Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (26 μέλη και 322 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.168
Πόντοι
31.618
Πήγα στη Λίνα Ιάσωνος 19 πάλη σήμερα.
Ξέρω είμαι ανομαλος.
Η φόλα έχει προχωρήσει.ενο είχε πελάτη δεν με άφησε η τσατσά να περάσω δοματιο,περίμενε λέει.βγενει η Λίνα περνάω δοματιο μέχρι να κατουρήσω στο νεροχύτη και να ξεβρακοθω νασου η Λίνα μέσα.οστε να μην προλάβεις να οπλισεις το εργαλείο.μουντρουχα οπός πάντα Καποτά σε εντελώς πεσμενο μόριο γιρησμα πλάτης Μάλι κουρτίνα και πίπα.μολις έκανε να σηκωθεί σηκωνόταν και πηγενε στο νεροχύτη και εφτινε με αιδια.αυτο έγινε τρείς φορές και μου λέει slip one minute end go.εγω τις λέω στα ελληνικά,δεν κατάλαβες κουκλίτσα μου τον πουτσο θα τον φας.με ξαναγλυφει και έχω ποιασει μια εβδομινταρα στιση.ιεραποστολικο όπου η ομορφιά της μου τον έκανε άμεσος κατοσταρα.εκει αφέθηκε και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα.μετα πισοκολιτο τελιο με μια ροζαλη απείραχτη κολοτριπιδα και αυτό το πρόσωπο με το τέλειο μακιγιάζ και έχυσα με αλαλαγμούς.
Έχω ποροθει .νομίζω θα την γάμαω σηνεχος μέχρι να στρώσει

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Ξέρω είμαι ανομαλος.
Η φόλα έχει προχωρήσει.ενο είχε πελάτη δεν με άφησε η τσατσά να περάσω δοματιο,περίμενε λέει.βγενει η Λίνα περνάω δοματιο μέχρι να κατουρήσω στο νεροχύτη και να ξεβρακοθω νασου η Λίνα μέσα.οστε να μην προλάβεις να οπλισεις το εργαλείο.μουντρουχα οπός πάντα Καποτά σε εντελώς πεσμενο μόριο γιρησμα πλάτης Μάλι κουρτίνα και πίπα.μολις έκανε να σηκωθεί σηκωνόταν και πηγενε στο νεροχύτη και εφτινε με αιδια.αυτο έγινε τρείς φορές και μου λέει slip one minute end go.εγω τις λέω στα ελληνικά,δεν κατάλαβες κουκλίτσα μου τον πουτσο θα τον φας.με ξαναγλυφει και έχω ποιασει μια εβδομινταρα στιση.ιεραποστολικο όπου η ομορφιά της μου τον έκανε άμεσος κατοσταρα.εκει αφέθηκε και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα.μετα πισοκολιτο τελιο με μια ροζαλη απείραχτη κολοτριπιδα και αυτό το πρόσωπο με το τέλειο μακιγιάζ και έχυσα με αλαλαγμούς.
Μύστη μου πρέπει να δειχνουμε σεβασμο σε αυτά τα κορίτσια που δουλεύουν απο ανάγκη και να τις σεβόμαστε αν δεν σου αρεσει κατι απλά δεν ξαναπάς τουλάχιστον ετσι κανω εγώ φιλικα στα λεω ολα αυτα !

Τελευταία τροποποίηση:

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
607
Πόντοι
80
Ξέρω είμαι ανομαλος.
Εγώ περιμένω να την δοκιμάσω πρώτη φορα

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
Η Τατιάνα από Ιάσωνος 1β γύρισε ;

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Όφειλα να πάω κι εγώ με τη Λίνα Ιάσωνος 19 σήμερα αφού έχετε περάσει όλα τα παλικάρια εδώ μέσα...Λοιπόν επισημαίνω τα παρακάτω:
1) Το μωρό είναι πολύ όμορφο για τα δεδομένα του μετάξι με πολύ ωραίο σώμα
2) εντάξει δεν κάνει προκαταρκτικά
3) εντάξει η πίπα του είναι μέτρια με γυρισμένη τη πλάτη αλλά εμένα δεν με χάλασε γιατί μου έφτιαξε 100αρα στύση καθώς χαϊδευα τους τέλειους γλουτούς της
4) εντάξει δεν μιλάει
5) Το μουνακι του είναι σφιχτό και ζεστό (μάλλον η κρέμα που χρησιμοποιεί είναι και θερμαντική...μπράβο της) οπότε το εχυσα μια χαρά
6) Σε αφήνει να στραγγιξεις
7) Η τσατσά δεν κτύπησε την πόρτα
Αν παραμείνει στο μετάξι, να δείτε ότι μετά από 2 χρόνια θα δίνει και γλωσσοφιλα

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.168
Πόντοι
31.618
Μύστη μου πρέπει να δειχνουμε σεβασμο σε αυτά τα κορίτσια που δουλεύουν απο ανάγκη και να τις σεβόμαστε αν δεν σου αρεσει κατι απλά δεν ξαναπάς τουλάχιστον ετσι κανω εγώ φιλικα στα λεω ολα αυτα !
Δεν κατάλαβες φίλε μου, ειμουν πολύ γλυκός και δεν έκανα τίποτα αντικανονικο.απεναντιας εδιξα πολύ υπομονή και δεν τον εχωνα βαθιά.
Απλά μηλησα για την κατάσταση και την συμπεριφορά της

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.168
Πόντοι
31.618
Όφειλα να πάω κι εγώ με τη Λίνα Ιάσωνος 19 σήμερα αφού έχετε περάσει όλα τα παλικάρια εδώ μέσα...Λοιπόν επισημαίνω τα παρακάτω:
1) Το μωρό είναι πολύ όμορφο για τα δεδομένα του μετάξι με πολύ ωραίο σώμα
2) εντάξει δεν κάνει προκαταρκτικά
3) εντάξει η πίπα του είναι μέτρια με γυρισμένη τη πλάτη αλλά εμένα δεν με χάλασε γιατί μου έφτιαξε 100αρα στύση καθώς χαϊδευα τους τέλειους γλουτούς της
4) εντάξει δεν μιλάει
5) Το μουνακι του είναι σφιχτό και ζεστό (μάλλον η κρέμα που χρησιμοποιεί είναι και θερμαντική...μπράβο της) οπότε το εχυσα μια χαρά
6) Σε αφήνει να στραγγιξεις
7) Η τσατσά δεν κτύπησε την πόρτα
Αν παραμείνει στο μετάξι, να δείτε ότι μετά από 2 χρόνια θα δίνει και γλωσσοφιλα
Ότι θα στροσει είναι σίγουρο.μακαρι να μηνει στο Μεταξουργείο

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Ότι θα στροσει είναι σίγουρο.μακαρι να μηνει στο Μεταξουργείο
Γιαυτό πρέπει να την πάρουμε με το καλό, τουλάχιστον τώρα στην αρχή :grin: Το μωρό δείχνει σοβαρό και απρόσιτο γιατί αμύνεται :woldman:θέλει το χρόνο της. Άλλωστε πέσαμε όλοι πάνω της να την γαμη......
Και το πιο σημαντικό: μη την μαθαίνετε με μισαωρα και διπλά παράβολα γιατί στο τέλος αυτοί που θα περνάνε με 10 ευρώ θα παίρνουν τα αρχι... τους.

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
Αμα περιμένουμε μια σεξεργατρια να στρώσει καλύτερα να βγω έξω να βρω ερωμένη. Καλύτερα βασικά να πηδήξω την γκομενα μου.

Πάμε σε οίκους όχι για να μας κάνουν τεμενάδες

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ντιανα απο φυλης,περασα για πρωτη φορα μαζι της και μουντζωνα τον εαυτο μου τι εχανα τοσο καιρο,δεκτικη σε χαιδεμα μουνιου και γλυφομουνι,φιλια στον λαιμο μου και το μουνι της μουσκεμενο σαν γαλα εβαπορε,ΕΥΓΕ κοριτσι μου!!!

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ντιανα απο φυλης,περασα για πρωτη φορα μαζι της και μουντζωνα τον εαυτο μου τι εχανα τοσο καιρο,δεκτικη σε χαιδεμα μουνιου και γλυφομουνι,φιλια στον λαιμο μου και το μουνι της μουσκεμενο σαν γαλα εβαπορε,ΕΥΓΕ κοριτσι μου!!!
Να προσθέσω και το τελείωμα στις τορπίλες της....

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Εμείς τα κορίτσια τα σεβόμαστε και με το παραπάνω....αυτές να δούμε πότε θα σεβαστούν τα χρήματα που δίνουμε (για πολλούς από εδώ και όχι μόνο) τα 10 η τα 20 ευρώ τα βγάζουν σε 5 η 8 ώρες δουλειας πραγματικής...όσο για το κατ ανάγκη είναι κάτι που χωράει πολύ μεγάλη κουβέντα.... Άλλο εύκολο (μαύρο) χρήμα άλλο δουλειά - μεροκάματο....πάντα μιλάω με αγάπη και σεβασμό σε όλους...

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
714
Πόντοι
81
Εμείς τα κορίτσια τα σεβόμαστε και με το παραπάνω....αυτές να δούμε πότε θα σεβαστούν τα χρήματα που δίνουμε (για πολλούς από εδώ και όχι μόνο) τα 10 η τα 20 ευρώ τα βγάζουν σε 5 η 8 ώρες δουλειας πραγματικής...όσο για το κατ ανάγκη είναι κάτι που χωράει πολύ μεγάλη κουβέντα.... Άλλο εύκολο (μαύρο) χρήμα άλλο δουλειά - μεροκάματο....πάντα μιλάω με αγάπη και σεβασμό σε όλους...

Μήπως υπερβάλλεις; Το ελάχιστο μεροκάματο είναι 40 ευρώ εκτός κι αν είσαι Πακιστανός και παίρνεις 35!

Το να γαμάς μια ωραία πουτάνα με 2 ώρες δουλειάς είναι τίμια συναλλαγή αν υπολογίσης τους κάθε λογής κινδύνους που αντιμετωπίζει η ίδια.

Τα ανθυγειινά επαγγέλματα αμοίβονται παραπάνω!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Μήπως υπερβάλλεις; Το ελάχιστο μεροκάματο είναι 40 ευρώ εκτός κι αν είσαι Πακιστανός και παίρνεις 35!

Το να γαμάς μια ωραία πουτάνα με 2 ώρες δουλειάς είναι τίμια συναλλαγή αν υπολογίσης τους κάθε λογής κινδύνους που αντιμετωπίζει η ίδια.

Τί τίμια συναλλαγή μας τσαμπουνάς ρεεέεεεε τύπε σοβαρά μιλάς/γράφεις τώρα;;;; :think:
20€ για ένα γαμήσι της κακιάς ώρας που παίζει να φας και φόλα στο τέλος..
Αν ήταν εύκολο το μεροκάματο (το αληθινό μεροκάματο) ΔΕΝ θα γεμίζαμε εκδιδόμενες που βγάζουν ένα κάρο λεφτά γρήγορα και αφορολόγητα που κατά πλειοψηφία κοροϊδεύουν τον κόσμο!!!!
* Αν μου θέλουν βαρέα και ανθυγιεινά να πάνε να δουλέψουν στην Ψυττάλεια!!!!!

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576

Για ποιους κινδύνους μιλάς φίλε μου;;;; Αυτούς που αν κάνεις παράπονα για την φόλα που σου έδωσε μέσα στο δωμάτιο σε 3 λεπτά έχει έρθει το ντουκι και τρέχεις;;;; ( Αν προλάβεις) .... Ανθυγιεινο είναι το επάγγελμα του νοσηλευτη του σκουπιδιαρη του οικοδομου... Μην μπλέκεις τα πράγματα... αυτά είναι επαγγέλματα !!! Και τέλος αν θέλουν όντως να εργαστούν υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βγάλουν χρήματα.... Σερβιτόρες καθαρίστριες λάντζες... Αλλά εκεί πρέπει να δουλέψουν...τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα....τις αγαπάμε τις σεβόμαστε δεν είμαστε αουγκανοι αλλά δεν έχουμε μόνο υποχρεώσεις απέναντι τους έχουν και αυτές απέναντι σε εμάς.... ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΙΜΟΎΝ ΤΟ ΑΝΤΊΤΙΜΟ για όσο τις νοικιάζουμε πολύ η λίγο για πολλά η λίγα χρήματα...!!!

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.300
Πόντοι
2.021
Παίδες ακούω για παράπονα λόγω μεγάλης αναμονής στην Ιρίνα.

Μήπως να σας πω (έχει αναφερθεί ξανά εδώ) πόση ώρα περιμένανε κάποτε εμείς για να πάρουμε την ΤΟΤΕ θεά Έλλη, κατά κόσμον Δήμητρα Κανελλοπούλου που ήταν και εξ' αλλαγής φύλου ;
Μάξιμουμ αναμονής κάποιες φορές 2 ώρες., Αχαρνών και Αγκύρας
Κάποιοι πλήρωναν πήγαιναν μια βόλτα και γυρνούσαν.
Το καλύτερο σπίτι με διαφορά (ακόμη και σήμερα που πλέον είναι κλειστο) .
Αυτό ειδικά το βράδυ. Έμπαινες 22.30 για να πηδήξεις τα μεσάνυχτα.
Πληρώναμε 5.000.δρχ αλλά είχε σε κάθε πελάτη 15' , χωρίς έξτρα χρήματα κλπ κλπ.

Ήταν ελάχιστες οι μουνάρες τότε, πρό "πεσιματος τείχους" .
Οι καλύτερες (μετά απο επέμβαση η αλλιώς χειρουργημένες στην τότε διάλεκτο) που είχαν περάσει ποτέ από σπίτια ήταν Δήμητρα (Έλλη) και η Τζεναρα που δυστυχώς δεν κατάφερα τότε να πάρω διότι σε αυτήν η αναμονή ξεπερνούσε τα οποία όρια και αντοχή μας.

Υπομονή και σκεφτείτε παράλληλα τι ζόρι τραβάει μια τέτοια γυναίκα (Ιρίνα η όποια Ιρίνα) κάνοντας κάτι που πιθανόν να μην το ήθελε και τόσο.
Screenshot_2024-04-12-14-17-03-551_com.google.android.apps.maps.jpg

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Παίδες ακούω για παράπονα λόγω μεγάλης αναμονής στην Ιρίνα.

Μήπως να σας πω (έχει αναφερθεί ξανά εδώ) πόση ώρα περιμένανε κάποτε εμείς για να πάρουμε την ΤΟΤΕ θεά Έλλη, κατά κόσμον Δήμητρα Κανελλοπούλου που ήταν και εξ' αλλαγής φύλου ;
Μάξιμουμ αναμονής κάποιες φορές 2 ώρες., Αχαρνών και Αγκύρας
Κάποιοι πλήρωναν πήγαιναν μια βόλτα και γυρνούσαν.
Το καλύτερο σπίτι με διαφορά (ακόμη και σήμερα που πλέον είναι κλειστο) .
Αυτό ειδικά το βράδυ. Έμπαινες 22.30 για να πηδήξεις τα μεσάνυχτα.
Πληρώναμε 5.000.δρχ αλλά είχε σε κάθε πελάτη 15' , χωρίς έξτρα χρήματα κλπ κλπ.

Ήταν ελάχιστες οι μουνάρες τότε, πρό "πεσιματος τείχους" .
Οι καλύτερες (μετά απο επέμβαση η αλλιώς χειρουργημένες στην τότε διάλεκτο) που είχαν περάσει ποτέ από σπίτια ήταν Δήμητρα (Έλλη) και η Τζεναρα που δυστυχώς δεν κατάφερα τότε να πάρω διότι σε αυτήν η αναμονή ξεπερνούσε τα οποία όρια και αντοχή μας.

Υπομονή και σκεφτείτε παράλληλα τι ζόρι τραβάει μια τέτοια γυναίκα (Ιρίνα η όποια Ιρίνα) κάνοντας κάτι που πιθανόν να μην το ήθελε και τόσο.
Screenshot_2024-04-12-14-17-03-551_com.google.android.apps.maps.jpg
ρε μπαρμπα τραβελογαμια ανωμαλε τρωμε ρε μη μας λες για τα τραβελια που κανες αλλαγοκωλιες το 80 καπου λιγο ελεος .αντε στο νημα για τα τραβελια ρε τραβελι

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.300
Πόντοι
2.021
ρε μπαρμπα τραβελογαμια ανωμαλε τρωμε ρε μη μας λες για τα τραβελια που κανες αλλαγοκωλιες το 80 καπου λιγο ελεος .αντε στο νημα για τα τραβελια ρε τραβελι
Τι έχουμε εδώ ;
Διαταραχή ελέγχου των παρορμήσεων .
Αυτό συνεβει μέχρι την ηλικία των πέντε ετών.
Δυστυχώς δεν μπορούμε τώρα να επέμβουμε , παρά μόνον αν αλλάξει το πλαίσιο των αναμνήσεων η παρέμβουμε σε αυτό με συνεδρίες.

Συνέχισε να τρως , αλλά μάσα καλά .
Κάνε μια αιματολογική, καθίζηση καρκινικών κυττάρων, μια γενική ορμονών και μία εσωτερική αναζήτηση σε απεικονιστική λειτουργία, αναζητώντας το αντικείμενο.
Θα σε βοηθήσει να ενσωματώσεις μια βασική γνώση που παραμένει κρυμμένη.

Θέλει δουλίτσα πάντως .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom