χαλαρωσε ρε φιλε που ειναι ζωα...
AN KAI ΔΕΝ ΣΥμφωνω με τον φιλο πιο πανω για την εκφραση ζωα , πρεπει να πω οτι καταλαβαινω την αγανακτηση του. Γιατι ο τροποσ που αντιμετωπιζουν (οι περισσοτερες δυστυχως πλεον) ολους εμας δεν ειναι ουτε καν σαν πελατες αλλα ακριβως σαν ζωα. και ναι καταλαβαινω οτι δεν ειναι και η καλυτερη δουλεια στον κοσμο αλλα με εξαιρεση καποιες ,(οι οποιες το δειχνουν κιολας απο το σαλοναρισμα) οι περισσοτερες δεν το κανουν με το ζορι αλλα ηταν δικη τους επιλογη να κανουν αυτο που κανουν. Και οπως ειχε πει καποια απο τις ανεκδιηγητες τστσαδες παλιοτερα , ΔΕΝ ψαχνουμε για νυφη αλλα διαολε δεν παμε και για να βαλουμε το πουλι μας σε μια τρυπα για δεκα λεπτα. Αποτι εχω καταλαβει οι περισσοτεροι θελουν και το παραμυθι τους και ας ξερουν οτι ειναι παραμυθι. Γιατι ρε μαστορα αυτο αγοραζουμε οι περισσοτεροι το παραμυθι ολοκληρο. και γαμω το κερατο μου δεν γουσταρω να πεταω τα λεφτα μου και κυριοτερα να χανω τον χρονο μου.
και αν ο φιλος ειπε αυτο που ειπε θα πρεπει να πω και γω οτι οχι οι κοπελες δεν ειναι ζωα αλλα αυτες μας κανουν να της ονομαζουμε και να τις χαρακτηριζουμε με αυτο τον τροπο