Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.674
- Πόντοι
- 736
Πέρασμα πριν 10 Λέπτα από φίλιππιδου 11 αλλα λείπει η Μικαελα που είχα βάλει στόχο! Επίσης Φωκαίας 13 υπόγειο είναι κλειστό (ήθελα να δω την περίφημη Σανυ) ! Εντυπωσιάστηκα ομολογώ από φυλής 65 πάνω όροφο που μάλλον πρέπει να ήταν η Ρανια η οποία είχε μικρό βυζακι αλλά πολύ όμορφο και πολύ ωραία κωλαρα και όμορφα βαμμένη όπου ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό! Θα την έχω στα υπόψιν! Όπως έφυγα είδα απέναντι στο 84α μια παλια μου γνώριμη την νικολ που την έπαιρνα πριν κάνα 2μηνο στο Φωκαίας 13 ισογειο! Εγώ τα έβρισκα γενικά μαζί της και γούσταρα πολύ την κωλαρα της! Ωστόσο δεν με δελέασε τόσο γιατί ήταν άβαφη και σαν να ήταν ταλαιπωρημένη! Ίσως επιστρέψω αργότερα για ακόμα μια βόλτα μιας και θέλω να καταθέσω κάπου!
ΥΣ. Φιλιππίδου 11 όροφος είναι ο μουνοσκυλος Τσάτσος που ήταν στην κασσανδρας συνήθως στο νούμερο 6 που άρχισε να σε βρίζει αν δεν περνούσες ! Εμένα μου έκανε πριν λίγο ένα μαρκαρίσματακι αλλά τον απέφυγα περίτεχνα! Το νου σας!
ΥΣ. Φιλιππίδου 11 όροφος είναι ο μουνοσκυλος Τσάτσος που ήταν στην κασσανδρας συνήθως στο νούμερο 6 που άρχισε να σε βρίζει αν δεν περνούσες ! Εμένα μου έκανε πριν λίγο ένα μαρκαρίσματακι αλλά τον απέφυγα περίτεχνα! Το νου σας!