Δουλεύει μέχρι τις 7 το απόγευμα μου είπε η υπηρεσία και λογικά καπου δώδεκα το πρωί θα πιάνει δουλειά !Καταπληκτική η irina είχα περάσει ένα πρωινό,πρωινά είναι πάντα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχοντας καύλες και περιέργεια να δω τη new entry Καρίνα που δοκίμασε ο μέγιστος μύστης Σμύρνης στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα, μπήκα και βρήκα τη Μαρία που έχω δοκιμάσει αρκετές φορές, καλόκαρδη και καυλιάρα κοπέλα, αξιοπρεπές γαμήσι στα 10€.
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.025
- Πόντοι
- 6.815
Ακόμα πάτε σε λατίνες;Όλο και πιο πολύ καθώς πηδάω Λατίνες καταλήγω στο Συμπαίρασμα ότι σχεδόν όλες τους είναι μεγάλες Φόλες από υπηρεσίες .Πρόσφατη κατάθεση στο Μεταξουργείο στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 Ισόγειο όπου έχει 3 Λατίνες μελαμψές και μαυρομάλλες και οι 3 τους, την Λούνα, την Αγάπη και την Καρολίνα.Η πιο όμορφη για του γούστα μου είναι η Αγάπη με την υπέροχη τεράστια κωλάρα αλλά είναι Απάτη ειδικά την τελευταία φορά που την πήρα πρωινή βάρδια στο Ιάσωνος 20 με άφησε με το πουλί στο χέρι και έφυγε κάπου στο 7λέπτο, οπότε δεν την επέλεξα και διάλεξα για πρώτη φορά μου την Καρολίνα,Ψηλή νταρντάνα με σιλλικονάτα στήθη μέτριο πρόσωπο ,(φορά και σιδεράκια για όσους τα έχουν φετίχ) και κωλάρα και αυτή με λίγη κυτταρίτιδα όμως.Μπάινει στο δωμάτιο ενώ δεν έχω ξεντυθεί ακόμα και μετά από λίγο ξεκινά μέτρια πίπα,την λέω να ανέβει από πάνω δέχεται αλλά πάνω στο λεπτό μου λέει αλλαγή στάσης με νοήματα αφού δεν μιλά ελληνικά και ελάχιστα αγγλικά ...από κει και πέρα ξεκινά το δράμα,την βάζω ιεραποστολικά και καθώς της τον έχωνα βαθιά όλο με έσπρωχνε και ανά 15 δευτερόλεπτα μου έβγαζε το πουλί από την μουνάρα της για να δει αν έσπασε το προφυλακτικό και αυτό το έκανε συνολικά καμιά 10 φορές σε αυτήν την στάση και στα 4 και γενικά η κοπέλα πονούσε , δεν άντεχε το σφυροκόπημα..... όπου μετά από 7 λεπτά συνολικής παραμονής στο δωμάτιο από μόνη της χωρίς να χτυπήσει την πόρτα ο τσάτοος μου λέει ότι μου είχε πει και η αγάπη " finish time "και πάει να φύγει ...της λέω i finish now, stay και κάθεται ακόμα μισό λετπό και μόλις πάω να χύσω τραβιέται και έχυσα παίζοντας το πουλί μου με την καπότα ,στο καλύτερο η πουτάνα έφυγε....Μαύρο από μένα στην Αγάπη και στην Καρολίνα οι οποίες δουλέυουν μαζί και στο Ιάσωνος 20 1η βάρδια.
Το 99% σε φωλιάζουν, αφήστε τις καριόλες αγάμητες και ή θα στρώσουν ή θα φύγουν.
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.025
- Πόντοι
- 6.815
Δια δες τι ημερομηνία ήταν που το διάβασεςκαλησπερα σας καπου διαβασα οτιδουλευει η πεπη τσεμελη σε οικο αληθευει? και αν αληθευει σε ποιον?
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 1.056
Απο εμφανιση πως ειναι;Έχοντας καύλες και περιέργεια να δω τη new entry Καρίνα που δοκίμασε ο μέγιστος μύστης Σμύρνης στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα, μπήκα και βρήκα τη Μαρία που έχω δοκιμάσει αρκετές φορές, καλόκαρδη και καυλιάρα κοπέλα, αξιοπρεπές γαμήσι στα 10€.
Μελαχρινή με μεγάλα μάτια, θηλυκό σώμα με καμπύλες, στήθος μεγαλούτσικο ελαφρώς πεσμένο.Απο εμφανιση πως ειναι;
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Με νυσταλέο βλέμμα, ψεύτικες μεγάλες βλεφαρίδες, μύτη ουρακοτάγκου,πιρσινγκ στον αφαλό, χέρια οικοδόμου, "σταφυλόκοκκο;" στο πωπό και στη πλάτη, σπυριά στο πρόσωπο που τα σωβαντιζει επιμελώς, η χαρά των Πακιστανών που τους προτιμά και ξετρελαίνεται μαζί τους. Βασικά προσοχή μαζί της. Μια φορά πήγα και χουφτώνοντας το κωλο της, ένα σπυράκι άφηνε υγρό. Αηδίασα. Τεράστιο μουνί ή εγώ την έχω μικρή. Το οποίο βγάζοντας τη Καποτα μύριζε " ξύδι;" Με κατούρησε; Απολυμαίνεται με ξύδι ; Τι να πω;Μελαχρινή με μεγάλα μάτια, θηλυκό σώμα με καμπύλες, στήθος μεγαλούτσικο ελαφρώς πεσμένο.
Τελευταία τροποποίηση:
Ερικα να υποθεσω ε??Πήγα Ιρίνα Φώκαιας Αχαρνών γωνία. Και ξέρετε τι; Ήμουν μόνος στο σαλόνι και η κορασις έβγαινε από ένα και μοναδικό δωμάτιο. Αυτό κι αν είναι είδηση... Εγώ δεν γάμησα αφού έκανα την διπλη κατάθεση μου σε μια εξαιρετική Ουκρανεζα στο μασατζιδικο της Λέλας Καραγιάννη. Ξέρετε γιατί τα λέω; Γιατί όσο τσαχπινα κι αν είναι η Ιρίνα ο κόσμος βαριέται και αργά ή γρήγορα πάει για άλλα....
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Ηλέκτρα.Ερικα να υποθεσω ε??
protogon4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 658
- Πόντοι
- 371
Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό βραδυνη βόλτα σε φυλής ,τίποτα το ιδιαίτερο γενικά!
Αλλά έπαθα πλακα με τις λατινες από 59οροφο σοφια νομίζω τρομερο ,κοντό ΚΩΛΑΡΑ και κουκλα ,66α μια παλομα με κάτι Τάτου και ωραίο κορμί και Φωκαίας 19 τζεσικα μια πιτσιρικά που μύριζε φόλα βέβαια αλλά επίσης ωραίο μουνακι!
Κριτικές δεν βρήκα για αυτές αλλά ξέρω ότι οι κολομπία είναι φόλα!γνωριζει κανένας κάτι διαφορετικό για αυτές;
Αλλά έπαθα πλακα με τις λατινες από 59οροφο σοφια νομίζω τρομερο ,κοντό ΚΩΛΑΡΑ και κουκλα ,66α μια παλομα με κάτι Τάτου και ωραίο κορμί και Φωκαίας 19 τζεσικα μια πιτσιρικά που μύριζε φόλα βέβαια αλλά επίσης ωραίο μουνακι!
Κριτικές δεν βρήκα για αυτές αλλά ξέρω ότι οι κολομπία είναι φόλα!γνωριζει κανένας κάτι διαφορετικό για αυτές;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.354
- Πόντοι
- 2.036
Και για τις 3 έχουν γραφτεί εδώ αρκετά και κριτικές, καμία από της 3 δεν ήταν φόλα όταν την πήρα.Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό βραδυνη βόλτα σε φυλής ,τίποτα το ιδιαίτερο γενικά!
giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα μάγκες..Τ σονια απο φυλής 84β που είναι 3-4 μέρες κλειστό τ βρίσκουμε πουθενά αλλού?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Προ ολίγου
Φωκαίας 27 η Ιρίνα με 4 άτομα σαλόνι και 2 δωμάτια
Φωκαίας 13 υπόγειο η Ναταλία, ολόγυμνη. Ωραίο πρόσωπο.
Φωκαίας 27 η Ιρίνα με 4 άτομα σαλόνι και 2 δωμάτια
Φωκαίας 13 υπόγειο η Ναταλία, ολόγυμνη. Ωραίο πρόσωπο.
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.025
- Πόντοι
- 6.815
Όντως πολύ καλή η κοπέλα αλλά μήπως και εμείς τα θέλουμε όλα δικά μας;Πέρασα πρώτη φορά με ιρίνα Φωκαίας 27. Σε κάποια φάση στο σαλόνι είχε 9 άτομα . Πολύ καλή μέσα της έγλειψα βυζιά , την πήρα όπως ήθελα . Αλλά δεν θα ξανά περίμενα περισσότερο από μισή ώρα
Δεν λέω για τον φίλο για όλους μας που δυσανασχετούμε με την αναμονή.
Αφού η κοπέλα είναι καλή λογικό να έχει κόσμο άρα και αναμονή.
Όταν είμαστε μέσα σκεφτόμαστε την ώρα; δηλ να βγούμε γρήγορα να μην περιμένει ο επόμενος, όχι.
Άρα όποιος πάει εκεί ή σε οποιαδήποτε άλλη με αναμονή το ξέρει και πρέπει να έχει υπομονή αλλιώς καλύτερα μην πάει γιατί θα σπαστεί.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.078
- Πόντοι
- 1.936
...να προσεχεις με τα κοριτσια εκ νοτιου αμερικης,γιστι δυστυχως 9 στα 10 φολιαζουν.Μες τη γλυκα εκτος δωματιου,μες την ξινιλα εντος....Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό βραδυνη βόλτα σε φυλής ,τίποτα το ιδιαίτερο γενικά!
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.473
- Πόντοι
- 1.071
Ρε παίδες τι καλό παίζει φυλης και εκεί γύρο απογευματινή βάρδια καθημερινές;; Γιατί όλα τα καλά πρωινή βάρδια τα βλέπω πλεον
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.641
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live επιγραμματικα
Αλκιβιάδου 16γ Ροξανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αλκιβιάδου 16β κλειστό.
Αλκιβιάδου 16α κλειστό.
Διδυμου 27 Τανια και Αμιρα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 22 ισόγειο Σοφία με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Στέλλα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 22 όροφος κλειστό.
Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδυμου 18 ισόγειο Αλιονα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μασαζ.
Διδύμου 8β κλειστό.
Διδύμου 8α Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Έλλης 3 κλειστό.
Αλκιβιάδου 16γ Ροξανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αλκιβιάδου 16β κλειστό.
Αλκιβιάδου 16α κλειστό.
Διδυμου 27 Τανια και Αμιρα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 22 ισόγειο Σοφία με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Στέλλα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 22 όροφος κλειστό.
Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδυμου 18 ισόγειο Αλιονα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μασαζ.
Διδύμου 8β κλειστό.
Διδύμου 8α Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Έλλης 3 κλειστό.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.641
- Πόντοι
- 46.232
συνέχεια live επιγραμματικα
Φυλής 54α περίμεναν κοπέλα.
Φυλής 54β κλειστό.
Φυλής 56 Τζέσικα η κοκκινομάλλα βυζαρου, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 66α κλειστό.
Φυλής 66δ Νίκη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 δεξιά κλειστο.
Φυλής 72 αριστερά Αντζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά κλειστο.
Φυλής 74 αριστερά Μάγια και Γιάννα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κατω Τζουλιανα λατινα , απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 59 όροφος Νικόλ λατινα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε σήμερα.
Φυλής 61 3 λατινες, 2 παλιές Κρυσταλ, Κάρολ και μια καινούργια Σαντρα μελαχρινή τσουπωτη με μακρύ ίσιο μαλλί 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, η Κάρολ σε πρόγραμμα μιας ώρας.
Φιλιππιδου 11β Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11α Άννα Κου, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Εμμανουέλα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Μπέκι η μαυρουλα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλης 84α Ρανια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 84β κλειστό.
Φυλής 86α Λίντα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 86β Εβελινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 67 Έλλη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Μαρία, "Τσεχα", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, Άννα "Ταΐ" ρεπό.
Φυλής 69β Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71 Ζηνα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πρωκτικο και αυταρχικό και Σανέλ λατινα, απλό πρόγραμμα
Φυλής 71α κλειστό.
Φυλής 54α περίμεναν κοπέλα.
Φυλής 54β κλειστό.
Φυλής 56 Τζέσικα η κοκκινομάλλα βυζαρου, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 66α κλειστό.
Φυλής 66δ Νίκη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 δεξιά κλειστο.
Φυλής 72 αριστερά Αντζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά κλειστο.
Φυλής 74 αριστερά Μάγια και Γιάννα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κατω Τζουλιανα λατινα , απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 59 όροφος Νικόλ λατινα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε σήμερα.
Φυλής 61 3 λατινες, 2 παλιές Κρυσταλ, Κάρολ και μια καινούργια Σαντρα μελαχρινή τσουπωτη με μακρύ ίσιο μαλλί 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, η Κάρολ σε πρόγραμμα μιας ώρας.
Φιλιππιδου 11β Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11α Άννα Κου, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Εμμανουέλα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Μπέκι η μαυρουλα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλης 84α Ρανια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 84β κλειστό.
Φυλής 86α Λίντα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 86β Εβελινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 67 Έλλη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Μαρία, "Τσεχα", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, Άννα "Ταΐ" ρεπό.
Φυλής 69β Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71 Ζηνα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πρωκτικο και αυταρχικό και Σανέλ λατινα, απλό πρόγραμμα
Φυλής 71α κλειστό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K