν ξέρω γιατί δεν την τίμησα. Μάλλον το ύφος της. Πρέπει να είναι η νεαρά Αδριάννα που περιγράφει ο Κος Μπακάλης.
-Φωκαίας 25 άνω η Ρόζα η ψηλή ρουμάνα με τις βυζάρες και τα δυο τατού από Φωκαίας 27 β με κουλούρι
αν γνωριζει καποιος συναγωνιστης που ειναι η εμμα η ουκρανη (ξανθουλα αδυνατη)
ας με ενημερωσει
δουλευε στη ιασωνος 1γ ,μεταξι μεχρι την περασμενη εβδομαδα
και περνωντας εχτες βραδυ μου ειπε η τσατσα οτι εργαζεται πλεον σε στουντιο
δεν την πολυπιστευω
η αν την εχει πετυχει καποιος σε στουντιο θαθελα να μαθω
ας με ενημερωσει
δουλευε στη ιασωνος 1γ ,μεταξι μεχρι την περασμενη εβδομαδα
και περνωντας εχτες βραδυ μου ειπε η τσατσα οτι εργαζεται πλεον σε στουντιο
δεν την πολυπιστευω
η αν την εχει πετυχει καποιος σε στουντιο θαθελα να μαθω
Με ευκαιρία τη σημερινή βόλτα και για να μην κλαίει τα 20 άλλος συνάδελφος :
Φ134 υπόγειο Στεφανία.Στα 8 λεπτά "πρέπει να τελειώνεις",μόλις μου είχε σηκωθεί καλά καλά,τεσπα προσπαθώ λοιπόν κι εγώ να το επιτύχω,τραβιότανε,πόναγε δήθεν,πολύ βαθειά λεει κτλ.Μήπως να σου δόσουμε και strapon Να μας γαμήσεις κοπέλα μου?Έλεος να γαμήσω πήγα όχι να τοποθετήσω το πουλί μου σε μια τρυπα και να περιμένω να περάσουν 10 λεπτα.Συμμετοχή 0 αλλά και υποκριτική προσπάθεια 0.
Επειδή έγω αγανακτήσει θα πάρει η μπάλα και άλλες.
Φ59 Φλόρη.Πιπα 0,προσπάθησε να βάλει καπότα ούτε καν ειχε κάτσει στο κρεβάτι και φυσικά εγώ χωρίς στύση.Πάμε παρακάτω,συμμετοχή τραγική τραβιότανε μου λεει με πονας με πονας αφου σταμάταγα να δώ αν είναι καλα...Έλεος κατσε σπίτι σου άμα πονας.
φ71 Μπαραμπαρα(Παλαιότερη επίσκεψη)Μόνο που δε με κατσάδιασε που έκανα πάνω από 7 λεπτά.Μου λέει αργεις,εκει μου πέφτει τελείως άντε μετά να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα.Μεγάλη ξενέρα αυτή η φράση.
Συνάδελφοι προσοχή μην δίνουμε τα λεφτά μας τσάμπα σε αυτά τα ζώα.Φταίω εγώ που μπανιάρομαι και αρωματίζομαι πριν πάω τσάρκα.Ε ρε Πακισταν που θέλουνε.Δυστυχώς όσο το σκέφτομαι από τις λίγες φορές που δεν έκλαιγα τα λεφτά μου μετά από κατάθεση ήταν παλιά στην θεά Κλάρα στο υπόγειο της Φωκαιας.Κρίμα που χάθηκε (βάλε και τη Ρενάτα επειδή είναι θεόμουνο και μόνο)
Φ134 υπόγειο Στεφανία.Στα 8 λεπτά "πρέπει να τελειώνεις",μόλις μου είχε σηκωθεί καλά καλά,τεσπα προσπαθώ λοιπόν κι εγώ να το επιτύχω,τραβιότανε,πόναγε δήθεν,πολύ βαθειά λεει κτλ.Μήπως να σου δόσουμε και strapon Να μας γαμήσεις κοπέλα μου?Έλεος να γαμήσω πήγα όχι να τοποθετήσω το πουλί μου σε μια τρυπα και να περιμένω να περάσουν 10 λεπτα.Συμμετοχή 0 αλλά και υποκριτική προσπάθεια 0.
Επειδή έγω αγανακτήσει θα πάρει η μπάλα και άλλες.
Φ59 Φλόρη.Πιπα 0,προσπάθησε να βάλει καπότα ούτε καν ειχε κάτσει στο κρεβάτι και φυσικά εγώ χωρίς στύση.Πάμε παρακάτω,συμμετοχή τραγική τραβιότανε μου λεει με πονας με πονας αφου σταμάταγα να δώ αν είναι καλα...Έλεος κατσε σπίτι σου άμα πονας.
φ71 Μπαραμπαρα(Παλαιότερη επίσκεψη)Μόνο που δε με κατσάδιασε που έκανα πάνω από 7 λεπτά.Μου λέει αργεις,εκει μου πέφτει τελείως άντε μετά να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα.Μεγάλη ξενέρα αυτή η φράση.
Συνάδελφοι προσοχή μην δίνουμε τα λεφτά μας τσάμπα σε αυτά τα ζώα.Φταίω εγώ που μπανιάρομαι και αρωματίζομαι πριν πάω τσάρκα.Ε ρε Πακισταν που θέλουνε.Δυστυχώς όσο το σκέφτομαι από τις λίγες φορές που δεν έκλαιγα τα λεφτά μου μετά από κατάθεση ήταν παλιά στην θεά Κλάρα στο υπόγειο της Φωκαιας.Κρίμα που χάθηκε (βάλε και τη Ρενάτα επειδή είναι θεόμουνο και μόνο)
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χαλαρωσε ρε φιλε που ειναι ζωα...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μοιραιο λαθος τυπε μουΦταίω εγώ που μπανιάρομαι και αρωματίζομαι πριν πάω τσάρκα.
ερασιτεχνικο να μου επιτραπει η εκφραση
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε τυπε η μιμη απο μπουλγκαρια...???
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι τυπερε τυπε η μιμη απο μπουλγκαρια...???
γιατι?
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παει?
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...παλιά στην θεά Κλάρα ...
Τω καιρώ εκείνο ήσασταν 30% νεότερος, και γρηγορότερος, και καυλερότερος.
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τοτε ουτε προκαταρκτικα θελαμε ουτε τιποτα...τωρα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις