Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.380
- Πόντοι
- 3.436
6
Άστα τώρα έχουμε Άννα ψυλα, Ναντια Ιάσωνος 30 υπογα, απατεωνισεςΕ ρε τι είχαμε κάποτε και τι έχουμε τόρα.οι παλιοί θα θυμούνται
6
Άστα τώρα έχουμε Άννα ψυλα, Ναντια Ιάσωνος 30 υπογα, απατεωνισεςΕ ρε τι είχαμε κάποτε και τι έχουμε τόρα.οι παλιοί θα θυμούνται
Το φαινόμενο (των ζευγαριών) το βλέπεις πλέον απο Φωκίωνος έως Άνω Πατήσια περισσότερο.Μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι αρκετοί εξ αυτών κυκλοφορούν πουτάνες, μουνάρες γυναικάρες οπως θες πες τες γιατί έχουν 1-μαρούλι και 2- την αβάντα του εξωτικού εραστή που όλες θέλουν να δοκιμάσουν.
Από τα πιο άθλια μπουρδέλα μαζί με της κολοκυνθούς. Η Νανά από Καλύμνου μπροστά της είναι θεά χαχα Θυμάμαι πριν από αιώνες αρχές 2000 που ήταν μία στο Ιουλιανού 71 ελληνίδα που αναρωτιέμαι αν ήταν αυτήν.Τωρα live μεταξουργειο
Πετυχα μετα απο πολυ καιρο την Ελληνιδα ProGilf την Τζενη για οσους την ξερουν που δουλευε νυχτα στο MA 17.. Tωρα πλεον ειναι στο Λεωνιδου 28 3η βαρδια...μελαχρινη γυρω στο 1,70 με νορμαλ σωμα αρκετα καλο για την ηλικια της... μου ηρθαν ωραιες αναμνησεις μολις την ειδα οποτε περασα ξανα μαζι της να τα ξαναθυμηθω...μετα που μιλησαμε μου ειπε οτι το ΜΑ 17 πουληθηκε γιαυτο και εκλεισε....
Θα μπορουσαν να μυρίζουν πουτσίλα από τον προηγούμενο μερακλη στον οποίο προσέφερε φοοττζομπ, οποτε να λες μια χαρα!! (αν κ η Ρανια ειναι παντα 5καθαρη σε αντιθεση με κατι Κορινες κτλ)Πήγα κι εγώ στη Ράνια, Φυλής 84Α, δεν την είχα δει την κοπέλα, καλά τα λέει ο τσάτσος μάγκες, εμένα τουλάχιστον τα πατουσάκια της με πήγαν στα ουράνια
Τι καλοσχηματισμένα πατουσάκια, 37-38 νούμερο, αψεγάδιαστα θα έλεγα, μόνο που ήταν άοσμα, ας μυρίζανε και μια στάλα και τι στον κόσμο
Της κορίνας συνήθως μυρίζουν μια ευχάριστη "κλεισούρα" από τα παπούτσιαΘα μπορουσαν να μυρίζουν πουτσίλα από τον προηγούμενο μερακλη στον οποίο προσέφερε φοοττζομπ, οποτε να λες μια χαρα!! (αν κ η Ρανια ειναι παντα 5καθαρη σε αντιθεση με κατι Κορινες κτλ)
αμα βρεις καμίας που να μυρίζουν πες μας!!Πήγα κι εγώ στη Ράνια, Φυλής 84Α, δεν την είχα δει την κοπέλα, καλά τα λέει ο τσάτσος μάγκες, εμένα τουλάχιστον τα πατουσάκια της με πήγαν στα ουράνια
Τι καλοσχηματισμένα πατουσάκια, 37-38 νούμερο, αψεγάδιαστα θα έλεγα, μόνο που ήταν άοσμα, ας μυρίζανε και μια στάλα και τι στον κόσμο
Με την Κόρινα ένα απόγευμα στα 4 μού είχε έρθει μια έντονη κωλίλα.Θα μπορουσαν να μυρίζουν πουτσίλα από τον προηγούμενο μερακλη στον οποίο προσέφερε φοοττζομπ, οποτε να λες μια χαρα!! (αν κ η Ρανια ειναι παντα 5καθαρη σε αντιθεση με κατι Κορινες κτλ)
50 ευρώ κ με παζάρι 40 σε πελάτες μόνιμους από το ότι έχω καταλάβει πιάσει στο σαλόνι......Με την Κόρινα ένα απόγευμα στα 4 μού είχε έρθει μια έντονη κωλίλα.
Δεν της είπα τίποτα, ίσως την είχε ξεκωλιάσει ο προηγούμενος (δεν ανακοινώνεται πρωκτό αλλά νομίζω μέσα κάνει με το ανάλογο αντίτιμο)
Ναι κ γω εχω αναφέρει κατ επαναληψη πουτσιλα στο πρόσωπο (ήρθε να μου δώσει φιλάκι) καθώς κ κλανιδι βρωμερό στα 4 . ΒρωμιαααααααααραααααΜε την Κόρινα ένα απόγευμα στα 4 μού είχε έρθει μια έντονη κωλίλα.
Δεν της είπα τίποτα, ίσως την είχε ξεκωλιάσει ο προηγούμενος (δεν ανακοινώνεται πρωκτικό αλλά νομίζω μέσα κάνει με το ανάλογο αντίτιμο)
Ποια ειναι η κυρία?Ε ρε τι είχαμε κάποτε και τι έχουμε τόρα.οι παλιοί θα θυμούνται
Ποια είναι η κορινα;Της κορίνας συνήθως μυρίζουν μια ευχάριστη "κλεισούρα" από τα παπούτσια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αμα βρεις καμίας που να μυρίζουν πες μας!!
Αυτή! 1-0! (Εεεε συναγωνιστή τα'θελες...!).Ποια είναι η κορινα;
φυλής 65 κυρίως. αλλά είναι 20euro10leptaΠοια είναι η κορινα;
Επίσης μια Καζακστάνη ήταν ωραίο μουνάκι στο όροφο σκάλες φυλής παλιά .Χριστίνα νομίζω...μια Άννα ξανθιά με μπλε μάτια...και Σόνια για μένα κάπου φυλής 65..Ε ρε τι είχαμε κάποτε και τι έχουμε τόρα.οι παλιοί θα θυμούνται
Χαχαχα.και τη δεν θα έδινα να δω Πακιστανό στην Ιάσονος με κοστούμι,γραβάτα και παντόφλα.
Κάνω μερικές εξαιρέσειςφυλής 65 κυρίως. αλλά είναι 20euro10lepta