Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (18 μέλη και 235 επισκέπτες)

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
χαλαρωσε ρε φιλε που ειναι ζωα...

AN KAI ΔΕΝ ΣΥμφωνω με τον φιλο πιο πανω για την εκφραση ζωα , πρεπει να πω οτι καταλαβαινω την αγανακτηση του. Γιατι ο τροποσ που αντιμετωπιζουν (οι περισσοτερες δυστυχως πλεον) ολους εμας δεν ειναι ουτε καν σαν πελατες αλλα ακριβως σαν ζωα. και ναι καταλαβαινω οτι δεν ειναι και η καλυτερη δουλεια στον κοσμο αλλα με εξαιρεση καποιες ,(οι οποιες το δειχνουν κιολας απο το σαλοναρισμα)  οι περισσοτερες δεν το κανουν με το ζορι αλλα ηταν δικη τους επιλογη να κανουν αυτο που κανουν. Και οπως ειχε πει καποια απο τις ανεκδιηγητες τστσαδες παλιοτερα , ΔΕΝ ψαχνουμε για νυφη αλλα διαολε δεν παμε και για να βαλουμε το πουλι μας σε μια τρυπα για δεκα λεπτα. Αποτι εχω καταλαβει οι περισσοτεροι θελουν και το παραμυθι τους και ας ξερουν οτι ειναι παραμυθι. Γιατι ρε μαστορα αυτο αγοραζουμε οι περισσοτεροι το παραμυθι ολοκληρο. και γαμω το κερατο μου δεν γουσταρω να πεταω τα λεφτα μου και κυριοτερα να χανω τον χρονο μου.  

και αν ο φιλος ειπε αυτο που ειπε θα πρεπει να πω και γω οτι οχι οι κοπελες δεν ειναι ζωα αλλα αυτες μας κανουν να της ονομαζουμε και να τις χαρακτηριζουμε με αυτο τον τροπο

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Πέμπτη πρωί:
...
Ξανθίππης 2-Η πολυδιαφημισμένη με τα τέλεια προκαταρκτικά, Μπέτυ.
Κατάθεση:ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ-ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ!!!
ΠΕΤΑΜΕΝΑ 20 ΕΥΡΩ!!!

Εάν σας ερωτευθεί (όπως ασφαλώς ερωτεύθηκε εμάς), κύριε Τζόκερεξ, τότε θα απολαύσετε την τρυφερή της περιποίηση.
Πρέπει να την κατακτήσετε για να σας παραδοθεί!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Εάν σας ερωτευθεί (όπως ασφαλώς ερωτεύθηκε εμάς), κύριε Τζόκερεξ, τότε θα απολαύσετε την τρυφερή της περιποίηση.
Πρέπει να την κατακτήσετε για να σας παραδοθεί!

να τη βγαλεις φαγητο-ποτο κτλ........ ε πως ... ετσι πας να γαμησεις ; με 20ευρω ;;;; χαχα

d45

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
AN KAI ΔΕΝ ΣΥμφωνω με τον φιλο πιο πανω για την εκφραση ζωα , πρεπει να πω οτι καταλαβαινω την αγανακτηση του. Γιατι ο τροποσ που αντιμετωπιζουν (οι περισσοτερες δυστυχως πλεον) ολους εμας δεν ειναι ουτε καν σαν πελατες αλλα ακριβως σαν ζωα. και ναι καταλαβαινω οτι δεν ειναι και η καλυτερη δουλεια στον κοσμο αλλα με εξαιρεση καποιες ,(οι οποιες το δειχνουν κιολας απο το σαλοναρισμα)  οι περισσοτερες δεν το κανουν με το ζορι αλλα ηταν δικη τους επιλογη να κανουν αυτο που κανουν. Και οπως ειχε πει καποια απο τις ανεκδιηγητες τστσαδες παλιοτερα , ΔΕΝ ψαχνουμε για νυφη αλλα διαολε δεν παμε και για να βαλουμε το πουλι μας σε μια τρυπα για δεκα λεπτα. Αποτι εχω καταλαβει οι περισσοτεροι θελουν και το παραμυθι τους και ας ξερουν οτι ειναι παραμυθι. Γιατι ρε μαστορα αυτο αγοραζουμε οι περισσοτεροι το παραμυθι ολοκληρο. και γαμω το κερατο μου δεν γουσταρω να πεταω τα λεφτα μου και κυριοτερα να χανω τον χρονο μου.  

και αν ο φιλος ειπε αυτο που ειπε θα πρεπει να πω και γω οτι οχι οι κοπελες δεν ειναι ζωα αλλα αυτες μας κανουν να της ονομαζουμε και να τις χαρακτηριζουμε με αυτο τον τροπο

Ακριβώς έτσι.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ξανθίππης 2-Η πολυδιαφημισμένη με τα τέλεια προκαταρκτικά, Μπέτυ.
Κατάθεση:ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ-ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ!!!
ΠΕΤΑΜΕΝΑ 20 ΕΥΡΩ!!!

Να συμφωνήσω ότι από προκαταρκτικά δεν παρέχει κάτι το ιδιαίτερο η Μπέτυ (μας). Μάλλον θα τα χαρακτηρίζαμε αποδεκτά. Όχι όμως και απορριπτέα. 

Από εμφάνιση, νομίζω ότι αξίζει το 20αρι και έχει καλή συνεργασία στις διάφορες στάσεις.

Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση :dunno:

και σαφώς (όπως είναι γνωστό) αποδέχομαι και σέβομαι την γνώμη του jockerx τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρε τυπε η μιμη απο μπουλγκαρια...???
Παειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το μιμόγκαυλοοοοοοοοοοοοοοοοο  >:( >:( :'( :'( :2on1: :2on1: :boobies: :headbang:

Τυπε ειχε ερθει Κρητη για αρκετους μηνες, αλλά πριν 2-3 μηνες μας την εκανε κι απο την επαρχια. Κανεις δεν ξερει τπτ.

Απολυτε τυπε κανε κανενα σκαουτ ρε εσυ που εισαι ανιχνευτης-τυπος  :zfuck: :zfuck: :) . Εγω δεν την βρηκα οπου και να εψαξα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αναπόφευκτα!  :cheesy:

Επισκέπτης
Να συμφωνήσω ότι από προκαταρκτικά δεν παρέχει κάτι το ιδιαίτερο η Μπέτυ (μας). Μάλλον θα τα χαρακτηρίζαμε αποδεκτά. Όχι όμως και απορριπτέα.
Στον τομέα "προκαταρκτικά" πρέπει να παρακολουθήσουν όλες, μαθήματα από την Κατερίνα-Φυλής 200.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και "μεταπτυχιακά" από την μεγαλο-κοπέλα Άντζελα, Τροφωνίου 13 όροφος

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχει βγει κάποιος συναγωνιστής σήμερα στους οίκους να μας δώσει τα φώτα του?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Λιτοδίαιτη πρωινή επιδρομή:

Φωκ. 22 άνω: Η νεαρά "Κλεοπάτρα" με το φουλ της.
Φωκ. 22 κάτω: Η Άννα με το αδύνατο κορμάκι της & το φουλ της.

Και οι δυο ήταν για πρώτη φορά βαμμένες και πιο όμορφες. Πάραυτα, δεν μπήκα.

Φυλής 71 κάτω: Μια καινούργια κοντή ξανθιά με σπαστά μαλάκια λίγο κάτω από τους ώμους, μεγαλούτσικη μυτούλα. με μια κρεατοελιά δεξιά, μεταξύ μύτης & άνω χείλους. Η τσα2 παρακάλαγε να περάσω! Αναδουλειές !

Φυλής 136: Μιχαέλα. Γούστα είναι αυτά !
Φυλής 134 Ισ.: Η γνωστή Ίνκα. Την πήρα για τελευταία φορά. Δεν ήταν και άσχημα, απλά μου την σπάει να βιάζεται η κοπέλα περισσότερο από την τσα2. Απλά δεν θα με ξαναδεί.
Πιπίνου 65: Μια μακρομαλούσα αδύνατη νεαρά τσιγγανο-Ρουμανικής (μάλλον) καταγωγής. θα πέρναγα, αλλά βγαίνοντας από το δωμάτιο, δεν μας έριξε ούτε μια ματιά (& ήμασταν 3 στο σαλόνι).

Αυτά τα ολίγα......................

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
μια ξανθια με κοντο καρε πολυ καλο κορμι περιπου στο 1.70 που δουλευει στο Φ86Α (οροφος), φερουμε ποια ειναι και τι ποιοτητα υπηρεσιων προσφερει ?

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ  πως ειχαν βγει τα στρουμφακια παγανια το απογεμα αλλα δεν ειμαι σιγουρος . παντως κατα τις 4 το μεσημερι ειχαν αρχισει να κλεινουν ενα ενα ολα τα μπ. στη φυλης

Επισκέπτης
Και "μεταπτυχιακά" από την μεγαλο-κοπέλα Άντζελα, Τροφωνίου 13 όροφος
Είναι μία που κάνει βάρδιες και στο Βέργας 6;

μια ξανθια με κοντο καρε πολυ καλο κορμι περιπου στο 1.70 που δουλευει στο Φ86Α (οροφος), φερουμε ποια ειναι και τι ποιοτητα υπηρεσιων προσφερει ?
Περιγράφεις την Τζούλια-Φ84 1ος-Φ86 άνω.Έχει κριτικές.Δεν κάνει προκ/κά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom