Ο Βλαξ ο Andy.
Στο Κασσανδρας είχε πει σε κάτι πιτσιρικάδες μια φορά 'αφού δεν γαμάτε καλύτερα να μην σηκώνεστε από το κρεβατι και κουράζεστε'
για πολλές φάπες ο δροσερός
είχα περάσει εκείνη την ημέρα με μία μαυρούλα και είχα φολιαστεί δεν θυμάμαι όνομα
Πολύ ειρωνικός τσάτσος. Και ψευταράς.
Παλιά στο Φιλιπίδου όταν πέρναγα στο δωμάτιο με αυτόν τσάτσο μόνο τεμενάδες που δεν μου έκανε.
Την επόμενη μέρα που έκανα βόλτα και δεν πέρναγα άρχιζε τις ειρωνίες: Μόνο βόλτα είσαι και ποτέ δεν περνάς, αν ξαναέρθεις εδώ θα φωνάξω το αφεντικό να έρθει να σε διώξει, και άλλα τέτοια ωραία.
Ένα άλλο ωραίο που έκανε ήταν όταν έλεγε πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό - 69, ποσο ωραία θα περάσω, που θα βρω καλύτερα... και όταν ανακοίνωνε απλό πρόγραμμα και τον ρώταγα για τίποτα παραπάνω... Έλα μωρέ με τις βρωμιάρες θες να κολλήσεις τίποτα. Απλό και καλό.
Και έπαιρνε έκφραση σιχαμάρας.
Μια μέρα θυμάμαι ήμουνα σαλόνι με πολύ κόσμο και με σχολίαζε σε όλους. Αυτός μόνο βόλτα είναι.
Αν ήταν κανάς άλλος θα τον είχε αρχίσει στις γρήγορες.
Το καλύτερο σκηνικό ήταν μια άλλη φορά πάλι με πολύ κόσμο 15 άτομα στο σαλόνι, αποφάσισε μόνος του οτι θέλω να περάσω. Είπε στην τότε κοπέλα: Το παιδί θέλει να μπεί; θα το περάσουμε ε;
Χωρίς εγώ να έχω μιλήσει καθόλου.
Ναι είπε η κοπέλα, και πήγε και μου άνοιξε την πόρτα και είπε: Ορίστε έτοιμος πέρνα.
Τότε σηκώθηκα και έφυγα και ο τύπος φώναξε: Καλέ μας κοροιδεύει αυτός. Όλο το σαλόνι έσκασε στο γέλιο.
Σε κάνει και ρεζίλι ο κωλότσατσος.
Και το χειρότερο που μου έκανε είναι όταν πήγαινα με παρέα πάλι ξεκίναγε τις μαλακίες του και τους σχολιασμούς του.
Καλά οταν είμαι μόνος μου αλλά και με παρέα? Δεν ξέρει πότε να το βουλώνει.